Whatever

Köpte en liten present till mig själv på stan idag.

Kofta/Poncho vad det nu heter - H&M - 199kr 50kr

Birthday presents

Idag har varit en ganska bra födelsedag. Massor med gratulationer och bara allmänt trevligt. Och så hade vi ingen idrott idag och det var väl både bra och dåligt. Vi fick umgås med Viktoria iaf så det var nice! Sen hade vi estetisk kommunikation, hade musik även denna gång och ska ha det en gång till. Men det var trevligt.

Vid 15 slutade vi och då gick jag på stan med Frida i en timma sen for hon hem och då gick jag till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta och så gick vi och käka på Exotic, borsan var även med. Denna gång tog jag faktiskt inte riktigt samma, nu tog jag friterad chilikyckling. HUR GOTT SOM HELST!

Efter det for vi hem och då blev det paketöppning för min del. Woho! Jag är jätte nöjd med allt. Tack än en gång mamma & Tobbe!

Happy Birthday Nails

Idag hade vi teater först och sedan samhälls prov om politik. Jag hoppas jag får minst E. Det gick inte så bra.
Efter skolan for jag och träna. Jag skulle simma också men jag sket i det för jag var så slut. Och ikväll har jag kollat på Karate Kid och målat naglarna. 

Och imorgon, vet ni vad det är för dag då? ;) My Birthday! Då ska jag få fattiga riddare till frukost och så ska vi ut och käka. Det blir awesome!

Bloppis eller inte? You choose

Jag har funderat nu ett tag om jag ska ha en bloppis men för att ha det måste jag veta om det finns några som skulle vara intresserade. Bloppisen kommer för det mesta betså av smycken. Men kommentera detta inlägg ifall ni tycker jag ska ha en bloppis. Om ni inte kommenterar så kanske jag inte ens har en eftersom jag kommer ju inte ha en bloppis för typ en person. Just so you know!

Detta är några av de smycken jag kommer sälja isf:
So leave a comment if you want a bloppis!

Plugg

Detta består min dag av + städning och kanske träning. Kul liv!

Lil Wayne Ft. Bruno Mars - Mirror

Just wanted to share this amazing song with you guys. I'm in love!

Tårta

Morfar är här idag och även imorgon. Jag fyller nämnligen år på tisdag så då har vi haft som ett litet "kalas" för mig redan nu. Men idag har jag ju bara fått present av morfar sen får jag ju presenter av mamma på tisdag och nästa helg får jag presenter av pappa. Inte dumt att ha tre födelsedagar!

Jag sminkade mamma nyss också. Hon ville ha en vardagssminkning. Faktiskt så blev det ganska bra. Jag blev nöjd och hon blev nöjd.

Jag fick baka min egen födelsedagstårta helt själv. Illa! haha nej, det är nice.

Champion

Idag var mer chill dag än vad jag trodde den skulle vara. Först hade vi dubbelpass i svenska och sen lunch en halvtimme. Och till lunch var det äckel broccolisoppa så jag drack en shake ist. Sen såg vi en teater i aulan. Den var väl inte så jätte bra, asså man förstog inte, den var typ krånglig. Men efter teatern så var kl 12.15 och då skulle vi få vänta över en timma på nästa lektion så då fick vi sluta. Haha! Men det är nice.

Då gick jag iaf på stan ett tag och sen for jag hem. Här hemma har jag kollat två avsnitt av oth, städat och spelat gitarr. Håller på att lära mig Champion av Chipmunk & Chris Brown.


 

walking dead

Tack och lov har den här dagen varit ganska chill. Eftersom jag är så satans trött så halvsov jag genom lektionerna. Och dagen började inte särskilt bra. Bussen var helt full, det hade inte rymts en människa till, typ. Och så kör busschaffisen som en jävla ko. Asså i varje bromsning och gasning så flög man ju. Och inte nog med det så var det ingen luft i bussen så man stog och gungade fram och tillbaka som levande död.

Efter skolan så for jag iaf och träna. Det var väl inte direkt min bästa träningsdag. Jag orkade inte så mycket. Men är man trött så är man. Nu är jag iaf hemma och det är SKÖNT!

Före-efter

Svar: Ja absolut att jag kan göra det!

3 månader

Onsdagar är ganska nice ändå. Vi slutar 13.15 och det gjorde man typ på lågstadiet så det är jäkligt skönt. Men jag har inte hunnit så mycket idag. Jag är så sjukt trött så jag orkar ingenting + att jag har träningsvärk från badmintonen. Men hä ska int gnällas, det finns värre saker i världen.

Men imorgon ska jag göra gott för mig och fara och träna.

