Sunset

Förra inlägget skrev jag att jag skulle spela sims. Gjorde jag det? Nej, som valigt då, haha! Vet inte varför det aldrig blir. Men nu ska jag ta och öva på min nya låt så att jag kan spela in den och visa er. Tog bort mina fina lösnaglar igår bara för att kunna spela gitarr och så förstörde jag mina egna naglar. Inte bra för nu är dom skit fula, jag skojar inte!

Innan middagen idag så tog jag en powernap. Var så himla trött och efter middagen så tog jag en kopp kaffe MEN med oboy i för annars är det äckligt. Men nu är jag iaf pigg så det är nice!

Hittade den här fina bilden idag när jag kollade igenom bilderna som jag tog förra helgen tror jag det var. Eller visst var den fin? haha! Jag tycker det blir awesome när himlen speglar sig i vattnet.

You're not scared of the dark, you're scared of what's in it


Två av mina kusiner har precis farit efter att ha varit på besök hos oss ett tag. Det var trevligt!
Nu ska jag väl bara chilla, kanske spela lite sims eller något annat. Varje gång jag har skrivit att jag ska spela sims så har det aldrig blivit av. Vet inte varför, haha! 

Men ha en bra söndag allesammans!

Jag vill att mina skor ska komma nu! Dom borde faktiskt göra det. Hoppas verkligen att dom hinner komma innan LK. Hade varit awesome om jag kunde ha dom då! :)

Nice!

Har som sagt varit med Nai och Dilan ikväll. Först var vi bara hemma hos Nai sen drog vi till tunavallen och chillade där sen kom Eliaz. Det var nice! Sen drog vi hem till Dilan ett tag och efter det for jag hem och nu är jag hemma. Ska snart se en film och käka goa chips!

Chillin'

Idag har jag inte gjort så mycket. Duschat, sminkat mig och sånt. Ikväll blir det att vara med Nai och Dilan. Det blir nice! Jag uppdaterar mer efter jag kommit hem, men jag har ingen aning när det blir.

127 hours

Har precis sett en film, 127 timmar. Den var väldigt bra men vissa scener kunde jag inte kolla för att dom var så äckliga och det värsta är att filmen är baserad på en verklig historia. Så jäkla hemskt. Om ni inte sett den, se den för det är en sån där film som man måste se även fast den är lite seg.


The rose

Har precis gjort nya naglar. Och den här gången lyckades jag! Tack och lov. Men jag hade först bara tänkt att måla en färg och så inget mer men då tyckte jag det såg så tråkigt ut så då kollade jag vad jag hade i min nagellåda. Så då klistra jag på lite sådär bara. Kommentera jätte gärna hur ni tyckte min nya design blev.

Ansiktsvatten

Idag har jag gjort ett eget ansiktsvatten som innehåller grön te och rosenblad. Det ska tydligen vara bra för hyn. Ni kan besöka den här bloggen som jag fick tipset från. Dom har mycket bra tips.

Ifall ni också skulle vilja göra det här ansiktsvattnet så är det bara att klicka här, där står allt som man ska göra och även varför grönt te och rosenblad är så bra.

Och det luktar otroligt gott!

Crunchy Nacho

Följde med pappa på ica maxi tidigare idag. Och jag hittade ett par skor för 49kr. Hur billigt? Så jag köpte dom, men det värsta är ju att det blev i storlek 34. Antingen har mina fötter krypt eller så har skostorlekarna blivigt större för att förut köpte jag alltid skor i storlek 36. Men nu passar aldrig dom längre.

Sen for vi och beställde hamburgare på max drive in. Jag tog då en crunchy nacho. As god var den!

Skor - Ica Maxi - 149kr 49kr

Yoo

Har ganska precis vaknat. Vid 12 ska pappa komma och hämta mig så jag måste börja packa nu. Sen ska jag vara där i 2 veckor.

gn

Nu är jag riktigt less. Jag har misslyckas med denna nageldesignen också. Vad fan är det för fel? Förut gick det ju bra varje gång men nu.. nu skiter det sig varje gång. Eller ja.. 2 gånger hitills. Nä nu går jag och lägger mig! Och förresten, jag skrev färdigt låten ikväll och har spelat den för mamma och hon tyckte den var bra, så vi får se vad ni tycker sen när jag lägger upp den.


Svajnfult!!

ny låt på g

Har precis spelat kubb med mamma och Tobbe. Det var jag mot dom. Och jag vann överlägset :D Jag kasta ner tre kubbar på en omgång. Awesome!

Har börjar skriva på en ny låt också. Den är faktiskt verklig, alltså mina tankar om en sak. När jag har skrivit färdigt den kanske jag spelar in en video och lägger upp den här. Juste, jag har ju sagt att jag ska göra det men min senaste låt som jag skrev också. Men jag har inte fått ett bra tillfälle att spela in den. Men den kommer, jag lovar!

