20. Berätta om din favoritmat.

TACOS!♥ Funkar alla gånger. Skulle kunna käka det 24/7 och inte bli less. Nä men någongång lär jag ju bli det men oj så gott det är alltså. Ingenting kan slå tacos.
 

19. Berätta om en vän som bor långt bort.

Har en vän som har flyttat till Stockholm för flera flera år sedan, Nathalie. Vi umgicks en hel del när vi var yngre men nu har det blivit mer och mer sällan men det är ju inte så lätt att bara träffas så där när man bor så långt ifrån. Och nu var det väldigt länge sedan sist, väldigt tråkigt! Men förhoppningsvis så träffas vi snart igen.
Lilla Nathalie för många år sedan. 

18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.

Alltså så här är det, jag vill besöka typ hela jordklotet. Jag har inte direkt en speciell plats jag vill besöka. Så jag kan inte nämna bara en men jag kan nämna några. Thailand, USA (speciellt Hawaii, New York, Florida, Kalifornien & Alaska), Italien, Grekland, Kina (då syftar jag speciellt på Mount Everest men även själva huvudstaden och kinesiska muren såklart), Japan skulle jag också vilja fara till, se dom där fina Sakura träden som dom har. Det är väl några ställen men som sagt, jag vill åka till så många olika så det går inte att välja bara en plats.
 

Fullt upp

Har verkligen inte haft tid att blogga dom senaste dagarna för att när jag kommit hem så har jag plockat i rummet eller som idag, har jag rivit tapeter i princip hela dagen efter skolan dårå. Och imorgon blir det att forstätta med spackling och putsning, tapetsering också antar jag. Men jag kommer iaf ha fullt upp i helgen och veckan efter också troligtvis för att då måste jag skriva en uppstats som ska in på fredag. Så bloggen får stå tom ett litet tag till, bara så att ni vet. Hinner jag så uppdaterar jag.
Typ så här fint ser det ut just nu. Fast har rivit ytterligare lite mer tapeter än så där.
 

17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig.

Sovmorgon ska det va! Sen så får den mer än gärna innehålla hotellfrukost och en massa roligheter under dagen. Det ska inte vara någon slapp dag. Den ska vara fylld med aktiviteter men inte så att man känner sig stressad. Och uppfylla en dröm hade varit perfa. Sedan till kvällen ska det var en lugn myskväll framför tv:n eller bara mys med lite gott att äta. Och somnar gör man i armarna på någon man tycker om. Det är en perfekt dag för mig. Dock så beror det ju helt på vad man är på för humör när man tänker ut sin perfekta dag.
 
 

16. Berätta om vad du känner just precis nu.

Jag känner mig lite smått trött men glad och någon variant mellan mätt och hungrig. Vet inte riktigt. Sen så saknar jag Robin en hel del redan, har bara gått typ 8 timmar eller så... Men det är väl så det är.
Har lite smått huvudvärk och väldigt mycket träningsvärk i benen och rumpan. Gött men jobbigt.
 
Har faktiskt ingen söndagsångest som jag ALLTID brukar ha. Skumt. Vars håller den hus idag? Nämen det är skönt att slippa den för en gångs skull.
Kände mig dock inte så jävla glad i fredags men det var då det.
 

Hungry like a wolf

Har varit konstant hungrig typ hela dagen idag. As weird. Men jag har ändå gjort en del konditon under morgonen. Gick bla hem från Robin, vet inte hur långt det är men det tog ca 40min. Sen ville jag skotta uppfarten så då gjorde jag det och det var väldigt jobbigt faktiskt. Annars så har jag läst lite ur engelska boken och tagit ned massa tavlor från väggarna och packat ner lite grejer i en låda så att det går snabbare till helgen då vi ska tapetsera om mitt rum. Ååh, kommer bli så fint!
 

Presents

Morfar kom på besök igår för att fira mig lite i efterskott och då fick jag även presenter av mamma. Är otroligt nöjd med allt jag fått. Så tack så mycket!♥
 
Annars så hände det väl inte så mycket igår. Var bara hemma med familjen och gick och la mig ganska tidigt. Och idag har jag och mamma varit förbi rusta och köpt tapeter. Nästa helg sätter vi igång med mitt rum. Kommer nog bli grymt. Sen så har jag även varit och tränat idag, ben och rumpa. Drack även min första proteinshake som jag fick i födelsedagspresent. As nice!
Av morfar fick jag 1 200kr, av Tobbe två biobiljetter och av mamma fick jag en korsordsbok, två ugglor, ljusstake, set med bodylotion osv, proteinshake och proteinpulver sedan följde det även med en t-shirt och fat-burner tabletter och sist men inte minst fick jag en grej från lush som man ska ha i håret en gång i veckan.