Nu har det gått ca 3 månader och så här ser håret ut just nu. Nu har ju inte jag samma inpackning som jag använt mig av förut men den jag har nu är iaf bättre. Den andra gjorde bara så att håret såg fettigt eller blött ut.

can't sleep because of my thoughts

Sitter just nu på NK lektion och skriver om Ecstasy. Ganska intressant endå. Innan nk lektionen hade vi svenska och då ska vi skriva om en speciell dialekt som vi har valt att jobba om. Skit tråkigt! och jag förstår inte vad vi ska göra.
Men nu måste jag forsätta skriva.


Bild från tågresan hem från Uppsala.

So fucking cold

Idag hade vi matte som första lektion. Jag har nog aldrig gjort så lite på en matte lektion som idag. Jag skrev uppgiftsnumret och a. Och så satt jag och klottrade. Wops!
Sen hade vi idrott, då spelade vi badminton, det var väl nice. Efter det hade vi estetisk kommunikation. Det är att man får testa på alla estetiska ämnen i 3 veckor. Så idag hade jag musik och kommer ha det 2 gånger till.

Sen for jag och mamma till Forex och gjorde ett ärende och sen gick hon hem och jag var så lat så jag tog bussen. Nämen jag hade lugnt kunnat gå jag också om det inte var så satans jävla kallt.

Och nu har jag nyss pluggat och ska typ gå och duscha.

Målade naglarna för någon dag sedan. Tyvärr så ser man inte hur coolish dom egentligen är. När man vinklar naglarna i olika ljus så blir det grönt eller orange. Awesome!

Boring

I skolan hände det väl inget intressant och egentligen inte hemma heller. Har pluggat en del, har prov i samhälls om en vecka och sen har jag väl bara chillat. Har inte hunnit så mycket, kom hem vid 16. Men nu ska jag ta och spela gitarr eller plugga vidare.

En blid från förra veckan

The A-Team



Har precis sett The A-Team. Den var förjävligt bra! Den var helt klart över förväntan.

Annars idag så har jag spelat sims, kollat oth, tränat och farit till mamma. Ganska chill dag. Men imorgon börjar allvaret igen. Fast det är ju skönt att man har sovmorgon till 12.35 varje måndag.

Happy Birthday

Har precis sett Sagan Om De Två Tornen. Awesome film, fast det visste jag redan, det är ju inte första gången man ser den. 

Annars idag så har jag övningskört och spelat sims. Imorgon ska jag fara och träna och sen ska jag till mamma igen. Pappa är ju i Stockholm hela veckorna och kommer hem på helgerna så jag far hit varannan helg. Men det ska bli härligt att träna imorgon. Bara jag inte har så mycket träningsvärk, då blir det nog jobbigt.

Och jag vill passa på att gratulera en vän som jag tyvärr inte har sett på väldigt länge. Happy Birthday Eliaz! Hoppas du har haft en underbar födelsedag.
Nu ska jag återgå till att spela sims!

Underbara fredag

FREDAG!! äntligen. Den här veckan har varit ganska lång. men nu äntligen är det helg, underbart.

Skoldan var som en vanlig skoldag. Efter skolan gick jag och Frida A till pontus och träna. Det känns så nice också när jag har nyss höjt vikterna. Då vet man att det händer någonting.
Efter träningen gick jag hem, hjälpte mamma med maten, duscha, packa och blev skjutsad till pappa.

Och på tal om något helt annat så prövade jag den nya inpackningen idag och den är MYCKET bättre än den jag hade tidigare. Mitt hår känns renare och lenare. Så jag är jätte nöjd!

Hej mitt vinterland

Sorry för ingen uppdatering igår. Har väl inte direkt någon anledning till varför jag inte bloggade. Men nu uppdaterar jag!

Idag har vi börjat jobba på en rapport. Jag ska skriva om Ecstasy och hur den påverkar människor och hjärnan och sådant. Man ska fördjupa sig inom ett ämne.

boat

Så jäkla slut jag är nu! Har nyss varit och tränat och jag orkar kanppt skriva det här inlägget. Mina fingar bara korvar sig. Mwn jag ska typ gå och duscha nu.

Annars så har det väl varit en vanlig skoldag förutom att vi nu ska brörja ha estetisk kommunikation på tisdagar ist för teater. Men det ska bli kul. Nästa vecka börjar vi med musik och så har vi det i tre veckor och sen har vi media osv.

Jamenbrahej!

Någon bild från i somras.

Tandläkarn

Idag har jag varit hos tandläkarn. Jag fick bita i sån där rosa gegga och vax och så tog dom massa bilder. Om ca en månad ska jag dit igen och då ska dom berätta för mig vad jag ska få för tandställning och sånt. Och så någon gång ska jag få dra två tänder. TAGGA!..

