Nyårsafton

Nyårsafton idag. Helt sjukt att om 12 timmar är det ett nytt år. Detta året har gått så snabbt och det är lite konstigt för det har varit det sämsta året i mitt liv.
Men det nya året ska jag försöka göra så att det blir ett bra år. Och förlåt för att jag är så kass på att uppdatera nu men jag är ju hos min syster så jag har inte riktigt tid.

Ha en underbar nyårsafton allihop!

Risig! Men jag ska gå och duscha snart så det är lugnt.

Te

Har varit uppe i över 1 ½ dygn nu. Med någon powernap på en kvart här och där. Chill! Annars så har jag, Johanna och Amanda precis haft lilla julafton. 

as nice. tack så mycket!♥

Framme

Kom till Uppsala vid kvart i åtta imorse och då stog Johanna och väntade på mig. Men tåget var 2 timmar försent. Kul! Sen hittade vi ett fik och satt där i 1 ½ timme tills stan öppna och då gick vi på stan ett tag sen tog vi bussen hem till Östhammar. Så nu är jag här och just sett ett avsnitt av oth.

Nyårs naglar

Julafton outfit

Juldagen

Jag hade ingen tid igår att blogga och jag har varit borta hela dagen idag satt ni vet.

Men iaf. Igår. Julafton. Det var väl trevligt. Var hos mamma till tre tiden och for sedan till pappa. Hos mamma så käkade vi, öppnade paket och käka lite mer och chilla. Vi hann inte så mycket. Sedan hos pappa var vi en hel del pers, 11 st. Hos mamma var vi bara 5. Och jag har kommit fram till att jag inte tycker det är nå kul när man är så mycket människor. Julklappsöppningen blir inte lika roligt och det blir så trågnt så varmt. Så jag tycker bättre om när det är mindre människor. Men det är ju en smak sak.

Och idag har jag varit i Skellefteå hos min kusin och där var 2 till kusiner, farbror, faster osv. Vi käkade och umgicks bara. Kul att jag nu har ätit exakt likadan mat till lunch och middag två dagar i rad. Spyless är jag på den maten nu! Och det värsta är att jag inte ens gillar julmat speciellt mycket, det går ju att äta men det är inget speciellt.

Nu ska jag spela Sims! Fick ett Sims Kvällsnöjen i julklapp och jag har redan sen innan 3 andra så det är nice.

Det var sån julstämning igår, var det inte?


Fick av mamma, Tobbe, morfar och Marianne.


Fick av pappa, Maggie, Linnea, Linneas mamma, Stig & Gullan och Sanna Å.
Tack alla♥

Merry Christmas om 46 min

Som ni ser har jag bytt header (om inte, klicka på F5). Kände att det behövde bli lite juligare på min blogg. Men den är ju inte den bästa för att jag är inte så bra på sånt. Men det duger. Och nu är det bara 46 min kvar tills julafton.
Så jag vill bara önska er en jätte bra julafton!

Christmas nails

Julafton imorgon

Åt en god frukost idag, macka och oboy med grädde. Ingenting slår det! Annars har det inte hänt så mycket idag, hade tänkt fara och träna men nu vet jag inte om jag ids. 

Imorgon är det julafton. Jag kan inte fatta det! Det känns verkligen inte som att det redan är julafton, tiden går så fort. Men jag är as taggad! Älskar julklappar♥ Och igår köpte jag den sista julklappen men jag har inte slagit in den än.

Sun is shining

Idag har det verkligen varit en chilldag. Kollat färdigt på säsong 5 av oth och börjat på 6:e. Sen har jag väl tvättat, städat och damsugat men det gick så snabbt så jag räknar inte direkt med det. Men vet ni idag, om exakt en vecka så är jag hos Johanna vid den här tiden. Hur awesome är inte det? :D

Här bjuder jag på några bilder som är tagna idag.

Christmas feeling

Julshopping

Vi började skolan 9 idag. Då såg vi på en julshow till 10 och sen fick vi sluta. Chill! Då gick jag på stan med Sanna Å ett tag och jag hadlade julklappar. Nu har jag bara två kvar! Men dom är dom svåraste.

Sen for vi hem till mig och typ spela kort och något. Det var väl trevligt. Sen kom mamma hem och då efter ett tag for Sanna hem och då bakade jag och mamma lakritsknäck och cheeskace. Efter det drog hela familjen till max och käka, sen hem igen och pynta julgranen. Det har varit en bra dag helt enkelt!

