Energi x1000

Alltså jag har så galet med energi just nu!! Drack en PWO mittemelllan två RPM pass och nu kan jag typ inte sitta still. Så blir det för en som inte är van varken PWO eller koffein. Kommer fan inte kunna somna, hehe. Men det är nice ändå att vara så här. Man presterar så jävla mycket bättre! 
 
När det gäller träningen just nu så kör jag väldigt mycket kondition i from av RPM och löpning, både långdistans och intervaller. Men jag kör även såklart styrketräning! Den vill jag inte lägga av med, nono. Hur som helst, det går skitbra, jag har redan nu fått upp kondition rejält. Man måste ju vara på topp till grundutbildningen som är 13-14 juni. Kommer bli gryyyymt!! 
 
Gällande skolan då så har jag börjat sy på en studentklänning. Den kommer vara uppdelad i tre delar, en tajt klänning, en kort cirkelkjol och en lång kjol. Klänningen kommer jag bära hela dagen och kvällen, den ända skillnaden blir att på dagen kommer jag bära långkjolen och på kvällen den korta. Smart va? ;)
 

On the Other Side - Modevisning 2015

En vecka senare. Här under har ni modevisningen. Tycker att de flesta gick väldigt bra. Det finns några missar där folk inte går i mitten eller liknande men det är väl sånt man får ta. Ingen eller ingenting är perfekt. Är iaf nöjd med allt och alla :) Lite tråkigt kan jag tycka att det blir lite för starkt ljus för kameran så den inte kan fånga kläderna, speciellt inte vita kläder. Men det var tydligen tvungen att vara så för att kläderna verkligen ska synas för publiken som sitter live och kollar.
 
(glöm inte att ändra till HD för bättre kvalité)
 

Modevisning 2015

Igår hade vi äntligen vår modevisning. Det gick jätte bra och alla var så duktiga! Men det känns väldigt skönt att det är över. Nu har jag bara underkläderna kvar att sy sedan är jag helt done! Det börjar verkligen kännas att studenten snart är här. Helt underbart! 
 
För hoppningsvis kommer jag få filmen på modevisningen så jag kan lägga upp den här. Men det är ingenting jag kan lova. Men tills vidare kommer det några bilder från NSD här under. Jag sparade bara bilderna på mina kläder och en bild på mig själv som inte är mitt plagg utan det är en tjej i tvåan som sytt den.