Lite ändringar

Idag har det inte hänt så mycket. Solat och badat. Råkade till och med somna efter middagen, haha men det var skönt. Nu ska jag läsa lite mer om high school.

Tror jag ska åka 3:e året ist för 2:a. Jag vill ta studenten i USA för då får man har på sig sånna där coola hattar och en kappa. As coolt ju! Och troligtvist så kommer jag få gå om 3:an i Sverige och då får jag ta studenten en gång till.

Godnatt

Nu blire sängen, imorgon blir det stugan. Godnatt!

Hemma just nu

Har nyss kommit hem till huset. Vi for hem för att duscha och sånt. Går nämnligen inte att duscha i stugan just nu för att vi har fått en vattenskada och var tvungen och riva upp hela badrummet. Men det kommer bli fint när det är färdigt.

Idag har jag iaf solat och badat och åkt däck. Det är jäkligt roligt men jag fick ont i ryggen, har aldrig hänt förut och igår när jag hoppade studsmatta så gjorde jag ju massa volter och sånt och då fick jag ont i huvudet och det har aldrig heller hänt. Jag börjar känna mig gammal.

Ja men iaf så ska vi tillbaka till stugan imorgon. Och ikväll blir det att spela sims! :)

Stugan in my <3

Det blir väldigt låg uppdatering sånna här dagar då jag är i stugan. Men det är för att jag vill inte sitta vid datorn, jag vill bara vara ute och sola och bada, sånt som man gör på sommaren.

Idag har jag solat och badat och satti upp studsmattan. Har dock inte hunnit hoppa på den än, vi måste vrida till den lite för den står så snett.

Glömde berätta igår att jag såg en orm, den var 2-3 meter snett bakom mig men det var en snok så det var ingen fara med det. Och det är ju tur att jag inte är rädd för ormar så jag gick bara vidare.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten och så tror jag att jag inte kommer uppdatera något mer idag.

Låg uppdatering

Uppdateringen har varit väldigt låg idag men det är för att jag är i stugan och då har jag solat och badat hela dagen sen har jag spelat sims och nu håller jag på att se en film. Men det är reklam just nu.

Stugan imorgon

Hade tänkt packa lite nu och sedan gå och lägga mig. Det blir att stiga upp ganska tidigt imorgon och fara till stugan. Det blir nice. Ska vara där i ca 3 dagar.

Arcus

Middagen blev att äta på arcus kampingen på en restaurang där. Det var jätte fin utsikt och god mat.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, spelat sims typ hela dagen.

Butterfly

I torsdags så målade jag mammas naglar så då tänkte jag lägga upp en bild på det här.

Kajak

Jag har nyss kommit hem till Luleå. