Shopaholic

Ojoj nu har jag beställt en massa grejer. Ett par fake converse platåskor från ebay och sen lite måjs från Nelly, men det var bara rea grejer så det är ju bra. Men det gick på 500kr + skorna. Lägger upp bilder på bloggen sen när jag har fått hem allt :)
 
Annars så har jag bakat idag, dumlemuffins men jag ska stoppa på en frosting snart så då blir dom awesome. Förhoppningsvis iaf. Igår såg jag Inception, har sett den tidigare men jag hängde inte riktigt med då så jag ville se den igen nu och den här gången fattade jag faktiskt allt men slutet var lite knepigt. Jag antar att man får tolka det lite som man vill och göra sitt eget lilla slut. Men den var väldigt bra!
Här får ni en bild på min sötis som jag fotade i början av sommaren men har glömt att lägga upp.
 

Lappteknik

Kan ju inte klaga på dagens skoldag. Pysslade med någon ful bild vi var tvugna och göra och sen när vi var färdiga med det skulle vi gå till landstingshuset och kolla på deras lappteknik-utställning för att vi ska jobba med det sen. Och efter det slutade vi. Vi har ju inte haft några lärare idag och dom glömde sätta på elen så vi kunde inte sy och därför hade vi inget mer att göra.
 
Men då for jag och Cindy och tränade. Ben stog på schemat idag och imorgon är det axlar och mage. Har verkligen kommit igång med träningen nu och det känns jätte bra. Men nästa vecka börjar vi med 5 gånger i veckan och kör det två veckor sen blir det 6 gånger i veckan. Det kommer bli tufft men vi ska klara det!
Här är två av lappteknikerna, tycker den högra var väldigt häftig.
 

New Nails

Så här blev resultatet av naglarna jag gjorde igår. Det är faktiskt finare i verkligheten. Är så less på min kamera nu och vill verkligen ha en ny. Jag tycker inte att den tar fina och skarpa bilder. Men vi får se, jag kanske köper en ny snart, men vill ju helst inte slösa pengar på sånt för att jag behöver dom till college. Men det löser sig nog.
 
 
 
 

Phonecase

Mobilskalet som jag hållt på med i flera flera timmar blev äntligen färdigt igår. Man kan tro att det går ganska snabbt men ett litet hörn kan ta en hel timma. Men det är kul om man kollar på någon serie eller film medans. Eller ja, kollar och kollar, man lyssnar väl mest.
 
 
 
 
 
 

Conch

For till storheden en sväng idag och köpte lite grejer, bland annat en limpistol. Behövde den för att kunna göra färdigt ett mobilskal som jag började på för länge sedan men limpistolen jag hade innan fuckade upp sig. Men nu är skalet iaf färdigt och det blev sött och väldigt blingbling. Lägger upp en bild imorgon. Men nu ska jag måla naglarna för första gången på fleeera veckor.
Gjorde en conch för typ 1 ½ vecka sedan. Så himla nöjd! :)
 

Back to school

Jag har verkligen inte varit hemma mycket den senaste tiden om man jämför med förut. Har skaffat gymkort nu så det har blivit en hel del tid på gymmet de senaste dagarna. Gick till och med upp före skolan för att träna idag. Men det är kul, speciellt när man har någon att träna med. Annars i veckan så har den väl gått ganska bra, men den har varit väldigt lång. Går ganska länge på dagarna. Tack och lov har inte jag någon samhälls så jag slipper att gå till halv fem på måndag, går dock till fem på tisdag. Men det kommer nog gå bra.
 

Summer holiday

Halloj! Jobbade min sista dag på cafét idag. Känns lite sorgligt ändå. Det var ett roligt jobb. Fast inte så bra för hälsan, haha, men det var ju under en kort tid så då gör det inte så mycket. Men man kan ju nästan säga att jag har käkat fika för resten av året nu.
 
Men skönt med sommarlov igen nu. En vecka kvar. Imorgon ska jag vara med Moa S, det var jätte länge sen så det ska bli kul. Sen på onsdag drar jag till stugan med kanske Sanna och Moa B. Det kommer blir awesome.
 
Har fått hem lite grejer för någon dag sedan och även idag från ebay. Love it! Men det är fortfarande några grejer kvar som jag väntar på.
Piercing kit - ebay - 42kr
 
Halsband - ebay - 11kr
 
Laddare - ebay - 11kr
 

Sandgrönnorna

Har varit på Sandgrönnorna idag med mamma. Man åkte dit med en båt. Så jag har solat idag och det var jätte skönt, 5 veckor sen sist ju. Men imorgon jobbar jag igen i minst 6 dagar sen får vi se. Men det har varit väldigt skönt med en ledig dag, det behövdes. Och nu tar jag nya krafter inför imorgon och resten av veckan.
 
Det är nice med pengarna man får när man jobbar men det negativa med att jobba på café är att man går upp några kilo. Haha. Men dom ska jag gå ner sen när skolan börjar. Då jäklar så jag köra!