Hatar rubriker

Det blev ingen cheerleading idag pga att det regnade. Synd tycker jag. Men jag är iaf hemma i stan just nu och ska vara här hela dagen imorgon också eftersom jag har träning på kvällen men sen drar jag till stugan igen.
 
Jag och Johanna har inte gjort något speciellt egentligen under dessa dagar. I fredags var vi en snabbis på stan och jag köpte nå kläder som jag kommer visa upp i helgen. Sedan har jag även fått hem mitt paket från elf som jag beställt för ett tag sen.
 
Vi kör iaf HP maraton just nu. Ser en film varje dag fast idag ska vi se två. Har redan sett en så om ett tag ska vi se 6:e filmen.
 

Återkommer måndag

Bloggar från mobilen just nu men kände att jag borde nämna att jag är i stugan just nu då jag kan inte riktigt blogga. Återkommer på måndag kväll för att jag måste in till stan på cheerträning och tisdag också.

Annars så har jag och Johanna solat en hel del idag. Så det har varit väldigt chill.



Awesome

Shit vad jag har haft fullt upp idag. Först till Skellefteå och var där typ 6 timmar. Det var väldigt trevligt och jag körde dessutom bil hela vägen dit så det är ju nice. Sen när jag kom hem hade jag lite över en halvtimme på mig att fixa lite och sen dra iväg på min riktiga officiella första cheerleading träning. Grymt kul var det!
 
Och nu har jag nyss städat och nu måste jag fixa med en grej. Och så måste jag packa också. Jag ska till mamma imorgon och så kommer Johanna. Woho! happy tjej! Det blir awesome :D och på tal om Johanna så fyller hon 20 år idag så GRATTIS!!♥
 
Två bilder från skellefteå. Fett god rabarberpaj, skojar inte! Faster som gjort den.
 
 
UPDATE: Jag får jävla sykbryyyyt på blogg.se. Så jävla cp det har blivit sedan dom ändrade designen. Visst den har blivit bra på många sett men det är ju problem med den HELA tiden. Detta inlägg postade jag för 4 timmar sen (nu är klockan 01.30) egentligen och dessutom så stog det "någonting har gått fel..blabla" så jag trodde inte ens att inlägget hade blivit postat. Och så när jag går in nu så har den lagt upp 4 jävla stycken. Asså orka! Fuck blogg.se

Slut

Har varit med pappa idag och sprungit i måttsunsbacken. Denna gången körde jag två "varv" vilket blev lite över 6 km och i lördags körde jag bara ett varv. Så nu är jag jäkligt slut. Det känns verkligen i hela kroppen.
 
Imorgon ska jag till Skellefteå och ska vara där hela dagen så vi får se när det blir någon bloggning.
 

Dagens shopping

3st Armband - Cubus - 49kr 12kr
 
Örhängen - Cubus - 79kr 19kr
 
Örhängen - Cubus - 49kr 12kr
 
Ring - Cubus - 59kr 14kr

Ska jag?

Har haft en bra dag på stan med Moa S idag. Alldeles för längesen vi sågs. Men det var trevligt och vi käkade glass i norra hamn. Och vädret har varit lite konstigt, en stunden så regnar det och andra så är det skinande sol. 
 
Jag fick iaf med mig hem ett par saker. Vilket inte var så bra för att jag ska inte köpa någonting. Har egentligen inte råd. Men det var faktiskt på rea.
 
Men ni måste hjälpa mig och bestämma om jag ska köpa denna top och jeans:
 

Stugbilder del 2

Grattis på födelsedagen pappa!<3

 

Drömfångare made by me

Pappas present som han har fått. Erkänn att själva paketet är ganska snyggt.. hehe.

Måttsundsbacken

Har varit med pappa och sprungit i måttsundsbacken. Jobbigt vare! men nice. Så det kommer jag nog göra fler gånger. Annars har det inte hänt speciellt mycket. Har käkat otroligt goda hemma gjorda hamburgare till middag idag. 
 
Och på tal om något helt annat så fyller min pappa år imorgon. Så då kommer min faster och lite annat folk. Och sen så fyller ju bästa Selena Gomez år imorgon också. 
 

Stugbilder del 1

Fredag

Asså jag vet inte vad som händer men jag har verkligen ingen lust att blogga just nu. Jag har varit smått irriterad dom senaste 4 dagarna, fast det har släppt nu tack och lov. Och jag tror att anledningen till min irritation har varit för att Sirius Black dog, asså jag visste ju att han skulle dö men jag blev så ledsen. Han är typ den bästa i hela Harry Potter och så dör han. Inte okej! Haha, jag sätter mig in i historien lite väl mycket va?
 
Men iaf, igår var jag som sagt på stan med Frida. Det var trevligt och jag premiärade mina svarta Jeffrey Campbell fake skor. Dom är jävligt hårda så som tur var så hade jag med mig ett par platta skor så jag kunde byta efter ett tag.
 