I need to take a shower

Idag har jag solat en del och skrivit färdigt vad jag skulle skriva i min dagbok. Fyfan så mycket det blev! Har till och med ont i handen nu, eller handleden rättare sagt. Nu borde jag fixa mina naglar men vet inte om jag orkar, ska nog duscha först, men sen blir att fixa naglarna! Och juste, jag ska äta först innan jag gör dom två sakerna. Sen kanske jag ska skriva lite mer i min dagbok men om något helt annat :)

Out in the sun

Det blev ändrade planer idag. Egentligen skulle jag med Nai på stan idag men nu blev det inte så. Så jag ska ta en lung och skön dag i solen. Så jäkla skönt!

haha, don't judge me!

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, blir att kliva upp vid 10 imorgon för att jag ska på stan med Nai vid 12. Ja jag vet, jag har varit på stan typ varje dag denna vecka men det är inte meningen. Egentligen skulle jag inte på stan imorgon men Nai tvingar med mig ;) haha.

Denna kväll har jag iaf skrivit en hel del i min dagbok, har inte ens skrivit färdigt allt som jag ska skriva och så har jag kollat på ett avsnitt från Gossip Girl. Och chattat en hel del med Nai.

Diary

ÄNTLIGEN kan jag se min statistik igen! Jag hade råkat ta bort en grej fån mina kodmallar. Men nu är det fixat och jag är så HAPPY!! Fast nu visar den att jag bara haft 1 läsare idag för att den har väl börjar räkna om från början nu.

Nu ska jag ta och skriva i min dagbok som jag köpte idag. Ifs är ju det här som en dagbok men jag skriver inte så privat här så nu när jag har min dagbok så ska jag skriva alla privata saker i den :) Det blir asnice! Hoppas bara att ingen hittar den och tjuvläser, då blir det inte roligt!

Dagens shopping

Intervjun gick bra. Hon tror att jag kommer bli antagen. Nu ska jag bara skicka in mina betyg så ringer dom mig och säger ifall jag blev antagen eller inte. woho!

Här kommer bilder på shoppingen från idag:

Dagbok - Åhléns - 45kr

Tom Sprayflaska - Åhléns - 20kr


Pincett - Åhléns - 48kr

Lösnaglar - Parelle - 89kr



Linne - gina tricot - 129kr 49kr



Linne - gina tricot - 129kr 49kr



Linne - gina tricot - 149kr 49kr

Intervju

Har precis kommit hem från stan. Jag shoppade lite grann. Ni får se sakerna lite senare. Jag och Nai åt middag på dagobert. As gott! Men nu måste jag förbereda mig för intervjun. See yah!

Min outfit för idag
Haha! fan vad vita ben jag har.

Ska dra in till stan snart

Håller på och sminka mig nu. Ska dra till stan och möta upp Nai och så ska vi shoppa. Nice det blir! Sen kanske vi ska äta där också.

Ikväll vid 18 tiden kommer en från EF High School ringa mig och så ska vi ha en telefon intervju. Jag kommer få svara på frågor på engelska också. aah pirrigt!

Bälte

Jag fick hem ett paket idag som jag beställt från ebay för ca 1 ½ vecka sedan.
Erkänn snyggt?


moon and the stars

Idag hade varit väldigt låg uppdatering. Anledningen till det är att jag egentligen inte har en anledning.
Men iaf, idag har jag chillat, for en sväng på stan med mamma och kirrade present till pappa och fixa så pengarna från sommar jobbet kommer till min bank och inte nordeas. 

Sen har jag även snacka med en från EF High School. En person ska ringa mig imorgon och så ska vi ha en telefonintervju. Så hela denna kväll har spenderats på att svara på massa olika frågor som man skulle göra innan intervjun. Tog väl ca 2 timmar.

are you dizzy blud?

Vaknade vid halv elva idag. Sen dess har jag bara hunnit äta brunch och suttit vid datorn. Håller på och laddar ner alla Harry Potter filmerna. Sen någon dag ska jag har HP maraton.. as nice!

Vad är det för fel på blogg.se nu? Jag kan inte se min statistik och så har det varit i 2 dagar nu och det här blir 3:e dagen. Lite less på re!

Cooling bilden med ny brillorna

ööh wtf??

Har nyss kommit hem från Nai. Först hängde vi en stund på tunavallen sen drog vi hem till henne. Där gjorde vi väl inget speciellt, bara umgicks. Men det är nice!

Och lite sjukt det här då, mamma ringde mig och frågade vars jag var och så sa jag "hos Nai" och då sa hon "är du verkligen det?". Hon trodde jag var i stan med ett fetto för att Alex (min bror) hade tyckts se mig på en moppe påväg mot stan med ett fetto. För moppen var en likadan som jag har och så hade den tydligen tutat på honom. Lixm wtf? varför skulle jag ljuga om att jag skulle vara med Nai? Asså vafan tror dom om mig egentligen? Ändå har jag aldrig svikit deras förtroende så jag förstår inte hur dom kunde ens tänka tanken på att det kunde vara sant.

