Hallå där!

Vad har hänt sen sist? Tog ut min navelpiercing förra veckan för att jag var typ tvungen till det. Min kropp stötte ut den så det var inte så mycket hud kvar + att den ser inte bra ut så då tog jag ut den. Kändes riktigt förjävligt faktiskt! Hade bara haft den i fem månader men det känns så mycket längre. Men nu har jag vant mig att vara utan den och en hel del grejer är lättare nu. Jag kan böja mig ner utan att det gör ont, jag kan sova på mage osv. Underbart!
 
En annan grej som har hänt är att jag har testat på att fasta i två dagar. Gick gaska bra faktiskt men fyfan vad lite energi jag hade. Jag drack enbart vatten, te och någon kopp kokosmjölk. När det hade gått två dagar och jag fick äta igen på morgonen så kunde jag knappt ta mig ner til köket. Bena och hela kroppen var bara så trött. Illamående var jag också. Men jag tröck i mig en macka och då bev det ganska snabbt lite bättre så jag tröck en till. 
 
Snart är det min födelsedag! På lördag. Så jag ska gå ut med mina kompisar på fredag, spela ett spel på förfesten som jag och Sanna knåpat ihop tillsammas. Det blir spännande. Sen på lördagen så ska vi ha en liten myskväll med chips och godis. 
 

Golden heart

 
Dessa har jag tillverkat igår och idag. Flaskan i bakrunden inräknad. Super enkelt och går snabbt att göra. Väntetiden när man sprayat är ju några timmar men själva arbetet går snabbt. När jag flyttar hemifrån och skaffar mig eget boende ska jag nog köpa silverfärg också. För jag vil inte samla på mig allt för mycket inredning just nu eftersom jag mest troligt kommer att flytta ganska långt och då blir det jobbigt att dra med allting.

Stuff

Vill bara visa dessa fina grejer som kom hem till mig i fredags. Bytte till hjärtat igår men tog ut det och bytte till den på andra bilden för att hjärtat var lite för stort och dinglade när jag gick. Kändes inte så bra för hålet eftersom det inte är helt läkt än och väldigt irriterat. Men när det är läkt och ser bra ut ska jag nog byta till blomman. Guld, som jag misstänkte, ser lite smått fult ut i naveln. Alltså det ser mer gult än guldigt ut. Inte så fint helt enkelt. Eller alltså det var inte fult men silver är finare.. i naveln iaf. 
 
Den lilla grejen bredvid navelsmyckena ska jag ha som tragussmycke sen när jag väl fixat ett hål där. När nu det blir.. Jag blir mer och mer rädd för att ta hål för varje år som går.
 
Boken inneåller 365 frågor som man ska svara på i fem år. Johanna köpte en när hon var ute och reste och så visade hon mig den när jag var och besökte henne nu kring jul och det verkade så roligt så jag var tvungen att skaffa en själv. Och så blev det! Idag var frågan: "What's the oldest thing you're wearing today?" Så frågorna är väldigt random och det är väl det som är roligt. Sen finns det mer seriösa frågor också.
 

GMU Antagningsprov

Nu har jag bokat tid och resa för antagningsprov för GMU. Smått läskigt känns det faktiskt! Har tyvärr blivit ganska rejält förkyld nu så jag kan inte träna som jag ska men så fort förkylningen har lagt sig ska jag lägga i alla växlar jag har. Det är ju faktiskt bara 2 månader kvar och det är typ ingenting. Men tränar man bra, äter och sover bra så kan man utvecklas ganska mycket på bara 2 månader. 
Så fint idag

Stockholm

Kom hem från Stockholm igår. Väldigt tråkigt att lämna faktiskt. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo där. Och det var så roligt att få träffa Johanna igen. Saknar henne redan♥
 
Vi var ut i lördags i Märsta. Det var en vädligt bra och rolig kväll. Tyvärr har minnet av hur rolig kvällen var förstörts lite av en grej som hände. Otroligt synd!
 
Dagen efter så var tanken att jag och Johanna skulle gå på stan men jag fick göra det själv. Johanna var lite för bakis, haha. Men det gjorde absolut ingenting, det var väldigt skönt att få gå omkring själv. Och det var skönt att det gick så bra också och att jag hittade och allt möjlig. Dock hade jag lite otur på vägen hem. 3-4 hållplatser innan den jag skulle av på var alla tvugna att gå ur tåget för att det kunde inte fortsätta för att det hade hänt något på hållplatsen längre fram. Jaha, så då fick vi gå ut och vänta på en ersättningsbuss.. som kom hur långt efter som helst. Jag vet inte hur länge jag stog ute och frös men det var över en halvtimme, lätt. Men tillslut kom jag mig hem igen. Och såklart när alla var ombord på bussen och den hade börjat köra så meddelar dom att tågen har börjat köra igen.. drygt.
 
Jag har iaf haft en jätte bra vecka i Stockholm och hade gärna stannat lite längre! Här under har ni bilder på vad jag köpt. Det är inte så mycket men lite grann iaf.
 

Gott Nytt År!

Min nyårsafton var helt okej. Vi började med att spela lite spel, åt och drack. Vid elva for vi in till stan för att kolla på fyrverkerierna och efter det drog vi vidare till Marquise. Lite smått besviken måste jag faktiskt säga att jag är. Jag hade inga direkt förväntningar förutom att det skulle vare mer fyrverkerier än vad det var. Tyvärr var jag inte så taggad heller, vet inte varför. Lite tråkigt. Men men, vi ska gå ut i helgen igen så jag hoppas på en bättre kväll då. 
 
Mitt nyårslöfte jag hade under året som varit var att inte äta köpes pizza och hamburgare och det klarade jag! Känns bra måste jag säga. Löftet för i år är att börja dricka mer vatten. Jag skulle kunna sätta högre mål kanske men jag vill känna att jag verkligen kan klara det. Och att dricka mer vatten borde jag klara av. Men det kan vara svårt det också.