Good Confidence

Måste bara berätta om en grej en kvinna på gymmet sa till mig idag. Asså jag blev så otroligt glad, och hon boostade verkligen mitt självförtroende. Hon gick på löpbandet bredvid mig under hela tiden jag sprang intervaller och så när jag var klar så frågade hon mig "är du långdistanslöperska?" och då sa jag "nej men ska bli" och sen så sa hon "du är otroligt duktig iaf" med ett glatt leende. Åååh, så gullig. Har verkligen aldrig sett mig som en bra löperska men tydligen... den känns skönt iaf. Man borde faktiskt börja ge folk mer positiva kommentarer, oavsett om man inte känner dom. Det kan verkligen göra ens dag.. och ens liv typ, haha.
 
Annars idag så har jag haft maskinstickning och för en gångs skull så gick det bra. Inget jäkla krångel med maskinen. Så nu har jag kommit igång med min tröja jag ska göra, gjorde en ärm idag. Går allt bra nästa torsdag så kanske jag hinner klart alla delar, men vi får se. Nu hade jag tänkt gå och göra mig klar för sängen, är så galet trött heeeela tiden. Inte roligt alls. Men jag har börjat käka D vitamin nu så vi får se om det kanske hjälper lite och sen har jag börjat få tillbaka en bra sömnrytm igen så så småningom borde det bli bättre.
Lite sent men detta var mina birthday nails
 

15. Berätta om en av dina favoritböcker.

Jag tycker om House Of Night serien vädligt mycket. Har läst till nionde eller tionde boken på svenska och just nu håller jag på med första boken på engelska bara för att vi måste läsa en i engelskan. Annars så tycker jag väldigt mycket om Starcrossed serien som handlar lite om halvgudar och ätter och sådant, det är en typisk tonårs serie precis som House Of Night, massa romantik och drama och sånt.
 

Lugn helg

Har verkligen inte gjort mycket i helgen men det har varit ganska skönt. Igår var jag till storheden en sväng med pappa och Maggie och fikade. Sen såg jag mello på kvällen men jag belv less jäkligt snabbt så jag såg inte hela, gick ist och såg Pretty Little Liars och käka popcorn. Gött!
 
Idag ska jag fara till mamma och så ska jag ta en fika med Robin på stan och efter det tänkte jag dra till gymmet en stund och springa en mil. Galet länge sedan jag sprang så långt. Har ju bara hållt på med intervaller på senaste tiden. Så vi får se hur det går. Men när jag sprang stadsmaran för två år sedan så tog jag den på 1h och 9min så jag tänkte försöka springa nu på 1h 5min och sen när stadsmaran är i maj eller när den nu är, ska jag springa på under en timma, då är jag nöjd.
 
 
 

14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig.

Denna bild har min mamma tagit på mig när vi var på en träningsresa i Turkiet förra året. Ååh så underbart det var. Vi körde 3-4 pass om dagen och så sol och bad på det. 
 

13. Berätta om din favoritsak i ditt hem.

Vet inte riktigt om jag har någon riktig favoritsak men jag tycker vädligt mycket om min säng för att det är ju underbart att sova. Och nu har jag börja intressera mig gaska mycket för inredning så jag har köpt lite ljus som jag också tycker vädligt mycket om, och dofta måste dom göra. Annars så är ju datorn väldigt bra och ha, och mobilen, så dom ligger väl också på min topp lista.
 
 

12. Berätta om någon som du saknar.

Någon som jag verkligen verkligen saknar som jag nästan börjar gråta varje gång jag tänker på hur mycket jag skule vilja träffa henne bara en gång till för att verkligen få säga hejdå och få en lång kram är min mormor. Hon dog i cancer för snart tre år sedan. Att bara få träffa henne iaf en gång till, men det funkar ju inte så tyvärr. Hon var nog den snällaste människa jag någonsin träffat och fyfan vad hon kämpade. Fina mormor, jag saknar dig så otroligt mycket!♥
Mormor, jag och morfar året innan hon dog. 
 

11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.

Jag har länge funderat och planerat att plugga på College i USA efter gymnasiet. Men tänkte fara och jobba i Norge i ett år innan för att samla ihop ännu mer pengar. Dock har jag börjat tveka på USA, vet inte riktigt om jag vill plugga där längre. Jag är så jäkla less på allt plugg och jag vet inte om jag skulle klara av det eller ens tycka det är roligt, och betalar men så mycket pengar för att åka i väg och plugga så ska man ju verkligen vilja det. Men jag får väl se, allt kan ju ändras. Jag kanske får tillbaka lusten när jag har jobbat i Norge annars får jag väl ta och resa och skaffa mig erfarenheter för pengarna som jag har samlat ihop.
 