Men nu ska jag typ spela sims och forsätta äta chips! ^^

I like it

Idag körde jag på en sminkning som är ganska lik den jag hade igår men en liten "snällare" variant. Och ja, jag gillar lila ögonskugga! :)


Nu ska jag bara byta kläder och sen drar jag till Nai. Bloggar mer när jag kommer hem.

Beställningen från Yesstyle

Klänning - 164kr 82kr


Skjorta - vet inte priset. Det var den här skjortan och kjolen under i ett och samma. Men priset för båda två tillsammans var: 275kr 129kr

Bälte - 79kr 55kr


spetskofta - 164kr 131kr

Jag har redan hunnit använda klänningen idag. Och jag älskar den. As fin!

Sunglasses

Idag har jag och Nai varit på stan. Jag shoppade ett par mjukisar (bara för att mina andra förstördes under sommarjobbet) och ett par solglasögon. Innan vi for till stan så kom mitt paket från Yesstyle. Jag är så jäkla nöjd med alla kläder. Men jag visar dom i ett annat inlägg. Här kommer sakerna jag köpte idag på stan:

Mjukisbyxor - Bikbok - 199kr 99kr

Solglasögon - Cubus - 99kr

Nai sover här

Jag och Nai har inte gått och lagt oss änn. Vi har sett en film, Paranormal Activity 2. Den var läskig men ganska bra. Imorgon ska vi på stan och shoppa. Det blir nice!

Outfit för idag

New makeup

Nu ska jag dra till mcDonalds och äta. Usch va äckligt säger bara jag! Tycker inte om hamburgarna där så jag tror jag ska ta en sallad ist. Sen ska vi fara och hämta Nai och sen drar vi hem igen. Nai ska sova över här inatt :D

Min sminkning för idag

Rain Over Me - Pitbull ft Marc Anthony

Vampires suck

Vaknade för ett litet tag sen. Snart ska Nai komma hit, har ingen aning om vad vi ska göra men vi hittar säkert på ngt kul.

Igår såg jag en film som heter Vampires Suck, den var förjävligt dålig måste jag säga.


fail


Satte igång med en ny nageldesign för ett tag sen men jag sabbade det. Så jag tog bort allt. Specialpenseln som jag skulle använda för att göra ränder fungerade inte så bra så då blev det bara massa kladd.
Nu ska jag spela sims eller sova.. har inte riktigt bestämt mig än.

Det här är nageldesignen jag skulle testa på. Den är jäkligt lätt att göra egentligen. Och hur snygg som helst!

Surprise Bag


En närmare titt på vad som fanns i surprise bagen jag köpte idag:
Örhängen - 65kr

Örhängen - 35kr

Snoddar - 30kr

Halsband - 279kr

Hårgrej - 65kr

Örhängen - 90kr

Halsband - 279kr

Ring - 139kr
Älskar denna ring! Min nya favvoring helt klart!♥

Räknade ihop allt och det blev 982kr. Asså shit vad man får mycket för så lite. Men det är egentligen bara två eller tre saker jag kommer använda men ändå så jävla bra! Jag tror jag ska köpa en till.

Wonderful life

Det blev ändrade planer idag. Jag for aldrig till stugan. Jag for hem från Nai vid halv ett och sedan duschade jag och fixade mig och sen drog jag in till stan. Skulle köpa en present till pappa men jag hittade ingen men ist hittade jag lite saker till mig själv.

Örhängen - Ur&Penn - 59kr 20kr


Halsband - Ur&Penn - 98kr 30kr


Halsband - Ur&Penn - 98kr 30kr


Suprise bag - Glitter - 50kr
Jag lägger upp ett till inlägg sen där man ser alla smyckerna var för sig och priserna.


Ear Cuff - Glitter - 30kr

Godmorgon

Nu har jag och Nai vaknat. Igår så for vi ut och fotade en massa, det var nice. Jag över ju upp mina skillz på fotografering ;) haha.
Idag ska vi hitta på något och sedan ska jag köra moppe till kallax och fara till stugan. Fan vad länge det kommer ta.

tjarååå

Nu drar jag till Nai och har kul och ska även sova över där :D

Så jävla bra! ;)

Byebye komunskitjobb! :D men bättre än inget


Äntligen är det slutjobbat för komunen! Kan inte beskriva hur skönt det känns. Men jag hade en jävligt bra sista dag. Jag var äckligt happy hela tiden och är fortfarande. Så livet leker :D

Efter sista rasten spelade vi kubb och fikade och det bästa av allt med det är att det var betalt.
När jag kom hem åkte mina skor i soptunnan. Som jag har längtat!

Och idag fyller min pappa år så GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!.. eller ja, ibland är han det ;)♥ Och så fyller Justin Biebers tjej Selena Gomez också år idag for your information, så grattis tilll henne också. Hon är typ min förebild.. tror jag.

