idiot

Idag har det varit en ganska bra dag förutom idrotten. Den var bara jobbig. Efter skolan följde Annina mig till LLT info och så skulle jag få ett busskort som dom lovat alla som bor mer än 6km från skolan. När jag kommer dit och ber om ett så frågar gubben om jag har haft ett sånt busskort förut och det har jag så då sa jag ja och då börjar han säga att jag inte kan få ett busskort av dom utan att jag måste ta mitt gamla. Och då sa jag att jag har lämnat in det för att det har vi gjort VARJE termin. Men nej då! han säger att jag måste ta mitt gamla. MEN HAR JAG KVAR MITT GAMLA DÅ?? NEJ!! 

Men gubbjäveln är helt idiotisk mot alla. Han hade varit jätte otrevlig mot Annina och han är även tjafsat med min bror också.
Men iaf, jag var så jäkla arg så jag gick bara där ifrån. Synd att inte min pappa var med då skulle vi nog vunnit fajten. Asså man borde inte få jobba med sånt där när man är så otrevlig och inte ens kan reglerna. Jag skulle få betala 150kr för ett nytt busskort. Asså det är helt sjukt! Dom har ju lovat alla att få ett gratis. Jävla surgubbe!! Men imorgon ska jag nog gå dit igen och se om det är någon annan som sitter där.

Men sen då har jag och mamma nyss kommit hem efter en biokväll. Vi såg Apornas Planet: (R)evolution. Den var faktiskt väldigt bra.

En bild från idag när vi var på norrbottensteatern.



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR