Glass

Idag har jag varit med Moa B ett tag. Vi gick runt på storheden och sånt. Det var nice. Sen har jag väl solat i 2 timmar.

Nu ska jag ta och läsa en bok som måste vara färdigläst till på onsdag. Har knappt börjat.

kisses for you

Idag har jag solat en timme i typ sommar värme. Helt underbart! Sedan har jag även tagit en springtur på 7km och sen har jag farit till pappa. Han har äntligen kommit hem från Holland. Han har inte varit på semester utan han har jobbat.

Jag fick två tröjor av han som då kommer från Holland och så lite choklad därifrån också. Smakade ganska mycket som vanlig svensk choklad som man får i typ Paradis och dom där askarna på julen. Men gott vare iaf! :)

Instagram

Denna dag har bestått av underbar sovmorgon, skola, god lunch för en gångs skull och hemmachill. Eller inte riktigt chill, har pluggat lite. Har även skrivit en låt nu ikväll. Den tog typ bara 30 min. Jag förtår inte varför det går så bra just nu att skriva låtar. Förut kunde det ta dagar för att jag kände att jag inte fick fram någon bra text och då tog jag det någon anna dag.

Men det är skönt när det tar så kort tid. Nu ska jag poppa popcorn och se OC.

Oliv

Bussen kom inte i morse så mamma var snäll och skjutsade mig eftersom vi skulle ha nationella prov idag och då får man inte komma försent. Så jag hann ändå. Sedan hade vi ett jätte långt hål så då gick jag och Frida A på stan. Jag inhandlade lite bra ha saker och ett linne. Nice price! Sedan gick vi och käka på max och så jäkla gott det var.

Sedan hände det något konstigt med alla oss som käkat på max. Vi var så sjukt spidade och ingen koncentration eller någonting så det blev väldigt oseriöst på teatern. Men men. Kul vare!

Linne - gina tricot - 149kr 74,50kr


Fotkräm - 55kr 44kr | Hårinpackning - 65kr 52kr | Fotbad - 55kr 44kr | Handkräm - 69kr | Lypsyl - 39kr

(allt kommer från Åhléns)
Handkrämen luktar så ooootroligt gott. Utlandskänsla får man så jag var bara tvungen att köpa den.

provprovprov

NK provet idag gick väl inte så jätte bra. Råkade blanda ihop två saker. Asså röv! Sen så har jag även haft nationella muntligt i engelska och det gick väl okej. Imorgon har jag nationella i svenska. Jag älskar verkligen denna vecka.. och nästa. Då har vi matteprov och sammhällsprov.

Efter skolan så tog jag en springtur på 6 km. Så det känns bra och nu är jag äntligen färdig med programmet som jag gått efter så nu ska jag bara springa som jag vill. Skönt!

Outfit for today:

Butterfly

Gick och la mig väldigt tidigt igår men kunde inte somna så det blev en sen kväll iaf. Jag kände mig så sjukt stressad igår kväll så det var ju därför.

Har prov i nk imorgon om Genteknik och sånt. Men när jag kom hem idag så hittade jag två skal till mobilen som låg och väntade på mig och det gjort verkligen min dag. Så glad jag blev! Det följde dessutom med 3 st skyddsplast i en av mobilskalen. Beställde dom för två veckor sen från ebay. Förhoppningsvis kommer det 3 st till i veckan.

Annars idag så har jag haft två träningpass. Idrotten och dans. På idrotten så gymmade jag så det blev ett hårt pass där och sen på dansen var deti nte så jobbigt tack och lov. Men det är så jäkla kvavt i det där dansrummet och så stank det så det var ingen bra kombination. Tuppade typ av.


ebay - 47kr | ebay - 24kr

Händelserik dag..

Denna dag har jag inte gjort så mycket. Men jag har varit ute och sprungit i en timma så det känns ju bra och sen har jag övningskört och pluggat. Har prov i genetik på onsdag. Och så två nationella prov i svenska på tisdag och trosdag. Kul vecka detta blir!

Jag vill bara att det ska bli maj för då ska jag köpa lite bra saker. Och jag hoppas att skalen till min mobil kommer till veckan. Men nu ska jag se ett till avsnitt av OC och sen ta och sova.

Why?

Det är så sjukt! Inge kul alls. Varför känns det som allt fler personer tar livet av sig? Jag har aldrig varit med om att så här många unga har dött under bara några månader.