Ursäkta mig för kass bildkvalité men dom är tagna med mobilkameran så ni förstår ju.
Till lunch idag så lyxade jag till det med att gå på en restaurang och äta en underbart god kebabtallrik.


Dett fick vi arbeta med idag, rensa plattor och huskanter från gräs. Ganska chill ändå.


Det var ju en HEL del ankor på vårt kubbställe.


"Älsklingsskorna" åker i soptunnan


R.I.P komunjobb.. eller vänta, sa jag det där? nej jag menar nog R.I.H = Rest in hell ;D

Är dom trasiga? nejdå det tror jag inte..


Ville bara dela med mig av hur fina mina skor har blivit under tiden jag har jobbat. Dom var redan lite trasiga från början men under dom här tre veckorna som jag använt dom varje dag så har dom gått helt pajj. Jag lovar jag ska slänga dom efter imorgon då det är min sista arbetsdag. Skönt det känns!


Och sen bara en liten bild på vårt arbetsställe:

Ny kategori: foto

Jag skaffade nyss en ny kategori, foto. Har precis flyttat alla inlägg som ska vara där till den kategorin. Hoppas ni tycker det var bra av mig. Men man ser stor skillnad från början av alla inlägg till slutet. Jag har börjat fota bättre och så redigerar jag lite i photoshop, lägger på lite ljus och sånt så bilderna blir mer intressanta.



Klicka här för att komma till min nya kategori.

Random fotografering

sen dog batteriet

duschen nu!

Idag har jag fått rensa rabatter och plattor. Det var ganska chill ändå men det var sjukt varmt. Men hellre det än regn. Så jag ska inte klaga. Men vi har haft tur, det har bara regnat 1 dag under dom här 3 veckorna som vi har jobbat och då regna det inte ens mycket och inte hela dagen. Bara för att jag säger så här så kommer det ösregna hela dagen imorgon. Det brukar vara så. Så jag tar tillbaka det!

Nu ska jag gå och duscha för jag är väldigt skitig av allt jord.

Är ni sugna på en iPad 2 eller en tv osv?

<h1>Vinn fina priser - få gratis glass</h1>
<p>Just nu pågår en stor <a href="http://www.gratisbio.se/ice_cream_hunt/438210">tävling</a> på <a href="http://www.gratisbio.se/ice_cream_hunt/438210"><strong>Gratisbio</strong></a> med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.</p><p>Alla som deltar i <a href="http://www.gratisbio.se/ice_cream_hunt/438210">tävlingen</a> får även en gratis glass skickad till mobilen.</p><p>För att delta så räcker det med att dela med sig av <a href="http://www.gratisbio.se/ice_cream_hunt/438210">tävlingen</a>, men du kan även ta del av bra erbjudanden.</p><p>Jag tänkte avnjuta sommaren med en <a href="http://www.gratisbio.se/ice_cream_hunt/438210">gratis glass</a>. Vill du haka på? :)</p>




Vinn fina priser - få gratis glass

Just nu pågår en stor tävlingGratisbio med fina priser så som iPad 2, storbilds TV, presentkort m.m.

Alla som deltar i tävlingen får även en gratis glass skickad till mobilen.

För att delta så räcker det med att dela med sig av tävlingen, men du kan även ta del av bra erbjudanden.

Jag tänkte avnjuta sommaren med en gratis glass. Vill du haka på? :)

Barkat rabatter

Idag har jag mest fått barka rabatter men även rensat lite rabatter. Det är 100 ggr bättre än att röja sly. Helt ärligt! Nu är det bara 2 dagar kvar. Kan inte beskriva hur skönt det känns. Och fatta skönt det kommer kännas på fredag kl 15.00 då vi slutar för alltid! Jag längtar :D

När jag kom hem så la jag mig i solen och somnade till en stund. Det var härligt. Det är lite kul.. det här är första sommaren då jag har blivit utlandsbrun. Haha, eller vad man nu ska kalla det. Men folk tror ju att jag varit utomlans men nej det har jag inte, jag har sommarjobbat! hehe ;) Fast jag hade MYCKET heller varit utomlans än att sommarjobba.

Jag har ingen bild så då får ni en liten tjuvtitt på vad jag har beställt för skor från yesstyle. Jag tror paketet har kommit idag men vi måste fara och hämta det. Men visst är dom ganska fina ändå? ^^

One more

Idag blev det slyröjning i regn. Fyfan säger jag bara! Men efter lunch så kom solen så det var ju bra.
När jag kom hem så kände jag bara för att göra ett till hål i örat så jag gjorde det och egentligen borde jag göra ett till på andra sidan också för annars ser det cp ut men whatever. Det får bli någon annan gång.

Nu ska jag ta och lägga mig och sola. Hääärligt!

black and white


Idag har vi fått röja sly hela dagen, blir så imorgon också. Inte roligt. Jag hatar att röja sly! Men jag hoppas den här veckan går snabbt så att jag kan njuta av mitt sommarlov igen.

