Dag 20: En bild på dina närmaste

mamma.. och pappa också men jag har ingen bild på datorn just nu.
Denise

You're beautiful

Jag och Denise for till UH igårkväll. Det var helt okej där. Roligare än på bv iaf. Sen tog vi sista bussen hem vid halv elva. Sen såg vi en film och sov.

Idag har det inte hänt så mycket. Denise for hem vid 13.00. Vi började se en film, Heartless, men hon hann inte se färdigt den för hennes mamma kom och hämta henne innan den var slut. Lite synd.
Men sen då så gick jag och var social med min pappa, vi gick till Statoil och köpte glass sen har jag kört zumba. Det blir roligare ju mer man kör det märker jag för att man lär sig stegen. Men det är sjukt jobbigt!
Världens sötaste Uno♥

Dag 19: En person som är snygg

Zumba

Skönt med bara tre lektioner idag. Efter skolan så hittade jag zumba grejen jag beställt i brevlådan så jag packade ner den i väskan och tog moppen och körde till pappa. När jag kom dit så kom jag ju inte in i huset så jag fick vänta lite över en timma tills pappa kom hem. Då slog jag på tv:n och körde lite zumba. Det var ganska ansträngade men roligt.
Nu är Denise här och det blir pizza till middag sen ska hon också sova över här :)

Dag 18: En bild på din fritid

Med denna bild menar jag inte hela klassen utan bara vännerna.



Datorn



Fotografera



Teater

Två klänningar

Jag har inte hunnit blogga idag för att jag har varit på stan sen har jag farit till pappa och så har vi ätit.
Jag shoppade iaf två klänningar och ett armband.


Ni hao!

Ganska chill skoladag idag. Det började med att vi inte hade någon musik sen hade vi hk i typ 15 min för att lärarn var tvungen att göra något. Sen hade vi språk och då fick vi börja göra nå gubbar som vi sen ska skaffa namn och sånt till. Sen var det lunch, och det var god lunch för en gångs skull. Efter det så hade jag muntligt i nationella matte och efter det så hade jag musik med Louisa och Sam. Och sen sluta jag kl 14.00 då följde Nai mig hem och så chillade vi hemma hos mig ett tag och sen drog hon efter ett tag.
Jag vill börja lära mig kinesiska. Men jag vill ju även lära mig thailändska. Men jag tror jag ska börja kinesiska på gymnasiet. Ni Hao betyder Hej.

Dag 17: En ovanlig bild

Jag hade typ inte så mycket bilder på datorn så det här är den ovanligaste jag har.

Zumba

Teatern idag gick bra. Det var ganska roligt. Jag tog min första åktur på moppe för i år. Det var ju lite smått kul sådär. Sen har det väl inte hänt så mycket.
Jag har funderat på att köpa cd-skivor med zumba. Det verkar så roligt och så det bästa med det är ju att man tränar samtidigt som man har sjukt kul. Nice! Det behöver jag.
Godnatt guys!

Kort info

Tidigare: Skola, usch!
Nyss: Gjorde en god middag till mig själv.
Nu: Ska dra iväg på teater.

Dag 16: En bild på dig själv

Bird

Ikväll har det inte hänt så mycket. Jag har sett några avsnitt av Tribe. Det är så sjukt bra!
Imorgon är det skola. Asså fyfan, varför!? Orkar inte gå tillbaka till den där skitskolan. Vill bara ha sommarlov nu. Men det är väl inte så länge kvar nu. 6 veckor typ. Men det kommer kännas som en evighet.

Computer

Har nyss varit med mamma på storheden. Hon köpte sig en dator. Nice för henne. 
Morfar for hem idag. Det var ju lite tråkigt, men vi träffas ju om ca 2 veckor igen men det blir på begravningen. Kändes inte så roligt.
Nu måste jag kolla lite på svenskan så jag har någon chans att klara provet imorgon.

Dag 15: En person som du vill vara med

Asså den här var lite svår för att jag vill egentligen ha olika personer på varje sån här grej. Men nu får jag ta en person jag redan tagit en gång tidigare.

Viktoria♥

Söndag

Övningskörningen med morfar idag gick bra. Det blev inga bucklor på bilen. Haha! Nä men faktiskt, det gick otroligt bra för att vara första gången.
Och så har jag tagit ut töjningen. Orkade inte ha den nå mer. Så nu ska det få läka ihop till ett normalstort hål, eller vad man nu ska kalla det.

