Congratz

Har nyss kommit hem från stan. Jag och mamma var och letade studentpresent till Johanna som tar studenten imorgon :) Grattis!! Och jag är jäkligt avundsjuk. Jag vill också få sommarlov imorgon!

idrott

Snart ska jag ta och bege mig till skolan för att ha idrott direkt på morgonen. Kändes ju inte så lockande.

Glee

Fick hem en beställning från ebay från förra veckan idag. Har beställt massor med saker men dom kommer senare i veckan eller nästa vecka. Och ni kommer naturligtvist få se alla saker som kommer.

Har sett ett avsnitt från Glee ikväll. Har nämnligen laddat ner säsong 1. Ska se några till avsnitt efter jag skrivit färdigt det här. 

Sedan vill jag passa på att säga grattis till Tobbe (mammas man) som fyller år idag.
Så grattis för tredje gången! :)

Detta är ebay beställningen som jag fick hem idag

Ganska bra

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Jag tycker det är helt onödigt att gå i skolan just nu. Vi gör ju ingenting. Man sitter bara av lektionerna. Men tack och lov så fick vi iaf gå från SO:n. Jag kollade bara mitt betyg jag fått på prov och en arbetsuppgift, sen gick jag hem. Mina betyg verkar bli ganska bra. Har VG i alla NO ämnen och VG i två SO ämnen osv.

Svea♥

Checka min tradera auktion(er)

Nu har jag äntligen lagt upp mina kläder som jag skulle ha sålt för väldigt länge sen på tradera. Så nu är det bara att hoppas att folk buder som galningar så jag får lite pengar.
Jag tvekar på att ni skulle vilja köpa något av de kläder jag säljer just nu men jag kan ju ändå lägga upp några länkar.. bara för att liksom.
http://www.tradera.com/Emo-Skate-Goth-huvtroja-Emily-the-Strange-auktion_162901_134182798
http://www.tradera.com/T-shirt-Tokio-Hotel-Emo-Goth-Rock-Punk-auktion_162902_134183619
http://www.tradera.com/Svart-t-shirt-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_162901_134184362
http://www.tradera.com/Svart-t-shirt-med-tryck-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_162901_134185016
http://www.tradera.com/Svart-dodskalle-kjol-Storlek-M-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_340349_134185536
http://www.tradera.com/Rosa-rutiga-byxor-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_163102_134186619
http://www.tradera.com/Svart-kjol-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_340348_134187313
http://www.tradera.com/Svart-rod-randiga-byxor-Emo-Goth-Punk-Rock-auktion_163101_134187995
http://www.tradera.com/Svart-huvtroja-med-kattoron-Emo-Goth-Rock-Punk-auktion_162901_134188889

Nu ska jag antingen spela lite sims eller så ska jag sova. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Hur kommer det sig att väldigt många jag känner far utomlans nu? Asså alla på typ samma gång. Jag är så avundsjuk. Vill också utomlans ju!

Blogresponse

Nu har jag skaffat ett sånt där bloggsvar som ni kan ställa frågor till mig och så kan jag svara. Så jag hoppas att ni använder den någon gång! :) Då skulle jag bli glad.

Så fråga på nu! :D

tre till

Idag har det inte hänt så mycket. Har gjort 3 st till pärlplattor.
Snart antar jag att jag ska äta middag men jag vill inte. Jag är så mätt efter lunchen. Sen tror jag att jag ska köra lite zumba.

Season Of The Witch

Har sett Season Of The Witch ikväll. Den var ganska bra.

Nu ska jag typ gå och lägga mig tror jag, jag är jätte trött av någon anledning.

Pärlplattor

Idag har jag varit ganska kreativ måste jag säga. Har gjort 4 olika pärlplattor grejer som jag sedan ska sätta örhängekrokar på så jag kan använda dom som örhängen. Men krokarna måste först komma, har nämnligen beställt från ebay. Det kommer ta ca 2 veckor. Usch så länge! Vill ju börja använda dom nu.

Jag ska sluta älska dig när...