Outfit

Jag tror jag ska börja med den här kategorin. Det låter väl bra?


Nu ska jag ta och borsta tänderna och sånt som man gör innan man ska sova. Sista veckan på sommarjobbet börjar imorgon. Skönt ändå att det är sista veckan. Jag minns när jag och Emma satt och tänkte på sista veckan att det kommer kännas otrloligt skönt och nu är vi där och det har gått snabbt.

Awesome

Har precis kommit hem från bion. Filmen var awesome! Tråkigt att det är slut nu. Men egentligen så skulle man kunna göra en fortsättning men det kanske skulle förstöra det hela, vad vet jag. Men bra var den iaf. Någon dag när jag har sommarlov igen så ska jag köra ett Harry Potter maraton. Det kommer ta ungefär en dag :)

Harry Potter And The Deathly Hallows part 2


Nu drar jag iväg på bio och ser Harry Potter! :D♥

Mjukglass


Sitter väl och äter mjukglass med tuttifrutti strössel nu. Mycket gott och sommarens första mjukglass!

Justin Bieber suger?


Jag hittade den här videon på en annan blogg. Och den är så jävla sann! För er som säger att Justin Bieber suger, kolla på den här videon. Visst ni kan tycka att han har en barnslig röst och så men säg inte att han suger.


idiot

Jamen nu har jag vaknat och ikväll blire att se sista Harry Potter filmen. Lite tragiskt att det är sista. Men det blir bra, jag har längtat så inihelvete på den här filmen!

Ramona And Beezus


Har nyss sett Ramona And Beezus. Den var faktiskt ganska bra. Nu blire att sova!

I don't know what to say, I just love you


Denna kväll tillbringade jag med Moa och Nai och en liten stund med Eliaz. Vi var på tunavallen och chillade. Det var vädligt kallt men med bra sällskap så gör det ingenting.

Nu ska jag nog se en film och sedan blire sängen och sen blire att flytta. Nej då, men det är mina önsketankar. EN av mina önsketankar. Jag klarar nog inte av att bo här så mycket längre. Helt ärligt. Men vi får väl se när jag börjar gymnasiet och kanske träffar nytt folk, då kanske allt blir bättre. Jag hoppas iaf på det.

Nai's bild.

Illusion

Nu har jag beställt en massa saker. Fyfan så jag shoppar. Men dom sakerna får ni se då dom kommer. Vilket kan ta upp till 2 veckor.
Om ett litet tag ska Moa komma hit och så ska vi hitta på ngt. Det blir roligt! :D

A lot of shopping today

Har kommit hem från stan för ett litet tag sedan. Jag har shoppat för ett helt år typ. Nämen jag tycker det var skit bra och gå själv, jag skulle inte ha hittat så här mycket saker annars. Och jag är riktigt nöjd med min shopping!

Vanligt svart linne - H&M - 69:50kr, Jeans - Gina tricot - 249kr 99kr


High School tröja - H&M - 299kr 150kr
Förlåt för dålig bild


Linne - H&M - 99kr 30kr


Vänstra ringen - Gina tricot - 59kr, Högra ringarna - H&M - 39:50kr


Ear Cuff - Glitter - 49:90 kr


Berlock - Glitter - 34,90 kr 10kr

...

Jag verkar inte få med mig någon på stan imorgon. Kanske går själv då istället. Och just nu suger livet. Inte för att jag inte får med mig någon utan för att allt känns så värdelöst. Jag känner mig värdelös, och ful och äcklig. Tro inte att jag skriver så bara för att få uppmärksamhet, det är det sista jag skulle göra just nu! Helt ärligt så känner jag så. Och jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, HELL NO!! Men jag behöver bara få skriva av mig lite. Har liksom ingen att prata med och hon som jag kan prata med är i sin stuga så fuck this!
Men det går säkert över, det brukar göra det. Hoppas bara att det är snart. För det här är inte roligt. Jag vill bara flytta här ifrån och träffa nya människor. Jag vill inte bo här.. jag vill inte bo i skit luleå! FAN OCKSÅ! Varför kunde vi inte bara bott kvar i jävla rosvik? Allt hade säkert varit bättre då.

Det är en sak jag undrar.. varför sviker alla jag börjar lita på? Det gör så jävla ont. Och varför ska jag vara kär i någon som jag inte kan få? Varför ska han vara den vackraste person jag någonsin sett i hela mitt liv? Varför ska han vara snäll mot mig? Varför kan han inte bara säga åt mig att dra åt helvete så att jag kommer över honom? Varför kan inte alla säga åt mig att dra åt helvete så jag kan lämna denna stad, kanske till och med detta land. Jag börjar bli så less, så besviken, så arg, så sårad.. osv.

