2 things

Det händer inte så mycket för mig nu på lovet. Det blir mest träning (inte för att man klagar) och datorsittande. Men jag gör hyfsat viktiga grejer på datorn för det mesta. Här under ser ni bilder på en blus och en klänning som jag gjort under årskurs 2 men som jag glömt att fota. Det är så lätt att glömma grejer man gör om man inte dokumenterar dom så om 5 år kanske då kommer det ju vara jätte roligt att gå tillbaka och kolla vad jag gjort.
 

Borås/Göteborg shopping

Shoppade lite grann när vi var i Borås och Göteborg så här under är alla grejer. 
 

Tja!

Det har varit väldigt dött här på sistone. Det har hänt flera dagar att jag tänkt blogga men så orkar jag inte eller så hinner jag inte. Jag har börjat jobba över en del på skolan med kollektionen och efter det drar jag och tränar så jag har inte så många timmar över när jag kommer hem och då sitter jag och kollar inspirations bilder på kläder eller grejer jag ska köpa till min kollektion. Ser också väldigt mycket serier så bloggen hamnar åt sidan.
 
Men nu är det lov och det känns underbart skönt! Väldigt behövligt. I fredags for jag till Cindy och Alex på kvällen. Vi gjorde en sidecut på mig och jag blir bara mer nöjd för varje minut som går. Men till en början så kände jag "vad fan har jag gjort?!" Men det känns bra nu.
 
Har varit på Ohlssons och köpt lite tyg. De två glansiga köpte jag bara för att det var enorm rea på dom. Kommer säkert på något snart som jag kan göra med dom. Skinntyget tänkte jag ha till min kollektion och pälstyget är till kappan som vi ska börja på efter lovet. 
 

Borås/Göteborg Studieresa

Kom hem från en studieresa i Borås igår. Det har varit både roligt och tråkigt/jobbigt. Har nu insett ännu mer hur less jag är på att bo i Luleå. Jag hade såååå gärna bott i Göteborg eller bara någonstans där det händer grejer. Ska fan fytta här ifrån så fort jag kan efter studenten.
 
Tisdagen började med att veckarklockan ringde 03.45. tog bussen till flyget kl 5 där jag träffade alla i klassen och lärarna. Flyget avgick 07.25 till Stockholm.
 
Där fick vi sedan vänta på flyget som skulle ta oss vidare till Göteborg. Jag blev så lycklig när jag såg att de hade en Victoria's Secret butik på Göteborgs flygplats. Så det blev såklart ett litet köp där. När vi väl kommit till GBG så blev det direkt att hoppa på bussen in till stan och sedan ta bussen till Borås.
 
Klocka var då ca 13.30 när vi kommit till Borås. Då gick vi på stan en stund och kollade. På kvällen blev det ett första studiebesök som förövrigt var väldigt tråkigt. Man var så trött och orkade bara inte lyssna på vad människan sa. 
 
På onsdag var det ytterligare ett studiebesök direkt på morgonen. Efter det blev det ännu mer shopping och på eftermiddagen ett till studiebesök. På kvällen blev vi bjudna på middag. Väldigt gott! Dock var förväntingen på min Irish Coffee större än vad jag fick.
 
Torsdag bestod av två väldigt intressanta studiebesök. Nämligen gina tricot och nellys huvudkontor. Det var verkligen roligt att se och höra om allt dom hade att säga. Jag tipsade Nelly om att dom skulle börja med stolek 34 i skor, hehe. Vi hade så tur också att dom höll precis på att fota en modell så det fick vi kolla på en liten stund. Riktigt duktig var hon! Det var även en tävling under torsdagen som två stycken från klassen var med i. Tyvärr fick vi inget pris, men klänningen dom fick fram var väldigt fin. På kvällen hade vi funderat på att testa på utelivet i Borås men alla var så trötta så det blev inget med det. Dock var jag jävligt taggad på det men kände inte för att gå själv direkt.
 
Översta bilden: Cindy och jag väldigt trötta på morgonen i Borås!
Nedersa bilden: Otroligt god lunch på Jensen's
Fredagsmorgonen blev en tidig uppgång, 05.30. Bussen skulle gå kl 07.40 från Borås till Göteborg. När vi kommit dit tog vi spårvagn till ett studiebesök på en skola. Funderar faktiskt på att gå mönsterkonstruktion där ett år. Kanske inte direkt efter gymnasiet men möjligtvis året efter. Vill jobba lite först.
Efter studiebesöket var det dags för lunch och lite shopping. Tyvärr hittade jag bara två grejer i GBG. Gick en stund själv på stan också för att dom jag gick med hade för ont i fötter och ben så dom ides inte gå runt mer men jag kända bara att. fan hur ofta är man här lixom? Så jag sket i hur ont jag hade och gick runt iaf. Dock vågade jag inte gå så långt ifall jag skulle tappa bort mig. Hade ju faktiskt en tid att passa.
 
Tog en sista titt på Victoria's Secret innan flyget till Stockholm. Köpte dock inget denna gång. Funderade på ett par trosor med kändes så onödigt. Sa hejdå till Göteborg men inte för sista gången! Måste bara säga att jag faktiskt tog mig tid att träna två av dessa dagar. Det är jag stolt över! Kände mig inte speciellt sugen om man säger så.