En kille har tydligen hoppat framför tåget ikväll precis nedanför där jag bor. Och för bara någon månad sen var det också en kille som hoppade framför tåget på precis samma ställe. Känns inte så kul att bo här längre. Men tack och lov så hörde jag inget tåg tuta, jag hörde ingeting. Jag såg bara när ambulansen och polisen stog där och dom gick runt på tågrälsen. Asså det är obehagligt, och hemskt!
R.I.P

Tycker inte om rubriker

Denna dag har väl varit både bra och dålig. Vi fick se en jätte bra teater/musikal som spetsarna hade gjort. Sen så fick Moa B åka till lassa pga gluten i maten och det var inte alls roligt. Jag och Sanna Å blev så oroliga. Blää.. men det verkar ha gått bra ändå. Tack och lov!

Sedan har jag snackat med pappa på skype. Han är ju i Holland. Fast det är ju bara jobb men ändå. Dom har vår! Det kan man ju knappast kalla detta väder som vi har här uppe i nordpolen.. typ. MEN nu ska jag ta och spela lite gitarr.

Purple

Sjukt kul pjäs vi håller på med just nu på teatern. Tyvärr kan jag inte hålla mig för skratt. Men det kommer nog bättra sig sen. Efter skolan var jag hurtig och tog en springtur på 5 km. Jag märker verkligen att min kondis har förbättrats.

Nu har jag nyss målat naglarna och kollat på OC. Naglarna blev väldigt enkla för en gångs skull. Det var längesen jag bara körde en färg. Inga krumelurer eller något sånt.

American Pancakes

Var hos tandläkaren idag igen men nu tog dom ut gummigrejerna jag hade mellan några tänder och så testade dom nå järnringar som ska sitta runt tänderna sen när jag får tandställning. Längtar inte!

Sen så har vi haft dans idag. Det var nice. Asså jag tycker det är jätte kul men jag är inte så bra på det. haha. Till midag lagade jag amerikanska pannkakor för första gången. Sjukt gott blev det! Ska käka det till frukost imorgon också för att det blev över..

Och nu har jag börjat kolla på The OC. Har sett 2 episoder men ska se en tredje efter jag skrivit färdigt det här. Det är ju typ bra. Jag har redan blivit fast.

Tandläkaren hela tiden

Har varit hos tandläkaren idag för ovanlighetens skull. Nu var det bara en vanlig kontroll men imorgon ska jag dit igen och ta ut gummigrejerna och pröva tandställning.

Annars så har jag nyss varit ute och sprungit. Så det känns skönt. Nu har jag bara en vecka kvar av schemat jag kör på sen börjar jag på ett annat.

Captain Jack Sparrow

The best movie in the world

Titanic var UNDERBAR! Fast det visste jag redan att den skulle vara. Helt klart den bästa filmen som någonsin gjorts. Jag vill bara se den om och om igen. Och det bästa är att jag aldrig tröttnar på den. I love it!♥

Och idag är det exakt 100 år sedan titanic sjönk. Bara några timmar kvar.

Titanic

Nu drar jag iväg in till stan och ser Titaniiiiiic!♥ TAGGG!!

H&M shopping

Sportlinne - H&M - 199kr 30kr

Blus - H&M - 199kr 30kr

New dress

Har varit hos tandläkarn i morse. Kul att gå upp 8 när man har lov. Aja, det är ju fredag den 13:e. Men det gick bra iaf och nu har jag nå h´gummigrejer mellan några tänder och dom är AS jobbiga. Jag vill bara slita ut dom!

Men jag gick på stan efter det och tröstshoppa lite. Nej men jag shoppade.

Klänning - H&M - 149kr 50kr

Ni får se resten av kläderna sen. Måste fota om för att det blev inget bra och nu ska jag ut och springa så jag har inte tid.

Fråga+Svar

Fick en fråga angående reflexskärmarna och då tänkte jag att det kanske är fler som inte vet så då förklarar jag det lite snabbt nu.

Svar: Egentligen är det mer till för studio. Men man kan ju bygga upp en egen liten studio hemma med lakan och sånt och då använder man reflexskärmarna för att få bättre ljus i ansiktet. Alltså man reflekterar ljuset från ett fönster eller en lampa. Så då kan man använda den silvriga sidan för att ansiktet ska synas mer, tex om man har pannlugg så försvinner ju oftast ögonen men då kan man använda en reflexskärm för att ögonen ska synas.

Intresserad av reflexskärmar?

Jag har äntligen fått hem mina reflexskärmar som jag beställde från ebay för ett bra tag sedan. Men jag har råkat få två och därför tänkte jag höra med er ifall ni skulle vilja köpa en av mig för jag behöver ju inte två.

Det är en 5 i 1 reflexskärm. Alltså en svart, vit, guld, silver och en "genomskinlig". Den är 60 cm i diametern och är alltså rund. Den är även vikbar så den tar inte mycket plats och den kommer i en liten väska.

Kommentera detta inlägg om ni är intresserade. Då kan vi bestämma pris och så.


