Den tjugonionde i sjätte tvåtusentretton

Hade en jätte bra kväll med mina girls igår. Vi började med att spela ett spel, Tjejmiddag tror jag det hette, och Alex joinade ett tag, haha. Senare gick vi till Oleary's och tyvärr var det inte mycket folk där eftersom det är Bråvalla och allt vad det nu är, men det var roligt ändå. Vi fick gratis cider av en kille och så satt vi väl med hans lilla gäng ett tag. Sen blev det dans osv. Men kul!
 
Tyckte dock inte det var så kul imorse men nu mår jag mycket bättre! yay. Funderar på att ta en liten promenad, det kan nog göra gott. Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma med filmtittande. Och på måndag börjar jag jobba.. 5 veckor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O.P.I

Har varit och sprungit i måttsund med pappa idag.Grymt jobbigt men så härligt efteråt. Och det är kul att se att man har fått lite bättre kondition sen förra året. Nu ska jag snart äta och sedan bär det av till mamma för lite förberedelser och sen kommer Moa och Sanna. Trevligt!
 
Här har ni mina senaste nageldesigner.
 
 

You're a criminal

Har varit och handlar lite grejer idag och såklart så glömmer jag presentpappret på affären, betalt och allt. For tillbaka några timmar senare för att kolla med personalen om dom tagit reda på det, men nej, det fanns inte. Så då har en kund tagit det. Så jäkla fräckt och jag blir så irriterad. Varför kan man inte bara vara ärlig? och schysst. Nu var det ju tack och lov inget dyrt men ändå. Inte okej!
 
Till något helt annat och mycket roligare. Taggar imorgon nå grymt! Mina fina vänner har precis fyllt arton så vi ska fira det med lite fest och sedan krogen. Kommer blir så bra! Och jag längtar så mycket efter att smaka en speciell cider, det är tydligen med lakritssmak, mm, hur gott?
Jag blockade lite blommor igår och så åt vi fruktsallad med glass. Sommar♥
 

When the rain falls

Hade en ganska bra midsommar igår ändå. Tog en promenad på morgonen, följt av en otroligt god silltårta som pappa hade tillverkat. Sedan for vi till Hägnan och mötte upp Emma och Robin och lilla Wilmer, så fikade vi. Mot kvällen hände det egentligen inte speciellt mycket men det var lite små trevligt ändå, vi satt och bara små prata hela kvällen och käka cheesecake. Ååh, jag måste göra en cheesecake snart, men vilken smak?
 
Idag har det verkligen inte hänt mycket. Det regnar och regnar och regnar. Men jag körde ett ben/rump pass imorse och sedan har jag målat naglarna och tittat DH.
Wilmer och Nova
 

Glad midsommar

Oj vad det är bloggtorka här. Jag har bara ingen lust längre, tyvärr. Men nu kände jag för att blogga.
 
I måndags var jag hos tandläkaren och byggde på min tandställning. Hade riktigt ont dom första två dagarna men nu är det lite bättre. Och det var stört plågsamt att borsta tänderna men ska man vara fin får man lida pin, right? Resten av veckan har jag inte gjort något speciellt, mest spelat sims. Och dåligt väder har det också varit så det har inte varit mycket solande för min del.
 
Idag är det ju midsommar och jag är inte på det bästa humöret. Lite smålåg. Mobbad som jag är så har jag ingen och vara med ikväll för att alla ska bort och jag har väl en tråkig familj som inte ska göra något. Det var snack om att åka till Skellefteå men nej, så blev det inte. fml. Nu ska jag försöka sluta tycka synd om mig själv och spela lite mer sims eller kanske gå ut i den blivande solen.
 

MC

Pappa tog mig ut på en motorcykeltur idag. Tyvärr började det regna men vi fortsatte ändå. Stört kul och åka snabbt!
 
Annars idag så har jag kört ett pass för benen så jag är lite smått mör i dom. Och imorgon blir det att springa hinderbana igen :D
 

Pink

For en snabbis till stan och lunchade med mamma idag. Det var trevligt och väldigt gott. Gick även en sväng till H&M och hittade två fina trosor där. Annars idag så jag jag tvättat, lagat goda köttfärsbiffar och kollat serier. Pretty chill. Vill inte börja jobba om några veckor.. gruvar mig redan. Haha, jag älskar ju att vara hemma! 
 
