Love this place

Här under kommer lite bilder från stugan. Blir så himla fint där på kvällen!
 

Allstar

Vilken kväll igår alltså! Började med förfest hemma hos mig med Elin, Sanna och Ludwig. Tanken var först att gå till en strand men det var så gött att sitta ute hemma så då blev det så. Sedan drog vi till Allstar och där inne gick det knappt att vara. Det var så galet varmt. Minst 30 grader, lätt! Dansa var inte det lättaste heller eftersom man typ dog av svett då. Haha. Det var en upplevelse! Men träffade en del härliga människor och det blev efterfest den här gången också. Det är trevligt med efterfester men tyvärr så förstörs ju hela nästa dag. Har bestämt mig att nästa gång jag går ut så ska jag fan vara hemma kl 3 och sova!
 
Men vet ni va galet.. jag glömde min phonie hemma! Hur är det ens möjligt. Tack och lov hade jag ju iaf med en kamera så jag kunde fota. Men kände mig lite lost utan mobilen, kunde inte kolla klockan eller nå. Men saknade den inte alt för mycket iaf. Man sitter ju ändå inte med mobilen när man festar.
 

Tränings- och kostschema

Detta inlägg gör jag mer för mig själv för att jag senare i livet ska kunna kolla tillbaka hur jag gjorde för att uppnå mina mål. Om detta nu funkar men är jag fokuserad och följer detta så borde det funka. Så min träningsplan och kostupplägg är vad som kommer här nedan.
 
Och än så länge går det väldigt bra. Har tränat nu 3 dagar i rad och det har varit väldigt roligt och så underbart efteråt. Man känner sig så duktig. Kosten går också jätte bra än så länge. Har lyckats hålla mig borta från sötsaker.

Tränings- och kostplan
Start Tisdag 15/7-14

Kosten:

  • 5-6 måltider om dagen: frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål
  • Ät var tredje timme.
  • Ät mer proteiner och fetter än kolhydrater.
  • Proteiner: Fisk, kyckling, kött, ägg, kvarg och keso. Kolhydrater: Glutenfri pasta, ris, potatis, glutenfritt bröd och havregryn. Fett: Nötter, avokado, fet fisk, vegetabiliska oljor och jordnötssmör.
  • Ät tills du är mätt men ät långsamt så du inte överäter.
  • Drick ett glas vatten innan varje måltid.
  • Undvik socker och snabba kolhydrater som godis, chips, kakor, bröd m.m.
  • Ha en ätardag i veckan (ät och drick exakt vad du vill.)
  • Mycket grönsaker, frukt och bär. (Ersätt tex pasta, potatis och ris med grönsaker.)
  • Feta mejeriprodukter, skippa light produkter helt.
  • Drick proteinpulver efter varje träningspass.

Träning:

  • Träna minst 3-4 gånger i veckan. 
  • Variera varje vecka mellan 6-12 reps.
  • Kör någon typ av rejäl pulshöjande kondition minst en gång i veckan.
  • Träna Dag 1: bröst, axlar och triceps, Dag 2: rygg, biceps och mage, Dag3: ben, rumpa och vader, Dag 4: axlar och mage. Är man motiverad och vill köra på ytterligare en dag så fokusera på ben och rumpa.
  • Träna minst 3 övningar per muskelgrupp.
  • Var noga med tekniken och hur du lyfter.
  • Kör mest fria vikter och med din egna kropp. Undvik maskiner.
  • Mesa inte! utan kör på tills det verkligen känns i musklerna, att det inte går att göra ett enda lyft till.
  • Promenera minst 5 gånger i veckan. Behöver inte vara långa promenader. Fram och tillbaka till gymmet tex.

Övrigt:

  • Vänd på dygnet!
  • Somna senast vid 23.00.
  • Gå upp senast kl 09.00 varje dag.
  • Drick minst 1.5 liter vatten/dag.
  • Försök vara mer "vardagsaktiv" varje dag. Sitt inte inne en hel dag. Ta trapporna ist för rulltrappan/hissen. Skippa bussen så ofta det går.
  • Sitter du vid datorn, ta en paus 1 gång i halvtimmen och gör lite squats/grodhopp/jumping jacks eller något annat rörligt.
  • Stretcha efter varje träningspass.

Exempel på en måltidsplan under en dag:

  • Frukost alt. 1: 1 dl havregrynsgröt med bär eller kokosflingor och mandelmjölk, ett ägg.
  • Frukost alt. 2: Turkisk yoghurt, hemmagjord müsli, skivad banan eller bär.
  • Lunch: Kyckling/quorn/fisk med glutenfri pasta och grönsaker.
  • Mellanmål: Proteinshake eller glutenfritt bröd med jordnötssmör på.
  • Middag: Fisk/kött/kycklig/quorn med grönsaker, sås. (väldigt lite ris/pasta/potatis om det ska vara något sånt.)
  • Kvällsmål alt.1: Turkisk yoghurt, hemmagjord müsli, bär.
  • Kvällsmål alt. 2 (inte ofta): Glutenfritt bröd med jordnötssmör eller smör och ost.

Tider för måltider (ca):

  • 09.00 - Frukost
  • 12.00 - Lunch
  • 15.00 - Mellanmål
  • 17.00 - Middag
  • 20.00 - Kvällsmål
 

Förra veckan

Fotade en del förra veckan och gjorde lite roliga saker så känner att jag vill göra ett inlägg om det.
For till stugan förra onsdagen och som förr i tiden så poppade jag lite popcorn och läste en bok. Så mysigt!
 
Men fick fara hem bara några timmar efter jag kommit till stugan för att jag fick ett samtal om jag kunde jobba på torsdag. Så då gjorde jag självklart det. Blev dock bara timmar på jobbet så kändes lite onödigt att fara hem för det.
 
