Underbaraste<3

Har gjort en liten halloween sminkning

Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.

Kallaxön♥

Halloween nails

Målade halloween naglar ikväll. Blev inte så jätte nöjd men det duger. Fast det är finare irl.

Weird dream

Jag stiger ut på isen i hockeyrinken och hinner åka något varv när jag känner ett slag i sidan och faller med en hård duns ner på isen. Jag hann inte uppfatta vad som hände innan nästa slag kom, den här gången var det i magen. Jag kröp ihop i fosterställning för att det gjorde så ont. Men av någon anledning ställer jag mig upp på skridskorna igen och jag ser hela hockeylaget komma emot mig. Dom knuffar omkring mig som om jag vore en boll. Jag har ingen chans att ta mig ut på något sätt så jag hänger bara med. Men till slut så finns det ingen dit jag far. Jag ramlar mot väggen och sedan kom en enorm smärta genom huvudet. Jag hör hockeykillarna rusa där ifrån och med oroliga röster säger dom något till varandra som jag inte riktigt uppfattar. Sedan känner jag något blött rinna nedför  min panna. Jag lyfter försiktigt min hand mot pannan och känner något hårt, sedan kollar jag på min hand och det sista jag ser innan ögonen faller ihop är blod. Mitt blod.
Av någon anledning ser jag mig själv från avstånd sitta ner på isen med huvudet mot väggen och en enorm spik genom huvudet. Jag känner på mitt huvud men där finns ingen spik. Vad är det som händer? Drömmer jag? Eller.. jag ville inte tänka tanken men den kom ändå, är jag död? Jag satte mig ner på huk för att mina ben var för svaga för att orka hålla mig uppe. "Jag är död. Jag är död! JAG ÄR DÖD!!" skrek jag allt vad jag hade och orden stutsade mot väggarna och tillbaka till mig. Det var mörkt här, bara jag här.. med en spik genom huvudet. Och ingen visste att jag var här, förutom.. hockeykillarna. Men dom kommer antagligen inte säga något till någon. Det var ju det här dom ville, ha bort mig från laget alltså. Kanske ville dom till och med se mig död. Jag vet inte, men nu är jag i alla fall död så det behöver dom ju inte oroa sig för längre. Jag är borta.. för alltid. Och vad ska jag göra nu? När jag är levande död. Jag ser ju faktiskt mig själv så då måste jag väl vara levande död, eller? Hur som helst så känner jag mig levande.
Jag måste bara lägga ut den här texten jag har skrivit idag för att första delen innan mellanrummet där nere har jag drömt i natt. Och det var så sjukt. Ofta man drömmer sånt liksom? Men en annorlunda sak med det jag har skrivit är att hockeykillarna springer inte där ifrån i min dröm, utan dom står kvar och skrattar + att det är inte mig det handlar om, utan en kille som jag inte vet vem det är.
Jag kanske ska fortsätta skriva på den här så att det blir en berättelse så det är därför jag redan har skrivit den som en berättelse. Satt ni vet.


Jag stiger ut på isen i hockeyrinken och hinner åka något varv när jag känner ett slag i sidan och faller med en hård duns ner på isen. Jag hann inte uppfatta vad som hände innan nästa slag kom, den här gången var det i magen. Jag kröp ihop i fosterställning för att det gjorde så ont. Men av någon anledning ställer jag mig upp på skridskorna igen och jag ser hela hockeylaget komma emot mig. Dom knuffar omkring mig som om jag vore en boll. Jag har ingen chans att ta mig ut på något sätt så jag hänger bara med. Men till slut så finns det ingen dit jag far. Jag ramlar mot väggen och sedan kom en enorm smärta genom huvudet. Jag hör hockeykillarna rusa där ifrån och med oroliga röster säger dom något till varandra som jag inte riktigt uppfattar. Sedan känner jag något blött rinna nedför  min panna. Jag lyfter försiktigt min hand mot pannan och känner något hårt, sedan kollar jag på min hand och det sista jag ser innan ögonen faller ihop är blod. Mitt blod.