Vaknade vid kvart över elva idag. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Ätit frukost, sett tv, datorn, städat liite.
Har inga planer för denna dag. Som vanligt då. Jag vill bara göra något, men det finns ingen att göra något med.

Stämmer så jävla bra in på mig! Det är precis så jag känner för en speciell person.

Sanctum

Har nyss sett Sanctum. Det var väldigt bra och spännande. Men vissa ställen som dom var på var så trånga, jag skulle aldrig kunna dyka eller klättra i dom utrymmerna.

Målade naglarna igår

Kjolen

Här är kjolen jag gjorde i slöjden

Jag bara shoppar och shoppar..

I skolan så hände det inte så mycket. På engelska lektionen såg vi Hitta Nemo och på SO:n så fick man gå ifall man hade gjort allt och det hade jag så då hade jag lunch i 2h och 20 min sen gjorde jag färdigt min kjol. Jag ska lägga upp en bild senare ikväll så att ni får se hur den ser ut.
Efter skolan gick jag på stan med Denise och Julia. Jag shoppade lite, sen åt vi på Dagobert.
Om jag inte skulle köpt kedjan ovan så skulle det bli 112 kr för bara berlockerna men när jag köpte kedjan också så blev det bara 100 kr. Haha, men det var ju specialerbjudande.

Ska slinga håret i helgen eller någon dag så då köpte jag lite hårfärg och en sån där hatt (vet inte vad det heter).

Sista dagen med teatervännerna

Hade sista föreställningen idag. Lite trist. Kommer sakna mina teatervänner.
Efter det skyndade jag mig till skolan för att ha slöjd. Måste hinna färdigt med min kjol och den är ännu inte färdig så jag ska gå imorgon också och skippa någon annan lektion. Dessutom så är jag ju ledig idag men jag gick ändå till skolan bara pga kjolen.

Michael Jackson

Har ju då varit och simmat idag. Det var ganska härligt, men lite tungt i början.
Efter simningen så for jag och mamma till dollarstore, jag hittade massor med bra saker.
Den här sista tavlan var så stor så den var lite svår att fota men när den kommer upp på väggen så kan jag ta en till bild och visa.

peace

Har spelat andra föreställningen idag. Det gick bra det också men det gick lite bättre igår tycker jag. Men nu är jag iaf hemma och kl 14 ska jag till pontus och simma. Ska simma med skolan alltså, inför biff. Men egentligen är jag ledig hela dagen idag men jag måste göra den där simningen.

Happyface

Har nyss kommit hem från teatern. Hade uppvisning för vänner och familj. Det gick faktiskt bra och pappa och mamma tyckte jag var jätte duktig. Dom tror på att jag kan bli filmskådis :D Happyface!! :D

Bara för att Will Smith är en av mina favoritskådisar.

High School

Fick hem min gratisbroschyr från EF idag. Har läst lite men inte allt än. Jag vill så gärna åka till USA som utbytesstudent! :D

Tisdag

Nu är jag färdig med exakt allt i skolan. Har ingenting att göra där, därför borde jag få vara ledig fram till skolavslutningen. Men nej det går ju inte. Men imorgon hc på torsdag är jag ledig för att jag har teaterföreställningar för lågstadieelever. Men jag måste ändå till skolan sen för att simma för BIF grejen sen på torsdag måste jag också till skolan för att jag måste gå till slöjden och göra färdigt min kjol.

Fick veta vad jag fick på mitt fysik prov och jag fick VG+. Två jävla poäng ifrån MVG. Varför är jag alltid sådär nära? Varför kan jag inte bara få MVG någon gång. Men jag är ändå nöjd, såklart.

Ikväll har jag teaterföreställning för vänner och familj. Hoppas det går bra. Känner mig ganska osäker, vi har tränat för lite.

Mycket presenter till mig idag

Fick hem beställningen som jag beställde för någon vecka sen idag.

 

Fick även hem bioklubbkort som jag beställde i tisdags förra veckan.

