Nyårsafton

Är i Hakkas nu, vi körde hit igår kväll. Har varit uppe typ hela natten och sovit väldigt dåligt nu på morgonen men det är bara och tagga till till ikväll för att det kommer bli grymt.


Work

Blev att jobba helt plötsligt idag. Har fått städa en hel toalett, väggar och allt och så massa dörrar och dörrkarmar. Ganska slitigt men samtidigt lite roligt. Blir att jobba imorgon också, fixa det sista. Pengar behöver jag så detta är ju perfa.
 
Ikväll händer det nog inget speciellt, Cindy ska komma hit fast hon ska umgås med Alex. Får se om jag hänger på dom till bonsai men jag tror inte det.
 

Good days

Hade en sådär julafton men den slutade grymt iaf. For med Alex, Anton och Robin till Hakkas och festa. Det var jävligt chill och inte blev det någon sömn. Vi for hem vid typ tolv på juldagen och så släppte vi av Anton och Robin i Luleå och så fortsatte jag och Alex till Piteå för att vara med Cindy. Där blev det inte heller så mycket sömn. Dagen efter det for vi hem och så tränade jag och Cindy och sen sov hon över hos oss och idag blev det träning och sen for hon hem. Det har varit trevliga dagar men jag är jäkligt slut nu, dåligt med sömn.
 

I wish

Julafton imorgon.. önskar verkligen att jag längtar men det gör jag inte. Och ikväll gör jag ingenting, ska typ gå och läga mig snart. Happy life! Nä men ska försöka tagga lite ändå. Och ska försöka att inte äta mig proppmätt imorgon, man råkar ju alltid göra det.
 

Söndag

Två dagar kvar till julafton. Helt fucked up alltså! Jag har ingen julkänsla alls även fast jag har bakat pepparkakor och håller faktiskt på att baka lussebullar nu. Men den finns bara inte. Så himla tråkigt! Men det är ju iaf jullov nu och det kan man verkligen inte klaga på, som jag har längtat.
 
Var med min bror, Cindy och hans kompisar på bonsaj i fredags och förra helgen blev det två dagars. Sov inte alls under två nätter så sammanlagt var jag uppe i 62 timmar. Det var nog inte så smart för att jag har fortfarande inte återhämtat mig även fast jag sovit minst 10 timmar varje natt sen dess. Men men, man måste ju få leva också.
 
Ska faktiskt försöka blogga lite mer men grejen är att jag har velat och tänkt blogga dessa dagar som varit men jag har bara inte orkat. Har typ gått och lagt mig nio och även fast jag knappt haft någon skola i veckan så har jag varit as trött. På gymmet har det bara blivit styrka och ingen kondition. Men imorgon ska jag försöka mig på lite kondition och på julafton funderar jag på att fara på ett spinningpass på morgonen.
 

Galaxy Leggings

Galaxy leggings - ebay - 50kr
 

Camouflage

Hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag och har det egentligen inte alls någon dag nu mera men jag pallra mig dit ändå bara för att jag vill träffa mina friends. Annars hade jag nog inte gått dit. Jag gjorde inte riktigt det jag skulle på lektionen men däremot så sydde jag en skyddspåse till min lilla mini kamera. Så jag gjorde iaf någonting. Efter skolan for jag och Cindy och tränade som vanligt. Axlar och mage + zumba blev det. Det var väldigt länge sedan jag körde zumba så det var roligt idag. Blev lite less där ett tag.
Min lilla kamerapåse. Blev faktiskt lite nöjd.

Julgran

Dödade mina ben på gymmet idag. När jag gick där ifrån så var det lite ostabilt. Precis så det ska vara efter en leg day. Sen for jag hem till mamma och gjorde chokladpraliner och klädde granen. Mysigt. Har liiite mer julkänsla nu men den är väldigt svag.. tyvärr.
 
Blev positivt överraskad när jag såg ett paket ligga och vänta på mig på mitt skrivbord. Mina galaxy leggings som jag har väntat på i en månad hade äntligen kommit. Dom är pretty awesome!
Galet dåliga bilder men så blire med mobilkameran i mörkt ljus.
 

Förra lördagen

Har helt glömt bort att lägga ut bilderna från förra helgen så här kommer dom nu då. 
 

Julkänsla

Var på bio med Cindy igår och såg Catching Fire. Så otroligt bra! Tror jag ska ladda hem lyssnarboken och brodera färdigt det som egentligen skulle ha varit färdigt i torsdags. Det tar så jäkla lång tid och man blir trött så snabbt så inte är det enkelt.
 
Imorgon ska jag fara till mamma en stund för att baka. Det går ju inte att baka hos pappa just nu för att vi har bara ett halvt kök. Sen ska vi klä julgranen också, mysigt. Och något som är ännu mysigare, ska till gymmet och kötta ben. Ska ta i som aldrig förr. 
 
Jag älskar verkligen julen men jag har verkligen ingen julkänsla. Det är knappt 16 dagar kvar och jag har inte ens börjat lyssna på någon julmusik. Förra året började jag redan i november. Galet hur det kan vara så olika från år till år. Hoppas verkligen att jag får lite julstämning snart. Dock har jag en grej jag inte gillar med julen, egentligen beror det ju mest på mig själv, men man äter så himla mycket, och onyttigt. Det är ju så svårt att motså det där underbara lussebullarna och allt godis och kakor. Lixom hallå?
Cindy färgade slingor i mitt hår igår. Ska färga resten av håret mörkare nästa helg eller någon gång. Det blir nog bra det.

 
 

R.I.P Nelson Mandela<3

Du var verkligen en insperation och förebild för mig och många andra. Vila i fred♥
 

Smoothie

Sista skoldagen idag och nu ledig i 4 dagar. hur skönt!? Har faktiskt gjort en hel del idag. Smågrejer men ändå. Och så har jag bokat Hungergames med Cindy på lördag. Har ganska höga förväntningar på den faktiskt så jag hoppas att jag inte blir besviken. 
Blev en smoothie och proteinbar till lunch för att skolan serverade leverbiff..
 
 

Happy Life

Har inte riktigt haft tid att blogga de senaste dagarna. Har kommit hem sent och gått och lagt mig tidigt för att jag har varit så extemt trött. Men nu börjar det faktiskt bli lite bättre. Och man kan ju verkligen inte klaga på att vi är lediga fredag och måndag, så 4 dagars ledighet väntar.
 
Måndag morgon så tappade jag mitt busskort och jag var så jäkla sur hela dagen och trött som in i helvete så den dagen vill jag helst bara radera. dock så har jag lärt mig en läxa, aldrig stoppa busskortet i fickan när man har andra grejer där. Men som tur var så hade någon snäll person lämnat in den så jag fick tillbaka den. Så tacksam!
 
Förra veckan var jag hos Cindy från tisdag till fredag sen for jag hem och på lördag for jag tillbaka igen. Det blev en liten fest i torsdag (!!) och sedan på lördag också och den höll på till typ 6 på morgonen så var ju bakis på måndag också. Happy life! Nej men det var roligt, och har fått bocka av en del grejer på min bucketlist.. haha.
En bild från i lördags. Lägger upp mer bilder imorgon.