Inställt flyg...

Alltså maximal otur då! Flyget till Stockholm skulle lyfta 14.35 men vad händer.. jo flyget kunde inte landa för att det är underkylt regn och fick då vända tillbaka till Stockholm. Har bokat om flyget till 19.30 så jag hoppas att det fungerar den här gången. Men jag är riktigt less alltså. Hade regnet börjat en timme senare hade det gått. Ååh!
 
Nu är jag iaf hemma igen och lyssnar på radion om det kommer mer nyheter om flygen. Vill ju helst inte åka tillbaka om det blir samma sak igen. Men det har slutat regna nu så jag håller tummarna. Om 17.45 planet går så lär ju 19.30 planet gå. Men vi får se!
Bild från julafton

Mer julklappar

Dessa julklappar fick jag av pappa och Maggie.As bra det också, tack! Muggen tyckte jag var riktigt häftig. När den blir varm så framträder det två bilder som ni ser på sista bilden. Awesome!
 

Chokladfontän

Nu har gulliga Wiggo farit hem. Lite tråkigt faktiskt. Men vi körde en liten boxningsmatch precis innan de for. As kul! Dock fick han sig ett litet sår på läppen av mina naglar. Stackarn.
 
Annars idag så var jag en snabbis i stan för mellandagsrean. Ett träningsset från gina var det enda som fick följa med mig hem. Jag orkade inte kolla så noga för det var så galet mycket folk. Efter det for jag och träna och sedan har jag spelat diamanten med Wiggo, doppat frukt i en chokladfontän och läst ut en super bra bok som heter Fallen Ängel. 
 
Blir att fara till pappa imorgon istället för att de hade andra planer ikväll men det funkar lika bra det. Nu ska jag spela siiims! 
 
 

Merry Christmas

Hade en ganska bra och mysig julafton igår. Jag började dagen med ett härligt spinningpass. Sedan blev det gröt till lunch med skinka till det. Cindy och Alex kom strax efter det. Väldigt roligt faktiskt att få fira julen med en av sina närmaste vänner. Efter middagen kom tomten på besök och gav oss alla var sin julklapp. Lilla Wiggo tyckte såklart om det väldigt mycket. Resten av kvällen spelade jag lite sims och umgicks med folket också så klart.
 
Imorgon ska jag förbi pappa en stund och få julklappar där. Så än är det inte slut.
 
Är absolut nöjd med alla presenter jag fick! Tack så hjärtligt! ♥ 
- Receptbok (utan gluten, mjölk och socker) av mamma och Tobbe
- Praliner av morfar
- Träningsleggings av mamma och Tobbe
- Bagagevåg av mamma och Tobbe
- Shotglas av Cindy
- Presentkort Stadium av Tobbe
- Presentkort gina tricot av morfar
- Presentkort H&M av mamma och Tobbe
- Pengar av morfar
- Nåldyna av mamma och Tobbe
- Peplumtopp av mamma och Tobbe
- Solros av Cindy
- Klocka av Christopher och Wiggo
- Saxar av mamma och Tobbe
- Tröjvikare av Christopher och Wiggo
+ The Sims 4 av mamma (nerladdad version, därav kunde jag inte få med det på bild.. såklart)
UPDATE: En Ben & Jerry's fick jag ju också!♥
 
 

Tankar kring GMU

De senaste dagarna har jag verkligen lagt mycket tankar till GMU. Beställde ett lösenord förra veckan för att kunna ansöka men tyvärr fungerar det inte just nu. Donno why. Men funkar det inte på måndag så ska jag maila dom och fråga. Hur som helst, jag funderar på att göra GMU så fort det går efter studenten. Alltså i antingen juli eller augusti som det ser ut nu.
 
Jag har prata väldigt mycket med min pappa om det, frågat massa frågor osv. Han har gett mig många bra svar och tips på förberedelser inför både antagningsprovet och själva GMU utbildningen. Det är ju viktigt att ha en bra fysik. Jag är väl helt okej på den fronten men jag kan absolut förbättra mig.. mycket mer.
 
Så redan till veckan ska jag börja mina förberedelser. Jag är så taggad så varför inte börja i god tid. Styrka och kondition tar ju tid att arbeta upp också så ju tidigare desto bättre. Mycket fokus kommer att ligga på spinning, marklyft och bara allmänt bättre kondition och styrka. Ska även börja promenera med en ryggsäck som man bara fyller för viktens skull. I utbildningen kommar man gå runt med 20kg packning så att det är nog smart att öva lite på det. Speciellt för mig där packningen väger så pass mycket för min egen vikt och längd. Det kommer vara tufft, ohja! Men jag gillar utmaningar.
 
Man utför ju ett cykeltest som går ut på att man ska cykla till en viss takt samtidigt som motståndet ökar. När jag har varit på spinning så har jag haft väldigt svårt med just takten och ökning av motstånd så det ska jag verkligen börja öva på.
 
 
För att klara detta så har jag gjort ett översikligt träningsschema (min första träningsdag för veckan är nu mera söndagar, confusing I know):
Söndag: Bröst, Triceps och Axlar + övning av handstående minst 5 min
Måndag: Rygg, Biceps och Mage + intervall löpning
Tisdag: Ben, Rumpa och Vader + handstående
Onsdag: Vilodag/kondition
Torsdag: (Bröst, Triceps och Axlar) + handstående och spinning 
Fredag: (Rygg, Biceps och Mage) + handstående
Lördag: Vilodag/Spinning
 
Paranteserna betyder att jag kommer växla mellan Bröst, Triceps & Axlar, Rygg Biceps & Mage och Ben, Rumpa & Vader eftersom det bara är 5 styrkedagar i veckan och jag vill köra varje muskelgrupp ca 2 gånger i veckan. Sedan har jag även gjort så att i början av veckan då kör jag på lite lättare vikter men fler reps och senare i veckan blir det tvärtom, alltså tyngre vikter och färre reps.
Handstående har jag lagt in bara för att jag vill bli bra på det.
 

Stockholm!

Ååååh jag har bokat flyg till Stockholm den 30e så kommer vara där över nyår. Och vara med Johanna, ååååh det kommer bli så bra! Hur många gånger har inte jag gått och tänkt, tjatat och klagat över att jag aldrig tar mig någonstans. Men nu jävlar! Fyfan vad jag är taggad!! Sitter här med fjärilar och allt möjligt i magen och känner mig så glaaaad. Ska träffa min saknade Johanna och ha det så jäkla gött! Alltså åååååh :D
 

Tävling hos goforfit.se

Är med och tävlar om alla dessa underbara grejer på bilden här under. Klicka bara här om själv skulle vilja vara med och tävla!