Måndag

Idag har det väl inte hänt så mycket. Skola 2 timmar sen har jag kört lite zumba, duschat och sett slut på 5:e säsongen av Tribe. Så nu måste jag ladda hem 6:e och det är nog den sista säsongen.
Men nu måste jag plugga lite på SO. Har prov om Islam imorgon.

sovmorgon

Börjar 12 idag. Chill! fast jag har ju redan varit uppe en timma.

didn't I tell you

Har nyss kört lite zumba. Det var längesen jag gjorde det, nästan 2 veckor sen. Men det var kul.
Varför jag inte bloggat idag är för att jag har inte gjort något speciellt och då känns det onödigt.

Jag skulle vilja veta vad den där religösa gubben som visste att jorden skulle gå under igår säger nu när han upptäcker att den inte gått under.

Invigning av ögonskuggorna

Invigde mina nya ögonskuggor idag. Man ser inte vilken färg det egentligen är på bilderna och sen har jag haft det ett tag innan jag tog bilderna så färgerna har smält in i varann.

What about my dreams


Idag har jag inga direkt planer. Bara chilla hemma. Får se om det blir nån gården ikväll.
Wolf Kati - Szerelem, miért múlsz

Jorden går under inatt?

Som dom flesta vet så ska vi ju tydligen dö inatt. Jorden går under. Själv så tror jag inte på det, jag tror mer på 2012 isf. Inte på nån kristen som räknat ut det genom bibeln, det låter som bullshit för mig. Men ärligt talat så känns det ändå lite läskigt, på något sätt känns det som att jorden kommer gå under inatt och på ett sätt inte. Så jag vet inte men ja. Ha en underbar natt och och vakna torrt! :)

Insidious

Det var tjejkväll på gården ikväll med matte och tobbe. Gick ju dit, vi käkade massa sallad och gott och så såg vi en film, Insidious, den var läskig men ändå bra.
Och nu har jag kommit hem för ett litet tag sedan.

Lovade ju er bilder på naglarna jag målade igår

På bilderna ser dom mer blåa ut än gröna. Men dom är gröna egentligen.

Klarade det!

Kom hem från idrotten för ett litet tag sen. Egentligen så behöver ju inte jag gå på idrotten för att jag går sommarskola men jag går ändå. Men ifall jag inte hade gått så skulle jag fått sluta 11.20 men whatever. 

Nu har jag G i matte! :D fick ju göra om några frågor på nationella och så klarade jag dom. Men jag ska fortsätta på sommarskolan för det är mycket bättre. Då kan man fokusera på bara ett ämne. Nästa ämne blir SO geografi. Håller på att jobba om ett land.

Vädret är konstigt! Ena stunden är det varmt och sol och andra studen så spöregnar det ;o haha!

kärring!!?

Jag är jävligt irriterad just nu! När jag skulle ta mat så var det skinksås och då skulle jag ta av det andra för det är med ko och så säger kärringjävlen "ee, du får nog ta av det andra" och bitchigt dessutom och då sa jag "men jag äter inte gris" då sa hon "jo visst" jävligt ironiskt. Bara för att jag är svensk så äter jag gris? är det så? Om jag skulle kommit i en burka så skulle hon inte sagt ett skit. Asså fyfan jävla kärring!!!
Det kanske inte låter som något viktigt eller så men för mig var det jävligt kränkande. Och jag är jävligt irriterad, eller nej jag är inte irriterad.. JAG ÄR JÄVLIGT ARG!!! Go to hell BIATCH!!!

Cars

Denna kväll bestod av film och måla naglarna. Kommer upp bild på dom imorgon.
Såg Bilar, antar att ni sett den? Jag har iaf gjort det förut men jag kände för att se om den. Den är ju helt okej :)
Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa. Läser en bra självbiografi!

yeaah

Kom hem för ett litet tag sen. Lite less på regnet. Kan det inte bara sluta?
Måste bara berätta en sak.. imorse när jag skulle till skolan så måste man åka över en tågövergång eller vad det heter och så hade bommarna fällts ner och dom ville inte gå upp igen. Det tog ca 20 min sen kunde bussen börja köra igen för att då kom det några och fixade det där. Men jag hade ju iaf tur att jag fick vänta i bussen alla andra fick stå ute och vänta och undra var bussen var, jag visste iaf.
Men ja.. så jag kom då 25 min försent men det gjorde inget.