Sleepy

I tisdags var jag och Cindy på boxning och det var så galet roligt den här gången också. Vi har ju varit tvugna att avboka två veckor i rad nu så det var på tiden att vi inte gjorde det idag. Tränade sammanlagt i tre timmar. Asså hela dagen på tisdag var jag jätte lätt irriterad och var bara less på allt och sen när jag kom hem vid nio efter träningen så var jag så galet glad och livet kändes underbart. Det är helt otroligt vad träning kan göra med en. Och i veckan har jag kommit igång med konditionsträningen också så det känns väldigt bra.
 
Gick hem tidigare från skolan idag för att jag var så trött. Höll till och med på att somna på bussen hem. Men nu har jag tagit en liten powernap så att jag ska kunna göra lite läxa och sen tänkte jag att det blir en tidig kväll. Sov hos Robin igår och vi var vakna liiiite för länge så jag har bara sova tre timmar inatt. Och nätterna innan har jag inte heller sovit så bra. Det ska bli gött med helg imorgon och den här helgen ska jag nog fösöka sova en del, har inte riktigt blivit så. Så det har blivit som en ond cirkel, på vardagarna sover man lite för att man måste gå upp tidigt och på helgerna är man ute och har kul och somnar sent så man sover dåligt. No good!
Käkade med Cindy och Elin på Friends igår. Så jäkla gott det var och jag var mätt i väldigt många timmar efter det.
 

10. Berätta om ditt favoritband.

Oj vad tråkigt men jag har inget favoritband just nu, inte någon artist heller. Lyssnar bara på allt möjligt just nu. Men det är ju så det kan vara ibland. Men några av dom jag lyssnar mycket på just nu är Katy Perry och Linus Svenning. Men sen har jag lyssnat en hel del på dubstep den sista tiden.
 

9. Berätta om en av dina favoritfestlåtar.

Har inte riktigt en favorit just nu men jag tycker om Of The Night av Bastille väldigt mycket.. dock börjar den bli lite uttjatad nu. Men den är väldigt härlig.
 

8. Berätta om hur du ser på kärlek.

Kärlek är något underbart. Det finns så mycket olika typer av kärlek men all kärlek är bra.. tror jag. Asså jag sitter och försöker komma på något vettigt att skriva om kärlek men vet inte riktigt hur jag ska få fram det. Alla behöver ju känna sig älskade och även älska. Och jag tror att alla männsikor, hur nere i skiten dom än är så har dom en liten godhet av kärlek där inne, även fast man inte kan tro det. 
 
Men om hur jag ser på kärlek.. ja, jag tycker det är en av dom viktigaste saker man kan känna och uppleva. Utan kärlek så är man inte så lycklig.
 

Birthday Presents

Jag är otroligt jävla nöjd med allt jag fick. Tack så jättejätte mycket fina ni!♥
Fick en korg av Sanna och Moa fylld med ljus, body lotion, kondomer, tre muggar och ett iste. Underkläderna fick jag av Cindy och Isabelle, tvålen och en typ parfymliknande grej fick jag av Elin.
 
Ett doftljus, duschtvål och 500kr på H&M fick jag av pappa och Maggie.
 
Denna blus och bh:n köpte jag till mig själv igår. 99kr/st
 
 

19th Birthday

Hade en grymt bra födelsedag igår med härliga människor. Det blev dock en vädligt stressig dag men lyckades hinna med allt iaf. Slutade skolan vid 12 och då bjöd mamma mig på salladsbuffé och så fick jag lite presenter, inte alla ska få resten sen. Efter det gick jag på stan en stund och fyndade en blus och en bh. Sen drog jag hem och fick fika och lite presenter av pappa och Maggie, sedan kom Cindy och då blev det att börja fixa sig. Vid 18 så började folket komma och sedan drog vi vidare till O'Learys för käk och fest. Maten var väldigt god och jag är verkligen jätte nöjd med min födelsedag, den kunde inte bli så mycket bättre egentligen. Det blev inte mycket dans alls för att det var inte riktigt rätt musik kände vi menmen, det blev massa mys istället och det kan jag verkligen inte klaga på.
 
Idag har jag följt med Cindy och piercat hennes navel. Det blev galet fint och jag vill också ha! Men ska skaffa det jag också snart. Har ju velat ha det i över två år nu och skulle egentligen fixa det när jag fyllde 18 men nu står jag här 1 år senare och har fortfarande inte gjort det... dåligt av mig.