flower

Har väldigt mycket träningsverk i skulderbladen. Inte roligt! Men det är ändå ganska skönt för att då vet man att man har jobbat hårt. Annars ikväll så har jag varit med pappa och handlat, övningskörde även till affären. Det gick väl bra. 

Måste bara berätta att jag slog ett nytt rekord för mig själv på rubik's kuben, klarade den på 3min och 1sek. Det tycker jag ändå var ganska bra.. hehe! Nu säger jag godnatt.

Gårdagens outfit.

Piteå

Har ganska nyss kommit hem. Hade en helt vanlig skoldag idag men efter skolan kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till Piteå. Jag ville handlar julklappar på Presenten så det var väl mycket därför vi åkte dit. Jag tog även med mig kameran för att jag visste att det skulle vara en fin juldekoration och det var det ju! Sen gick vi och åt på kina. Jag tog som vanligt friterad kyckling, lika gott som alltid!

love christmas time

Har precis kommit hem. Skoldagen bestod av teater och samhälls sen for jag och träna. Det blev ett kort träningspass idag för att jag ville hinna med bussen som gick 16.15.

första advent

When the stars go blue

Har ganska nyss varit ute och övningskört. Idag körde jag i trafiken och i massa rondeller. Det var lite läskigt men ändå roligt! Annars har det inte hänt mycket. Jag håller på och lära mig en låt, eller jag kan den typ redan, When The Stars Go Blue heter den. Vi får se om jag spelar in den och lägger upp här.

2 nya

I might be a little scared

I natt drömde jag en dröm om andar.. typ. Jag drömde att jag var i badrummet hos mamma och jag kollade på dörren för att försäkra mig om att den var låst och stängd. Och den var låst och stängd, 100% säker var jag. Så jag vänder mig om bort från dörren och sedan vänder jag mig om igen och då är dörren öppen.

Jag har nyss kollar upp vad det betyder om man drömmer om andar. "En dröm om andar är inget gott tecken. Ta det försiktigt och tänk dig för, den närmsta tiden efter drömmen."

Det här känns verkligen inte bra. Och drömmen var så verklig, den var så tydlig. Men jag hoppas verkligen att min dröm har fel den här gången.

Blue nails

Igår prövade jag på en ny nageldesign. Jag ska testa massor och se vilken jag ska ha på julafton.

Jag kommer ju inte ha blå som färg om den blir den här men jag tog bara någon färg.

Aj..

Nu har jag äntligen lite tid över till att blogga. Fredagar är alltid dom jobbigaste. Vi har 4 lektioner tett inpå varann men idag har vi bara haft 3. Och då hade vi hål på 2 ½ timme för att vi hade lunch också. Så då chillade jag och massa andra på soffan. Vi trängde ihop oss och sov. Tyvärr har jag ingen bild på det än men jag ska försöka få tag på den. Sen var jag trött resten av skoldan.

När jag kom hem packade jag väskor, ska vara hos pappa i 3 veckor nu. Sen skjutsade mamma mig till pappa och när jag kom till honom så åt vi och sen har jag hållt på och fixa min ögonskuggpalett för det var helt kaos i den. Och sen har jag rengjort min borstar.

Igår kväll råkade jag bränna mig på sänglampan. Så jävla ont det gjorde. Inget har någonsin gjort sådär ont! Men jag spolade snabbt kallt vatten på det och sen tog jag sån där aloe vera blomma och stoppa saften på det där, så det är nog därför det inte har blivit så illa.

1 månad kvar

stress

Nu har jag fått lite press på mig. Vår teatergrupp är uppdela i två grupper och så ska vi spela upp en pjäs på öppet hus den 10 december och då visar det sig att en person från andra gruppen ska vara borta då så då får jag hoppa in ist för henne och jag har aldrig läst deras repliker eller så. Så nu måste jag öva väldigt mycket och det kommer bli jätte stressigt för vi har som ingen tid att öva. Jag kommer bara få sitta hemma och öva replikerna vilket kan vara vädligt svårt. Det är mycket lättare att lära sig när man agerar samtidigt.