Jag måste egentligen sitta och plugga till svenskaprovet nu men jag har verkligen ingen ork. Och det är typ världens tråkigaste prov, litteratur. Helt jäkla onödigt att kunna, tycker iaf jag.

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

Övningsköra

Vaknade typ nyss. Idag ska jag ut med morfar och övningsköra bil. Det känns som att jag kommer köra in i något det första jag gör.

Lördag

Grillat till middag idag. Det var ganska gott :)
Så jäkla god efterrätt det var!

Nu ska jag se en film. Ha det bra så länge!

Jag och mamma var nyss ute en sväng med Kelly



I miss you

Jag har suttit ute i solen i någon timma nu och morfar är här och Kelly också. Känns lite konstigt att han är här men inte mormor. Jag har inte sagt något i bloggen för att det känns för personligt men då kom jag på att jag bloggar inte bara för er skull utan jag bloggar för min skull. Så jag säger R.I.P mormor, saknar dig jätte mycket!♥

Jag ska sjunga låten som jag har gjort på begravningen för att den handlar om henne. Jag hoppas att jag kommer klara av det.

Kelly

morfar


mormor, jag, kelly och morfar.

bild från förra året.

17 December 1946 - 17 April 2011

Dag 13: Du och någon klasskompis

muckfoto

Coconut Tree - Mohombi ft. Nicole Scherzinger

långfredag

Det har varit väldigt låg uppdatering idag men det beror på att jag inte har gjort något speciellt. Jag har typ farit till mamma och snart ska vi äta nå god middag. Och jag är väldigt förkyld, mindre bra. 

Nån bild jag tog idag

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

Asså jag kan säga så här. Jag har bara varit kär i en person och han är jag fortfarande kär i så det känns lite konstigt om jag skulle lägga upp en bild på honom. Han kanske till och med läser min blogg och då blir det ju lite fel.
Sen har jag ju trott att jag varit kär i några men egentligen så var jag aldrig det.

Ni kan i stället få en bild på Jaden Smith bara för att han är så söt! ;)

Dag 11: En person du kan berätta allt för

Jag berättar inte allt till någon. Det är bara jag som vet allt om mig själv.

GårN

Kom hem för ett litet tag sen. Det var ganska roligt på gården. Jag sjöng min låt.. igen. Måste ju öva så att det blir så bra som möjligt när jag ska sjunga inför massa folk.
lilltobbe





Proffsspelarn..

Torsdag

Ikväll hade jag tänkt gå på gården. Det blir säkert nice. Och snart så lär väl Maggie komma hem och då ska vi äta hamburgare. Det blir gott!

Träningsschema

Vaknade vid halv elva typ. Gick upp, åt frukost, trännade lite. Har ju gjort ett träningsschema men det är inte så jobbigt. Sen duschade jag och nu sitter jag här.

Målade i måndags typ

Unstoppable

Har nyss sett Unstoppable. Den var jäkligt bra och spännande. Se den! :)

Taget med nya objektivet

 

Objektiv

Nu har jag hämtat mitt objektiv :) As nice!

Den här bilden är tagen med det nya objektivet

Träna

Nu har jag möblerat om mitt rum hos pappa. Det blev ganska nice!
Snart ska vi fara och träna men jag tror jag måste ta det lite lungt för jag är förkyld och har ont i halsen. Sen ska vi hämta upp Maggie och mitt nya objektiv :D Synd att det inte finns så mycket och fota just nu. Och så är det molningt.

Längtar till sommarn och stugan!♥

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Tisdag

Har nyss varit ute och sprungit. Det var ganska så jobbigt! Men härligt väder är det idag :) 
Annars vet jag väl inget mer om denna dag. Har inga planer heller.

Dag 9: Någon i din släkt

Mormor, jag, morfar och Kelly

Dag 8: En person som du saknar

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Det var när det var muckfoto

I love you forever

Kom hem för ett litet tag sen.
Har varit med Nai på Tunavallen and the worlds most beautiful person var där♥

Jag kanske ska ta en bloggpaus för det har hänt en sak och jag vet inte ifall jag orkar skriva här då och jag måste få tänka och sånt skit. Men vi får se, bara kanske.

Söndag

Jag och Nai for ju till UH igår. Det var ganska kul, Dilan flätade mitt hår. Love it! :)
När vi kom hem till Nai så såg vi Karate Kid och sen sov vi. Och så vaknade vi typ halv nio för att hennes lilla syster skriker så mycket.
Senare ska vi till tunavallen och spela fotboll :D

Lördag

Nu har jag nyss sminkat mig. Det blir att fara till UH ikväll med Nai. Det blir nice! Sen ska jag sova hos henne.
Just nu så sitter jag bara och lyssnar på musik och chillar. Antar att jag måste packa väskan också.

