Proteinrikt mellanmål eller efterrätt

Gjorde denna goda efterrätt/mellanmål vad man vill kalla det. Ortoligt gott var det iaf!
  • Kvarg
  • Blueberry & Rasberry Ice Cream Proteinpulver
  • Hackade mandlar och hasselnötter
  • Tinade hallon
  • Russin
Blanda ihop kvarg och proteinpulver, ställ in i frysen en kort stund (ca 15 min) bara för att det ska bli lite kallare. Hacka nötter under tiden. Ta ut kvargen och lägg på hallon, nötter och lite russin.
 
Ät och njut!

Sims 4

Det gick tyvärr inte att screenshota så fick ta med mobilen ist. Men här under har vi mig, Elin, Sanna och Moa. Hehe ;) 
 
 

School

Var i skolan igår.. en lördag. Det var öppet hus så då var vi tvugna att vara där. Men det var nice. Jag tycker om att vara där faktiskt. Speciellt nu när jag börjat jobba på min kollektion. Spenderade hela fredagen åt att göra en moodboard och det är så galet roligt!
 
Dock har jag gått och blivit förkyld så träningen har hamnat lite åt sidan i veckan men ikväll ska jag nog gå på bodybalance och sedan köra mage. 
 
Vad har mer hänt? Fikade med Sanna i söndags. Igåg laddade jag hem The Sims 4 Create A Sim Demo. Det är att man får göra olika simmar. As kul! Ska köpa spelet idag och få det i julklapp. 
 
 

Önskelista

Har slängt ihop lite av det jag önskar mig till både julklapp och födelsedagspresent så det ser ni här under.
 

Last Day

Denna vecka har verkligen inte varit bra alls. Har varit så lätt irriterad och sur. Vilket ledde till att jag sket i att blogga en dag då jag egentligen tänkt göra det, men men. 
 
Idag hade jag min sista dag på praktiken. Skönt! Men det kändes lite konstigt när jag åkte där ifrån. Liksom jag kommer aldrig mer komma tillbaka dit. Weird. Jag har ju ändå tyckt om att vara där, eller det har varit lite både och. I början tyckte jag det var väldigt jobbigt, jag kände alldeles för hög press på mig själv och kände mig inte bra nog. Men så tog jag ett snack med min mentor och då pratade hon med min handledare och då löste sig allt. Så det har ju känts mycket bättre de sista gångerna.
 
Annars så håller jag fortfarande på att träna flitigt. 6 gånger i veckan är det nu. Men jag funderar på att ta ner det till 5 gånger för att jag känner ibland att jag inte riktigt hinner återhämta mig. Men vi får se, ska köra på ett tag till och se vad som händer.
 

Busy

Har haft ganska fullt upp i veckan faktiskt. Jobbade över på skolan till kl 17 i onsdags och i torsdags stannade jag kvar på praktiken till kl 20 och på fredag till kl 19. Har tränat efter det också vilket då ledde till att jag kom hem ganska sent. Så jag har i princip bara jobbat/gått i skolan, ätit, tränat och sovit de senate dagarna.
 
Men idag har jag varit en sväng på storheden med Elin. Köpte mig en trimmer och lite andra grejs. Har såklart hunnit med ett träningspass också! Men nu blire att liggai sängen och ta igen massa serie avsnitt man inte hunnit med att kolla på denna vecka. Myyys. Chips och dipp har jag fixat också, har ju min ätar dag idag :)
 

Allstar The Bubbleroom Event

Jag och Elin for till Allstar igår för att äta middag och sedan få chansen att bli en av de 100 tjejerna på plats att få en goodiebag, valfritt plagg från garderoben och en drink av Bubbleroom. Vilket vi blev så det känns super! Man fick välja 3 olika plagg som sitt 1:a, 2:a och 3:e handsval och sedan gå till en dator och "beställa" dom. Så något av dom plaggen kommer hem till mig om ca 2 veckor. Så jävla grymt!
 
I goodiebagen fanns detta:
Halsband - Drinkrecept - Daily Primer - Läppglans - Nagellack - Lösnaglar - Hårborste
Detta var mina val 1:a, 2a och 3e. Men det var riktigt svårt att välja, det fanns mycket fint och så var man lite under tidspress eftersom man inte ville hamna i kön till datornerna så länge. Det spelar faktiskt inte så stor roll vilken av dessa kläder jag får, kommer bli lika nöjd hur som helst.

Proteinbollar

Gjorde dessa otroligt goda proteinbollar idag. Orginalreceptet är taget här ifrån, men jag ändrade det lite så "mitt" recept får ni här:
 
2 dl mandlar och hasselnötter
16 färska dadlar
ca 1 dl whey stevia vanilj (proteinpulver)
 
1. Lägg i nötterna i en matberedare och kör tills de är små små bitar av nötter.
2. Kärna ur dadlarna.
3. Ha i dadlarna och proteinpulvret och kör tills det börjar likna en deg.
4. Rulla till 25 bollar och sedan i kokos, ställ in i kylen och ta sedan fram dom när de ska ätas. Går även bra att förvara i frysen för längre hållbarhet.
 
Det som är så bra med sånna här bollar är att man kan ändra innehållet i dom en hel del. Om man inte har eller inte vill ha proteinpulver i kan man ist ha i havregryn, kokosmjöl eller liknande. Man kan även byta ut till vilka nötter som helst och ha i i princip vad som helst egentligen, tillsätta lite andra frukter funkar ju också bra.
 
Det bästa är ju att det är nyttiga och ändå så jäkla goda! Dock får man ju äta med måtta som med allt. 

Not today

 

Nails and Makeup

 
 

Promenad

Tog en rejäl bakispromenad i det halvt fina vädret igår med Elin. Det var väligt skönt och jag fick bort illamåendet för en stund. Dock så kom det ju såklart tillbaka direkt jag kom in igen. Blä. Riktigt slöseri med dagen igår alltså. Men jag har ju bara mig själv att skylla så det är bara att gilla läget. 
 

Halloween Party!

I fredags blev det min första fest på över 2 månader. Vilket slutade med en jävligt packad Olivia. Menmen, roligt hade jag. Speciellt roligt var det att Moa följde med för vi har inte umgåtts på jätte länge.
 
Värdelös kvalité på bilderna, I know men kameran jag tog med fick slut batteri.. såklart.
 

Student

Fick hem mina studentgrejer i onsdags eller när det nu var. Känns lite konstigt ändå eftersom att det är så pass länge kvar. Det känns som att man kommer förstöra mössan innan, även fast den bara hänger på sin plats. Sen köpte jag även en hoodie bara för att jag ääälskar hoodies. Fan det bästa som finns!