Men nu ska jag spela lite sims. lööve it!
Asså mina ögonbryn har totalt försvunnit nu. Hur bleka som helst! haha
 

Den nionde i sjätte tvåtusentretton

Jag har typ inte suttit något vid datorn de senaste dagarna så det är därför bloggen har fått stå still. Men i fredags då var jag med pappa och sprang hinderbana och fyfan vad träningsverk och blåmärken jag hade dagen efter. Men roligt var det. På kvällen var jag med Sanna, Moa och hennes pojkvän. Det var väldigt trevligt, vi grillade marshmallows, bananer med choklad i och senare blev det grönsaker med dipp. Feta, jag vet!
 
Lördag och idag har det väl inte hänt så mycket. Har solat en del och mest bara chillat. Väldigt skönt faktiskt, men lite smått rastlös är jag. Men börjar jobba om 3 veckor och då blir det 5 veckors jobb och sen lite mer sommarlov, ganska gött måsta jag säga ändå. 
 
Jag och pappa har börjat se Star Wars. Jag har ju faktiskt inte sett dom tidigare så jag kände att jag borde se dom och dom är faktiskt ganska bra. Och Anakin i andra filmen♥ så snygg!

Sommarlov!

Nu är det sommarlov! Hade en liten "avslutning" med klassen + tvåorna idag. Vi fick gå en tipsrunda och sen käka tårta. Slutade vid elva och då gick jag in till stan med Moa och Sanna.
 
Hemma har jag inte gjort så mycket, somnade en stund i solen vilket var jätte skönt. Min bränna har ju typ försvunnit så det blir att steka imorgon! Det är det som är så synd med solen utomlans, man blir brun så snabbt men det försvinner lika snabbt.
 
 

Måndag

Kom till skolan för att ha engelska men då visade sig att vi inte hade någon engelska, yay! Men jag skulle gå på textilen efteråt så det gjort inte så mycket egentligen. Nu är jag snart färdig med skjortan jag håller på att sy till min pappa, ska till skolan tidigare imorgon och sy färdigt den.
 
Köpte en fin klänning i torsdags som jag kände för att visa er.
Klänning - Bikbok - 99kr

Träningsresa Turkiet 2013

Säger lyckligt hejdå till Luleå och välkomnar Turkiet med öppna armar.
 
Första eller andra dagen gick vi runt och fotade lite på hotell området. Vi hade tillgångar till tre olika hotell, viket var pretty nice!
 
 
 
 
Vår andra middag på hotellet. Dom hade helt okej mat. Väldigt mycket grytor typ som inte var så frestande men annars väldigt bra.
 
Lunchutsikten, man kan ju inte klaga.
 
 
Resan bestod av mycket träning, speciellt Zumba och SH'BAM. Helt underbart roligt!
 
 
 
 
 
Vi hann med ett par timmar i solen ändå, trots all träning :)
 
Dock var ju inte jag så jätte nyttig med maten.. så här såg dom flesta luncherna ut.
 
 
Eftersom det var ett All Inclusive hotell så fick man även gratis glass. Men vi käkade faktiskt inte så mycket glass. Bra det!
 
En kväll fanns det sushi till middag så det var jag ju bara tvungen att ta det. Gott!
 
 
Kaffe i solen blev det en dag också, svalkande och skönt.. haha, men det var jätte gott kaffe faktiskt.
 
Redo för vattengympa.
 
 
Tanken var att vi skulle fara bara en kväll och shoppa men det blev faktiskt två kvällar för att vi kände att vi inte hade allt vi behövde. Så vi for in dagen efter också till en by som heter Avsallar. Mysigt och bra shopping. Men jag känner nu att jag borde ha shoppat lite mer.
 
 
 
 
Vi spelade ett härligt tennispass i den gassande solen. Otroligt varmt men ändå roligt.
 
Sista heldagen i solen fick det bli i drink på det också. 
 
 
Sista träningspasset. Väldigt bra instruktörer var det och jag kan inte vara nöjdare med allt.
 
Sista dagen, eller timmarna kanske är mer rätt, vi for vid 12 så vi hade lite förmiddag att gotta oss i, gick vi en sväng på strande och fotade.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hemfärd. Tråkigt men sant. Saknar resan så otroligt mycket. 1 vecka är alldeles för lite. Men det var kul så länge det varade.
 
 
 

Välkommen Juni

Hallåj! Nu var det längesen va? Kom hem från Turkiet i onsdags kväll och jag har haft en helt underbar vecka där. Tänkte berätta mer i ett annat inlägg där jag lägger upp bilderna också. 
 
I helgen har jag varit i vår underbara stuga. Det har varit underbart det också. Och det har verkligen varit varmt här i Luleå, typ lika varmt som i Turkiet. Väldigt skönt! Och nu är det bara 3 dagar kvar till sommarlov. Livet känns ganska härligt just nu.