Av någon anledning ser jag mig själv från avstånd sitta ner på isen med huvudet mot väggen och en enorm spik genom huvudet. Jag känner på mitt huvud men där finns ingen spik. Vad är det som händer? Drömmer jag? Eller.. jag ville inte tänka tanken men den kom ändå, är jag död? Jag satte mig ner på huk för att mina ben var för svaga för att orka hålla mig uppe.
"Jag är död. Jag är död! JAG ÄR DÖD!!" skrek jag allt vad jag hade och orden studsade mot väggarna och tillbaka till mig. Det var mörkt här, bara jag här.. med en spik genom huvudet. Och ingen visste att jag var här, förutom.. hockeykillarna. Men dom kommer antagligen inte säga något till någon. Det var ju det här dom ville, ha bort mig från laget alltså. Kanske ville dom till och med se mig död. Jag vet inte, men nu är jag i alla fall död så det behöver dom ju inte oroa sig för längre. Jag är borta.. för alltid. Och vad ska jag göra nu? När jag är levande död. Jag ser ju faktiskt mig själv så då måste jag väl vara levande död, eller? Hur som helst så känner jag mig levande.

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Jag vet faktiskt inte. Det finns säkert en hel del grejer jag oroar mig för men som jag inte kommer på just nu. Fast nu kom jag på en sak iaf, att mina hus ska brinna upp. Jag är jävligt rädd för det! Tänk vad hemskt och bara förlora allt sådär. Usch! Ifs är det inte mina hus. Men ni förstår poängen.

för och efter

Idag har det inte hänt mycket. Har bara chillat typ, och följt med och storhandla.

Här är iaf för och efter bilder på godmorgonlådan som jag köpte igår. Nice huh?

Norrbottens museets bildspel

Här är ett liten del av bildspelet som visades på norrbottens museet för er som inte har varit där och kollat. Men det är ju mycket bättre live!

lights

Några bilder från ikväll som pappa har tagit. Jag älskar den sista bilden!

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Blev ju inte så happy när jag såg vad det var för sån här grej idag. Kände mig lite väl ful för att visas och mina bilder idag känns inte som dom bästa. Men jag blev så less på fokuserings grejen på kameran, den ville inte fokusera. Så jag gav upp och då fick det bli lite så här halvdåligt. sorry!

<3

Har som sagt varit i Haparanda idag. Har även varit utomlans en timma, hehe. Vi for över till Finland och gick på ett shopingcenter som heter Pajalla. Där hittade jag en skit snygg jacka. Sen for vi till ikea och så gick vi på dom där andra äffärerna som är där. Hittade en massa bra saker. Bilderna under säger allt.

Sen for vi hem och då lastade vi bara av sakerna och sen for jag och pappa in till stan och fotade lite. Fast det var bara pappa som fotade för jag orkade inte ha med min kamera. Sen har jag sett en film som slutade för ett tag sen, 17 Again. Jag har sett den tidigare men när jag såg att den skulle visas på tv så tänkte jag why not.

Skor - Skopunkten - 299kr 149krKängor - skopunkten - 349kr


Täckbyxor - Stadium - 699krJacka - H&M (Finland) - 29.95 euro, det är väl typ 300kr


Tumvantar - Stadium - 399kr

Det ironiska med dessa vantar var att jag nyss upptäckte att det är två högervantar. Jag började bara skratta men nu är jag lite irriterad. Haha!


Godmorgon låda - Ikea - 149kr

Ni får se en bättre bild på den här när jag fyllt den med smink och sånt.

Rabbit

Måste bara säga innan jag går och lägger mig, imorgon far jag till Haparanda med pappa och Maggie och så ska vi på ikea och sånt så jag kommer hem mot kvällen så det blir ingen bra uppdatering imorgon.

snygg tattoo jag har skaffat, eller hur?

oh a castle

Har inte haft tid att blogga idag, därav den dåliga uppdateringen.
På skolan hände det väl inget speciellt, hade bara massa vanliga lektioner sen efter skolan for jag hem till mamma och Emma köpte ett par lösögonfransar av mig sen packade jag ihop lite saker för att pappa kom och hämta mig vid 16 och då for vi hem, käka och bara snacka. Sen vid 19 for vi in till stan för att hämta Maggie och då tog vi ett stopp vid norrbottens museet för att kolla på bildspelet fast jag hade redan sett det. Sen for vi hem och har kollat på idol fram till nu typ. Så jag har inte hunnit med någon dator på hela dagen.

Känner mig ganska stolt ändå eftersom jag inte ens har tänkt på att jag har en dator. 

Här kommer två kassa mobilbilder från ikväll. Det regnade så mycket så kameran fick stanna i bilen.

Robert Pattinson

Robert Pattinson är typ bra! Och jag vet att jag har sagt att han är dålig och blablabla men såhär är det faktiskt, för ett tag sen då första Twilight filmen släpptes så tyckte jag om honom har var typ hot och sen för bara någon månad sedan fick jag reda på att han inte ens gillar Twilight och hade ändå sökt en roll i den och då blev jag lite less på honom och tyckte bara BLÄ åt honom men nu har jag börjat se lite av Water For Elephants och där är han riktigt bra måste jag säga!


Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

Den här blir lite svår eftersom jag inte har någon bästa vän.

Dead

Lite bilder på mig hur jag såg ut idag. Jag har typ dött på min bröllopsdag år 1800 eller ännu tidigare. Men jag hade ingen slöja tyvärr.

Halloween day in school

Hade halloween måjs på skolan idag så folk var utklädda till allt möjligt. Jag tog såklart med kamerna men det blev inte så mycket foton tyvärr. Sen på teatern så fick vi besök av Douglas Johansson från Wallander ni vet? Martinsson heter han iaf i Wallander och nu när jag kollade vad han hette i filmen så såg jag att han fyller år den 31 Januari, SAMMA SOM JAG JU!! Hur cooolt?? Jo men iaf jag fick en kram också och han sa att mitt halsband var fint :D Haha, gjorde typ min dag!

Elin längst ner till vänster är Rachel i Glee.

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Jadu.. jag heter så. Så det är väl bara därför. Förut hade jag en blogg som hette xoliwias och det var ju för att jag var inne i min emo period då och blev det så men nu har jag mognat och ville bara ha något enkelt så det blev helt enkelt mitt för och efternamn.

This is right

Idag har jag som sagt varit med i en kortfilm som jag har nämnt tidigare. Det var as kul och jag ångrar verkligen inte att jag valt teater som gymnasieval. Filmen kommer troligtvis upp på youtube om några veckor och sen kommer jag även få en skiva så ni kommer troligtvist få se den. Låter bra huh?

Annars har det inte hänt mycket idag. Imorgon blire utklädnad på skolan. Tagga! Jag ska typ testa lite smink och sånt ikväll och om det inte blir bra då vette fan vad jag ska göra.

Green eyes

Kom hem för ett litet tag sedan. Har precis ätit och innan det så gymmade jag, tog även en simtur på 20 längder. Härligt var det!! Men nu har jag lite småont i hela kropppen men det känns ändå ganska bra för då vet man att man har jobbat hårt.

På skolan idag hade vi först matte, idrott och sen älskade teater. Det var sjukt kul! Nu har vi äntligen fått börja komma in i våra roller och spela ut mer. Fett kul var det!!

Men nu måste jag kolla lite på läxor och sånt.

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att glömma bort saker. Jag har en förmåga att aldrig komma ihåg vad jag ska säga eller göra.. typ.


(Är på skoldatorn så jag kan inte runda av hörnen)

Light

Jag, mamma och Tobbe var på stan ett tag ikväll och fotade ljuset, asså det är ju nått sånt där grej då dom har massa coola ljus på byggnader och sånt. Ni fattar säkert vad jag menar när ni ser bilderna här under.

Min skola♥


Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Jag har två andranamn faktiskt, My och Lisen. Hm.. ja vad tycker jag om dom, Lisen är iaf bättre än My. Mamma hade tänkt döpa mig till My först men sen blev det så konstigt för att då skulle man säga typ "kan du hämta mys kudde" så då blev det inte det.

Men jag tycker om Lisen ändå för att min mormor hette också det i andranamn. Förut tyckte jag inte om det, men nu är det som att jag har en del av mormor även fast hon är borta. Så hon finns inte bara i mitt hjärta utan i mitt namn också och det känns bra.

fairytales

Har nyss kommit hem. Hade först teater och sedan samhälls. På teatern har vi börjat skriva på en saga som vi ska göra. Man väljer en saga av alla, tex snövit eller något och så skriver man egna repliker till den och sedan ska vi spela upp den. Det kommer bli så kul :D Fast jag säger inte vad min grupp ha tagit för saga för det är en hemlis.

blue eyes

Otroligt dålig uppis idag jag vet men jag inte haft något att skriva om. Har pluggat lite och chillat. Senare ikväll blir det att måla andra handen och se 2:an av Atlantis.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Jag skulle åka till USA som utbytesstudent, ingen tvekan om det! Men ifall jag inte skulle göra det så skulle jag köpa mig ett objektiv till kameran, kläder, kanske en filmkamera, åka utomlans med någon som jag bjuder typ min mamma eller pappa eller en kompis.

Prayers for Bobby

Har nyss sett en film, Prayers for Bobby. Den var jäkligt bra men kass kvalla på filmen. Nu ska jag se Atlantis: The Lost Empire. Det blir en enorm skillnad mellan dom här filmerna.