Sen efter det gick jag till skolan och efter skolan köpte jag en hårinpackning och en deo och sen for jag hem och då kom Moa och hjälpte mig byta strängar. Awesome! Nu kan jag spela igen, happyface! Tack så mycket igen♥

Nu ska jag spela sims eller se oth.

Some stuff

Kom hem för ett litet tag sedan från Skellefteå. Det var trevligt att träffa morfar igen. Nu har jag försökt byta strängar på gitarren men det går inte så bra, dom vill inte sitta fast i stallet (längst ner på gitarren). Så det suger ju och jag vet inte hur man gör för att jag har aldrig bytt strängar förr.

Shoppingen från Skellefteå:

Gitarrsträngar - Musikanten - 95kr

Leopardsnoddar - Glitter - 40kr | Blå snodd - Glitter - 20kr

Scarf - Glitter - 129kr 32kr

I Skellefteå

Är i Skellefteå idag och hälsar på morfar. En stund på dan var jag och mamma på stan och shoppade lite. Jag handla gitarrsträngar, halsduk och nå snoddar. När jag kommer hem imorgon så tar jag kort så får ni se.

Annars idag så käkade vi surströmming till middag. Sjukt gott! Fast det var bara andra gången för mig. Har aldrig vågat smaka det förut. Tur att jag tillslut gjorde det iaf! 

Nu ska jag se en film eller något. Och påtal om film, igår såg jag Aladdin. Den var ju sjukt bra! Jag som inte ens gillade Aladdin när jag var liten, och så gör jag det nu. Haha weird!

Who I am

Idag har det varit ganska chill dag ändå. Förutom att jag knappt har kunnat hålla mig vaken. Jag somnade halv tio igår så jag har sovit 9 timmar men jag är jätte trött ändå men det beror på att natten innan sov jag bara 5 timmar och då halkar man ju efter med sömnen.

Men första lektionen hade vi matte och sen ett långt hål och sedan lunch och nk. Efter det hade vi teater. Vi ska börja med en ny pjäs och så är vi uppdelade i 2 grupper. Jag är med i gruppen som ska göra Aladdin och dom andra ska göra något annat, minns inte vad det hette. Men det blir säkert kul!

R.I.P

Idag har varit en jobbig dag! En person på min skola dog inatt av en hjärntumör. Jag kände henne inte men man reagerar så starkt endå. Hon var så ung! Och att höra från andra var hon en väldigt snäll person och hon förtjänade inte det här.

På NK:n när vi fick veta det här så tände vi massa ljus och lyssnade på hennes låtar på spotify. Hon var verkligen duktig. Det är så sjukt att en person man aldrig sett eller snackat med kan beröra en så mycket. Och det är så sjukt att en person bara är borta sådär.
Rest in pease Marielle Wennberg!

Boxning

Skoldagen gick ändå bättre än förväntat och det var inte så jobbigt att kliva upp som jag trodde det skulle vara men det var forfarande sjukt jobbigt. Första lektionen hade vi matte och då fick vi se vårt provresultat som vi gjorde precis före lovet. Förvånandsvärt så fick jag ett E, jag trodde att jag inte hade klarat det, jag var 100% säker. Men det var ju positivt att jag har klarat det.

Sen på idrotten hade vi boxning. Skit kul var det! Först slog jag inge hårt sen efter några slag så slog jag bara hårdare och hårdare. Vilken anledning var det då? jo jag började tänka på en person som är värd att bli slagen. Jo men det var nice!

Inte taggad alls

Skolan börjar om imorgon... Åååh, känns jätte jobbigt och tråkigt. Jag vill inte! Ändå tycker jag om min skola nu men det är ju så skönt att vara ledig. Och denna sista dag har jag tillbringat framför datorn med sims och träningsvärk. Men just nu sitter jag och väntar på att någon ska komma hem och börja med maten. Jag är sugen på något hela tiden även fast jag inte är hungrig men det beror på att jag har käkat något gott, chips och godis, varje dag sedan lovet började. Illa!

Nu ska jag återgå till sims! 

Tävlingstips

Jag är med och tävlar om dessa nagellack på bilden ovan på den här bloggen. Ser ni hur glittriga och helt awesome dom är? I love them!! (klicka på bilden för att komma direkt till tävlingssidan)

If Today Was Your Last Day

Godnatt

Idag har jag för det mesta spelat sims men jag for även och träna med pappa vid 15 tiden. Det gick förvåndandsvärt bra och jag är väldigt nöjd med mitt träningspass idag. Nu vill jag bara fara och träna igen. haha! Men jag ska ta och sova nu. Godnatt!