Ihopvikt:

My Titanic nails

Going crazy

Har precis varit ute och srungit i det otroligt tråkiga vädret. Men det gick bra. Och nu vet jag inte vad som hända skall. Jo juste jag ska nog boka biljetter till TITANIC!! I'm going crazy! vill bara se den nuuuu! okej, i'm gonna take a chillpill now so don't worry about me. I'm fine!



Titanic in my <3

Har varit och övningskört i snöregn stormen idag. Men det gick bra. Annars har jag inte gjort mycket. Som vanligt dårå. Men på lördag händer det en sak som jag har längtat efter i månader känns det som. Ska gå och se Titanic på bio with some friends. Jag vill se den NU, orkar inte vänta. sjukt taggad!!

You don't look at me the way I look at you

Skrev en låt idag på 30 min. Förstår inte hur det kunde gå så snabbt. I vanliga fall när jag skriver en låt brukar jag få ta pauser och vänta någon timma eller dag. Men det var ju roligt. Annars har det inte hänt så mycket idag.. ovanligt. Men jag har faktiskt städat färdigt allt nu. Hela övervåningen är skinande ren. Och det känns som att jag inte har några saker kvar längre. haha.

Men nu ska jag ta och se en film. Chiao!

Chill söndag sa jag va..

Ätligen färdig med städning av HELA rummet efter 5 timmar. Fast jag har fortfarande lite kvar. Ska sätta saker som jag vill ha kvar men inte i mitt rum i lådor och sen kasta allt jag inte ska ha kvar. Det ligger lixom fortfarande utspritt på halva golvet. Juste fan.. kom på att jag inte har dammsugat. Ajdå, då var jag inte riktigt färdig. Men det tar vi imorgon. Är smått less nu.

Annars så for jag till mamma igår bara för att hälsa på morfar och så sov jag över där och så skjutsade morfar mig i sin husbil till pappa. Och farfar var även på besök igår fast hos pappa då. Så det var trevligt!

Har även varit ute och sprungit idag. En timma blev det. Så idag känner jag mig bra. typ.

Detta blev nageldesignen för påsken

Tyvärr har jag lite ojämna naglar, och korta så det blev ju inte så snyggt. menmen vad gör man.

niceprice

Var ute och sprang i morse.. vid 12. Och nyss har jag övningskört. Det gick otroligt förvånandsvärt bra. Annars har jag inte gjort så mycket. Vi får besök ikväll men det har inte jag någon nytta av. Jag tror jag ska göra påskfina naglar och se en film och käka godis. Låter som en bra kväll!

some elf products

Fick hem lite elf produkter för någon dag sedan som jag beställt. Hade tänkt göra en recension på varje produkt. Det låter bra va? Men jag måste använda dom ett tag och se vad jag tycker, iaf några av dom.

Påsken börjar bra!

Nu har jag share:at den här bilden på instagram, twitter och facebook och nu kommer den upp här också. Men jag är så sjukt glad. Har aldrig någonsin vunnit 100kr. Den mesta jag har vunnit är 50kr om ens det.

INSTAGRAM

Fick sluta skolan lite tidigare idag. Vi blev färdiga med teatern vi skriver så då fick vi gå. Skönt! Annars har det inte hänt mycket. Skaffade instagram igår och jag total älskar det! Nu är det iaf lov och det är underbart, fint väder är det också. Kan inte bli mycket bättre!

Två instagram bilder från idag

When The Sun Goes Down

Hade prov i träningslära igår och Nationella muntligt i svenska idag. Det gick väl helt okej, kunde ha gjort det bättre men jag var så nervös.
Efter skolan så följde jag Frida A till en musikaffär och sen så följde hon mig och shoppa trosor. Mycket behövande! Det blev 5 nya och jag är super nöjd.

Trosor - Lindex - 3 för 2. Dom svart med rosa hjärtan - 69.50kr | Dom andra två - 59.50kr/st

String - lindex - 59.50kr/st 30kr/st

Writing in the aula

Nu slänger jag in ett snabbt inlägg här. Har inte tid egentligen. Kommer inte ha så mycket tid alls denna vecka. Iaf tills på onsdag.

Vi satt och skrev vår pjäs i aulan idag igen. Det är så awsome! :D

Buffé

Har ju som sagt varit på kina idag och käkat. Vi tog buffé så jag har käkat lite allt möjligt. Gott var det iaf, speciellt kycklingspettet. Himmelskt gott vare!

blogg app

Det känns som att jag glömmer bort bloggen nu när jag har en android. Hade varit bra om det fanns en blogg app till android också och inte bara till iphone. Då hade jag bloggat MYCKET mer. Nu twittrar jag mer ist. Men det älr väl komma en app så småningom.

Men iaf. Idag är det min brors födelsedag, 20 år. Så vi ska käka tårta och sen fara på kina och äta världens godaste friterad kyckling, som jag alltid tar.