Jag skulle sökt ett gymnasium i en annan stad. Långt bort från Luleå. Ingen skulle ändå bry sig. Eller jo, kanske EN person.. och min föräldrar. Men fattar ni EN! En person som finns för mig och alltid har gjort men jag har inte insett det föränn nu. Hur jävla dum är inte jag då?


Egentligen ville inte jag skriva ett sånt här inlägg för att det är inte roligt för läsarna att läsa om negativa saker. Då blir man oftast negativ själv. Och jag hatar att läsa sånna här inlägg. Men just nu var jag bara tvungen. Jag var tvungen att skriva av mig. Jag gör oftast inte det.



Bloggriket.se


Har nyss upptäck en sida som gör att man kan få fler besökare till sin blogg och få nå slags röster. Checka in den om ni är intresserade. Klicka här eller på bilden för att komma till sidan.

Nu behöver jag er hjälp


Vilken av dom här två klänningarna ska jag välja? Jag tycker nog bäst om den vita men den kostar 112 kr medans den svarta kostar 80 kr. Och jag vet inte riktigt om längden passar. Så snälla ni, hjälp mig!

Röjt sly hela dagen


Idag har jag bara fått röja sly. Förjävligt jobbigt var det men det blev fint efteråt. Men sen har jag varit på värsta depphumöret så det gjorde ju inte saken bättre, det blev dubbelt så jobbigt som det egentligen skulle vara. Men nu är det äntligen helg. Som jag har längtat! Sen är det bara en vecka kvar. SKÖNT!!

Imorgon ska jag försöka få med mig någon på stan. Om någon som läser detta har lust att gå på stan med mig, kommentera!

Ikväll blir det att se en film och bara chilla med mina goa chips som jag köpte igår.

Ganska gammal bild

Say no to cruel cosmetics in Europe

EU bestämde att år 2013 skulle Europa vara fritt från djurtestad kosmetika. Men de funderar nu på att skjuta upp det. Om du tycker som jag att det är fel att testa kosmetika på djur så var så otroligt gullig och skriv under här och sprid gärna länken vidare.

Goodbye leg!

Idag har jag fått rensa lite rabatter och plockat skräp. Jag tror att jag aldrig kommer slänga nå skräp på marken. Så jävla äckligt för andra att plocka upp det.

Jag har fått en väldigt bra erfarenhet idag, inte hälsa på okända hundar. Så här vare: Jag sa "hej vad söt du är" -eller ngt sånt- till en boxer tror jag att det var. Men iaf så han var jätte glad, men när jag hade gått förbi honom så hoppar han emot mig och börjar skälla. Och han var sjukt nära mig. Jag kan inte sluta tänka på vad som kunde hänt ifall jag hade stått lite längre bak. Hela mitt ben skulle ju vara helt sönderslitet.. typ. Men jag skulle fått mycket pengar eftersom att det hände på arbetstid.

Efter jobbet så stannade jag av vid DollarStore och köpte lite braha saker. 

 

Deo som luktar ASgott! 10kr



Hårinpackning som jag behövt länge men aldrig orkat köpa. 20kr



Bra-för-topparna produkt som jag också behövt länge men inte hittat något. 40kr



Hårmousse som jag mest köpte för att det luktar så sjukt gott. 30kr



Tuggummi 10kr



Världens godaste chips. 10kr

Stan - Eminem

Jag måste bara lägga upp den här låten som Emmatipsade mig om. Så jävla hemsk, ryser hela låten igenom.
 

Fransk manikyr

Idag har jag gjort samma som igår, rensat rabatter. En bra sak med att göra det är att jag blir mindre och midre rädd för spindlar. Fast det är en speciell spindel som är så sjuuukt äcklig och den tror jag inte att jag någonsin kommer bli vän med. Den satt i mitt hår igår och hela jag bara rös.

Nu är jag iaf hemma och jag har varit en sväng på willys också och köpte dill till pappa. Han ska grava lax!♥ Det är så sjukt gott.

Igår så målade jag naglarna. När man inte kan vara fin i övrigt så vill jag vara fin på naglarna. Så det blev en fransk manikyr. Skit bra på sommaren för då ser man extra brun ut. Det gillas!

Jag var ute och fotade lite igår:












3D Olivia

Denna dag har gått hur segt som helst. Men det har blivit mycket prat så det är bra, lite roligare! Tack och lov så regnade det inte, kanske gör det imorgon ist. 

När jag kom hem så bestämde jag mig för att dricka en kopp kaffe för att jag är så jäkla trött. Men det var för jävligt äckligt så då kom pappa på att man kan hälla i lite oboy och då blev det gott. Men jag har inte blivit så pigg ännu.

Silica tabletterna

Kommer ni ihåg tabletterna jag köpte för ca en månad sen? Dom som är bra för hår, hud och naglar. Jag lovade ju er att jag skulle berätta om hur jag tyckte att dom fungerade och dessvärre så kan jag inte riktigt säga hur dom har fungerat för att jag har råkat ta fel mängd. Jag har tagit 1 tablett/2 ggr dagligen och man skulle ta 2 tabletter/2 ggr dagligen.