Kind of längesen ;)

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

Jag har tyvärr ingen bild på oss tillsammans.

I can't call you my best friend

Nu är jag hos pappa och håller på att packa upp alla saker från väskan. Ska vara här hela veckan. Nå mer än så hade jag väl inte att säga för tillfället.
bild från förra veckan

Gold

Har kommit tillbaka från stan för ett litet tag sen. Jag fick en fin ring av mamma som namnsdagspresent och sen köpte jag ett par örhängen som jag ska ha till skolavslutningen.
Imorse fick jag en biobiljett av Tobbe (mammas man.)

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Den är ju inte jättegammal men typ 1 ½ år.

Mom

Skoldagen sög jävla asshole!! Men nu är det äntligen påsklov. Men jag vill ha sommarlov, vill inte gå tillbaka till klassen! Vill börja en ny. Hitta nya jävla vänner.
coolt att det var tacos till lunch i skolan!

Idag är det iaf min namnsdag och mamma kommer hem från skellefteå. Äntligen!♥ Har inte träffat henne på 2 veckor. Det är länge för oss för vi bruka träffas nästan varje dag även fast jag är hos pappa. Så det ska bli kul och så ska vi gå på stan.

 

 

Nightmare

Jag har drömt att jag blivit jagad av vargar några nätter nu. Jag sökte på google såndär drömtydare. Om man drömmer om vargar betyder det:
En dröm om vargar symboliserar en opålitlig och grym person. Biter den dig kommer du att bli sårad.

Drömmer man om att man blir jagad:
Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig. Om du jagar så kommer du att möta motgångar.

Det där med stress stämmer perfekt. Men det låter ju inte så bra det där med vargar. Jag får nog se upp och inte bli biten.

Och jag hatar att drömma mardrömmar. Det känns som att man inte har sovit något. Jag brukar typ aldrig drömma mardrömmar men för ca ett år sedan så började jag göra det. Men innan det så har jag nästan aldrig drömt en mardröm.

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

Torsdag

Skolan har varit skit idag. Har haft ont i huvudet och allmänt jobbig dag. Efter skolan gick jag till gården för vi skulle ha möte. Nu är jag iaf hemma och jag tror jag ska ta en huvudvärkstablett nu.

Bara för att dom är bäst och jag har inga intressanta bilder.

Dag 3: En bild på någon i din familj

Det får bli på min bror för att jag har ingen bild på någon annan i min dator.

Onsdag

Hade nationella prov i engelska idag. Vi fick skriva en uppsats. Det gick väl helt okej.
Sen hade vi ett väldigt långt hål för att vi hade inget språk. Sen kl 12 så var det innebandyturnering och jag var med. Vi vann! :D Första gången våran klass vinner något. Det var kul och alla var jävligt glada. Eller ja, dom i vår klass, kanske inte dom andra klasserna.

Nai är här just nu och snart ska jag dra in till stan och äta go mat. Vi får väl se ifall hon går med mig eller ifall hon är så slö att hon tar bussen ;) haha!♥

The Tribe


Hade teater ikväll som varje tisdagkväll. Det var ganska roligt. Annars har jag mest kollat på Tribe. Det är så bra :D♥

Dag 2: En bild på någon du älskar


Tisdag

Första lektionen bestod av idrott. Vi spelade innebandy och jag lyckades göra två mål. Fast det ena var bara tur. Sen hade vi so, no, lunch, matte och sv. Vi fick välja ifall vi ville ha svenska prov på torsdag eller efter lovet så då blev det efter lovet. TACK OCH LOV FÖR DET! :D
Nu är jag iaf hemma och gör inget speciellt.

Jag har gjort en awesome frilla. Nej den är inte awesome men ändå :)

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.


Just nu så umgås jag inte så mycket med någon speciell. Jag kan umgås med lite olika personer. Men den jag umgick mest med förut var Denise.

Från dag 1 till 30

Jag hade tänkt köra igång med en sån här lista. Det blir väl kul antar jag.