Gjorde fysik prov idag om universum. Jag tror det gick ganska bra, kunde svara på alla frågor förutom 1. Och den frågan kan jag nu, haha lite irriterande.

Juste, igår så fick jag veta mitt engelska prov och giss vad jag fick!? 1 ½ poäng ifrån MVG. Asså fattar ni! Så nära! Jag ligger alltid sådär, precis på gränsen till MVG. Liiite irriterande. Men jag ska inte klaga, jag är väldigt nöjd med ett VG+.

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Har nyss kommit hem efter jag sett Pirates Of The Caribbean: I Främmande Farvatten. Den var väldigt bra kan jag säga! :D Älskar Captain Jack Sparrow, härlig kille eller man eller vad man nu ska kalla han ;)
Men nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon.

Upp&ner

I skolan hände det väl inte så mycket. Matte hela dagen och så gjorde jag ett svenska prov och fick sluta efter det. Tog bussen hem till pappa, finns ingen nyckel så jag tar mig inte in. Efter ca 1 timma så kommer Maggie hem och då kom jag mig äntligen in, duschade, sminkade mig, pluggade och nu är jag vid datorn.

Ska snart äta, sen ska jag väl plugga lite till och sen bär det av in till stan för att se Pirates Of The Caribbean kl 21.15. Nice! :D Jag har ganska höga förhoppningar på den så hoppas den är bra då.
Asså kan min webbcamera sluta vara uppochner. Det börjar bli lite irriterande. Det går ju att vänta bilden men ändå!

Beställningen från förra veckan



Allt detta är beställt från ELF

Lite snabbt sådär

Ska snart dra på tater så drar igenom dagen lite snabbt.
Började med idrott sedan sommaskola som bestod av matte, matte och matte. Sen gick jag till bussen i regnet. När jag kom hem satte jag mig och plugga lite, chilla, gav katterna mat och lagade middag.
Nu har jag ätit middag och ska som sagt snart iväg.

Fick mitt paket med smink i som jag beställde förra veckan. Visar upp det när jag kommer hem vid 21 ikväll.

Sweet Dreams

Nu tänkte jag säga godnatt. Fast jag ska inte gå och lägga mig än, jag ska läsa lite.

Weird

Har visst glömt uppdatera idag.
Men iaf så hade jag ju sommarskola idag. Matte hela dagen. Ändå ganska chill.
Sen tog jag bussen hem till pappa, chilla, plugga, åt och nu är jag vid datorn igen. Hade väl tänkt gå på toa nu. Hejdå så länge!

I Am Number Four

Har nyss sett I Am Number Four. Det var väldigt bra!!

Nu tänkte väl jag gå och lägga mig. Godnatt!

Justin Bieber

Teatern idag gick bättre än igår. Det var inte lika jobbigt och vi fick sluta lite tidigare.
Men nu är jag hungrig och vi ska snart äta. Sitter och lyssnar på Justin Bieber.
Han är ju som bra! Och ännu bättre efter man sett filmen.

 

 

 

Teater

Nu sticker jag iväg på teater hela dagen!

3:e plats.. kind of good

Roligt att vi kom på 3:e plats i Eurovision. Det var längesen! Men vi hade ju mycket bättre låt än Italien så jag fattar inte hur dom kunde komma 2:a. Men jaja, vi var iaf väldigt nära och vi låg 1:a ett tag där :)
Nu måste jag sova för jag har teater imorgon. INTE TAGGAD ALLS! Känns jävligt jobbigt må jag säga!!

 



Men en sak till.. det hade ju varit ännu bättre om vi kom 1:a såklart!