Men det känns ändå som att min hy har blivit lite bättre men det kan bero på solen också så jag vet inte riktigt. Och dom här tabletterna gör ju inte så att håret man har nu blir bättre utan de gör så att det hår som växer ut blir starkare och det gäller även naglarna så det är svårt att säga hur dom har fungerat under bara en månad.

Men jag ska iaf fortsätta med dom och se hur det blir längre fram.

Brännässlor

Denna dag har jag fått rensa rabatter och klippa rosenbuskar. Jag har även fått känna på hur det är att bränna sig på tusen brännäslor på olika ställen. Nä men seriöst, jag har bränt mig så jävulskt idag, ansiktet, armarna, benen, RUMPAN! Jag råkade sätta mig på en brännässla. Men annars har dagen varit ganska bra. Den gick hyfsat snabbt. Men det har varit varmt. som dom flesta dagarna då.
Men imorgon kan det bli regn och på onsdag, men vi får väl se.

google-bild

Svinalängorna

Har nyss sett Svinalängorna. Den var väl bra men så jäkla hemsk. Att vissa kan ha det så dåligt hemma. Usch, inte roligt!
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Sims 3

Idag har jag spelat sims, varit ute ett tag och spelat ännu mer sims. Jag har ju fixat en as snygg frisyr till sims. Vill ha sånt hår själv!
Imorgon börjar jobbet igen. Känns ändå skönt att jag har gjort en vecka nu, så nu är det bara två veckor kvar, eller 10 jobbdagar om man ska vara mer exakt.
Jag har räknat ut att under den här sommarn kommer jag ha fått ca 9000 kr, med barnbidrag, jobbpengar och pengar för mina betyg. Det är ganska nice! Ett steg närmare USA! :D

En liten stackare dog

I miss you

Idag har jag spelat massa sims och for till hägnan en sväng med pappa och Maggie och fikade. Det var väl trevligt. Nå mer än så har jag inte gjort idag. Jag känner inget direkt behov av att vara ute eftersom att jag är ute hela dagarna på jobbet så jag bryr mig inte så mycket. Men det har varit väligt varmt ute idag!

Det verkar ska bli regn på tisdag och onsdag så då blir det inte så roligt att jobba. Men det kanske hinner ändras. Hoppas på det! Nu ska jag ta och spela lite mer sims och min tid på spotify har tagit slut, kul att det är en halv vecka kvar tills jag får mer.

I miss you♥

FREDAG! :D

Nu har jag precis duschat och ätit. Är hos pappa nu. Jobbet idag gick väl ganska bra, men det har varit sjukt varmt. Vi har fått rensa rabatter typ. Det positiva med att arbeta utomhus är att man blir brun. Och jag har blivit ganska så mycket brunare nu under den här veckan. Så det är bra. Och det som är ännu mer braigare är att det är fredag och det innebär att jag har två dagar ledigt nu! :D UNDERFUCKINGBART!!

Varmt!

Idag har jag fått kratta sand i sandlådorna, sopat och barkat rabatter. Det var inte så jobbigt att barka rabatter men då var det inte så varmt heller. Efter lunch blev det jätte varmt och då blev det mycket jobbigare att arbeta. Men det gick ju.
Nu har jag duschat och senare ska Moa komma hit. Det blir roligt. Och min deo jag köpte igår luktar inte så gott som jag trodde att den skulle göra :( bara för att säga något mer.

Själv ett tag

Nu är jag hemma hos mamma. Hon ville att jag skulle fara hit och vara med fågeln för att annars får den vara ensam så mycket och det är inte bra. Fåglar är så sällskapssjuka. Jag ska vara här till på fredag. Sedan far jag till pappa igen. Men det ska bli skönt att vara själv ett tag.

Dålig bild men den fungerar

lite bättre

Idag har det ändå gått lite bättre på jobbet. Har krattat hela dagen med Emma, vi fick ju lite skrattanfall då och då. Men det är bra. Fast jag tror jag kommer få blåsor på händerna och det är inte nice. Igår och i förrgår så har jag fått rensa rabatter och grepa upp nå sorts gräs ur sandlåderna, det var mycket jobbigare än det låter. 

Jag vill till stugan!♥


Good night

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig.. typ. Ska läsa först och borsta tänderna. Jag har börjat läsa Harry Potter böckerna nu. Men det var mest för att jag måste ha en bok att läsa för att kunna somna så tidigt.

Hard work

Andra dagen av sommar jobbet och det känns som att jag ska falla ihop. Jag är så satans slut och har ont över allt. Och en dag känns som en hel vecka. Alltså har vi 13 veckor kvar. KUL!..not. Men jag ska fan klara det här! Så äre bara, jag ska ha mina jävla pengar. Jamen bra då var det sagt.

