BIEBER DAGEN!

Denna dag var nog den bästa i mitt liv! Det går inte att beskriva känslan av hur bra Justin var. Hela konserten är helt obeskrivlig. Från att ha gillat Justin till att ÄLSKA honom. Jag kan inte förstå hur man kan gilla någon så mycket, speciellt när man egentligen inte ens känner personen. Men det känns ju som att man verkligen känner honom. Jag grät två gånger under konserten och när jag skulle hem dagen efter och satt själv på flygplanet och började tänka på att det är slut, att jag inte få se honom på ett bra tag så var det nära att det föll tårar. Asså hur kan man bli så här?
 
 
Det blev käk på Tacobar i Gamla stan. Tradition!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Party dag 2

 
 
 
 
 
 

Uppsala

 
 
 
 
 
Det var lite bilder från förra fredagen. Ni får dock inga dansbilder för dom kan man inte visa! ;)

Torsdagens Outfit

Stockholmsshopping

Love - In & Finn - 39kr
 
Hope Ljus - In & Finn - 25kr
 
Hjärtskålar - In & Finn - 39kr
 
Armband - Bikbok - 2 för 99kr
 
Leggings - Topshop - 449kr 150kr
 
Köpte inte så mycket mer än så, det blev mest mat och resor. Men jag köpte även en Justin Bieber keps som det står SWAGGY på som ni kommer få se bilder på sen.

Lördag

Har varit och kollat på en lägenhet idag på Kronan. Jag har inte tänkt köpa en, utan vi kollade bara för att vi ville se hur höghusen såg ut och så fick vi åka upp till 12:e våningen. Underbar utsikt! Efter det for jag in till stan och gick runt där med Sanna. Stört mycket folk det var, kändes nästan som att vara i sthlm igen.. men bara nästan.
 
 
 
Av någon anledning så var man tvungen att ha på sig väst och hjälm när man åkte upp.
 

I Love You!

Nu är jag hemma men jag tänkte ladda upp bilder imorgon om jag hinner, annars blir det i helgen. Skönt att vara hemma men fyfan vad jag är avundsjuk på dom som är på konserten just nu i denna stund. JAG VILL OCKSÅ!! igen. Asså nu har jag blivit riktigt jävla hyperfan! BELIEBER!♥
 
Denna har jag just beställt på 100ml.
100ml - Parfym.se - 399kr

Söndag

Hade en väldigt bra kväll i fredags med dans och skratt. Dock så blev det en till utgång igår och jag kan ju säga så här.. mår inte så bra just nu. Men jag hade stört kul igår också jag ångrar det inte. Men nu dröjer det nog ett litet tag innan nästa fest. Mina småttingar till vänner där hemma är ju bara 17 ;)
 
Här får ni två bilder, en från i fredags och en från igår. Kommer fler bilder när jag kommer hem.
 
 
 

Fredag

Det tog hela 5 timmar att komma sig till lilla Östhammar igår. Men nu är jag här och vi har hunnit handla, färgat håret på Johanna, duschat, fixa jordgubbar i choklad och snart hoppas jag att vi ska käka något, haha jag är hungrig.
 
Ikväll blir krogen som gäller och jag är så taggad! Hoppas det kommer bli en oförglömlig första gång :)
 

Galaxy Nails

Sushi

Var på sushibar med Moa och Sanna idag och käkade lunch. Andra gången jag käkar sushi och den här gången var det riktigt gott. Efter det hade jag en engelska lektion där vi kollade på Project Runway Canada. Man klagar väl inte.
 
Om exakt ett dygn är jag i Östhammar vid den här tiden. Eller åker buss kanske jag gör. Hur som helst är jag inte hemma och har tråkigt. Shit vad taggad jag är! Och det ska bli så bra och träffa min saknade syster, det var så längesen nu!♥
 
 

Tisdag

Hade klättring på idrotten idag och det var awesome! Shit vad mjölksyra jag fick i armarna. Har inte haft nå mer skola än det idag och jag vaknade kl 7.15 när jag kunde ha gått upp mycket mycket senare. Men jag har blivit morgonpigg och det klagar jag verkligen inte över. Det är underbart! Man kan sitta och kolla på tv och käka frukost i någon timma och sen kan man chilla lite mer, slänga in ett träningspass och så chilla lite mer, sen kan man gå till skolan.
 