Justin Bieber Never Say Never

Har nyss sett Justin Bieber Never Say Never. Otroligt bra och fin dokumentär. Förut tyckte jag han var bra, nu tycker jag han är jätte bra. Asså han verkar vara en så snäll och bra person. Sånna människor gillar jag. Jag hoppas min dröm uppfylls lika bra som honoms. Det hade varit otroligt awesome!♥


Jordnötsringar

Tog nyss moppen till Willy:s och köpte lite jordnötsringar. GOTT!! Så det blir att sitta och smaska på det framför eurovision song contest ikväll. Men ifall det är för dåligt (som det vanligtvist brukar vara) så blir det att se en film ist.

hur ska jag orka imorgon också

Kom hem för ett litet tag sen. Det var ganska jobbigt på teatern. Köra 6 timmar bara repetera.. det är inte så roligt. Och så ska jag göra samma sak imorgon, men då blir det 5 timmar.
Kul att hela universum ska äta hos oss ikväll också. Kunde ju gärna ha varit en annan kväll, inte just den som jag är less på allt och inte orkar något.
Men nu behöver jag mat! Är jäkligt hungrig.

High School Musical

Har nyss sett High School Musical. Den är ju lite söt.

Imorgon så har jag teater hela dagen. Från 10.00-16.00 så det blir ingen uppdatering föränn vid 17, 18 tiden typ. Så att ni bara vet.

Nu måste jag sova så jag orkar med teatern imorgon. Godnatt!

Billigt!

Nu har jag kommit hem till pappa. Vi ska snart äta middag.

Igår så beställde jag lite grejer från ebay. Så nu kommer det bli mycket fina dekorationer på naglarna i sommar.

Det var jätte billigt också! Jag fick allt det där för bara 62 kr och ingen frakt heller.

helt slut

Hade engelska prov på morgonen. Det gick ganska bra. Sedan var det SO och då har vi fått börja med ett eget arbete. Sen var det lunch och idrott. Idrotten var sjuuuukt jobbig, jag skojar inte! Men jag satsade 100% så det kan ju vara det också. Så nu är jag helt slut i hela kroppen. Efter det så gick jag, Denise och Julia på stan. Jag köpte nån slags topp. Det är ju bara att kolla bilden!

Nu är jag iaf hemma och ska snart packa för att jag ska till pappa idag. Men jag får ta med det viktigaste och lämna det andra hemma hos mamma och hämta det imorgon för att jag ska köra moppe.

can someone find me a dark hole i can jump into?

Oj vad jag har uppdatera mycket idag! Hm.. eller så inte. Men så här ligger det till. Jag har verkligen ingen blogglust idag. Jag vill bara gräva ner mig i ett hål och aldrig komma upp igen.. typ. Nä men jag är ganska less på livet just nu.
Väldigt positivt inlägg det här blev. Hejdå!
Pirates Of The Caribbean: At World's End♥

jobbigt

Jag känner mig så jävla värdelös! Måste gå sommarskola för annars får jag IG i matte. Jag är typ deprimerad. Känner mig så dålig. Och så ska jag hinna göra 3 prov också. Asså nä, jag vill bara lägga mig i sängen och sova bort allt jobbigt.

Skolavslutningsklänning

Så ser min klänning ut som jag ska ha på skolavslutningen.

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Det är nog min familj.
Och pappa också men han är jag som sagt ingen bild på.. än!

Like a pyramid

Hade dubbelpass i HK idag. Vi lagade kebab. Det var ganska gott! Men jag blev typ dålig i magen ;)
Sen hade vi matte nationella efter lunch. Det gick inte bra! Men tack och lov så fick vi sluta efter det.
Då gick jag och Denise på stan. Jag hittade massor av bra saker :)
Förutom det ovan så köpte jag även en deo och en bh.

Pirates Of The Caribbean 2

Kom hem för ett litet tag sen. Teatenr var pretty fun! Mycket roligare nu när man kan replikerna hyfsat för då kan man agera mer :)
Men nu ska jag se lite Pirates Of The Caribbean 2.

Captain Jack Sparrow är ganska het ;) haha!