Men iaf så vet jag inte om jag kommer blogga så ofta. Dels för tidsprist och dels för att jag inte har någon insperation alls. Men vi får se hur det blir.

Har precis stoppat upp julstaken. Längtar så mycket till jul!! Det tråkiga är ju att vi inte ens har någon snö och det är bara en månad kvar. Illa!

Breaking dawn

Har nyss kommit hem från bion. Breaking Dawn var bra. Asså inte jätte bra som man tyckte om Harry Potter men den var ändå väldigt bra. Så less att man måste vänta ett helt år till nästa del. Nu skaj ga fortsätta vara väldigt onyttig och smaska på mina hot snacks. C ya!

Jag ger den 4 av 5 stjärnor!

Kristin är här

Sitter just nu här med Kristin hemma hos mig. Hon leker med mitt smink och jag chillar. Ikväll ska vi gå och se Breaking Dawn på bio. Det blir trevligt! Är väldigt excited för att alla som har sett den har sagt att den är jätte bra så nu har jag höga förväntningar och det är ju inte så jätte bra, då blir det oftast en besvikelse.

I never thought I could get it

Försov mig imorse, så jag hade 20 min på mig och så fick jag sjukt ont i magen för att jag pressade i mig frukost. Inte kul var det. Men sen blev jag glad igen när vi fick våra provresultat på matteprovet vi gjorde förra veckan. Jag fick VG (eller det heter ju C numera) och det har aldrig hänt och jag trodde att det aldrig skulle hända heller. Så då blev jag supermegaawesome happy.

Sen hände det väl inget mer under skoldagen förutom att jag upptäckte att jag var alldeles för rädd för basketbollar. Jag sparkar hellre på dom än använder händerna. Illa! Men jag har aldrig påstått att basket är något för mig efter som jag är så jäkla lång.



30%

På teatern fick vi medverka i en reklamfilm om spetsutbildningarna. Asså typ för skåningar och österbottningar som vill söka till spets i Luleå. Det gick väl bra och sen hade vi Samhälls. Sen slutade vi och då for jag till pontus och tränade så nu ör jag helt slut. Vill bara lägga mig och sova.

Innan skolan idag så gick jag till lindex och hämtade ut nå kläder jag lagt undan i lördags.

Linne - Lindex - 199kr 139kr


bh - Lindex - 79kr 55kr
Jag hade 30% rabatt på ett damplagg och ett underklädes plagg därav prissänknigen.

Mirror Mirror

Idag har jag väl inte gjort nå mycket. Övningskörde med mamma ett tag och sen har jag väl mest kollat på oth. Efter middagen ska jag kanske och träna, men vi får se om jag orkar.

I love the pattern

Det var en trevlig dag på stan med Moa idag. Vi fikade och snackade en massa och sen kollade vi lite i affärer. Jag hittade en otroligt fin kofta på H&M. Helt kär blev jag när jag såg den. Sen gick vi hem till mig och hon var här ett tag och så for hon hem för ca en timma sen för att jag skulle äta och hon med.

Kofta eller ngt - H&M - 149kr

Vill nån gå med mig på Breaking Dawn?

Snart kommer Moa hit och då ska vi som sagt dra in till stan. Men det jag egentligen skulle säga med detta inlägg är om nån vill se Breaking Dawn med mig någon dag så kan ni väl höra av er. För jag skulle vilja se den men jag vet inte med vem så hör av er ifall ni vill se den med mig.

if u don't mean what u say, shut the fuck up

Nu har jag precis duschat. Ska på stan med Moa S senare. Det blir la trevligt! Och nu ska jag sminka mig eller något. C ya!

Över 1 år gammal bild

Home

Kom hem för ett bra tag sen. Nu är jag hos mamma. Hade sovmorgon till 10.10 idag och så har vi bara haft massa tråkiga lektioner. Vi slutade 14.45 och då gick jag in till stan och tog bussen hem. När jag kom hem så packade jag upp alla saker och sen läste jag färdigt kapitlet ur Harry Potter. Och på tal om det så läste jag ut 3:e boken igår, så nu har jag börjat på 4:e.