Lösögonfransar - H&M - 69.50kr 30kr

Nagellack - H&M - 29.50kr 10kr

Against all odds

Idag hade vi sovmorgon till 11.15. Då hade vi idrott och det var val i huset så jag tog klättring. Den här gången klarade jag av att klättra högst upp på den buckliga väggen och sen när jag kom ner på marken igen så känner jag inte mina händer, dom hade domnat och jag kunde knappt röra dom. Haha, lite läskigt. Men annars gick det jätte bra!

Sen såg vi på estetarnas julshow. Dom var jätte duktiga och imorgon ska vi se nån show med lärarna eller något sånt. Efter skolan gick jag till stan och så träffade jag Moa S så jag gick på stan med henne ett tag. Trevligt! Vi träffas ju inte så mycket längre tyvärr.

Nu har iaf mamma kommit hem. Hon har varit på Teneriffa en vecka. Jag fick en penna och en väska. Fast pennan hade jag bett om att få.

Smaart

Så extremt glad jag blev för några minuter sedan. I somras köpte jag ju nå nagel grejs som jag trodde inte fungerade. Men nu tog jag en närmare titt och det visade sig att det var ett plastöverdrag över så det är ju därför det inte har fungerat. Korkad jag känner mig. Men iaf, så sjukt glad jag blev över att jag nu kan använda dom!
För det var ju inte lite jag har heller. *räknar* 15 st har jag. Och dom var inte så jätte billiga heller om jag minns rätt.

oth

Jag såg precis färdigt sista avsnittet av oth på säsong 4. Och jag såg färdigt säsong 3 för bara några dagar sedan. Men ifs så såg jag 11 avsnitt i förrgår. Hehe.
Den 28:e ska ju jag fara till Johanna och då hade jag tänkt se oth hela tågresan men jag kommer säkert ha sett färdigt alla säsonger, haha. Nej, kanske inte men nästan.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och byta kläder och sen gå till bussen.

My hair is so curly

Nu har det gått lite över en månad sedan jag började med balsammetoden. Därför tänker jag uppdatera er lite om hur resultatet är just nu. Det blir tyvärr fettigt efter bara en dag men det handlar ju om att håret måste vänja sig, det kan ta upp till ett halvår. Men det är mycket finare lockar! och mycket bättre för håret. Det enda negativa är att håret ser så mycket kortare ut eftersom lockarna drar ju upp håret så det blir kortare. För jag har fått jäkligt långt hår nu men det syns inte.

Jag har inte insett hur stor skillnad det egentligen har blivit förrän jag satte dom här två bilderna bredvid varann.

Julnaglar

Sanna Å är här och jag har nyss målat hennes naglar juligt och nice. Hon säger att hon blev nöjd så jag hoppas det stämmer ;)  

Grattis saknade mormor<3

Grattis på födelsedagen älskade och saknade mormor. Jag hoppas du har det bra där du är nu. Jag önskar att du var här nu men nu är det ju inte så och det finns ingenting att göra för att få krama dig en sista gång, det är försent. Men jag hade gjort vad som helst!
Happy 65 Birthday♥

Klassfiende del 1 och 2

Fan vad kass kvalité det blev här då. Den är mycket bättre på datorn!

Make a change!

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Foto: Unicef

I believe in 2 chances, I just don't think everyone deserves them

sjuk

For hem från skolan idag. Gjorde bara matteprovet och så hem igen. Jag har nämnligen gått och blivit sjuk. Så nu ligger jag här hemma i min säng och ska kolla på första halvtimmen av Ondskan för att jag missade den igår när vi skulle se den på svenska för att min buss kom aldrig och jag och Moa B fick stå ute i regnet i 25 minuter, inte kul!

Och sen är jag så sjukt trött för att jag har inte kunnat sova inatt och inte natten innan heller, och jag vet inte vad det beror på. Antingen att jag blivit sjuk eller en annan grej. Och så inatt ringde det en jävel klockan 3 och undra vad jag gjorde. Ja vafan brukar man göra kl 3 på natten en skolvecka? Och sen så sa jag att jag skulle sova och så la jag på och då ringer den 10 min senare. Wtf? men då stängde jag av mobilen.

Matematik

Jag måste nog ta en bloggpaus till helgen för att vi har matteprov på torsdag och så nå engelska läxförhör så jag har inte riktigt tid med bloggen. Men för att gottgöra det så kommer ni få upp en finfin inspelning på Klassfiende som vi spelade upp i lördags. Det låter bra va?
Och jag måste bara säga att jag har svårt för matte så det är därför det blir lite tid för bloggning. Hoppas ni förstår. Ha en bra vecka! så ses vi till helgen.