Nu: teater

Föreläsningen var väldigt intressant. Tycker så synd om gubben som varit med om det där. Och alla andra också såklart.
Nu ska jag snart dra iväg till teatern.

Föreläsningen

Ganska chill dag idag. Först hade vi idrott sen SO och där behövde vi inte göra något, lärarn snacka bara med en och en om betygen. Sen skulle vi tjejer gå till skolsköterskan för att snacka om känslor. Och nu har vi lunch, halv ett ska vi cykla till KH och se en föreläsning om en kille som var med i ett av koncentrationslägrerna.

Har tråkigt

Brukar du komma i tid: Ja
Vad hade du i din mun senast: pizza
Har du bra kondition: helt okej.. tror jag
Hur lång är du: typ 1.55 eller ngt sånt
Hur känner du dig just nu: trött
Hur upplever du dig själv som person: just nu.. deprimerad.
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Kan du laga mat: ja
Vad jobbar du med/pluggar du: går i 9:an
Vad har du på dig just nu: tröja, byxor, underkläder
Hade du en bra kväll igår: nja, var väl en vanlig hemmakväll med film.
Vilket är ditt senaste inköp: två klänningar och armband
Projekt just nu: inget
Vilken tid gick du upp idag: halv nio
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Barnbidrag
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Vad hade du sönder senast: vet inte
Har du haft mörkt hår: ja
Är du morgonpigg: nej!
Vem snackade du med senast: typ Tobbe
Stjärntecken: vattuman
När gjorde du senast något riktigt dumt: ja du, har jag ens gjort något riktigt dumt? Nä, tror inte det.
Saknar du någon just nu: Ja!
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: Aldrig
Gillar du dokumentärer: Jodå
Vilka språk kan du prata: Svenska och engelska
När fikade du senast: igår 
Vad ska man göra för att få dig irriterad: dryga
Senast sedda filmen: Pirates Of The Caribbean
Senaste impulsköp: vet inte
Favoritgata: ingen i Sverige iaf
Favoritgalleri: what?
Här bjuder jag mamma på middag: Bjuda och bjuda, man lagar väl mat någongång hemma.
Fikar gärna på: T.A.
Bästa lunchställe: dagobert

Favoritgrönsak: avokado
Favoritmärke: vet inte
Favoritdjur: gillar alla djur :)
Favvoskor: har inga
Det dyraste jag köpt: Datorn
Dansar helst till: någon bra låt
Reser helst till: Någonstans där det är varmt
Mitt sämsta köp nånsin: vet inte
Favoritland förutom sverige? har jag sagt att Sverige är mitt favoritland eller?
Gillar Allsång på Skansen? nej
Senast lästa papperstidning: VR
Senaste telefonsamtal: pappa
Kär: ja
Varit i Polen? vadå
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? 28 typ
Vill du ha / har du barn? nog vill jag det.. i framtiden
Hur många resväskor äger du? ingen 
Tittade du på tecknat när du var liten? ja 
Vad är det sämsta med dig? allt
Har du bra kontakt med din familj? ja
När hånglade du med en kille första gången? längesen
Har du varit kär? ja
Hur stora fötter har du? 36
Följer du någon Tv-serie? Vampire Diaries
Vad gjorde du nyårsafton 1999? kommer ju ihåg det också!
Vilken roll hade du i skolan? varierande
Vart vill du åka på solsemester? någonstans där det är varmt och billig shopping
Vill du gifta dig? vet inte
Vill du ha barn? framtiden
Hur långa ögonfransar har du? medel.. i guess
Brukar du bada på sommaren? ja
Älskar du alla former av sport? nej
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? nej
Är du med i någon fackförening? va
Gillar du parmesan? nej 
Har du gjort något kriminellt? nja
Knarkar du? jo men juste
Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? kollar på klockan
Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? kollar på klockan
Vad är det sista du gör innan du somnar? kollar på klockan
Vad äter du oftast till lunch? mat, ibland bara macka
När åt du kött senast? igår
Äger du en cykel? ja
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: deprimerad trött
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: griskött
Vad sa du senast: ingen aning
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: typ 1800-talet, eller inte vet jag
Sommarplaner: sommarjobb troligtvist, chilla
Fisk eller badkruka: beror på
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: sol och varmt 
Sparare eller slösare: båda
Vem är viktigast för dig: familjen
Tror på liv på andra planeter: typ
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Tror du på mirakel: kanske, vet inte
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jadå
Ser du på kärleken som ett misstag: nja, vet inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller jag vet inte
Bio eller promenad: båda
Är du kittlig: ja
Rädd för insekter? vissa
Äckligaste insekten: spindel, fast den är inte äcklig den är läskig
Största svaghet: ngt
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? trolla

