Valborg

Idag är det valborg. Jag ska till Sanna och laga tacos med hon och Moa. Otroligt längesen jag träffade Moa så det ska bli lite extra roligt. Sen kommer Elin och Cindy några timmar senare. Efter det tänkte vi gå ut. Vi har två val: Allstar eller O'Learys. Vi känner mer för O'Learys men dom har tyvärr dresscode på enbart vita kläder ikväll vilket jag tycker är jävligt svårt, jag har typ inga vita kläder, haha! Men vi får se vad vi gör helt enkelt. Sen så kommer tydligen Johannes och Niklas från Ex on the Beach att vara på plats.
 
Kan väl även berätta att jag var på en arbetsintervju igår som jag tycker gick bra. Men vad är det med alla som intervjuar, varför ska dom vara så snygga? Seriöst! Jag har inte mycket erfarenhet gällande intervjuer men Isabelle har varit på några och då har nästan alla sett sjukt bra ut. Whyyyy?
Från i lördags då vi skulle till Allstar för The Bubbleroom Event.

Studenten närmar sig

Nu är det bara 8 veckor kvar till studenten. Jag kan inte längta mer! Det ska bli så himla skönt att äntligen vara klar med skolan. Men det ska bli speciellt skönt om jag får flytta här ifrån. Ingenting är säkert, jag har inte fått något jobb än så det kan mycket väl bli så att jag får vara kvar ett tag till. Men så småningom ska jag väl ta mig här ifrån. Jag har ju några backup-planer iaf.. typ.
 
Vad händer här och nu då? Denna helg har varit lugn, som dom flesta egentligen. Den började med att mamma bjöd mig på middag på Clarion. Jag tog en hamburgare som för övrigt var sjukt god! Tyvärr var inte mamma lika nöjd med sin mat. Igår tog jag en långpromenad med Sanna för att sedan dra till storheden tillsammans. Det var trevligt men gu så trötta vi blev av att gå så mycket.
 
Idag har det inte hänt mycket alls. Jag har börjat kolla på OC igen. ÄLSKAR den serien!! Men jag har även sytt på pärlor på en topp under tiden. Så lite nytta har jag väl gjort.
 
Träningen i veckan har det inte hänt mycket med. Jag drog på mig en förkylning i början av veckan för att jag var dum nog att gå hem i snö/regn efter jag varit på spinning så jag blev helt nerkyld. Dagen efter small det. Så jag har kurerat mig hela veckan. Möjligtvist inte nödvändigt men jag har bara inte idas. Det är inte roligt att träna när man är förkyld för man är oftsas så svag då.
Min shopping från igår.
 

Liten update

Tja det var inte igår! Och april har det hunnit bli. Helt otroligt vad tiden går fort.
 
Vad händer? Jo, just nu har jag påsklov. Otroligt skönt måste jag säga. Men detta är också mitt sista lov ever. Lite skrämmande faktiskt. Men idag har jag iaf skickat in jobbansökningar till massa olika så att jag inte blir arbetslös efter studenten. Vore inte bra alls. Jag har sökt lite överallt, Norge, Gotland, Luleå osv. Helst vill jag väl få ett jobb i Norge men på Gotland vore inte helt fel det heller.
 
Annars i veckan så har jag umgåtts med Sanna mer än vanligt. Har även varit med Cindy en dag. Utöver det har jag även tränat, spelat sims och bara chillat.
 
De tidgare veckorna har det inte hänt särskilt mycket på heller. Det är mycket att göra i skolan. Och mer blir det. Vi har modevisning om drygt en månad och det är en hel del som jag måste göra klart tills dess och jag kommer nog tyvärr inte hinna klart mina underkläder. Men det är inte hela världen för jag skulle nog ändå inte ha visat dom. Jag själv skulle inte vilja gå med dom och jag tror inte jag har någon kompis som skulle det heller.
Denna smoothiebowl åt jag för ett par dagar sedan Otroligt gott måste jag säga!