Då drog jag till stan och var med Elin en stund. Kollade bla på när dom körde sån här grej ni ser på bilden. As coolt och jag skulle vilja testa också men kostade 1500kr så kändes inte så värt.
 
Sedan blev jag bjuden på middag av mamma på ett matställe dom ställt upp på Hamnfestivalen. Tyvärr var maten inte god.
 
Efter "middagen" gick vi til Clarion och tog en drink. Så galet god min drink var! Minns dock inte om det var en San Francisco eller bara en drink han improviserade. Men jag tror att det var en San Francisco.
 
På kvällen gick jag på Hamnfestivalen med Elin. Gick mest runt och kollade men åkte iaf en karusell och det var amazing. Har glömt hur roligt det är!
 
Dagen efter drog jag tillbaka till stugan. Då fick jag en skum cider. Den var god men lite smått äcklig på samma gång. Smakade mest lime och det är ju gott men det smakade även lite tandkräm, haha.. aa.
 
Sedan solade jag mest i två dagar, men höll mig ganska mycket i skuggan för det var så galet varmt i solen. Kändes som att huden skulle fatta eld. Men benen fick brinna.
 
När jag kom hem från morfar i måndags kväll så blev det åska och då blev det så mörkt och då ville jag mysa till det med tända ljus. 
 
Lyckades filma några blixtar. Lite tråkig film men ändå häftig på några få ställen.

Let's do this!

Ursäkta min frånvaro men har varit i stugan i några dagar och i måndags var jag i Skellefteå och hälsade på min morfar. Igår hade jag tänkt blogga men det blev aldrig av någon anledning. Men nu!
 
Igår gick jag en promenad på dagen med Elin. Tror det blev ca 7-8km sen på kvällen drog vi och köttade ben. Så underbart härligt och roligt! Tror det var 3 veckor sedan jag körde ben på gymmet. Skrev ett tränings- och kost schema till mig själv igår som jag ska försöka hålla så länge som möjligt. Ska bla ha bara en dag där jag får äta och dricka exakt vad jag vill, resten av dagarna ska vara clean ätande, sedan ska jag börja ta mer promenader och stretcha efter varje styrkepass osv. ska verkligen försöka fixa detta! Var inte så lätt igår när jag såg glasspapper i papperskorgen, guud vad sugen jag var på pinnglass!
Quron med kryddiga stekta sparris och broccoli. SÅ GOTT!
 

Hägnan

Följde med till Teknikens Hus idag med Wiggo och co. Var så otroligt länge sedan jag var där så tänkte att det kunde bli lite roligt men nja, jag har nog växt ifrån det där. Och sen var jag så galet trött och hungrig så det gjorde väl inte saken bättre. Men efter det drog jag och hämtade Sanna och så for vi till hägnan för lite picknick. Väldigt mysigt! Sen for vi hem till mig och lekte med Wiggo en stund. Nu vet jag inte om jag antingen ska ta något att äta eller gå och lägga mig.. hm.. det är frågan det. Är ju faktiskt väldigt trött.
 

Love

Var ju och tatuerade mig idag. Det gick jätte bra och gjorde inte ont alls. Det var ett litet ställe där det gjorde ganska ont men det var ändå uthärdligt. Är så nöjd! Och nu vill jag ju bara ha mer. Men det dröjer nog tills dess. Annars idag så har jag suttit med Cindy i Norra Hamn ett tag och det var väldigt mys. Efter middagen blev det vattenkrig med Wiggo som är på besök nu i en vecka. Haha, as kul var det!
Kommer ta fler och bättre bilder så småningom men vill verkligen visa redan nu!
 

Gonna get a tattoo!!

OMG!!! Jag ska gadda mig på måndag! Har ju haft en tanke hyfsat länge men aldrig bokat tid men så tog jag tag i det igår och fick en tid redan på måndag. Så spännande! EXCITED! 
 
Annars idag då.. jag har för det mesta bara legat ute i solen hela dagen. Men nu är jag ganska så mycket brunare framtill än baktill och det ser ju inte så underbart fint ut men det jämnar jag ut imorgon! 
 
Har insett nu hur känslig jag verkligen är mot mjölk. Åt lite glass igår och även idag och nästan direkt efter så kaosar min mage ihop. Får as ont osv. Måste se till att ha mina mjölktabletter till hands, men dom råkar ju vara hos mamma just nu. Men ska dit imorgon så tummen upp för det.
 

The Sims 3

Hallå där! De senaste två dagarna har jag i princip bara spelat sims. Igår for jag ut och körde lite backintervaller och idag har jag gjort styrka här hemma men annars har jag bara suttit på mitt arsle och spelat. Brukar ju bli så med sims, man spelar tills man är spyless och sen spelar man inte på typ ett helt år. Sims 4 ska ju komma ut i september, omg!!
 
Här under får ni iaf bilder på toppen och bikinin jag fick hem från Nelly för någon dag sedan. 
 

Stuff

Var på stranden tidigare idag och det var jätte härligt. Sen drog jag hem och käkade lunch. En stund efter det tog jag cyklen till storheden och köpte lite allt möjligt. Såg ju att studiebidraget kommit in! Har även fått hem ett paket från Nelly som jag beställde förra veckan. Det var bara en bikini och en peplumtop, vet dock inte om jag ska behålla det.. Men vi får se. I så fall kommer jag nog visa det i ett annat inlägg.
 
Ikväll är tanken att Alex och Cindy ska komma hit och så ska vi gå till stranden och mysa. Så jag köpte lite chips som jag tänkte vi kunde äta.