Vad vill du jobba som? skådespeleri
Chips, morötter eller godis? chips
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? nej, gjorde förr
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ja, tatuering: det får vi se sen när det närmar sig. Piercing: naveln.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) stökigt, men vill ha det städat
Gungar du på stolen?. sometimes
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja
Är du rädd för blod? nej
Anser du att du är stark? nej
Brukar du sola? ja
Kaffe, te eller inget? te

Tio första 
- Första bästa kompis:
Elin och Simon
- Första bil: har inte hunnit skaffa bil än!
- Första kärlek: haha.. hejdå! varför skulle jag berätta det?
- Första husdjur: marsvin
- Första semester: Grekland
- Första jobb: har inte hunnit ha ett
- Första köpta skiva: vet inte
- Första piercing: öronen
- Första konsert: vet inte

Nio senaste
- Senaste alkoholdrycken:

- Senaste bilfärden: igår
- Senaste filmen du såg: Pirates Of The Caribbean FORTFARANDE
- Senaste ringda telefonsamtal: pappa
- Senaste bubbelbadet: Vet inte
- Senaste spelade CD: fredags
- Senaste gången du grät: fredags, och jag har aldrig någonsin gråtit så mycket!
- Senaste måltiden: middag

Åtta har du någonsin 
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
nej
- Blivit arresterad: nej
- Blivit kär vid första ögonkastet: nej
- Varit på tv:
Ja
- Fått ditt hjärta krossat: ja
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: nej
- Haft ett one night stand: nej
- Busringt till någon: ja

Sju saker du har på dig 
- 1.
tröja
- 2. byxor
- 3. underkläder
- 4. örhängen
- 5. ring
- 6. halsband
- 7.


sex saker du har gjort i dag 
- 1.
skolan
- 2. solat
- 3. pluggat
- 4. ätit
- 5. fotat
- 6. spelat gitarr

Fem favoritsaker 
- 1.
kameran
- 2. datorn
- 3. mobilen
- 4. gitarren
- 5. sängen

Tre val

- Tacos eller pizza: tacos
- Öl eller vin: inget
- Idol eller Let´s Dance: idol

Två saker att göra innan du dör 
- 1. resa
- 2. leva

En sak du ångrar
- 1. tänker inte ta upp det

Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

Typiskt

Skolan är som alltid otroligt tråkig. Vill bara ha sommar lov nu! När jag kom hem hade jag ju tänkt sola men nä.. då kom det massa moln. Typiskt!
Men nu måste jag läsa igenom mitt manus. Har ju teater imorgon och det är bra ifall replikerna sitter någorlunda.

Nu har det kommit

För ca tre veckor sen beställde jag lite saker från Yesstyle. Nu har dom äntligen kommit!
Den här klänningen har jag i beige. Ni ska få se bild på den senare men just nu orkade jag inte fota den på mig. Jag ska ha den på skolavslutningen och även skorna som är ovanför denna bild.

Sunshine

Sitter med datorn men solar samtidigt. Ganska nice, har fönstret öppet. Det är sjukt varmt!

Dag 28: En tokig bild

Man kan väl inte kalla den tokig men lite cool.

Freaky Friday

Kom hem från gården för ett litet tag sen. Det var väl helt okej där.
Nu ska jag se en film och gotta på något gott!
Den ska jag se. Har redan sett den förut och jag antar att dom flesta har det.