Ekvationer

Hatar ekvationer, det suger! Och kul att vi har tre veckor på oss och sen äre prov. Är jävligt less! Och varför har matten blivit dubbelt så svår i gymnasiet? I högstadiet var jag ju på gränsen till G hela tiden, asså jag fick G men nu får jag inte ens det. Less jag blir! Om jag inte får G (eller E som det heter nu mera) på provet vi gjorde i tisdags gå jag fan och spolar ner mig i toaletten för jag gjorde det bästa jag kunde. Jag kan inte göra bättre så fuck you om jag inte får E!!

Ja godnatt då! Men jag har sovmorgon imorgon. Men orka va vaken.

Congratz!

På teatern idag repeterade vi först klassfiender som vår pjäs heter och sen gick vi till norrbottens teatern och kollade på olika teaterföreställningar som bestod av bara 1 person på varje liten teater.

Sen fick jag väldigt brottom till bussen, om jag inte hade sprungit lite så hade jag missat den. Sen kom jag hem för ca en timme sen och då dammsög jag mitt rum och nu ska jag snart äta och sen ska jag packa för att jag far till mamma imorgon. Och på tal om ingenting så fyller min morfar år idag, så grattis till världens bästa morfar!♥

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna

1. Har börjat kolla på bästa serien ever, oth

2. Medverkat i en kortfilm

3. Käkat världens goaste morotskaka

Go to hell biatch!

Är helt jävla död nu, bokstavligt talat. Efter skolan for jag och träna och jag körde dubbelt så hårt + att jag simmade. Så när jag kom hem så slängde jag mig i sängen och låg där ett tag. Ska typ ta en powernap före middagen.

Men i morse så började det inte så bra. Bussen var osmart och stog i kön som tar 100 år så då blev jag försenad men det gjorde inte så mycket men ändå. Skönt det har varit i klassen idag, alla musikare har ju kör hela dagen för att dom ska vara med i något sånt där kör grejs på KH ikväll. Jag hade gärna gått och kollat men det kostar 300kr. Men det är väldigt mäktigt och vackert!

Sen fick jag reda på en sak som jag blev jävligt irriterad över och jag höll ärligt talat på att explodera! Mitt hjärta dunkade i 320 och jag skakade nästan för att jag var så sjukt jävla upprörd/arg/irriterad osv.

Och nej, jag försöker inte leka fjortis för att jag har idomin på läpparna utan det svider nå så grymt. Just so you know.


donno what to think

Hade som sagt matteprov idag. Det känns som att det gick bra men jag vet inte. Förra matteprovet kändes det också som att det gick bra men det gick åt helvete. Så jag vågar inte säga något mer om det. Sen hade vi iaf idrott och till sist teater. Sen for jag hem och lagade kebab, sjukt gott! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Det lär väl visa sig efter jag skrivit färdigt här.

Varför ser det ut som att jag skelar?

Dag 29 – Min favoritfödelsedag

Det har jag skrivit i ett annat inlägg så klicka här så kommer ni till det inlägget ifall ni är intresserade.

Dag 28 – Mitt favoritprogram, och varför.

One Tree Hill utan tvekan! För att det är så jäkla bra. Ärligt talat har jag ingen bra anledning varför jag tycker om det så mycket men det är bara bäst. Asså det är inte så där överdrivet som många serier kan vara. Den är väldigt verklighetstrogen och det händer saker som inte är allt för mycket.

missing you

Har inte haft tid att blogga förrän nu. När jag kom hem vid kvart över tre så har jag mest pluggat matte och sen har jag käkat och nu har jag lite tid över. Men jag ska snart kolla lite på matten igen, har prov imorgon. Nå mer än så har jag väl inte och säga förutom att jag längtar like hell till den 28 december då jag far ner till uppsala och träffar min efterlängtade syster♥

Bored

Sitter bara och väntar på att gå till bussen. Den går 11.43 så det är ett tag kvar och jag har ingenting att göra. Buhu! Och jag tycker inte om balsammetoden just nu, mitt hår ser fettigt ut efter en dag. Men jag tror att håret måste vänja sig så jag får stå ut med det här ett tag och ha uppsatt 24/7. Men lockarna är mycket finare och det är ju positivt.