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Måndag

Underbart väder idag. Har suttit ute och solat i en timme nyss. Härligt! Längtar nå grymt till sommerlovet.
1. man slipper skitskolan och klassen man går i
2. sommar är alltid härligt!♥

I skolan hände det väl inte så mycket. Är som vanligt alltid extra irriterad/sur på måndagar. Vet inte varför, det bara är så. Jag fick veta vad jag fick på engelska nationella också (hör & läsförståelse), fick bara G. Men hade inte förväntat mig nå högre heller.

Söndag

Vaknade vid 10 och klev upp och gav fågeln mat. Sen gav jag mig själv mat och så satt jag vid datorn en stund. Nu har jag nyss duschat för att jag stått på crosstrainern. Duktig jag är! Jo men faktiskt.
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. som vanligt då.

What Are Words

Nu har jag satti in en header. Men jag blev inte så nöjd så jag ska göra en annan. Men tills vidare så får jag ha den här.
Ikväll ska jag typ inte göra något. Gården är stängt för att det är disco på örnäset och då ska tydligen bvg dit också. Det var ju lite synd. Istället ska jag typ se film eller något. JAG HAR INGA VÄNNER! Haha, nej jag skoja bara.

A Drop In The Ocean

Jag och Denise var ju en sväng på stan idag. Underbart väder tycker jag. Fast det blåste ganska mycket. Men iaf så hittade jag en uttöjning som jag köpte.

6mm


Nu ska jag gå och göra middag till mig själv. Ingen är väl hemma :)

Lördag

Nu har jag och Denise nyss varit på kvantum. Jag köpte mig en 7up och så postade jag äntligen in ett brev så att jag kan få mitt moppekörkort. Snart ska vi dra in till stan och göra något.

bild från igår♥

I'm Singing

Jag och Denise for till gården ikväll. Jag tog ju då fram gitarren och sjöng min låt som jag berättade om för någon dag sen.

Det är första gången jag sjunger inför folk, så ni bara vet.

Fredag!

Denise är här just nu och nu har vi typ fixat oss. Det blir att gå till gården ikväll. Fast vi ska först gå och köpa pizza på bvgrillen.
Och nationella provet idag gick inte så bra. Det muntliga hörde man ju knappt vad dom sa, dom sluddra typ. Aja.

Nationella Engelska


Har engelska nationella idag. Hoppas att det går bra.

You're not alone

Målade nyss naglarna.

Det där till höger är tummme om ni inte förstod det ;)

River Flows In You


Hade biologi prov idag. Det gick väl helt okej.. tror jag. Sen har jag haft min första pianolektion. Fan vad nice! Håller på att lära mig River Flows In You. Så underbart fin♥

Sen har det väl inte hänt så mycket. Har sytt på knappar på kjolen i slöjden. Och det var pannkakor till lunch och dom var inte goda! Typ slajmiga. Jamen det var väl det. Nu ska jag packa upp väskan. Kom ju från pappa igår.

Godnatt

Usch vad jag har pluggat mycket ikväll. Imorgon ska jag ta en riktigt slappdag.. typ.
Nu när jag läser lite mer på biologin så fattar jag nada för att jag har läst så mycket. Så det är väl bara att ta och gå och lägga sig så att man vaknar hyfsat pigg imorgon.

Hoppas det inte snöar. Hatar april väder, ena dagen är det som sommar andra dagen är det som vinter. Men det är det minsta man kan klaga på här i världen. Det finns så mycket värre saker än väder!

bild från i lördags då vi hade lite "roligt" på gården

Done!


Nu har jag skrivit färdigt låten som jag började på idag.
Den handlar väl lite om min känslor och sånt. Vi får se om jag lägger ut den någongång men jag tror inte det. MEN Never say never, right?

Nu hade jag iaf tänkt gå och duscha och sedan fortsätta med plugget. Har biologi prov imorgon.

Mobilbild från förra veckan.

Onsdag

Skolan idag har väl varit sådär. Vi gick till dagis och spelade upp lite låtar. Det sög, eller asså vi sög inte barnen. Sen har det väl inte hänt så mycket, jag började skriva på en låt.

Whip My Hair

Har haft teater ikväll. Det gick väl bra men jag är så jäkla trött. Annars har jag pluggat lite på biologin. Har prov på torsdag. Kul att jag råkade skriva trosdag.

Men nu hade jag tänkt göra ngt annat.. typ sova!

Asså jag gillar denna bild!

 

Whip My Hair - Willow Smith

 

Passande låt till bilden

Tisdag

Skolan började med idrott sen skulle vi till KH och se en teater. Den var faktiskt bra. Sen tillbaka till skolan, hade 1 ½ lektion och sen utvecklingssamtal. Det gick väl bra. Alltid bara beröm. Det kan man ju inte klaga på. Sen for jag och pappa till kvantum och köpte mjukglass och så köpte jag 3 nagellack. Och nu är jag hemma, eller ja jag kom hem för 30 min sen.