Jag var även och såg Ice Age 4 igår på bio. Det var typ bra. Men det var jäkligt osköna stolar. Jag var lixom för kort så där nacken ska vara hade jag huvudet och då blev det jätte oskönt.
 

Sorry

Ursäkta för den otroligt kassa uppdateringen dom senaste dagarna men jag har varit i stugan och det har varit alldeles för dålig internetuppkoppling så jag har inte kunnat blogga. Men nu är jag hemma igen och det är väl både bra och dåligt. Älskar stugan!
 
Vad jag har gjort under dessa dagar är att måla och träna och bara chillat. Har tjänat ihop en massa pengar på målningen så det känns bra och har även lyssnat ut 5:e boken av Harry Potter under tiden jag har målat. Det var jäkligt chill, det gjorde målningen så mycket roligare. 
 
Sedan har jag fotat en hel del men dom bilderna kommer upp någon annan dag. Nu ska jag typ gå och lägga mig. Imorgon blire att fara till stan och umgås med Frida.
 

Kinda hard cardio workout

Har ganska nyss kört ett cardio pass på 30 minuter. Helt sjukt vad svettig jag blev. Jag tror inte att jag någonsin blivit så svettig. Skulle vara kul att veta hur många kalorier som försvann där. Jag har hamnat i något träningsmoj och vill bara träna hela tiden. Men det är ju bra. Ikväll ska vi till stugan och sen imorgon blire att springa några korta varv på ön. 
 
Annars idag så har det inte hänt så jätte mycket. Jag har fått en bula i armhålan som gör ont men det är säkert ingen fara med det. Vi skulle egentligen fara till stugan imorse men det var så dåligt väder så vi sket i det.
 
Och till en helt annan sak så såg jag färdigt 4:e säsongen av Heroes igår. Jag vet inte om det kommer en till men det låter som att det ska göra det. Men jag vet inte. 
 
 
Här får ni cardio videon som jag körde efter. 
 

Silver & Black

Kasst väder idag. Det började typ regna och åska vid 7 imorse så jag vaknade och så klev jag upp en timma senare för att jag insåg att jag inte kunde somna om. Så jag har redan varit uppe i över 7 timmar. Men jag är inte trött så det är ju bra.
 
Jag har iaf gjort lite nytta, tränat och typ inget mer. Haha, nej men jag har gjort lite småsaker.
 
Här får ni en bild på gårdagens verk.

Sunset

Råkade vakna vid 12 idag. Kändes både bra och dåligt faktiskt. Men mest dåligt. Idag har jag iaf tränat lite, målat naglarna och typ inget mer. Men igår kväll gick jag lite mer än 5km med mamma och Tobbe. Så det känns bra. Imorgon ska jag också gå en sväng.
 
Jag har nämnligen börjat med ett nytt träningsschema. Det är verkligen inte ett hårt schema. Gå varannan dag och styrketräning varannan dag. Men jag kanske springer någon dag ist för att gå. 
 

Tired

Jag fick med mig hem en hel del grejer från stan idag. Känns inte så bra i plånboken men men. Svin trött är jag idag. Gick och la mig vid halv tre igår så det är ju inte så konstigt. Men ikväll blir det nog en tidigare natt. Förhoppningsvis.
 
Ukelele - Luleå Musik - 295kr
 
Väska - Åhléns - 149kr 79kr
 
Fotsalt - Åhléns - 40kr | Body Scrub - Åhléns - 65kr 32,50kr
 
Nagellack silver - Åhléns - 65kr 29kr | Borste - Kicks - 70kr

Wholesale-dress sakerna

Nu är videobloggen äntligen redigerad. Så här har ni den. Hoppas ni tycker om att jag gjort en sån här video och ni får jätte gärna kommentera ifall ni tycker jag ska börja göra fler videos och vad som det då ska hända i dom. Jag har ju gjort en sminkvideo tidigare. Men den blev bokstavligt talat förjävlig så jag måste göra en ny. 
  
Varför går det inte att få videon centrerad då??
 

Nutella

Jag har inte gjort något speciellt idag egentligen. Jag har typ städat, spelat om en video som jag ska börja redigera nu och så har jag tränat lite. Men imorgon ska jag med Sanna på stan. Jag har lite saker jag måste köpa.
 
Sen så kommer det även komma upp en ny design innan denna vecka är slut. Jag tycker om den jag har nu men det är lite problem med den så jag har fixat med en egen men den är inte riktigt färdig än.
 

Mango

Var förbi min pappa idag och hämtade moppen sen for jag till Hägnan och hälsade på Sanna som jobbade där och sen for jag hem med min 25 km/h moppe som tog typ 35 min att köra hem. Kul!
 
Hade iaf på mig en av mina nya skor idag. Helt underbara! Men jag fick lite ont i fötterna efter ett tag.
 
Efter att ha varit hemma ett tag och käkat middag och allt möjligt så for jag till Sanna och har tillbringat hela denna kväll där. Trevligt vare! Vi for till coop och jag har varit sugen på mango i en hel vecka så jag köpte en. God är den!
Nu ska jag se Heroes och sedan sova. Godnatten!
 

