Happy Easter

Är hos morfar just nu i Skellefteå. Händer väl inte så mycket, vi har käkat påsklunch och det var gott.

Men i fredags blev det utgång med ett par människor. Det var väldigt trevligt för det mesta men sen hände det något med mig och jag blev bara allmänt tråkig och låg. Men annars så var det en bra kväll.
Do it for you

Gu vad underbart det var att vara tillbaka på gymmet idag. Det var så galet roligt! Efter det drog jag till pappa för att hämta lite grejer som jag glömt när jag for till mamma igår. Och mer än så har jag inte gjort idag. Men ikväll ska jag vara med Robin och imorgon blire promenad med Sanna och sen gymmet med Cindy. Det blir bra!
 

Train Like A Beast, Look Like A Beauty

Har sprungit 8 km idag på 47 min och det känns jätte bra. Springer tydligen en mil på 54 min just nu så det är bara 4 minuter kvar så har jag nått mitt mål. Det känns helt otroligt underbart! Kanske till och med springer stadsmaran på under 50 min. Då kommer jag vara typ den lyckligaste människan på jorden. Sprang även en sväng med pappa igår men då blev det bara 5 km. Jag är glad på mig själv att jag hade kvar konditionsträningslusten efter magsjukan, trodde nämligen att jag inte skulle ha det. Men den är starkare än någonsin, speciellt nu. 
 
Annars igår så var jag med Cindy ett tag. Vi gick bl.a till Willys och köpte lite olika grejer. För mig blev det godis och ett påskägg. Har nästan käkat upp allt. Tycker dock inte om känslan man får efter man har ätit godis, magen blir äckligt full och bara konstig. Godis är gott men min mage tycker inte om det. Men den tycker i och för sig inte om mycket alls, protesterar mot minsta lilla grej.
 

Braces gone

Så skönt det ska bli med lov imorgon. Och sen är det ju faktiskt inte långt kvar alls till sommarlovet. Helt galet egentligen! Jag har dock inte fått något sommarjobb, men jag kanske får någon vecka på cafét jag var på i somras och sen kanske jag får jobba lite inom brorsans företag. Men det gör inte så jäkla mycket om jag inte får något jobb känner jag.
 
På tal om något helt annat så fick jag min tandställning bortplockad igår. Dock så har jag fått en löstagbar tandställning för att inte tänderna ska åka tillbaka till sina gamla platser. Men jag visste typ om det sen innan så det var ingen chock dirket men jag fick ju vara helt utan några timmar och sen komma tillbaka och få den där, och då kändes det lite jobbigt. Det var ju så galet skönt att vara utan. Men ändå skönt att den går att ta bort, man känner sig mer fri eller nå. Har ingen aning om hur länge jag ska ha den men det lär ju visa sig.
 

Magsjuk

Är hemma från skolan idag och var även det igår. Fick nämnligen magsjuka igår natt. Fyfan vad det inte är roligt! Har sovit i princip ett helt dygn förutom när jag varit tvugnen att gå upp på toa. Men idag mår jag bättre, har lite ont i magen och smått illamående men jag har fått behålla frukosten än så länge så det är ju bra. Imrgon ska jag nog kunna gå till skolan igen och tur är väl det för att jag ska plocka bort tandställningen imorgon. Så jävla underbart!
 

Happy Saturday

Blev lite fest igår för att fira min bror som fyllde år i tisdags. Det blev en grymt jävla bra kväll och den tog slut alldeles för snabbt. Men idag mår jag inte på topp. Har inte varit bakis så här länge någonsin, brukar typ bara vara det halva dagen men inte idag, mår fortfarande lite illa, har dålig aptit och jätte ont i magen. Så min lördag har väl inte varit så bra, har mest legat i sängen och kollat på serier och sovit om vart annat.