Julklappar

Glasjulgran och skålar av mamma
OKQ8 400kr och H&M 500kr av morfar
Klocka, halsband och presentkort på CGs av Stiven
 
Karta, tomtar och lykta av mamma
After Eight av Tobbe
Pennor, block och ritblock av Sanna
Läppsyl och tuperingskam av Moa
 
Adventsstake av mamma
 
Hela denna låda fylld med kökssaker av pappa och Maggie
 
Tack så hemskt mycket allihopa. Super nöjd♥ Speciellt tack till min fina pojkvän som skämmer bort mig♥

Jul & Nyår

Jag har haft en ganska bra jul. Väldigt lugn och behaglig. Självaste julafton tillbringades här hemma hos min mamma och så kom morfar och Stiven hit. För en gångs skull så åt jag inte så mycket, jag blev inte så där proppmätt som man annars alltid blir på julafton så det var skönt. For även och tränade direkt på morgonen, körde ett 50 min RPM pass, underbart!
 
Någon dag efter julafton kom hela släkten upp och det var riktigt roligt att träffa dom igen, det var alldeles för längesen. Mycket hade hänt på vissa håll kan jag säga.
 
Nyårsafton blev både bra och dålig men den slutade iaf riktigt bra. Kom i säng efter 5 på morgonen. Den började med att jag hämtade Moa så körde vi till mig, gjorde tacos och drinkar. Senare under kvällen kom Sanna hit och var en liten stund bara för hon skulle upp och jobba tidigt nästa dag. Stackarn. Nyårspuss, kaos och sedan blev det super bra. Galet bakis heeeela dagen efter. Och faktiskt nästan lite på morgonen dagen efter det. 
 
Andra januari var jag och mamma på spa, det var min studentpresent som äntligen kom till använding, bara drygt ett halvår efter. Haha men underbart var det iaf. Började med att mamma fick fotmassage och jag fick ligga i ett bubbelbadkar, skönt! Sedan fick vi relaxa en stund, vi fick frukt, te, smoothie och rotfruktschips. Sedan var det min tur och jag fick en ryggmassage. Efter det bada vi, basta och allt man då kunde göra där. Så himla härligt! Funderar på att boka in samma på min födelsedag faktiskt.
 
Det har varit riktigt skönt att vara ledig så pass länge nu. Det blev som en mjukstart på jobbet. Men har dock ångest inför varje jobbdag. Till en början var jag mest nervös men tyckte ändå det var roligt. Nu börjar det mest gå neråt. Känns bara jobbigt. Men hoppas det vänder snart annars blir nog dessa 3 månader väldigt jobbiga.