Det står spelnörd i min panna

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag inte hade något liv. Jag satt bara och spela massa spel hela dagen, växlade mellan Castleville på fb, Castaway 2: Jättarnas Ö på spela.se och Angry Birds på mobilen. Och så lyssnade jag på julmusik.

Nu har jag iaf nyss gjort mig klar för att fara till skolan. Sittar bara och väntar på att kl ska bli 12 så jag kan gå till bussen. Sen har vi 2 lektioner i skolan och sen slutar vi 15.20. Då kommer pappa och hämtar mig och så far vi hem.

Klassfiende uppvisning

Kom hem för ett litet tag sedan. Har varit på öppet hus på skolan. Vi spelade upp vår teater och det gick förvånandsvärt bra. Eftersom jag var en inhoppare för grupp 1 så kunde jag inte riktigt replikerna och på repetitionen så gick det inte bra men sen när vi väl spelade på allvar så kom jag ihåg alla förutom en och den var inte så jätte viktig. Men det gick bra och jag känner mig pretty nöjd. Pappa spelade in också så videon kanske kommer upp här till veckan eller nästa helg.

You're still a winner for me

Nu ska jag säga mina tankar kring idol. Brukar inte göra det men nu kände jag för det. För er som inte sett utröstningen och inte vill att jag ska spoila vem som vann, kan sluta läsa NU.

Okej. Jag tycker ärligt att Robin var bättre än Amanda men just ikväll så tycker jag att Amanda förtjänade vinnarplatsen för att hon var bättre. Men om man ser på hela idol kvällarna så tycker jag att Robin är bättre. Men jag älskar honom för att han glädjdes åt Amandas vinst. Han tyckte ju det var bra för att han kände att han inte förtjänade den och då var då så kul att se hans lycka i ögonen ist för tårar. Men han är ändå en vinnare för mig oavsett!♥ OCH han gjorde vinnarlåten bättre!

Dad's home

Nu har pappa kommit hem! Han har varit på Gran Canaria i en vecka. Så jag har varit själv hemma hela veckan och det har gått förvånandsvärt bra men det ända jobbiga var att tömma kattlådan 2 gåger om dagen. Men nu är jag hos mamma och sen far jag till pappa igen på måndag. Och jag fick två par jätte fina jeansleggings av pappa för att jag varit så duktig och sköta om huset. Happyface!

Annars idag så har det väl inte hänt så mycket. Blivit beroende av Angry Birds och det värsta är att jag inte har en touchmobil så jag kan inte spela det när jag vill. Men mamma har en så det är ju bra men ändå, hon använder den typ ofta. Buhu!

Och igår kväll bakade jag chokladbollar halv tio på kvällen och sen ritade jag en teckning och la på chokladbollarna i kylen och så skrev jag Välkommen hem. Somnade väl vid halv tolv nångång. Men dom blev goda!

Klassfiende

Ja nu kan man ju då inte klaga på att det inte är någon snö. Har varit ute och skotta i en halvtimme nyss. Fett jobbigt det var! MEN jag klagar ändå inte, jag har ju tjatat på att snön borde komma så nu är jag nöjd ;)

I skolan hände det en del saker. På morgon var Per Nilsson på besök och berättade lite om sin karriär och sånt (han är författare, har bla skrivit Hjärtans Fröjd och Svenne) Jag har faktiskt läst Hjärtans Fröjd och den var pretty good. Sen hade vi matte och sen nk och på nk kom det en från ungdomsmottagningen och snacka. Och efter det så hade vi teater och då visade vi upp vår Klassfiende för två klasser + några till. Det gick typ bra!

Makeup for the rest of my life!

Mammas kompis var precis förbi här och lämnade massa smink som jag skulle få. Och fyfan så mycket det är! Men det är bra, verkligen inte dåligt. Hon har haft en sminkbutik förut och den gick i konkurs så jag antar att det är därifrån allt smink kommer. SÅ GLAD!! :D Tack så jättejätte mycket.

Nu får du komma till mig igen Kristin för nu finns det MYCKET mer att välja på! ;D

Tree

Har varit jätte trött hela skoldagen idag. Som tur var hade vi ingen lång dag. Fick sluta redan 12.40. Då for jag hem och sen harj ag väkl inte gjort så mycket. Fotade en del och snart ska jag ta mig ett bad. Det var verkligen längesen så det blir nice!