Det jag egentligen tänkte berätta var att jag köpte ett par skor förra veckan mest för att ha några hyfsat fina platta skor för att ha på krogen på fredag. Nervös men väldigt excited! My first time lixom.
 
 
Din sko - 199kr 99kr

Vittjåkk

For till Arvidsjaur med Moa igår och åkte snowboard. Det var underbart väder och jätte lite folk så det kunde inte bli bättre. Sen fick vi se en som ramlade och fick åka ambulans. Vet dock inte hur illa det var och så men han rörde sig inte.
 
Men jag och Moa skadade oss inte annat än i svanskotan. Jag känner va det lite idag och så har jag träningsvärk lite här och var. Trevligt! Och jag somnade redan halv tio igår kväll så jag har sovit i över 10 timmar. 
 
 
 
 
 
 

Underbara fredag

Har jobbat på wienerhörnan idag och det gick ovanligt snabbt faktiskt. Och så kom Sanna på besök så det var awesome. men nu är det bara 4-5 gånger kvar för att jag ska ju till sthlm nästa vecka och sen har vi några lovdagar och ett nationellt prov och sedan ska jag utomlans så det faller bort massa fredagar. Nu har jag iaf kommit till mamma igen och ska vara här i två veckor. Och pappa for till Holland imorse och igår kom brorsan hem från Thailand, han har varit där i typ 1 ½ månad. Avundsjukt brun är han, som en pepparkaka, helt perfa.
 
När jag kom hem idag så väntade det ett stort påskägg till mig från mamma. Lite sent men jag har ju varit hos pappa under påsken. Jag får bryta min nyttiga "diet" för denna helg och nästa. Jag har faktiskt börja utesluta mjök och gluten produkter så mycket som det går ur min kost för att se hur min mage reagerar, och det verkar bli bättre. Det är dock lite svårt när man bor hemma och äter det som serveras, men då blir det mer sallad ist för tex pasta så det funkar ganska bra ändå. Jag har fått mindre sötsug också, definitivt!
  
Alex tatuering som han gjorde nere i Thailand. Det var typ fin ju.

Mobilinlägg-Ola Rapace

jag såg Ola Rapace idag, han gick två meter ifrån mig!! Asså herre min gudinna! Jag blev typ förlamad och kunde inte tänka klart och det ända jag har tänkt på sen dess är det. Det går inte att sluta tänka på det! Så himla coolt. Men jag hatar att jag är så feg och inte vågar gå fram. Men dock så tänker man ju också att det är lite jobbigt för dom och man vill inte störa.
Var bara tvungen att berätta det. Men imorgon kommer det upp ett eller två inlägg. Jag har ju varit dålig på att uppdatera på senaste tiden.
Nu ska jag läsa och sen sova. Godnatt och puss till Ola.


Snowboard

Har varit i slalombacken med Moa idag. Helt underbart väder och det är så synd att man inte åker oftare. När vi hade åkt klart så sprang vi upp för backen. Dock blev det inte så mycket till spring. Det var stört jobbigt och stört brant och det smakade blod i munnen. Fyfan! men härligt efteråt. När jag kom hem körde jag ett benpass som jag hoppas jag får träningsvärk av imorgon.
 
För övrigt så har jag ångest för skolan som börjar om på måndag. Och jag borde plugga och söka sommarjobb. Killme! Nej, men jag ska försöka fixa ett sommarjobb på en kryssning. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska söka, skriver man till företaget eller vad?
 
Här får ni se en liten video då jag åker. Ville själv se hur jag åkte för att det har alltid kännts som att jag åker asfult men det gjorde jag ju typ inte. Men dock så höll jag nästan på att ramla en gång i videon.
 

Fredag

Har sovit över hos Moa inatt med Sanna, och Moa också då såklart. Det var mysigt och idag har vi inte gjort något speciellt. Har nyss kommit hem från storheden. Jag handlade lite och sen käkade dom hamburgare. Ikväll ska jag nog bara mysa på med chips och dipp och kolla en film. Vi käkade världens godaste dipp igår!! Och det är limited edition på den så jag köpte 5 stycken. Det borde räcka ett tag.
 
Här har ni bilder på min fina väska som jag fick hem för någon dag sedan. Den är köpt från ebay och kostade 120kr.