Jag smällde en raket som kom från Kina eller Egypten, minns inte vars.

Spelar sims och dricker te

Ny design

Tänkte att jag skulle nämna att jag bytt design och header på bloggen tidigare idag om ni inte redan har sett det. Klicka på F5 ifall ni inte ser den.

Julen är ju slut nu så då vill jag inte ha en juldesign. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd med den här designen jag har nu. Den är enkel men fin. Typ första gången jag blir nöjd.
Godnatt!

Shoppingen från Stockholm & Uppsala

Örhänge - Indiska - 79kr | Parfym - H&M - 50kr (tror jag) | Tights - H&M - 70kr

Jag och Johanna delade på örhängerna, så jag betalade bara 40 kr.



Tubhalsduk - Vero Moda - 250kr 75kr



T-shirt - gina tricot - 99kr 50kr



Tröja - JC - 299kr 150kr


Jacka/tröja - gina tricot - 299kr 50kr



Pyjamas (linne & byxor) - gina tricot - 199kr 100kr



Väska - accent - 399kr

Jag hade köpt en brun först men dragkedjorna krånglade så jag bytte till en svart.



Plånbok - accent - 125kr

Orginalpriset var över 200kr men jag minns inte exakt.

Snööö

Så jäkla bra jag har sovit inatt. Jag skulle säkert kunnat sova ett dygn. Halebop hade smsat mig kl 11 och jag vaknade inte. Jag brukar alltid vakna av minsta lilla ljud vid den tiden på morgonen. Men det blir väl så när man har varit upp i över 1 ½ dygn.

Just nu sitter jag med snyggpyjamasen på mig och lyssnar på musik och bara chillar. Jag kanske ska ta och spela sims eller något.

Lite skillnad eller?

Borta bra men hemma bäst

Kom hem vid 11 idag, skulle egentligen kommit hem 8.10 men när är tåg i tid? Aja, skönt att vara hemma nu och kylan ute känns typ varm. Haha! Och gott med lulevatten och snö och allt möjligt. 

Jag är hos mamma nu och här har jag ingen kamera men jag ska till pappa imorgon och då ska jag ta kort på allt jag köpt så får ni se.

Men tack för veckan Johanna, den har varit underbar!♥

Här får ni iaf en dålig bild på en pyjamas som jag köpte i Uppsala. Jag hade inte hunnit köpa den ifall inte tåget var försent med 2 timmar.

Är i Sundsvall just nu

Har suttit på tåget i några timmar nu. Det var ju 2 timmar försenat till Uppsala. Men det gjorde inte så mycket för att då shoppade jag lite fler saker som var as bra! Så jag ser det bara positivt. Och dessutom ser det ut som att vi kommer i tid till Luleå ändå för att vi far inte förbi Örnsköldsvik och Umeå så det är nice!

Just nu är jag iaf i Sundsvall. Och tåget tjuter som att man har tinnitus, skit jobbigt. Men nu ska jag återgå till att se oth eller något. Håller på att se sista episoden av säsong 6.

miss you already♥

en dag i sthlm och Uppsala

Gårdagen började med att gå upp kl 07.30, käka och sånt och sen gå till bussen som tog oss till Uppsala. Sedan köpte vi biljett till tåget mot Stockholm och fick springa för att hinna med det. När vi kom till stockholm käkade vi på tacobar och sedan gick vi på nå affärer i gamla stan.

"Jag blundar pga av plixten" - Johanna

Och sen gick vi i massa andra affärer i den "nya" stan. Och så fikade vi och chillade. Sedan vid 17 tiden tog vi tåget tillbaka till Uppsala och gick på bio. Men innan bion gick vi på en kina resturang och åt buffé. Efterrätten var helt klart godast, friterad banan med glass.

Alla bilder är Johannas.

Dagens frukost

Jag var i Stockholm hela dagen igår, därav ingen uppdatering. Men nu ska jag och Johanna se en film så jag uppdaterar mer senare om sthlm.

Bra frukost det blev idag

Bilder från nyårsafton

Förrätt, varmrätt och efterrätt. As gott var det!! (måste bara säga att det inte är min varmrätt på bilden. Jag drack inte och åt inte fläskfilé. just so you know. och typ inga bilder är mina, det är Johannas.)

2012

Nyårsafton var AWESOME. Bästa nyårsafton jag någonsin haft och även typ bästa dagen jag haft under 2011. Det kommer upp bilder senare. Johanna har bilderna så jag ska få dom sen.
Hade ni också en bra nyårsafton?