Och vädret kan man absolut inte klaga på idag. Nästa 10 grader :D

Afrohår! :)

Hade väl tänkt hoppa in i duschen snart. Känns som att jag inte kunnat duscha mitt hår så speciellt bra under tiden jag haft flätor. Men nu har jag afro ist :) Haha, men jag gillar det. Håret känns så roligt.

Awesome

Sitter och flätar ur mitt hår ljust nu.

Måndag

Skidåkningen gick väl sådär. Fick skavsår. Skönt att sluta så tidigt iaf. Vid 10 :)

Nu har jag nyss gjort mig lunch och den är mkt god!
Men jag kommer säkert inte orkar äta upp allt

Please, just be better!

Kom hem från mormor och morfar för ett litet tag sen. Det är alltid trevligt att vara hos dom men det var lite smärtsamt den här gången. Och jag fick en gåva på alldeles för mycket pengar. Inte för att jag tror på gud men asså nu säger jag God bless you!

Imorgon blir det att gå upp tidigt och fara till ormberget och åka längdskidor 1,5 mil. Längtar inte. Jävla skitskola som ska ha sånt där. Men aja.
Jag ska inte gå och lägga mig ännu men jag säger godnatt ändå!

Söndag

Vaknade för ca 30 min sen. Mamma ska komma och hämta mig kl 12 och då ska vi fara till mormor och morfar. Och min mamma fyller år idag så grattis! :)♥

Mamma och jag i Egypten

Hemma

Nu har jag kommit hem. Ganska skönt ändå. Men jag fixade mig en ny design på naglarna. Tyvärr så tycker jag dom blev lite juliga.
Men nu ska jag se några avsnitt från The Tribe.

Godnatt^^

@gården

Är på gården och chillar. Pappa ska komma och hämta mig om 20 min.
Det har väl varit både bra och dåligt på gården. Nämner inga detaljer.
Men jag skriver väl mer när ja kommer hem. See ya!


Fanns väl inga bilder på denna dator

Inte så lyckat

Det har inte gått så bra att installera photoshop. Jag kan inte få upp Key Generation grejen så det fungerar inte. Lite irriterande.
Det är typ det jag har sysslat med idag, försöka installera ps. Fast jag har också duschat och sminkat mig. Ska till gården ikväll.

Snart antar jag att maten är färdig. Det blir tacos. Jätte gott! :D

Bild från igår

Lördag

Vaknade för ca 1 timma sedan. Har suttit och försökt installera photoshop men än så länge så går det inte så bra.

Har inga planer för idag, möjligtvist att jag drar till gården ikväll. Men det är bara kanske.

Hej hej!


Förra inlägget som jag skrev angånde New York var bara ett april skämt. Men det verkar ni ha förstått, eller? :)
Men jag hade gärna velat att det var sant. Vill så gärna fara till New York!
Och jag vet att det där inte var ett så bra skämt men jag är sämst på att komma på bra skämt. Kände bara att jag vill göra något iaf.

Men nu sitter jag iaf här och bränner ner filmer på dvd-skivor. Måste rensa bort massor från datorn för jag har inte så mycket minne kvar.

New York

Nu har jag äntligen bokat en resa till New York!! Wiiiie, vad glad jag är. Längtar så mycket.
Kul det kommer bli. Ska shoppa hela dagarna och allt vad man nu gör i New York.
Awesome det kommer bli! :D


Update: APRILSKÄMT

You're the only one I want

Idrott

Nu har jag kommit hem igen. Det blev en tuff men rolig idrott. Så nu är jag ganska slut. Men det är väl det man ska vara efter att ha idrottat, eller? :)

Fredag

Nu hade jag tänkt skriva mitt första inlägg på denna blogg.

Dagen började inte så bra. Jag skulle sätta på lösögonfransar men det sket sig. Det gick inte bra. Sen på skolan så har vi haft engelska och so. Och en 1 ½ timmas lunch. Snart ska jag dra till idrotten som börjar kl 12.00.

Jag ska fixa header i helgen, troligtvist. Så att ni vet det! Juste det är typ helg nu? haha.
Och sen kan jag ju passa på att gratta min bror som fyller 19 år idag.
Vilket skämt han är! ;)

Bror och jag i Egypten