I miss you dadi

Hade som sagt nk prov idag. Det gick väl helt okej. Förväntar mig inte mer än E, men jag blir otroligt glad och chockad om jag får ett högre betyg. Efter skolan for jag hem. Läste alla 100+ inlägg på bloglovin. Jag har inte hunnit läsa någon blogg igår så då blev det en hel del idag ist. Sen har jag sett två avsnitt av Gossip Girl.
Nu vill jag att pappa ska ringa och sen ska jag se på idol. Har inte träffat pappa på 6 veckor nu så jag saknar honom!♥

gym

Har nyss kommit hem från gymmet. Instruktören visade mig runt och gjorde ett träningsschema till mig. As nice, så nu blir att börja träna mycket. Iaf kring 2 gånger i veckan. Ville simma också men hade inte med mig några badkläder. Det såg så frestande ut där dom simmade i vattnet. Nu ska jag hoppa in i duschen. Och sedan plugga till nk provet som vi har imorgon.

Dag 21 – Ett annat ögonblick

För ganska exakt 11 månader sedan var jag, mamma och Alex (bror) i Egypten. Vi var där i en vecka. Vi bodde i Hurgada och en dag for vi med buss i 6 timmar till Kairo för att se pyramiderna sedan var det 6 timmar med buss hem igen. Men det var häftigt! Att se pyramiderna alltså. Sedan var vi även på en snorklingstur en dag och så chillade vi en massa.

sämst

Idag hade vi först matte och sedan pluggade jag nk på hålet. Sen hade vi nk och till sist teater. Ganska chill dag men vi fick reda på att vi har matte prov nästa vecka. Det kommer gå åt helvete. Jag ligger långt bak och jag kan inte lära mig så snabbt. Inte matte iaf. Det går in genom ena örat och ut genom det andra. Det är därför jag hade en special lärare i nian så att jag skulle lära mig något. Men nu skiter ju det sig. VÄLKOMMEN F!

Hade tänkt visa mina skor jag köpte igår och även saker jag köpte idag.

Nike skor - Intersport - 900kr 450kr

Reebok skor - Intersport - 700kr 350kr

Reebok skor - Intersport - 800kr 400kr

Det var halva priset på alla skor + att det var "ta 3 betala för 2" så jag behövde bara betala 850kr för de här skorna.

Linne - H&M - 79,50kr 64kr (pga 20% rabatt check)

Ring - H&M - 49,50kr

Dag 20 – Den här månaden

Asså är det vad som har hänt eller vad som kommer att hända? Det känns ju onödigt att skriva vad som har hänt eftersom det har ni kanske redan läst. Så jag kan väl skriva vad som kommer att hända i oktober.
Johanna kommer upp :D Vi ska chilla, shoppa, bada osvosv. Min pappa kommer hem, har inte träffat honom på 6 veckor! Mer än så vet jag inte. Troligtvist kommer jag väl baka någon gång också och träna en del.

Yeeey!

Dåligt med uppdatering idag men det beror på att jag har haft fullt upp. Först skola, sen hem, plugga, äta, till stan, shoppa, teaterföreställning i 2 timmar och sen hem igen. Och nu är jag hemma och teatern var skit bra! Från stan fick med mig tre par skor för bara 850kr. As bra! Visar dom imorgon, har inte riktigt tid just nu. Ska sova.

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar en hel del saker i mitt liv. Men det som jag nyss har kommit på är att jag var så jävla lat förut. Jag ångrar att jag inte började i cheerleading tidigare eller gjorde någon annan sport, typ fotboll, det saknar jag. Jag ångrar att jag slutade fotboll! Sedan finns det en hel del andra grejer.

skit väder

Asså vad är det för fel på vädret! Kan det aldrig sluta regna eller? När vi gick ner till idrotten så var man helt dygnsur när man hade kommit in. Inte nice. Imorse fick vi först se en film om droger och sen hade vi som sagt idrott och sen snackade vi om likabehandlingsplan. Och så fick vi sluta. Jag ska ju egentligen sluta 15.20 men jag är redan hemma.

Nu måste jag plugga och göra en läxa i svenskan.

Beslutsångest

Jag har värsta beslutsångesten just nu om jag ska börja cheerleading eller inte. Efter i torsdags var jag säker men efter idag så är jag inte lika säker. Det kommer bli så mycket, nu har jag skaffat gym kort och så har vi ganska mycket i skolan så jag vet inte om jag hinner med och sen kostar ju allt. Och jag måste bestämma mig ikväll, det är det som gör det hela mycket jobbigare också. Men det lutar mer mot att jag skippar cheerleadingen. Jag kan ju börja nästa år.