Cherry Blossom Sakura Tree

Målade en ny nagel design idag. Men jag har bara gjort på ena handen, det blir att göra andra handen imorgon. Jag blev nöjd men det hade varit kul att veta vad ni tycker. Blev det bra eller dåligt?

Dag 6 – Typ av tjejer/killar jag faller för.

Asså jag vet ärligt talat inte. Jag faller för dom jag faller för och så är det bara. Men jag skulle aldrig falla för någon som är otrevlig eller på något sätt gör så att jag känner mig obekväm med den personen.

snow

Måste bara säga att det snöar! :D

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Asså usch, hatar denna fråga just nu. I don't wanna tell you guys that, för då låter jag desperat. Men jag kan ju säga en annan sak som jag verkligen vill ha. Jag skulle vilja ha en massa pengar för att då skulle jag kunna åka till USA som utbytesstudent. 

Love my class

Idag hade vi först tre vanliga lektioner men vi använde dator på alla tre sen var vi på en föreläsning på KH. Det var två författare som berättade lite om deras böcker osv. Sen for jag hem vid 15 då det där slutade och sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Nu ska jag typ börja klippa i lite foton och klistra och fotoablumet. Jag måste bara säga också att jag älskar min klass, dom är så trevliga och underbara. Inte alltid men oftast! ;)
Men det är skönt, jag har hatat min klass i 10 år och nu får jag äntligen en klass jag verkligen tycker om.

Kanske ska måla naglarna ikväll men isf blir det ingen av dom ovanstående. Jag ska göra en annan grej :)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag hade inte tänkt skriva det här eftersom jag nyss har gjort det i min tidigare 1-30 dagars utmaning. Så om ni vill veta mina drömmar och sånt så klicka HÄR!

lite snabbt

Jag har egentligen inte tid att blogga just nu men ville ändå slänga in ett inlägg.
Idag på morgonen så började det med att vår mattelärare hade missförstått oss så vi hade ingen matte och sen kollade vi på tvåornas esv arbete och det var nice! Sen hade vi nk och sen slutade vi. Jag och några gick sedan och åt på max och sen for vi kollade på en teaterföreställning. Sen for jag hem vid fem tiden och jag skulle egentligen laga mat idag men det hann jag inte. Nu måste jag plugga och sen duscha och något annat. Jag hinner säkert slänga in den där 1-30 dagar utmaningen senare ikväll.


Dag 3 – Min favoritårstid och varför.

Sommarn! För att då är det varmt och jag gillar när det är varmt. Men faktiskt så fryser jag hellre än att svettas. Men jag gillar ändå sommaren bättre. Då kan man sola och bada och så är det sommarlov och det är väldigt skönt att slippa alla läxor och prov. Men jag tycker om vintern också, men jag hatar kylan, men jag älskar att åka snowboard så vintern hade varit perfekt om den var varm men ändå med snö.

I'm sorry

Har ganska precis kommit hem. I skolan har vi börjat skriva en novell på svenskan och jag kommer typ inte våga lämna in den till lärarn för det känns lite pinsamt. Haha! Sen hade vi nk och engelska. Sen drog jag till stan med Kristin och träffa några. Nu ska jag typ kolla på nå skoluppgifter eller se Gossip Girl. Har inte riktigt bestämt mig än.

Den stämmer inte helt in på mig men ganska mycket. Typ den sista meningen, den tror jag inte på, för jag tror att någon kan älska dig lika mycket eller mer än vad jag gör.

Burn

Asså Gossip Girl är ju helt sjuk egentligen. Det är bra men sjukt, fast ibland blir jag jävligt less. Det händer för mycket och det blir bara för mycket helt enkelt. Men nu ska jag gå och duscha och sen kanske jag ser några till avsnitt av Gossip Girl.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Johanna! Men det är en annan person jag skulle behöva träffa, bara förklara saker och ting. Men aa, jag vet inte. Men jag vill att Johanna ska komma tillbaka! Buhu!! Jag blir alltid fattig när hon är här men jag har kul. Så det gör ingenting. KOM TILLBAKA!!♥

Fuckface

Slutade vädligt tidigt idag. Redan efter matten som slutade 9.30. Så då gick jag in till stan, shoppade dom här två grejerna på bilderna nedan och sedan for jag och träna. Det blev ett kort träningspass, och sen for jag och hämtade några saker hos mamma och sen for jag hem. Nu har jag nyss käkat lunch och det var gott! Fast jag är fortfarande hungrig. Jag tog bara ett halvt nudelpaket, men igår tog jag hela och då orkade jag bara äta ett halvt.

Ursäkta mig fuckface och mjukisar, men jag hade ju nyss tränat!
Tröja - H&M - 199kr


Puncho - H&M - 299kr 100kr

Thought you should know I've tried my best to let go of you

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

1. Jag har väldigt lätt att lita på folk
2. Jag har lätt att förlåta
3. Jag är ganska blyg mot personer jag inte känner så bra
4. Jag hatar lögnare
5. Jag är extremt rädd för spindlar och mörker
6. Jag är en mysmänniska
7. Jag känner mig ensam
8. Jag dömer inte folk
9. Jag har en känsla av att jag kommer vara forever alone
10. Jag är olyckligt kär i en person och har varit det i 2 år och det känns som att jag aldrig kommer komma över honom.Dag 1-30

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av tjejer/killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 –3 saker jag inte hade för 1 år sedan
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favoritplats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favoritfilm.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favoritfödelsedag
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna
Nu tänkte jag börja med en sån här igen för att jag tycker det är roligt.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favoritårstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av tjejer/killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.
Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 14 – En bild på ett ställe jag varit på.
Dag 15 – Mitt drömbröllop.
Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 17 – Någonting jag ångrar.
Dag 18 –3 saker jag inte hade för 1 år sedan
Dag 19 – Innehållet i min väska.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Vad jag åt idag.
Dag 22 – Min favoritplats.
Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 24 – Min favoritfilm.
Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 27 – En låt som får mig att gråta.
Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 29 – Min favoritfödelsedag
Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna

Just so you know

Jag är redan hemma. Vi fick sluta tidigare från Samhälls så det är därför. Ganska chill det har varit idag, ingen teater och 20 min samhälls. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske se ett avsnitt av Gossip Girl eller något annat.

I'm so SICK of you!

Har varit vaken ett litet tag nu. Ska snart gå och käka frukost sen fixa mig för skolan och sen dra till skolan. Börjar som sagt 12.35 som jag säger varje måndag. Ska sluta tjata om det, men jag älskar att börja så sent!

Hair colour

Så här blev mitt hår. Det är lite ljusare irl än på bilden. Jag vill ha det ännu ljusare men nu måste jag vänta ett tag innan jag kan färga igen eftersom jag har äckligt jävla lockigt hår och det slits dubbelt så hårt som ett rakt hår.

Nachopizza

Har precis färgat håret. Än så länge ser det inte förjävligt ut, bara lite. Så vi får se när det har torkat, då kanske jag lägger ut en bild. Annars har det väl inte hänt så mycket idag, vi har gjort nachopizza, sjukt gott!

Don't go

Tänkte bara visa vad jag köpte på stan idag. Förutom det på bilden nedan så köpte jag även ett torrschampo. Nu ska jag och Johanna se oth. Sista kvällen, hon far imorgon :(

Flowers

Har suttit i två timmar nu och fixat med en nageldesign åt Johanna. Jag blev faktiskt nöjd med den. Det är nog den finaste jag gjort, alltså man ser inte där det är misslyckat och det har man gjort på alla andra designer jag gjort.

Vad tycks?

Final Destination 3

Jag och Johanna såg Final Destination 3 igår. Den var helt okej men jag hatar egentligen sånna filmer.

Idag ska vi fara in till stan och fika med Sandra och Amanda sen ska jag handla lite saker och sen blire väl att fara hem och chilla.

Piteå havsbad

Det blev över 4 timmars badning i Piteå. Kul hade vi iaf! Innan badet så var vi som sagt på stan ett tag men det blev väldigt kort eftersom vi kom iväg så sent. Det jag köpte ser ni på bilder här under.

Fatta otur vi hade då, Alex normala tur. När vi hade kört ungefär 10 min så försvinner det en remsa från däcket. Och då ifall vi skulle kört på någon sten eller liknande så kunde däcket sprängas och det hade ju inte varit så kul. Men det gick iaf bra och vi tog oss hem också så det var ju tur. Annars hade jag kanske legat på sjukhuset nu. Typ.

Cupcakes - Present - 30kr/st

Smyckeshand - Present - 95kr

Julklapp till mamma och pappa.

No school

Skönt med ingen skola idag. Jag och Johanna ska snart fara till piteå och gå på stan och sen till havsbadet. Vi väntar bara på att Alex ska komma.

One Three Hill

Har precis sett första avsnittet i säsong 1 av One Three Hill. Johanna köpte ju massa säsonger idag. Asså jobbigt det här blir för mig. Jag håller ju på att se Gossip Girl och där är jag inne på säsong 4 och säsong 5 har börjat på tv, sen ser jag Vampire Diaries som också har börjat, fast inte i Sverige då men det går att se ändå på datorn och sen Glee, fast jag har inte hunnit se något avsnitt av Glee. Så jag har fyra serier nu och oth har ju såjävla många säsonger!

Nu ska jag se ett till avsnitt och sen sova. Godnatt!

Religiös lebb

På teaterlektionen idag så kom det några från typ nti eller något sånt och frågade om vi ville vara med i deras kortfilm. Så jag ska vara med i den. Det kommer bli skit kul tror jag. Jag ska spela en megareligiös lebb. Mer än så säger jag inte.

Efter skolan traffade jag Johanna och så gick vi och fika på T.A. Jag åt en underbart god morotskaka. Sen for vi hem och vi har inte gjort så mycket sen dess.

the three musketeers

Jag har varit så sjukt trött idag. Fick kämpa med att hålla ögonen öppna på lektionerna. Efter skolan for jag hem och så har jag chillat med Johanna och vi åt nyss mat och rosa/lila cheescake. God var den! Snart ska vi iväg på bio och se the three musketeers. Jag hoppas på att den är bra.

Världens bästa Johanna är här

Hade matte första lektionen, fick reda på prov resultatet. Men hon har inte kunna sätta betyg ännu för den andra lärarn måste rätta de andra klassernas prov och sedan kan dom stoppa ett betyg för E gränsen. Jag hoppas gränsen blir låg så jag slipper göra om.

Sen hade vi idrott och teater. Sen gick jag till stan och träffade Johanna. Hon ska vara här till på söndag :) På lördag ska vi fara och bada någonstans, antingen boden eller piteå.

Lila/rosa aktish nagellack - Lindex - 29.50kr

colour

Började skolan 12.35 som varje måndag. Härligt! Hade teater och sen samhälls. Sen slutade vi och då gick jag till gymmet och tränade. Sen for jag hem och nu är jag då hemma.

Imorgon kommer Johanna, längtar som öjkshfdaåoöwk! Det ska bli så kul! Tur att vi inte har några prov i veckan, bara ett läxförhör i samhälls. Så då behöver jag inte plugga hela tiden.

Rosa maränger

Jag ska snart gå och göra iordning mig. Men jag börjar 12.35 imorgon så det är chill.
Ikväll har jag varit med Moa, det var trevligt. Vi åt maränger som jag har gjort och såg en film och snacka en del.

Dom ska vara rosa aktiga för att jag har stoppat karamellfärg i.

three pics

Villa bara lägga ut dom här 3 bilderna som jag tog tidigare idag. Inget speciellt men jag tyckte det var lite fint. Man ser att det är höst nu iaf, och man känner det också. Första frosten var det inatt tror jag.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Mitt tredje och sista ögonblick får bli när jag, pappa, Sandra & Amanda och deras pappa var i Riksgränsen i slutet av februari. Det var en födelsedagspresent av min pappa.

Vi hade inte tur med vädret. Det snöade och stormade så dom var till och med tvungen att stänga liftarna. Vi hade ett åkkort på 5 dagar men vi kunde bara åka 2 dagar så det var lite trist. Sedan när vi skulle hem så hade det rasat ner snö på tågrälsen så vi tog oss inte hem. Vi blev kvar i 2 dagar till. Och vi hade ju inget hotellrum att vara på under dagen för att man visste inte säkert om vi skulle få komma hem på dagen eller inte så vi fick sitta i lobyn och inte göra något alls.

Men det som var bra med dom här två extra dagarna var att vi fick gå på buffé. Det var oxfilé med potatissallad. Det var det godaste jag någonsin ätit. Ärligt! Så det var ju inte bara dåligt. Och dessutom så fick vi ju det gratis, SJ fick betala för dom här två dagarna. Hotellrum och mat.

Höstdesign

Igår gjorde jag en ny nageldesign. Det var så sjukt längesen. Nu vill jag bara göra en till, jag har en design som jag ska göra men jag får vänta minst en vecka tills den här desginen blir förstörd. Så vad tycker ni? Själv tycker jag att den blev helt okej, den kunde ha blivit bättre.

Toffifee

Har precis kommit hem från att ha varit och övningskört med mamma och handlat på dollarstore. Sakerna på bilden under är vad jag fick med mig hem från dollarstore.
Det var skit kul att övningsköra idag! Jag körde ju ganska mycket runt och inte bara höll på att parkera.

bytt design.. igen

Nu har jag ändrat design igen. Men jag var inte så nöjd med den förra, den kändes för mycket så nu blev det en enklare. Vilken är finast enligt er?

Gamla:

Nya:

Dag 29 – Mina ambitioner

Bli utbytesstudent i USA, gå ut gymnasiet med bra betyg, bli en awesome skådespelerska, bli upptäckt i USA. Det är mina ambitioner just nu men det kan ju ändras med tiden.

Kebab<3

Kom hem till mamma för ett bra tag sen. Har suttit och slått in paket i typ 2 timmar. Bara för att jag är så seg och inte riktigt vet hur man gör det snabbt. Nu vill jag bara ge bort presenterna. Men jag får vänta 2 dagar till. 

Till middagen idag ska vi äta kebab. ÄLSKAR kebab! Har längtat hela veckan för att få äta det. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Jag kanske ska göra en nageldesign. Det var så sjukt länge sedan jag gjorde en. Men jag har märkt att mina naglar håller längre när jag inte målar dom. Dom går inte av lika lätt. Det är lite konstigt för att man brukar ju säga att naglarna håller bättre om man har ett toplack på dom men i mitt fall så är det inte så.

Gossip Girl

Jag har precis sett sista avsnittet av Gossip Girl ur säsong 3. HATAR slutet. Jag hoppas verkligen inte att det som hände kommer bli slutet för en viss person. Den måste ju vara med i säsong 4, annars blire ingen serie. Men ärligt talat så tror jag att den personen klarar sig. Okej nu ska jag inte säga mer, vill inte spoila för nån som inte har sett och som ska se.
Godnatt!

Min outfit idag

ES1D

Dag 28 – Det här saknar jag

Somrarna i stugan med Johanna när vi var små, ha en bästa vän, olika resor, mormor, Alma, snowboard åkning, vara liten, rosvik, fotboll, some friends osvosv.

Ooh.. is it raining?

Idag hade vi klassfoto. Jag fick sitta ner. GLAD jag blev när han så att jag fick göra det. Hade verkligen inte velat stå. Har gjort det två gånger och det är inte kul. Så då blev jag happy. Sen har vi väl bara haft massa vanliga lektioner.

Jag tog med mig kameran till skolan idag så ni kommer få se mycket härliga bilder från idag. Bilderna under är bara från när jag åkte hem med bussen. Men bilderna i skolan lägger jag upp senare i ett nytt inlägg.

Dag 27 – Min favoritplats

Stugan är en av mina favoritplatser. Men jag kom på en till favoritplats den här veckan men nu har jag glömt bort vad det var. Men som sagt stugan, där har jag som min egen lilla stuga att vara i. Jag blir inte störd och jag känner typ frihet när jag är där. Och stugan har funnits i mitt liv i ca 12 år, det är nästan lika gammal som jag är bara 4 år som jag varit utan den.

Den lilla stugan till höger är "min" stuga.

Every new day is another chance to change your life

Har precis kommet hem och ätit middag. Innan det har jag då varit i skolan och sen for jag och träna med mamma. På teatern gjorde vi en grej som jag var jätte nervös för innan men när jag väl stod där så var jag inte alls nervös och jag kände mig.. trygg, eller något. Det var inte jobbigt att alla stirrade på en.

 

Dag 26 – Mina rädslor

Spindlar, mörker, svek, lögner, terrorattacker, naturkatastrofer osvosv.

Jag har inte varit rädd för spindlar förut, eller egentligen så här var det, jag försökte trycka bort min rädsla för spindlar och intalade mig själv att dom är inte farliga, dom kommer inte bita dig. Och det är ju rätt och jag var inte så rädd för spindlar men nu har jag helt släppt det där och nu när jag ser en spindel blir jag jätte rädd. Och det är väldigt jobbigt! Spindlar är ju faktiskt inte farliga, inte i Sverige iaf.


Det var nästan så att jag inte klarade av att hitta en bild på en spindel. Jag kollade inte ens på den är jag sparade den osv. Jag fattar inte varför jag har blivit så otroligt jävla rädd för dom. Less jag blir!

Skolbiblioteket

Sitter i skolbiblioteket nu. Har sett ett avsnitt av Vampire Diaries. Det är förjävligt bra.
Snart ska jag gå tillbaka till skolan för att ha mentorsmöte i en kvart. Sen ska jag hem och sen göra något och sen laga pannkaka.

Dag 25 – En första

Nu har jag suttit och försökt komma på något bra första händelse sak. Tillslut kom jag på "första gången jag såg palmer". Det var på Gran Canaria och jag var ca 8 år och jag hade aldrig varit utomlans tidigare förutom när jag var 1 år men det kommer jag inte ihåg någonting från. Iaf, vi satt i bussen på natten påväg till vårt hotell. Och då när jag såg palmerna sa jag "Värsta stora palmerna!" helt fascinerad var jag. Och mamma och alla skrattar fortfarande år vad jag sa, eller egentligen hur jag sa det.

Random

Idag hade vi ett hål på 3 ½ timma efter matten. Vi hade ingen idrott det är därför. Sen kl 13 så hade vi teater och där gjorde vi en rolig inprovisationsövning. Slutade vid 15.20 och då for jag och tränade och sen for jag hem. Har väl inte gjort något speciellt. Men jag ska typ plugga lite engelska nu.
Och så får ni en random video från matte lektionen idag.

math

Har suttit med matten i 1 ½ timme och jag hann inte långt alls. Har hur många tal som helst kvar. Hatar seriöst matte!! Och kul att vi har prov på det på torsdag. Jag välkomnar mitt F. Nu ska jag se Gossip Girl, xoxo!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Svek, lögner, begravningar, död, sorgliga filmer osvosv. Det finns så mycket mer. Jag vet inte vad jag ska skriva, det finns inte så mycket att skriva. Jag har som svarat på frågan.

What have I done to deserve all these lies?

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Glad musik, bra serie, bra vänner, bra väder osv. Det är mycket som kan få mig glad. Men det beror på vad jag är ledsen för eller så. Om det har hänt en jätte hemsk sak, då är det nästan ingenting som kan få mig glad. Men om det bara är en liten pytte sak, då kan det räcka med tex glad musik, men som sagt det beror på vad det handlar om.

it's raining.. again

Har precis kommit ut från duschen. Har varit och tränat på gymmet. Det var nice! Nu ska jag kolla lite bloggar och sen får vi se vad jag gör.

Det är så underbart väder idag, tycker ni inte det? Men asså seriöst det har regnat nästan varje dag i 6 veckor. Har vi inte fått nog med regn nu? Jo det tycker iaf jag!

Uno & Klara

Var ute för en stund sedan och fotade Uno. Han har blivit ett fetto! haha, men jag älskar honom lika mycket för det♥ Ni kanske inte tycker han är så tjock och det är han väl egentligen inte, men jämnfört med i somras så är han fet nu för han brukar alltid vara så jäkla smal på somrarna för att han springer så mycket. Men nu har han mullat upp sig.


Sedan försökte jag ta kort på Klara men det gick inte lika bra. Hon sprang bara runt hela tiden. Och hon ser typ alltid galen/arg ut på blider av någon anledning. Hon gör inte det irl.
Tagen på bar gärning. Hon hade precis pissat i rabatten.

Dag 22 – Det här upprör mig

Rasism, terrorism, svält. Det finns mycket mer också men dom här tre sakerna tycker jag är hemskast och borde försvinna från jordens yta. Jag tycker att alla ska acceptera varandra, man ska se alla som lika mycket värda. Alla borde få respekteras och känna sig respekterade. Det ska inte spela någon roll vars man kommer ifrån eller hur man ser ut eller vad man har för tro, man ska ändå bli respekterad och ingen ska känna sig mindre värd än en annan. Så bort med alla fördomar, då blir världen snällare och lyckligare.

Terrorism. Det handlar också om respekt. Eftersom de männsikor som är terrorister har inte respekt för andra. De utsätter och dödar oskyldiga människor. Och det är inte okej. Man ska få känna sig trygg i det land man bor. Man ska inte behöva va rädd för att gå ut eller ens leva, man ska känna sig trygg vars man än är.

Svält. Ja, människor ska inte behöva svälta ihjäl. Alla ska få ha möjligheten till att dö av ålderdom och inte av svält. Alla ska få ha tillgång till mat varje dag. Man ska inte behöva få leta efter mat varje dag. Man ska få känna att man får mat varje dag och det ska inte vara något problem. Ens livstil ska inte vara att leta efter mat.

Finally!

Nu har jag äntligen fått träffa min pappa efter 6-7 veckor, vet inte exakt. So happy!! :D Han hade köpt lite presenter, till mig hade han köpt en tränings tröja och byxor eftersom jag har börjat träna. Det var bra för jag hade tänkt köpa en träningströja själv men nu behöver jag inte göra det.

Så nu är jag iaf hos min pappa och ska vara här i en vecka. Men jag vet inte om jag ska till mamma på lördag eller söndag nästa vecka men det lär vi ju se. Sen kommer Johanna på tisdag (11 oktober) längtar!! Saknar henna grymt mycket också. Det var typ 6 månader sen jag träffade henne. That's a looong time.

Dadi in Riksgränsen!