Förlåt för att jag klagar så mycket men jag har verkligen problem just nu, ont över allt och har bara jobbat i 2 dagar. Lixom wtf? Och mina häder.. ja dom kan man ju nästan inte snacka om, kan typ inte använda dom. Men tur att jag klippte naglarna innan annars hade ju det gjort jävligt ont.

Haha, men det där är verkligen inte jag. Jag sliter fan!

Last Night

Ikväll har jag inte gjort så mycket, spelat lite sims, duschat och chillat.
Nu har det blivit så där jobbigt igen, jag glömmer bort vad jag ska säga hela tiden. Det är för att jag ör stressad men jag vet inte varför jag är stressad. Jag vet ju att det beror på att jag har börjat jobba men varför ska jag vara stressad för det? Ja, men jobbigt är det iaf.

Nu ska väl jag typ sova. Nej men något ska jag göra. Men jag är jäkligt trött, hade lungt kunna gå och lägga mig nu, men det känns så tidigt.


Kanonbra låt men lite weird video ;)

Det gick ju bra.. eller?

Första dagen på jobbet började inte bra! Jag fick ju mens och hade glömt ta med mig något och ingen annan hade heller och så fanns det ingen toalett. Men vår snälla handledare bestämde att jag fick fara hem och fixa det där och sen komma tillbaka så snabbt som möjligt. Det var ju tur det annars hade det väl börjat rinna längs benen. Inte okej!

Men nu är jag iaf hemma och jag har sjukt ont i ryggen, går inte beskriva. Vi får ju stå böjda hela tiden. Kul att vi har 14 dagar kvar.

Sommarjobb imorgon

Nu har jag och pappa monterat upp packboxen på moppen så att jag kan ha någonstans att lägga hjälmen i sen. 

Tänkte spela sims ikväll men det fungerade inte, jag har ingen aning om varför. Det gick bara inte att slå igång. Men whatever, nu ska jag typ gå och lägga mig. Jag är trött och ska upp vid 6.30 imorgon och dra till första dagen på sommarjobbet.
Godnatt!


Shut up and drive

Nu har jag ganska nyss kommit hem. Har varit och hämtat moppen hos mamma och så visade pappa bästa vägen att köra till porsön från gammelstad så att jag slipper ta en omväg när jag ska köra till jobbet under dom kommande 2 veckorna. Den sista veckan är jag hos mamma och då är det väldigt lätt väg att köra till jobbet.

Nu ska jag antingen spela sims eller göra något annat.

Zumba

Filmen jag såg igår var pretty good. Den var iaf bättre än trailern. Jag tyckte den såg ganska dålig ut på trailern.

Idag ska jag fara och hämta min moppe hos mamma och så ska jag köra zumba, fast zumba ska jag göra efter jag skrivit färdigt det här. Något mer än så har jag inte planerat, spela sims kanske. 

Kotten som kommer förbi varje dag♥

The House Bunny

Nu har jag spelat sims i några timmar och nu ska jag se en film som heter The House Bunny. Vi får se om den är bra.

Sims hela tiden

Idag har jag spelat massa sims och ätit godmat till middag och kladdkaka till efterrätt och umgåtts. Robin och hans tjej kom nämnligen på besök till middagen. Det var trevligt och Emmas (som hans tjej heter) hund är ju så otroligt fin.

Nu ska jag nog spela lite mer sims och sedan blire att se en film. 

Nova

inte så lugn morgon

Jag har inte haft så bra med sömn denna natt. Fast jag somnade vid halv elva. Har aldrig hänt någonsin under sommarlovet. Men iaf, jag har vaknat varje timma från 6 till 10. Inte härligt! Vill sova i stugan ist, där sover jag hur bra som helst. 

Men jag klev iaf upp vid tio, åt frukost, packade upp alla saker ur alla väskor, körde zumba i 40 min, duschade, fixade iordning i min nya sminkväska och åt glass och nu sitter jag här.

En till orm?

Idag har jag solat och badat som vanligt då. När jag gick ner till bryggan så tycktes jag höra att det prasslade i buskarna och jag tror att det var en orm för att det var samma prassel som det var när jag verkligen såg ormen för någon dag sedan.

Men nu är jag hos pappa, ska vara här i 2 veckor. Och på måndag så börjar jag sommarjobba. Inte taggad! Men det blir säkert bra om det är sol så man får lite färg på sig. Men under dom här dagarna som jag varit i stugan har jag faktiskt blivit lite brunare. Tummen upp för det!

Igår kväll vid 12 på natten så tog jag gitarren och började skriva på en låt som jag även gjorde färdig. Jag ska kanske göra en video och spela in så ni får höra den, men bara kanske.

Johanna kommer du ihåg dom här!? :)
För er andra som inte vet var det är så är det inget hårstrå, det är någon sorts ål som finns i vattnet. Men det är nästan lika tunt som ett hårstrå.

Jag åt vaniljglass som vi gjort själv.