Haha, kind of cute

Nu drar jag till gården med Denise och Julia.

Bror och jag för väldigt länge sen.

Ändring

Jag håller på att ändra lite saker på min blogg. Bla bredden, så det kan se lite konstigt ut. Bara så att ni vet det!
googlebild

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

Jag skrattar väl inte direkt åt den men den är ju lite ful.

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med

Min Uno♥
Jag glömde att lägga ut en sån här igår så då blir det två idag men den andra kommer upp lite senare.

Så snurra min jord igen

Kom nyss hem. Har ju då varit hos morfar. Känns så hemskt och lämna honom. Jag vill typ ändra mitt gymnasieval och söka till Skellefteå ist så jag kan göra honom sällskap.
Jag har övningskört idag. Så nu blir det två gånger.

Rose

Nu har vi nyss ätit Tacos. Tror aldrig jag kommer bli less på den maträtten :)
Här kommer lite fler bilder från begravningen men det här är efteråt då dom har lagt ut alla blommor utanför.

Begravning

Är hos morfar nu. Det var jätte jobbigt på begravningen. Typ en av dom jobbigaste sakerna jag varit med om.
Jag skulle ha sjungit men jag klarade inte av det.

R.I.P mormor♥

Kind of tired

Har packat lite och målat naglarna ikväll. Jag är ganska trött så jag kanske går och lägger mig snart. Det blir att stiga upp vid 8 tiden imorgon. Sen bär det av till Skellefteå.

Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Den här var typ svår. Det är ingen person som alltid gör mig glad. Men en person som ofta gör mig glad eller som jag inte blir sur eller irriterad på så ofta är min pappa.
Tyvärr hade jag ingen bild på honom. Jag får börja ta mer bilder på han ju!

Matte nationella

Skolan sög idag. Hade nationella i matte och det gick åt helvete. Sen fick jag ju veta att jag blir sänkt i biologi till G bara för att jag fick G på nationella. Så allt som jag har jobbat för för att få VG på dom "vanliga" proven har varit för ingenting! Så jävla less!

Men imorgon blir det ingen skola för mig. Det blir att fara till skellefteå på begravning. Inte så roligt. Sen ska vi stanna där till på lördag för att göra morfar sällskap.

Dag 23: En bild från i sommras

Eftersom jag inte hann lägga ut en sån här igår så blir det två idag!

Dag 24: En bild som gör dig glad

Lite för mycket text va!?

Hann aldrig blogga igår. Det berodde på att när jag kom hem till pappa var kl typ tjugo i fyra och då skulle jag hinna packa, gör läxan, ladda ner och bränna låtar på 4 olika skivor (bergavningsmusik) och äta innan kl var kvart i sex för då skulle jag ha teater. Sen när jag kom hem så upptäckte jag ju att jag inte hade någon dator för jag lämnade den hos mamma så då var det kört med någon blogg.

Men idag har det varit ganska chill. Skolan började med planering, sen hade jag dubbelpass i musik sen var det franska och det är inte anstängade just nu, sen var det lunch och 2 stugpass som bestod av musik. Så jag har typ bara haft musiklektioner idag.

Nu har jag nyss städat och har inga mer planer. Elller jo, jag måste skriva färdigt det jag ska prata om på engelskan.
bild från igår

Dag 22: En bild på en tid du saknar

Vara liten och spela fotboll

Måndag

Har nyss kört lite zumba.
Skoldagen var väl inte så bra. Hatar måndagar då är jag alltid irriterad och deprimerad. Vet inte varför, det bara är så. Men ja, jag har ju kört moppe idag och jag hade inga vantar i morse. Inte kallt alls, nä då! Min fingrar gick knappt att röra på, dom var jäkligt stela. Men när jag skulle hem efter skolan så tog jag en sjal och en tjocktröja och vantar men det var fortfarande kallt, men ändå varmare än i morse.
Nu ska jag äta, hejdå!

Bara en bild från i fredags

Wild Child

Har nyss sett en film, Wild Child. Den var faktiskt bra! :)

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

Ingen