Doin' some math

Rainbow makeup

Har nyss varit ute och övningskört. Det gick förvånansvärt bra, fick bara motorstopp 1 gång. Innan det har jag hållt på med en awesome sminkning som tog 1 timma.

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

Jag har ingen låt just nu som får mig att gråta. Men min första låt som jag har gjort, har jag börjat gråta av förut och jag skulle nog kunna göra det nu också om jag verkligen satte mig in i det jag sjunger. Eftersom den är baserad på min verklighet och mina tankar så är den väldigt känslosam.. för mig, inte för andra.

En bild från då jag först sjöng den och inte ens hade lärt mig låten.

Alien

Har suttit och lärt mig Stereo hearts på gitarr hela kvällen med ett avbrott på 2 timmar då jag såg Alien. Men jag har gjort om låten så den kommer inte låta som originalet. Jag kanske spelar in imorgon och så får ni se men jag lovar ingenting.
Filmen Alien var väl helt okej, lite weird bara. Och jag blev spyfärdig en del gånger.

Stereo Hearts

Kom till pappa för ett litet tag sen. Vi har nyss varit och handla. Just nu händer inget speciellt, jag sitter och lyssnar på samma låt om och om igen, började igår. Så jag har säkert lyssnat på den 100 ggr sammanlagt. Det konstiga är att jag inte är less på den än. Men om någon dag kommer jag vara döless och aldrig vilja lyssna på den mer.


 

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Det är olika från dag till dag. Ibland kan jag vilja spy för att jag ser ett så fult missfoster framför mig och ibland tänker jag inget alls. Sen händer det få gånger då jag faktiskt tycker det är en helt okej spegelbild framför mig. Men som sagt, det är väldigt olika från dag till dag.

22 things to do before I die (but I have lots more)

do you have a pair of scissors?

Har glömt att berätta min och Sannas lustiga konversation i förrgår.


haha, såklart så har det en förklaring men jag tänker inte berätta den förklaringen för jag tycker det här var så jävla bra när man bara ser det sådär! ;)


Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Blue

Kom hem för ett bra tag sen men morfar är på besök så jag har snackat med honom. Men iaf, vi hade sovmorgon idag till 10:10, det var härligt! Sen kollade alla spänt på kl 11.11 och önskade sig något. Det är ju ganska coolt att det har varit 11/11-11 11:11. Och det kommer bara hända en gång till undertiden vi lever men då blir det med 12 ist. Sen fick vi stå i matkö utomhus i 30 min. Och sen kom syon och snackade på nk och sista lektionen hade vi engelska prov. Sen drog jag in till stan och köpte lite saker och sen hem.

Kam - Parelle - 15kr , Nagellack - Parelle - 45kr


Mascara - Parelle - 45kr

Some pics from tonight

Dag 24 – Min favoritfilm.

Det måste nog vara Harry Potter filmerna och jag vet inte om jag tycker 4:an eller 7:an del 2 är bäst. Men det känns som 7:an del 2 är lite bättre. Men sen tycker jag även om Pirates Of The Caribbean, och där tycker jag 3:an är bäst. Och så nå filmer med Will Smith.

BlueOrange

Idag hade vi först matte och sen hål och nk. Sen käkade vi, det var blodpudding men jag tog det vegetariska ist och det var som chicken nuggets men då vegetersik variant, as gott! Sen hade vi teater och där jobbade vi med våra monologer. Det var lite jobbigt men det gick bra ändå, jag var så nervös. Efter det slutade vi och då for jag och träna och sen när jag kom hem så tog jag kameran och gick ut och fotade den fina himlen.

Det kommer fler bilder sen

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

I don't think I ever will make it

Har kommit hem för en liten stund sedan. I skolan hände det väl inget speciellt förutom att jag gick på en extra lektion i matte ist för att sluta 13.15. Det gick ju inte så bra för mig på förra matteprovet så nu ska jag försöka fixa det här matteprovet som vi har på tisdag nästa vecka.
Nu ska jag se oth, byebye!