Actic

Nu har jag äntligen fått mitt Actic kort. Ska träffa en instruktör på torsdag och imorgon ska jag kanske på någon gruppträning. Men det var kö på den så vi får se hur det blir. Jag har ärligt talat fullt upp i veckan, har aldrig hänt. Tack och lov har jag skaffat en kalender så jag ser vad jag ska göra. Annars hade det varit kaos.

The makeup for today

chill dag

Hade ingen samhälls idag, härligt!! Så idag har jag bara haft teater från 12.35 till 13.55.
Ikväll ska jag på cheerleading träning. Jag har typ längtat hela helgen. Jag vill bli bra!! Jag såg ju en cheerleading film i fredags, Bring It On, har sett den 1000 ggr men den här gången kollade jag mest in hur dom gjorde och inte själva handligen i filmen.

Sockerkaka

Det har varit vädligt kass uppdatering idag men det beror på att jag har tittat på Gossip Girl, pluggat för prov som vi har på fredag, hjälpt till med maten och bakat. Nu har jag bakat för 4:e helgen i rad. Men idag bakade jag bara för att morfar ville ha en sockerkaka och då kände jag mig snäll och slängde ihop en smet och in i ugnen.


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Det måste nog vara någon födelsedag då jag var mindre för då var man alltid så glad och så hade man massa roliga lekar som man tyckte om. Men jag kommer ju inte ihåg dom i detalj men det får bli min favoritfödelsedag. På tal om födelsedag, Will Smith fyller 43 år idag. Happy Birthday to the best actor in the world!♥

Två bilder från ett födelsedagskalas när jag var kring 10 år eller något sånt.

Tattoo

Nu har jag äntligen fått massa tatueringsideér. Jag har ju velat göra en tatuering men inte vetat vad jag vill ha. Nu har jag ritat en på min handled (bilden under). Jag håller ju på med teater och jag vill bli en skådespelerska och sånt så den tatuering passar typ perfekt. Kan dock inte göra någon nu efter som jag är under 18 men om jag far till USA om 2 år så blir det att göra en där :D Jag vill göra nu!!


En annan tattoo som jag funderat på är en fågel på skulderbladet. Ungefär som bilden under men med en fenix fågel ist. Men den är jag inte 100% säker om jag vill göra en så det är ju bra att jag har minst 2 år kvar innan jag ska göra något.
Sen vill jag ha massa små saker, typ ett hjärta på handleden eller foten osv. Men vi får se hur det blir.

Photos

Var och hämtade ett paket för ett tag sen. I det paketet fanns det massa kort som jag besällt förra veckan. Dom blev mycket finare irl än på datorn. Så det var ju positivt.

Go mat

Det blev god mat till middag idag. Kyckling med potatisgratäng. Fast mamma och Tobbe åt fläskfilé men det äter ju inte jag så jag fick kyckling ist. Tur var väl det.

Klockren!

Måste bara dela med mig av denna. Ni kanske redan har sett den men ifall inte ENJOY! ;D

Dag 17 – Mitt favoritminne

Det är så svårt sånt här, man har ju så många bra minnen. Och det är jätte svårt att plocka ut ett favorit minne. Men jag tar nog ett minne från stugan. Jag älskar att vara i stugan. Man har sin egen stuga som man inte behöver bli störd i och man kan bara vara. Men ett minne från stugan då. Det är nog någon sommar då det har varit jag, Johanna, Sandra och Amanda. Saknar det!

New

Denna kväll bestod av idol tittande och fixa en ny design till bloggen. Den är inte helt perfekt än och jag ska försöka fixa det. Men jag ville bara lägga upp den nu för att jag tycker ändå den blev ganska bra. Jag tänkte som att eftersom det är höst nu så borde det vara inte vara så vitt som i min andra design så då gjorde jag den lite mörkare och brunare nu. Ifall ni inte ser den nya designen klicka på F5.

Den nya:

Den gamla:

Gossip Girl

Har precis sett färdigt säsong 2 av Gossip Girl. Det slutade underbart bra! Precis som jag ville. Håller på att ladda ner säsong 3 så det blir att börja se det någon dag. Men det är ju 4 säsonger och 5:e säsongen börjar 9 oktober så jag hinner nog inte se både säsong 3 och 4 på två veckor. Man går ju i skolan nu och har prov på fredag nästa vecka.

Dag 16 – Min första kyss

Asså det beror på hur man ser det. Om den ska vara äkta så har jag inte fått min första kyss än men om man bara ska ta den första jag kysste så var det i dagis. Ja jag vet att jag var väldigt liten men orkar bry sig, det betyder ju ingenting.

Feather earrings

Slutade vid tjugo i elva idag. Då gick jag och Elin på stan ett tag tills hennes buss kom vid 12 tiden, efter det gick jag en stund själv på stan och shoppade lite. Har hittat ett par fett sköna leggings som ni får se på bilderna här under. Och nu är jag hemma så jag var på stan i ca 2 timmar. Ganska lagomt, mycket längre orkar man inte gå, iaf inte jag. Men jag är otroligt nöjd med min shopping idag!!
Leggings - H&M - 149kr
Örhängen - Ur&Pen - 59kr 29kr

Cheerleading

Har precis kommit hem från min första cheerleading träning. Det var kul! Men man kände sig så dålig för att dom har ju redan börjat med en dans (eller vad man ska kalla det) och alla kan den typ och så kommer jag där och kan ingenting. Hehe! Men man lär sig ju men som sagt KUL var det! :D Nu måste jag gå och borsta tänderna och sånt och sedan gå och lägga mig. Det är ju skola imorgon.

Och vi har bara två lektioner imorgon, kommer sluta vid halv elva. Fett bra!! Då ska jag på stan och göra ärenden.. (sa jag ärenden? wtf) haha. Godnatt iaf!

Dag 15 – Mina drömmar

Min största dröm just nu är att bli en otroligt bra skådespelerska och flytta till USA och gör mitt namn och skådespeleri känt där och då om jag får mycket pengar genom filmer och sånt jag är med i så kommer jag starta en organisation som hjälper alla som behöver hjälp. Och då menar jag verkligen ALLA, människor, djur, miljö osvosv. Allt och alla som behöver hjälp ska få hjälp.

Sedan har jag en dröm som ligger lite närmare i mitt liv, om ca två år kan den slå in. Det är nämnligen att åka till USA på ett utbytesår. Det som kommer bli svårt med att uppfylla denna dröm är att få ihop så mycket pengar, ca 100 000kr. Det är inte det lättaste! Så jag måste försöka skaffa ett helgjobb och ett väldigt bra betalt sommarjobb. Men det är svårt att få ett bra betalt jobb när man är under 18. Så jag kommer behöva kämpa!

I skolan

Sitter på skolbiblioteksdatorn just nu. Ganska chill! Dom är ju nya så dom är snabba, as bra! Börjar igen 11.15 så det blir att sitta här ett tag.

Vars kan man köpa..?

Imorgon ska jag på cheerleading med Louisa. I'm so EXCITED!! Men jag måste införskaffa mig ett par shorts någon dag. Vars kan man köpa tygshorts? Men som sagt, AWESOME det kommer bli imorgon.. hoppas jag. Jo men det blir nog kul! :D

Happy Birthday

Igår kom det hem massa paket till mig från ebay som jag beställde för två veckor sedan. Och så vill jag säga GRATTIS för 150 gången till Elin som fyller 16 år dag. HAPPY BIRTHDAY!♥

allting är nagelsaker

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Jag har typ blivit en mysmänniska. Jag vill inte ha nå tajta byxor eller leggings, jag vill bara ha mjukisar och jag bryr mig inte om folk tycker det är skabbigt eller nåt. Jag vill bara ha bekvämt just nu. Men det kommer dagar då jag bryr mig och har lite finare kläder.

Onsdag

Denna dag hade vi först svenska och sen NK och så engelska och till sist information i aulan. Dom snackade massor om mobbing och sådant. När jag kom hem så tränade jag och duschade och nu sitter jag här. Jag vill bara ha ett actic kort nu!! så kan jag fara och simma och massa annat. Hatar att träna men man måste ju, man vill inte se ut om en köttbulle när man blir äldre och sen är det ju bra för hälsan.

Dag 13 – Den här veckan

Asså jag fattar inte riktigt denna sak, ska man beskriva hur veckan har varit eller ska vara? Aja, veckan har ju precis börjat så jag kan väl berätta hur veckan kommer se ut.
Imorgon blir det att gratta Elin som fyller år! Och så händer det väl inget mer speciellt vad jag vet. På torsdag blir det bara en vanlig skoldag. På fredag så har vi ledigt från engelskan och svenskan :D Förhoppningsvis även från samhälls också. Sedan är det helg! Och har ingen aning om vad som sker i helgen.

we♥it - bilder

Heart

Hade matte första lektionen. Tydligen så hade vi ett slags test så jag blev ju lite chockad när jag kom in. Sen hade vi hål och då gick jag och Elin till biblioteket och gjorde färdigt frågorna till NK imorgon sen hade vi lunch och sen idrott. Tack och lov fick vi vara inne men B klassen hade inte lika tur så dom fick vara ute i spöregnet. Haha alla andra klasser fick vara inne. Sen hade vi teater. Och nu har vi börjat kolla mer på karaktärerna som vi ska vara och jag är Snattarn, heter egentligen Cameron, fint namn tycker jag!

Arkiv bild för att jag inte har några nya foton.

Taken

Idag var det ju den här bra dagen som jag börjar halv ett. Hade teater först och sedan Samhälls och där såg vi en film, Taken. Jag har sett den 100 gånger förut men det gör inget för att den är förjävligt bra. Typ första gången man ser en bra film i skolan! Och så fick man ha med sig något gott, typ godis eller vad som helst.

Outfit for today

Dag 12 – I min handväska


Det kan variera från dag till dag vad jag har i min väska men just idag så har jag haft detta i min väska + en present till Johanna som jag köpte innan jag for hem.
  • Tuggummi
  • Näsdukar
  • Solglasögon
  • Penngrej med pennor i
  • Schema
  • SAMSAM papper
  • Klämma
  • Mobil
  • Headset
  • Plånbok
  • Nycklar
  • Lip primer & plumper
  • Läppstift
  • Läppglans
  • Hårsnodd
  • Tamponger
  • Huvudvärkstablett

Jag Saknar Dig

Jag har precis sett Jag Saknar Dig, den var väldigt seg men den var faktiskt bra och så jävla sorglig. Man grät ju en skvätt! Bra musik var det också. Men det är en sån där film som man bara måste se, så se den!


Dag 11 – Mina syskon

Jag har en "riktig" bror som heter Alex och sen har jag 5 "låssas" syskon. Mammas man har 4 barn och pappas fru har 1 barn så därför blir det att jag har 5 låssas syskon. Om vi börjar med min riktiga bror då, han heter som sagt Alex och är 19 år och bor hemma.. tyvärr, haha ;) Sedan har jag en låssas syster som heter Johanna och hon är också 19 år men bor i i södra Sverige, och sen har vi min låssas bror som heter Alex som min riktiga bror (weird) och han är 17 år och bor också i södra Sverige. Och sen har vi Mattias och Christopher och dom är över 20 och bor i södra Sverige dom också. Och sedan har vi min sista låssas bror och han heter Robin och är 25 år och bor här uppe men han har flyttat hemifrån.

Duktig!

Idag har jag varit duktig, gjort läxorna i över 1 timma och diskat. Och igår tvättade jag och lagade mat. Och i fredags bakade jag och beställde mat. Det har nog aldrig hänt att jag varit så här duktig under en hel helg. Men det kan bero på att jag är själv, eller nästan iaf, mamma och Tobbe är inte hemma så det är bara jag och Alex. Och så har jag socialat med fågeln. Och det är inte det roligaste för han är inte så social. Men söt är han!


Vad tror ni?

Vaknade vid 10 idag. Fast egentligen vaknade jag vid 7 först men sen somnade jag om osv. Det kan bero på att jag somnade så tidigt igår. 

Kollade runt lite på cdon om ett sims spel och sen hittade jag en lite kamera som jag är sugen på att köpa. Den kostar bara 599 och verkar typ bra. Jag behöver ju en filmkamera och den här är ju billig och hur smidig som helst. Tror ni det är värt att köpa en, eller tror ni det är skit kass kvalla och den går sönder typ direkt? Så här ser den då ut:

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Godmorgon

Vaknade vid 11 idag. Satte mig vid tv:n och såg på Miami Ink och åt en god frukost. Har inga planer för idag så det blir väl bara att chilla hemma.

Min goa frukost

Dag 09 – Min tro

Asså jag tror inte på gud så jag har ingen direkt tro. Men jag tror på att det finns någon "större" men inte som kan påverka oss människor så mycket. Jag tror inte på att gud skapade jorden på 3 dagar osv. Det känns så osannoligt, och hela bibeln känns osannoligt. Allt hänger inte ihop.

Men det är vad jag tycker och jag säger inte att gud inte finns men jag säger inte att han finns heller. Utan det är upp till var och en. Men jag tror inte på någon gud och det är ju mitt "problem", fast jag ser det ju inte som ett problem. Och jag har dessutom en anledning på varför jag inte tror på gud, men det har jag inte tänkt ta upp. Ingen förutom jag vet varför och så ska det förbli!

Muffins

Nu har jag bakat muffins med glasyr på och jordnötssmör i själva degen. Resultatet blev helt okej, trodde det skulle bli godare. Men det kan bero på farinsockret, jag tyckte inte om det så mycket och det gjorde en stor del av smaken så om man skulle ta vanligt socker kanske det skulle bli godare, men jag vet inte. Jag är inte expert på att baka. Jag skulle ha dekorerat dom finare med strössel men vi hade inte sånt hemma tyvärr.

It's friday friday..

FREDAAAAAAG!! :D Den här veckan har gått så otroligt snabbt. I och för sig så har veckorna gått snabbt enda sedan vi började skolan men den här veckan bara svischade förbi. Så underbart.. eller? Men skönt iaf att det är helg. Ikväll ska jag baka muffins med god glasyr på och så blir det att beställa hem mat eller så går vi någonstans och äter.

Efter skolan så gick jag och köpte dom där byxorna på bikbok som jag snackade om igår.

Samhälls

Sitter på samhällslektion just nu, har precis skrivit färdigt mitt arbete om dödsstraff. Fast nu har vi slutat typ, eller egentligen slutar vi 35 så därför tar jag mig tid att skriva ett snabbt inlägg nu då.

typ enda bilden jag hade på min skolanvändare. Reklambild från ett arbete i 7:an eller 8:an.

Dag 08 – Ett ögonblick

Mitt bästa "ögonblick" detta år som jag kommer ihåg som mest är Stockholms resan jag gjorde i mars. Träffade Johanna och vi gick på konsert, myste i gamla stan och shoppade. Det var väldigt trevligt och snart kommer hon upp till Luleå! Jippiiiie! :D♥



Ska jag köpa dom? HJÄLP MIG!

Det har väl regnat idag igen. Trodde inte att det gjorde det imorse så då plattade jag håret och så när jag går ut så ser jag att det regnar. Less jag blev då! Mitt hår blev ju lockigt igen, värdelöst! Hade matte första lektionen sedan hål, nk och till sist teater, vi fick göra någon avslappningsövning och sedan läsa det sista ur manuset vi ska börja jobba med.

Efter skolan gick jag på stan ett tag, hittade ett par snygga byxor som ni måste hjälpa mig med om jag ska köpa dom eller inte för att dom har sina för och nackdelar, som med allt. Nackdel: dom sitter så hårt i midjan, fördel: dom är snygga!! och inte så dyra heller, 199kr. Och då känns det ju som att jag borde köpa dom, men jag undrar hur ofta jag kommer orka använda dom pga av att dom sitter så hårt i midjan. Jag får träna bort min lilla put mage så går det nog bättre ;) höhö!
Men hjälp mig att välja! Snälla ^^ Ska jag köpa eller inte?

Dag 07 – Min bästa vän

Den här blir lite svår att svara på eftersom jag inte har någon bästa vän. Poor me, no just kidding. Men det är två stycken i min nya klass, Elin och Lina som jag brukar umgås mycket med och dom är väldigt snälla och jag tycker om dom.

ebay

Fick hem ett till paket idag som jag beställde från ebay förra veckan.

I think it's raining

Denna dag bestod av att vara SKITLESS på regnet! Kan det inte bara sluta regna någon gång? Annars har jag väl varit i skolan, hade svenska, nk och engelska sen hade vi 1 timma och 20 min hål och sedan mentortid på typ 10 min. Värt? nae! Sen for jag hem.

Dag 06 – Min dag

Min dag bestod av att kliva upp 6.45, åt frukost, gjorde iordning mig, åkte buss, gick till skolan, hade matte lektion, snacka allvar med Nai, hade hål, åt lunch, gick till idrotten, hade orientering, gick tillbaka till skolan, hade teater, gick till stan, köpte present till Johanna, tog bussen hem, åt mellanmål, tränade lite, duschade, datorn. Nu ska jag snart äta middag.

Den otroligt försenate födelsedagspresenten till Johanna vill jag själv ha, haha! Nämen det är skitsnyggt, mer än så kan jag inte säga för jag kan ju inte avslöja det. Då blir det ju ingen överraskning. Men jag ska köpa något mer också, men jag hann inte för bussen gick.

Fimo

Idag fick jag hem ett paket som jag beställt från ebay förra veckan. I det paketet låg:

Dag 05 – Vad är kärlek?

Detta var en väldigt svår fråga. Det är ju inte så att man brukar fundera ba "vad är kärlek" utan man vet det som bara. Men jag skulle nog beskriva kärlek som en känsla man har för en person som man tycker väldigt mycket om. Man kanske får fjärilar i magen varje gång man ser personen eller så kanske man inte blir nervös alls, utan man bara känner sig lugn och trygg med den personen. Så kärlek är en känsla som är näst intill obeskrivlig och härlig, men den kan även vara jobbig och en besvikelse.

Men jag tror att alla männsikor behöver kärlek, kärlek handlar ju inte bara om två personer egentligen utan det är innom familjen också. Money can't buy us happines, you know. Det tror jag på. Jag lovar att väldens rikaste som bara har pengar och ingen kärlek är olyckligare än någon som är väldigt fattig men har sin familj som älskar en.

Mondays<3

ÄLSKAR måndagar! Den går så snabbt. Fast HATA dåligt väder, jävla pissregn! Teatern idag var awesome! Vi gjorde en inprovisation grej. Sedan hade vi Samhälls och det var typ chill och sen slutade vi.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Mannagrynsgröt till frukost.


Det stog en popcorn skål mitt framför näsan på mig när jag åt frukost så jag blev så frestad så jag tog lite.


Köttfärslimpa till middag. Inte min favorit direkt, men ist åt jag en hel del sallad.


Åt en morotskaka till efterrätt.


Chipsen har jag inte ätit än men det blir att äta ikväll till en film.

10 år sedan

Idag är det 10 år sedan terrorattacken i New York. Det är otroligt hemskt att en sådan sak har hänt. Mina tankar idag går till de som dog och deras familjer och vänner.

I just wanna live my dream

Jag hade velat sova hela dagen idag men jag vaknade halv tolv och kunde inte somna om, men jag ska typ gå och lägga mig igen snart. Haha! Orka leva. Men jag drömde en konstig dröm inatt. Och jag har inte sovit så bra för det är så där när man sover men drömmen tar över och så är man vaken fast man sover. Om ni fattar. Asså jag har sovit fast det känns som att jag inte har det.

Det hände en sak igår mellan mig och en annan om en kille och i den här drömmen så var det som att jag inte brydde mig längre. Jag hade släppt taget och gått vidare. Gått vidare till en annan, det var ganska skönt så när jag vakna var jag inte på det bästa humöret. Jag ville ju att drömmen skulle vara sann.

People should fall in love with their eyes closed

Filminspelningen idag bestod av att vi själva fick en kamera och sedan fick vi vara ute och typ fråga frågor till varandra men även till andra människor. Det var riktigt kul faktiskt. Roligt att höra hur andra människor tänker. Sedan ska dom som fixade det här regissera ihop filmen och sen ska någon annan ta delar och sätta i en typ film. Och juste, vi blev fotade och intervjuade av tidningen Kuriren så jag antar att vi hamnar i Kurirens nästa nummer när nu den kommer ut det har jag ingen aning om, brukar inte läsa tidningen.

Träffade på Moa också så jag chillade med henne en stund på KH medans det var musikspelning. Det var lite svårt att snacka men det gick väl.

Dag 03 – Mina föräldrar

Min föräldrar heter Vanja och Ulf, dom är skilda så jag bor växelvis. Båda är över 40. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om dom för att jag vill ju inte berätta hela deras liv i bloggen. Men jag skulle nog säga att jag är mest lik min pappa, speciellt i sättet. Vi gillar samma saker. Jag har mycket gemensamt med min mamma också såklart men jag tror jag har mer gemensamt med pappa.

Detta är då min mamma och pappa för väldigt många år sedan eftersom jag är den där lille skiten som typ sover eller vad jag nu gör.

Never betray the people who love you

Idag ska jag på någon filminspelning på KH, vet inte riktigt vad det är för film men det är en ungdomsfilm iaf. Troligtvist blir det inte mycket uppdatering idag för det håller på hela dagen men vi får se om jag kommer vara där hela tiden.

Morotskaka

Nu är mina morotskakor färdiga. Det tog ca 2 ½ timma. Lite länge, men den ska ju vara inne i ugnen i 40-45 min och så tar det ett tag att fixa allt annat. Men resultatet blev super gott! Jag älskar verkligen morotskaka. Det är nog en av dom godaste kakorna.

Jag hade velat dekorera dom lite finare men brorsan och hans kompis hade så brottom och dom ville ha en morotskaka så då sket jag i dekorationerna. Visst är jag snäll?

Dag 02 – Min första kärlek

Min första "riktiga" kärlek är en person jag inte kan nämna vid namn i bloggen eftersom han möjligtvis läser min blogg och han vet inte om hur mycket jag tycker om honom. Och det ska han inte få reda på genom bloggen. Men iaf, han är en otroligt söt och fin person och väldigt omtänksam. I mina ögon så har jag aldrig någonsin sett en så vacker person!

Men den första jag var tillsammans med hette Simon, fast då var vi typ 3-4 år så det är ju inte så seriöst. Haha! Jag vet inte ens om man kan kalla det att vara tillsammans, troligtvist inte. Men vi var väldigt bra vänner!

Simon och jag.

Mys

Fredagarna är nog den jobbigaste dagen på skolan. Vi har korta raster och 4 lektioner. Haha, det är inte så jobbigt men jämfört med dom andra dagarna så är det det. Men skolan var ändå pretty nice today. Efter skolan så gick jag till LLT för andra gången och ÄNTLIGEN så fick jag mitt busskort, gubbjävlen stog inte i där så det var väl därför.

Sedan har jag även fixat ett bibliotekskort, det känns lite kul. Efter det så for jag hem och hängde upp hängarna som jag köpt på stan tidigare idag. Det blev pretty nice tycker jag. Sedan satte jag igång med maten. Det blev tacos, gott! Snart ska jag baka morotskaka. Efter det här inlägget typ.

De vita hängarna har jag köpt och hängt upp idag.

Detta blir det att smaska på ikväll och morotskaka^^

Dag 01 – Presentera mig själv

Ja jag heter då Olivia och bor i Luleå. Jag har precis börjat första året på gymnasiet och programmet jag går är Estet Teater. Jag hoppas på att lyckas i skådespeleriet så att jag få vara med i mycket filmer och förhoppningsvis ta mig till USA och skådespela där. Det är en av mina högsta drömma! Förutom teater så tycker jag om att spela gitarr, umgås och chilla.

Från dag 1 till 30

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Tänkte köra igång med en sån här för att det ska bli bättre uppdatering och kanske kul för er att läsa. Jag vet inte men jag hoppas ni tycker det här blir bra.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

You don't know how fucking lovely you are

Idag har det inte hänt mycket. Skolan och sen hem och softa. Haha ursäkta ordvalet. Nämen på skolan hände det väl inget speciellt och inte hemma heller. Åt för en stund sen och imorgon blir det att laga mat själv för att mamma och Tobbe ska äta borta och sen funderar jag även på att baka en morotskaka imorgon. Men vi får se hur det blir med det. Jag måste ju ner till kvantum och handla då och det är jag nog för lat för men jag tror jag kommer orka.

I elf paketet fanns det...


Eyeshadow brush 18kr, concealer brush 7,71kr, fan brush 7,71kr

Contouring Blush & Bronzing Powder 18kr

Mineral Foundation 18kr, Mineral Concealer 18kr, Foundation 18kr

Mineral Blemish Powder + brush 30,86kr

High Definition Powder 30,86kr

Nagellack 7,71kr/st

Dessa priser är däremot rea på 50% så det var extra billigt. Men för att få de "riktiga" priserna är det ju bara att dubbla ifall ni skulle vilja veta vad dom egentligen kostar :)

Paket

Har precis kommit hem. Skolan var väl helt okej. Glömde berätta en sak igår som vi teaterelever fick reda på. På lördag så kan vi fara till ett ställe och vara med i en film. Men även så kan vi få prova på att regissera och sånt. Jag har ingen aning om vad det är för film men det blir nog roligt! Så det ska jag på.

Nu när jag kom hem så hittade jag ett paket till mig från ELF. Den här gången så gick det otroligt snabbt att få paketet, det tog bara 4 dagar och det brukar vanligtvist ta minst 7 dagar. Så det var ju jätte bra!

Bilder på sakerna i paketet kommer upp senare.

Theatre

Idag har det väl inte hänt så mycket. I och för sig så händer det oftast inte så mycket, men iaf hade orientering i spöregnet. Och på teatern har vi läst igenom ett manus som vi ska börja plocka lite scener från och träna på och sånt kul. Har längtat till detta! ;D Sedan cyklade jag hem i spöregnet. Jag blev blöt kan jag ju då säga.

Sen har jag hängt upp den där anslagstavlan och hängt upp massa smycken. As nice! Imorgon eller ngn dag så måste jag fara och köpa nya krokhängare eller vad det nu kallas, som jag ska hänga upp alla andra smycken på. Jag har så sjukt mycket!

Me like

Tycker om måndagar väldigt mycket. Det känns som att jag inte ens har varit i skolan idag. Så skönt med bara två lektioner och en av dom är teater så det är ju chill! Efter skolan gick jag på stan med Sanna ett litet tag, sen när hennes buss kom så tog jag cykeln och cyklade hem.

Sovmorgon

Så jääkla skönt det är att börja 12.35 varje måndag!! Men jag vaknade vid halv 10, då klev jag upp, duschade, åt frukost och sedan har jag chillat framför datorn till nu. Men snart ska jag börja göra i ordning mig. Jag tror jag kör på mjukisbyxor idag bara för att jag inte ids ha något tajt på mig. Vill bara slappa. Det är ju trots allt en slappar dag idag. Första lektionen är teater och sedan samhälls och sen slutar vi så det är chill!

Jag har inga nytagna intressanta bilder så då får ni en bild på finaste Justin.

Can you please answer my question?

Sorry för dålig uppdatering idag. Men saken är den att jag inte har gjort något skrivbart.. typ. Men jag har faktiskt testat på en ny nageldesign. Jag ska göra den på Julia E någon dag. Men måste beställa en sak innan. But I need your help guys! Tycker ni att det ska vara med en blomma/löv eller inte?

Justin Bieber Never Say Never

Jag såg Justin Bieber's film Never Say Never idag för andra gången. Den är förjävligt bra det måste jag säga. Och man blir ju helt kääär! Seriöst, alla som inte har sett den, SE DEN!! Även om du inte gillar Justin så se den iaf, för jag tror ni kommer få en annan uppfattning om honom. Det fick iaf jag första gången jag såg den. 

Alltså jag har alltid tyckt han var bra. Men efter jag såg filmen så blev han JÄTTEBRA och man blev kär.
En stor fet mega puss får han av mig!♥

Bakverket

Vanliga, enkla och goa chokladbollar.

Dinner

Idag blev det att laga mat själv. Ingen är hemma förutom brorsan då men han kommer och går hela tiden. Och efter maten så kände jag för att baka så då slängde jag ihop ett bakverk. Ni får se bild på vad jag bakade senare. Nu blev det här en matblogg helt plötsligt, hehe ;)

Det kanske inte ser så gott ut men jag lovar det var gott.

Next to You - Chris Brown ft Justin Bieber

KÄRLEK till denna låt!♥

it's gone

Denna morgon har jag faktiskt varit duktig.. tycket jag. Gick ut och gick/sprang. Det är mycket skönare att träna på morgonen, för då är man pigg hela dagen och så känns allt bara så bra. Tycket iaf jag. Och sen är det skönt att veta att man redan har gjort bort träningen och så har man hela dagen framför sig för annat skoj. Nämen asså seriöst, HISS till träning på morgonen!

Sedan fick jag även reda på en sak när jag gick där på mjölkuddsberget. Dom har ju förfan börjat bygga feta lägenheter precis bredvid. Det känns så konstigt. Det har lixom varit skog där under dom 12 åren jag har bott här och nu börjar dom bygga massa lägenheter där. Det såg så fel ut. Eller det var väl inte riktigt skog, men det var en äng med massa skog runt om. Och nu är det lägenheter med massa skog runtom.
Vi lekte ju lekar på den där ängen i lågstadiet.

Det var en till lägenhet bakom den där. Sen ganske det var ytterligare en men det såg man inte.

So weird

Idag har det väl varit en bra dag. Förutom att det regnade imorse. Men jag använde min fina nya skor idag. Det är jobbigt att gå i dom långt men i skolan funkar det bra. Men än så länge så skulle jag inte klara av att gå med dom på stan men det handlar ju om träning så så småningom går det nog.

På engelskan fick vi göra en lite lustig grej. Måste berätta om den bara för att. Men iaf.. man skulle börja med att blunda sedan berättar läraren va man ska tänka på "tex, du går i en skog alldeles ensam, efter att du gått ett tag så kommer du fram till en kopp, du tar upp koppen.." och sedan ska man berätta för sin bänkkompis hur sin kopp såg ut. När man gjort det skulle vi blunda igen och så berättar hon "du fortsätter gå till du kommer fram till ett ställe där det inte är några träd alls, där ser du en byggnad" då ska man berätta för sin kompis hur ens byggnad ser ut. Sedan forsätter berättelsen "du går runt huset och hittar en trädgård" då ska man beskriva för sin kompis hur trädgården ser ut. Och det sista vandringen "sedan går du in i skogen igen och plötsligt kommer du fram till en mur, det finns en dörr en liten bit längre bort på muren" sedan ska man berätta för sin kompis om man öppnar dörren och går in eller inte. 

Tanken med det här var att det var ett test inte en lek. Varje sak har en förklaring. Koppen symboliserade kärlek, byggnaden skulle bevisa genom hur många rum den hade hur många nära vänner man ville ha, trädgården var hur man såg gud, och dörren symbolierade död om man gick igenom den.

Jag köpte äntligen min snickers som jag velat ha hela veckan.

those shoes<3

Detta är då beställningen jag gjorde i slutet på maj eller början på juni. Det tog en väldigt lång tid att få hem det men jag var förberedd på det och jag blev mycketmycket nöjd med dom svarta skorna med röd sula. LOVE THEM!♥

Jag totalt ÄLSKAR dom här skorna!!♥ ..och min mamma också, hehe
Platå 2cm, klack 10cm

Platå 1cm, klack 7cm

finally!

Nu har mina efterlängtade skor äntligen kommit! Tog väl ca 3 månader. Visar bättre bild på skorna och allt annat senare. Måste plugga först.

fun but scary

Teatern idag var rolig men lite läskig, haha. Vi skulle vara två och två och sedan skulle den andra ha ögonbindel på sig och så leder den andra en genom hela skolan, upp och ner för trapper osv. Det var lite läskigt men ganska kul. Sen gjorde vi massa annat också.

Efter skolan så gick jag till stan med Elin och Lina. Men dom hade en buss att passa så det blev inte så länge på stan med dom. Men jag shoppade en del sen när dom åkt.

Tröja - gina tricot - 149kr

Tröja - gina tricot - 149kr

Strumpbyxor - Lindex - 59:50kr

Bh - H&M - 129kr

Örhängen - gina tricot - 99kr

Nagellack - Parelle - 20kr

+ att jag köpte två lite längre linnen från gina tricot.