Sen när jag var på väg till bussen så säger Sanna Å att det var Pernilla Wahlgren och Benjamin och en lite korv som precis gick förbi oss. Och ja ba whaat? Det var lite coolt iaf. Och vad gör dom i Luleå? Här finns det inget att se.

Maaat

Har precis käkat middag. Hur kommer det sig att den här maten också blev stark? Igår gjorde jag nån thai mat och den blev så sjukt stark, har aldrig ätit så starkt, man blev massa snuvig och varm och det kändes som att det brann i munnen.

Moa B var iaf hos mig igår och käka middag och sen kolla vi på film och åt marängsviss. Gott det var! Det var mycket trevligt! Förutom att vi inte kunde äta upp maten, haha.


Gårdagens middag:

Dagens middag:


Jag har inte skrivit ingredienserna eller beskrivningen själv, utan det är kopierat, så att ni vet. Och sen kan man ju stoppa dit saker som man själv vill ha såklart.

ebay stuff

I det här inlägget nämnde ju jag att jag hade beställt en ögonskuggpalett men jag hade inte kameran där så jag kunde inte fota. Nu har jag iaf kameran och har fotat paletten.
Ögonskuggpalett +2 blushes  - ebay - ca 40kr (jag minns inte exakt)

Anledningen varför jag köpte den här var mest bara för ögonskugga längst till vänster på bilden ovan.


Sedan fick man en "present" och det var en ögonbrynspenna, svart och brun. Fast den gick av.

Glitter

Har precis kommit till pappa. Så nu har jag fotat vad jag köpt idag och tänkte visa det för er.

Shorts - gina tricot - 149kr


Trosor - lindex - 4 för 100kr

Ska jag köpa den?

Har precis kommit hem, vi hade ingen samhälls så jag har bara haft teater idag. Nice! Innan skolan gick jag på stan ett tag och hittade ett par shorts och en blus och då behöver jag er hjälp. Shortsen har jag redan köpt men jag vet inte om jag ska köpa blusen. Hade tänkt ha den till jul.

Så var jätte snäll och säg vad ni tycker! Ska jag köpa blusen?

Jag har även köpt andra saker, man det kommet upp bilder ikväll.

Stupid weather

Börjar bli riktigt less på att det aldrig kommer någon snö. Det bara regnar hela tiden. Det är 2 advent och ingen snö, inte okej! Bäst för snön att den kommer på julafton iaf!

Idag har iaf jag och mamma bakat lussebullar. Hade gärna tagit kort på dom men kameran är hos pappa så det var ju tråkigt. Annars har jag inte gjort så mycket idag.

Förra året vid den här tiden.

A Cinderella Story: Once Upon a Song

Har precis sett en film, A Cinderella Story: Once Upon a Song. Den var faktiskt riktigt bra. Jag ger den 4 ½ av 5.

Aquarius

Idag har det inte hänt mycket, jag har nött Castleville på facebook och sett på oth och varit och handlat och skaffat spotify premium, as nice! Och juste jag har julpyntat lite, satti upp tomtar.

det låter nice!

You don't realise what you have until it's gone

Kändes jätte tråkigt och komma hem till mamma nu och se att fågeln är borta. Det blev så tomt. Jag trodde inte att det skulle kännas så här hemskt! You don't realise what you have until it's gone. Det är sant!

Annars idag så hade vi ingen engelska, as bra! Om vi skulle haft det så skulle inte jag ens vara hemma just nu. Sen har det inte hänt nå mer i skolan. Efter skolan gick jag och Moa till llt och fick en presentcheck på 100kr inom llt för att bussen inte kom i tisdags. Och sen gick jag runt med henne och hennes boyfriend på stan ett tag.

Hittade även denna på mitt skrivbord när jag kom hem. Jag beställde den från ebay för ca 2 veckor. Jag visar en bättre bild på måndag för att kameran är hos pappa.
Och färgerna ser verkligen inte ut sådär.

I will miss you

Idag har det väl inte varit en så jätte bra dag. Har inte känt mig så glad. Fast det gör jag väl aldrig men ändå. Jag somnade så sen igår och då blev det som väldigt segt. Ikväll ska jag till KH och se Natten är Dagens Mor, en teater som vi är tvugna att se. Men vi får komp så det är lugnt. Men jag är verkligen inte taggad.

Och så ska vi sälja vår fågel. Och jag är hos pappa och fågeln är hos mamma så jag kan inte säga adjö till den för att köparen kommer ikväll. Det känns tråkigt!