Dag 22 – Min favoritplats.

Jag har skrivit om den i en annan sån här grej så vill ni veta vad min favoritplats är så
klicka här!

Några kvällsbilder tagna nyss

I don't want to be

Idag har det väl inte hänt något speciellt i skolan. Fast på idrotten hade vi nå fångarna på forten grejs, det var ganska kul faktiskt. Nu ska jag kolla lite på manuset och sen ska jag kolla på oth hela kvällen♥

oth

Har sett massa avsnitt av oth idag. Det är så sjukt bra!! Jag vill bara fortsätta kolla men nu måste jag sova snart så det blir inget mer avsnitt idag tyvärr. Men imorgon blir det massor!♥

Dag 21 – Vad jag åt idag.

Fil till frukost. Råkade äta upp allt innan jag såg vad det var för sån här grej idag.

Sill och potatis till middag. Råkade äta upp allt där också.

Chips till.. hm, jag vet inte. Kvällsmål. Haha!

Turquoise

Detta var makeupen för idag. Enkelt men snyggt!

Rainforest

Har kommit hem för ett litet tag sen och har nyss duschat för att jag har varit och tränat och nu blev det premiär på mina två balsam som jag nyss köpt. Köpte ena idag på the bode shop. Det luktar ganska gott! Men nu har jag iaf börjat med balsammetoden (ifall ni vill veta mer om vad det är klicka HÄR.) Men jag kan inte säga än om jag tycker det är bra eller dåligt men jag kommer troligtvis uppdatera er om vad jag tycker om denna metod.

Inpackning/balsam - The Body Shop - 135kr

Don't betray the people who love you

Skolan börjar om imorgon. Känner mig inte så taggad. Fast det ska ändå bli kul med teatern. Jag börjar ju sent imorgon som vanligt så jag ska på stan precis innan skolan och köpa ett balsam från the body shop och sen ska jag börja med balsammetoden. Det blir spännande.

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Asså det finns så många och det är så svårt att välja bara en. Jag skulle vilja byta med Selena Gomez eller Justin Bieber eller Jaden Smith eller Will Smith och Johnny Depp. Bara för att dom är så sjukt bra och jag skulle vilja se hur dom har det en helt vanlig dag och få uppleva allt. Men av dom här 5 så skulle jag nog ta Justin Bieber.

Harry Potter & The Deathly Hallows

Såg Harry Potter och dödsrelikerna del 2 igår. Så JÄVLA BRA DEN ÄR!! Fast jag har ju sett den en gång tidigare. Funderar på att se både del 1 och del 2 idag i rad eftersom dom egentligen sitter ihop. Det blir nice.

Ett tänt lukta-gott-ljus för mormor<3

Dag 19 – Innehållet i min väska.

funfunfun

Idag har jag varit med pappa och övningskört på hans jobb. Fett kul var det! Sen drog iv och träna direkt efter det och sen for vi hem. Jag åt middag för ett litet tag sen och det var väl gott, det var kyckling och potatiskroketter. Nästa inlägg kommer det en videoblogg på vad som finns i min väska.

Garant

Har nyss kommit hem från Willy:s. Jag handlade lite gott till ikväll och så ett bra balsam. Jag ska börja köra på balsammetoden. Jag hoppas verkligen att det kommer fungera. Men jag måste köpa lite fler produkter. Nu ska jag gå och käka lunch.

You by Olivia Orvesten

Jag tvekade jätte mycket på att lägga upp den här låten men nu gör jag det iaf men ni får ingen text, för det gör inget att ni inte hör vad jag säger. hehe!

You will always have a place in my heart

Idag har det inte hänt mycket. Har mest chillat och så har jag spelat in min låt. Jag kanske lägger upp den här senare, men det är inte säkert. Nu är jag iaf väldigt hungrig så jag ska typ gå ner och ta en banan eller något.

