Breakdown

Har haft fullt upp förra veckan så jag har inte haft tid med bloggen. Men i lördags hade vi ju halloween fest på skolan för lågstadiet. Det var ganska kul faktiskt men det blev lite kaos men vi lyckades lösa det på ett bra sätt ändå. Det är skönt att veckan är över och ha allt det där bakom mig. I fredags bröt jag faktiskt ihop för att jag var så stressad och allt som varit under veckan blev för mycket så jag satt på köksgolvet och grät över att det jag bakat inte blev bra, haha. Men det behövdes, jag fick ny energi efteråt så det är nog bra att gråta ut allting ibland.
 
Den här veckan kommer tack och lov inte vara stressig alls, vi har ju lov och jag har ingenting planerat. Känns underbart. Eller på lördag ska jag faktiskt till Western Farm på halloween fest, det kommer nog bli grymt!
Min halloween sminkning i lördags. Hade dock andra kläder på mig.
 

Klättring

Vaknade av att Uno kliver på min rygg imorse och skriker efter mat så det var bara att kliva upp. Och jag somnade sent igår så jag har fått ca 5 timmars sömn inatt. Inte nog med det så hade jag jätte ont i magen och blev illamående och trodde verkligen att jag skulle spy. Men det blev lite bättre sen så jag gick till skolan iaf och på idrotten hade vi klättring. Ååh vad det är roligt! Adrenalinet rusar i kroppen, haha. Men det var min sista idrottslektion, skönt.
 
Efter skolan gick jag till KH och pluggade. Har prov om naturfibrer imorgon. Det var trevligt faktiskt. Sen körde jag ett grymt benpass med Cindy. Det var jobbigt men så grymt roligt och skönt efteråt. Man kände verkligen att man gett allt.
 
 
 
 

Söndag

Cindy bodde hos mig några dagar den här veckan. Det var nice men hon for hem igår. Vi var och tränade och sen käkade vi sushi till lunch. Gött!

Idag har jag bara kollat på tv. Ganska skönt att göra absolut ingenting. Fast iofs så har jag pluggat också.

Kommer bli en ganska tajt vecka tror jag, två prov, träning, fix inför en halloween fest vi ska ha på skolan och så lite extra arbete inom textilen. Men det fixar sig säkert.


Lördag

Hade besök av Moa och Sanna och deras pojkvänner igår. Vi åt hemmagjorda hamburgare och kollade på idol. Det var trevligt. Men idag har jag en lugn ensam hemma kväll. Sitter och lyssnar på musik på hög volym och känner verkligen att jag vill ut och dansa. Men om tre veckor.. då jävlar! Det blir nog en väldigt bra kväll.
 
Annars så har jag varit på gymmet idag.. som varje dag haha. Körde ett ben pass och 17 km cykling på det. Sen for jag hem och bakade men det blev typ inte så gott. Asså jag kan inte baka längre! De senaste grejerna jag gjort har blivit skit.
 
 

Torsdag

Hade orientering på arcus i tisdags. Det gick helt okej ändå. I början var man lite lost men sen kom man som in i det så då kunde man springa ganska mycket. Men det var nice. Haha jag körde tre träningspass den dagen, först orienteringen då sen styrke och på kvällen blev det zumba. Något slut jag var på kvällen. Det blir mycket prat om träning i bloggen nu mera men det är ju för att det är typ det ända jag gör, haha.
 
Men idag då så har det väl inte hänt så jätte mycket. Jag har varit ovanligt glad och kom hem redan vid två tiden så det var jätte skönt. Har svarat på massa instuderingsfrågor om första världskriget och ska fortsätta med mellankrigstiden imorgon. Har förövrigt sovmorgon imorgon, hur skönt? 
 
 

Nytt hål

Kände att idag var en bra dag för ett nytt hål i örat så det fixade jag. Men jag tvekar alltid innan och så tar det några minuter innan jag vågar, men jag vågar alltid till slut. Man ska inte tänka så mycket då är det lättare.. som med allt nästan. Och nu har jag bara två kvar att göra och båda är i brosk så det är väl inte det bästa och lättaste men allting går om man vill.
Det är den med ploppen.
 

Thoughts

Var på spinning med mamma imorse. Underbart skönt efteråt och det var härligt att känna att min kondition blivit mycket bättre sen sist jag var på spinning, var inte alls lika tungt idag. Det blev även lite styrke för ryggen idag. Men imorgon har jag min vilo dag fast jag har ändå tänkt gå på SH'BAM, men det är ju kondition så det kan man göra 7 dagar i vecka.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Sanna kom på besök för att jag behövde snacka och det var behövligt. Varför ska man tänka så jävla mycket? Kan man inte bara acceptera och gå vidare. Varför ägna så mycket tid till en grej man mår dåligt över? Varför finns det ingen på och av knapp? 
 

Torsdag

Ikväll ska jag på ett helt nyss pass som jag aldrig testat på tidigare, Bokwa Fitness heter det. Det är en slags dans där man dansar i bokstäver och siffror. Haha, det blir spännande att prova. Jag hoppas att det blir roligt. Och på tal om dans så var jag på Zumba i tisdags och då hade dom bytt ut halva programmet så det var lite nya steg så då blev man värdelös igen.
 
Men imorgon är det fredag och det känns underbart. Asså veckorna springer verkligen iväg. Jag förstår inte hur det kan gå så snabbt. Snart är det väl jul och så helt plötsligt så sitter man här nästa höst och inte fattar vart tiden tog vägen. 
 
Den här helgen ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, ska försöka sova en del också. Har blivit dåligt med sömn dom senaste helgerna. Så träna, äta, sova och kanske lite serie tittande kommer helgen bestå av. Det låter ganska bra i mina öron iaf.
Gjorde färdigt min blus igår så här har ni en liten sneakpeak på den. Kommer nog ta några veckor innan jag får tillbaka den, men när jag väl får tillbaka den så kommer den upp här på bloggen.