Pink flower

Har målat i princip 5 timmar och 15 min i streck idag, hade en liten lunch på 20 min. Men det gick bra. Och man känner av träningsverken nu, speciellt i ryggen och axlarna. Men ingenting i armarna faktiskt.
 
Nu är jag iaf hemma i huset igen och internet går snabbt. Skönt! Imorgon ska jag förbi pappa en sväng och sen till kyrkbyn och hälsa på en kompis som jobbar på hägnan och sen ska jag även hämta en present som hembygdsföreningen lämnat åt mig samma dag som jag slutade sommarjobba. Men jag for ju redan vid 12 pga tandläkartid så jag hann aldrig få presenten.
 
Nu hade jag tänkt gå och borsta tänderna och sedan sova. Ska upp hyfsat tidigt imorgon bara för att jag känner för det.
 

Är i stugan

Åkte till stugan igår. Har försökt redigera en video men min dator klarar inte av redigeringsprogrammet, den blir för varm och stänger sav sig själv. Så jag vet inte hur jag ska göra. Måste försöka hitta något annat program. Men det får jag göra sen när jag kommer hem igen för att internet är så segt här ute. Far hem imorgon så då kollar jag väl på det.
 
Vaknade vid halv elva och sen har jag målat stugan. Det tar typ länge och man blir slut i händerna. Men nu ska jag snart fortsätta och göra klart ena sidan. Sen tar jag andra sidan imorgon.
 
Det går väldigt segt att ladda upp en bild så ni får en gammal arkiv bild ist.
 

Ska på JB konserten!

JAG SKA PÅ JUSTIN BIEBER!! omg, jag är så lycklig, det är så coolt och jag finner typ inga ord. Nu kommer ju jag längta ihjäl mig. Det är fan långt kvar till 23 april 2013. Men det kommer bli så AWESOME. 
 
Och som en liten krydda på det så fick jag hem mina paket som jag beställt från Wholesale-dress.net för en vecka sedan. Jag har spelat in en video som jag ska försöka redigera och så får ni se sakerna. Men ni får gärna tipsa om något videoredigeringsprogram som funkar bra.
 

Strandhäng

Det har varit en trevlig dag på stranden idag. Känns som att det var väldigt längesen jag var på en strand och solade. Minst 2 år sedan. Men det var väldigt kallt i vattnet så något dopp blev det inte. Efter the beach så gick jag och Sanna hem till mig och käkade jordgubbar med glass och bara chillade.
 
Nog har man fått sig en rand idag iaf. Nice!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O.P.I

Nu ska jag snart gå in till stan för att sedan gå till Gültza med Sanna Å. Så det blir lite bad och sol idag. Och då blir det troligtvist första doppet för i år. Haha, lite sent men.
 
För någon dag sedan så målade jag naglarna och detta belv resultatet. Jag har tyvärr tappat två pärlor.
 

She don't like the lights

Idag har jag verkligen inte suttit vid datorn mycket. Har solat och umgåtts med min sjuka mamma, hon är typ magsjuk eller matförgiftad. Sen så har morfar och Wiggo och alla kommit hit. Imorgon ska dom på Leos Lekland men jag tror inte att jag följer men vi får se. 
 

Morotskaka recept

För någon vecka sedan så bakade ju jag morotskaka och då ville jag bara dela med mig av det receptet för att det är himelskt gott. Jag har inte skrivit receptet själv, utan det är kopierat. 
 
 
Ingredienser

4 dl socker
4 ägg
200 g smält smör
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
6 dl rivna morötter (ca 4-5 morötter
)

Börja med att sätta på ugnen på 150 grader och smält sedan smöret och riv morötterna, vispa sedan ihop ägg och socker.
Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ihop med äggsmeten, ta sen i smöret och sist morötterna.
Häll detta i en långpanna och låt stå i ugnen på 150 grader i 40-45 minuter.
Bikarbonat kan bytas ut mot bakpulver, 1 tsk bikarbonat = 2 tsk bakpulver. 

Blanda under tiden ihop glasyren.

Ingredienser

300 g philidelphiaost
225 g rumsvarmt smör
4, 5 dl florsocker
4,5 tsk vaniljsocker

Blandas och breds på den nu svalna kakan, skär i bitar och lägges kallt före servering, garnera gärna med en physalis.

The black wing

 
 
 
 

Vem vill följa mig? eller vad man säger.

JAG MÅSTE GÅ! SÅ VEM VILL OCKSÅ?
 

Två hopp bilder

Idag har det verkligen varit sommar. Fast nu börjar molnen komma in och dom är väldigt mörka. Men jag har hunnit sola en timma och tränat lite också ute i solen.
 

Söndag

Har varit i stugan hela dagen idag och lekt med Wiggo. Det är min låssasbrorsson typ. Så idag har jag hållt igång mycket, han ville hoppa studsmatta hela tiden och allt möjligt. Men söt är han.
 
Ja, den vänstra bilden var ju lite.. jag ser typ drogad ut