Dag 18 –3 saker jag inte hade för 1 år sedan

Saker.. ja, min systemkamera, min mobil och min otroligt sönderslitna väska. Jag måste köpa en ny för det håller på att gå sönder överallt. Inte nice!

Bilden på kameran är tagen med mobilkameran. Det är lite svårt att fota kameran med kameran som ni kanske förstår.

4 låten; done!

Har precis skrivit färdigt min 4:e låt. Den känns lite tråkig men jag vet inte. Jag kanske spelar in den och så får ni se, men jag lovar ingenting. Nu ska jag iaf förflytta mig till sängen med min dator och så ska vi gosa medans vi ser på Vampire Diaries.

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

Att jag inte tog till vara på den tid med mormor som jag kunde ha gjort. Men nu är det försent så det är någonting jag verkligen ångrar. 

I miss you so much!!♥

Harry Potter

Idag har jag som sagt varit hos en kompis och målat hennes naglar. Det var nice för att hon blev glad och nöjd! :) Sen tog jag bussen hem som tog 40 min men det var ganska chill ändå för att jag läste HP och då försvann tiden. Jag blev faktiskt chockad när jag kollade upp och insåg att jag var på storheden och skulle snart stiga av.
Sen så har jag väl käkat goplättar med min pappa till middag och nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske läsa färdigt kapitlett ur HP eller något sådant.

Torsdag

Vaknade för ett bra tag sedan. Har suttit lite och småpillat på bloggdesignen. Men nu ska jag fixa mig för att jag ska till en kompis snart. Det blir nice!

change

Nu har jag ändrat lite i bloggdesignen. Syns säkert inte så mycket men jag har gjort bloggen lite bredare och texten lite större. Hoppas ni tycker det blev bättre, det tycker iaf jag. Nu ska jag se en film, har inte bestämt mig för vilken än kanske någon Harry Potter film.

Don't drink and drive

Har precis övningskört. Nu fick jag även köra lite i trafiken. Alltså i en rondell och så till Willy:s. Det var kul men lite läskigt när det kom bilar. Sen har jag klippt mina naglar. Lite tragiskt men dom gick bara av så nu har jag klippt alla korta och så ska jag spara ut dom så att dom blir fina till jul ;)

Jag har inga bilder, därför får ni lite random bilder, men sötklara är värd en plats i min blogg♥

Carrot Cake

Jag har nyss bakat sjukt god morotskaka. Samma ingredienser och sånt som förra gången. Annars har det inte hänt mycket idag och det kommer inte hända något speciellt heller. Men imorgon så ska jag fara till Sanna Å och måla hennes naglar. Det blir la trevligt!

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Dag 15 – Mitt drömbröllop.

Det är på en strand i utlandet med turkost vatten som slår in mot strandkanten. Sedan är det fyra stolpar ner trycka i sanden så dom bildar en frykant och mellan stolparna hänger det massa vita och rosa, eller någon annan färg, dekorationer. Stolparna ska vara klädda i vit spets och blommor. Sedan ska det stå massor med vita stolar framför och såklart en gång mellan så att jag kan gå fram till "scenen". I gången ska det vara en matta som är vit. Sedan ska det vara en massa blommor och annat lite här och där.

Sen skulle jag vilja ha en efterfest.. typ. Med mycket mat och dans. Och så ska det finnas en isskulptur eller något annat material med två svanar som gör som ett hjärta, ni vet? Och sen ska alla ha väldigt trevligt!

Spinning

Har som sagt varit och tränat idag och körde även ett 45 min spinning pass. Sjukt jobbigt var det. Men nu känns det jätte bra. Ikväll händer det inget speciellt, ska väl se en film och chilla.


Vattumannen

Vid två tiden drar jag in till stan och tränar sen ska jag också på ett spinning pass i 45 min. Jobbigt det kommer bli men det är värt. Sen far jag väl hem och sen gör jag väl ingenting. 

Det är lite läskigt det här för att jag har snackat med min pappa om det här för ett tag sen. Och då sa han att jag skulle tänka två gånger eller fler innan jag släpper in någon eftersom jag har väldigt lätt att lita på folk.

2 random bilder tagna nyss

Godnatt