Snart far vi!

Såg film på engelskan idag och efter det skulle vi göra en Bucket List på 10 grejer. Efter det for jag till storheden för att köpa en sportbh men då passade inte den så det sög ju. Men jag köpte lite gott till flyget ikväll iaf. Nu ska vi snart  äta och en stund efter det bär det av till flyget. Kommer vara framme i turkiet vid 3 inatt.
 
Så taggad på morgondagen! :D Vi kommer börja med sol och bad, I guess sen kör vi något träningspass på kvällen. Och fredagen och resten av dagarna kommer bestå av två pass på morgonen sen lite sol och bad och sedan 2 pass på kvällen. Kommer bli hur bra som helst. Men det kommer inte bli någon bloggning utan jag hör av mig när jag kommer hem nästan vecka.
 
Vårt hotel, Pegasos Royal

Fina tisdag

Ojoj vad jag är duktig på att blogga! asså jag vet inte vad som händer, jag bara glömmer hela tiden. Men idag har jag iaf haft idrott och då gick jag och Elin en promenad och så hann vi sitta typ 5 min i fåtöljerna i Norra Hamn. Det var trevligt så länge det varade. Efter det hade jag ett snack med Kristin, jag ska sy en klänning åt henne. Och sen har jag väl bara gjort lite småsaker idag. Imorgon kväll bär det av till Turkeeey. Men det blir inget slappa där inte, vi ska köra ca 4 träningspass om dan. Det kommer bli awesome!
 

Modevisning

Har jobbat på Wienerhörnan idag och det gick bra. Vilken chock jag fick när jag gick hem sen. Sjukt varmt ute! Men det är härligt. Och snart bär det av till ett varmare land. Så taggad!
 
Här får ni några bilder från modevisningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den 16e maj

Ursäkta för dålig uppdatering i veckan och dom senaste veckorna. Men denna vecka har jag verkligen inte haft tid. Har hållt på med modevisning från tisdag till nu ikväll. Jag har fått sköta om musiken och det har varit väldigt chill och speciellt kul att få se alla kläder som alla har gjort. Moa gick för tre av mina kläder och bar upp dom jätte fint. Så tack ytterligare en gång Moa!♥
 

Säljer Jeffrey Campbell fake skor

 Säljer dessa skor på bloppit just nu i nio dagar. Sprid det gärna vidare till folk ni tror vill köpa dom, eller bjud på dom själv vet ja! :D Klicka på bilden eller länken denaför bilden för att komma till annonsen. Tack.
 
 

Jeffrey Campbell skor, fake, stl 35

Colorful Leopard Nails

Gjorde dessa naglar för några dagar sedan. Dom blev väl helt okej. 
 

LOVE

 
 
 
 

Egen designad top

Denna top har jag suttit och sytt på i någon dag. Vet dock inte riktigt hur lång tid det tog sammanlagt. Hade varit kul att veta det för min egen del. Men ska tänka på det till nästa gång. Den här har jag iaf sytt hemma helt själv och jag blev faktiskt ganska nöjd. Jag har lärt mig så otroligt mycket under det här året inom textil och tänk hur mycket man ska kunna när man går ut trean. Underbart!
 
Ni får gärna kommentera vad ni tycker!
 

Lördag

Var på stan igår med Sanna. Handlade tyg till en topp som jag har sytt färdigt nu och som jag kommer visa upp i bloggen senare idag. Sedan köpte jag lite underkläder och ett linne.
 
Idag har jag inte gjort något speciellt egentligen. Gick en sväng men mamma imorse, sen sydde jag färdigt toppen och efter det har jag läst lite. Har över 200 sidor kvar att läsa till på måndag då jag måste lämna igen den. Yay!
 
Rosa/Svarta trosorna - Lindex - 69,50kr 30kr/st | String - Lindex - 49,50kr 40kr
Linne - H&M - 129kr 50kr

Green art

Moa kom igår kväll och färgade mitt hår. Lite fläckigt blev det men annars bra. Så jag är nöjd!
Jag drömde så awesome dröm inatt. Hm, kan ni gissa vem som var med i den?... JUSTIN. Jo men det var en trevlig dröm. Dock inte så trevligt när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Den var ju så verklig.
 
Och jag har dragit på mig en förkylning. Inte okej! Men jag tränade lite smått idag och jag hoppas det inte gör förkylningen värre. Men så länge den hinner försvinna till den 22 maj så äre lungt.
 
Målade mina naglar igår, och här har ni resultatet.

Justin Bieber Girlfriend

Fick hem min parfym igår. Den luktar sååååå gott!!
 
 

Dagens shopping

Mikrofiber handduk - Rusta - 30kr | Hårfärg - Rusta - 37kr | Deo - Rusta - 25kr
 
Justin Bieber Filt - Jysk - 199kr 125kr

Valborg

Var hos Moa igår med Sanna och Ludwig. Vi käkade middag och sen for vi till Hägnan och kollade på brasan som aldrig blev en brasa. Efter det for vi hem till Moa igen och spelade spel. Så det har varit en bra och trevlig kväll.
 
Idag for jag en sväng till stoheden och köpte lite trevligheter som ni får se sen. Jag har även varit ute och sprungit en runda.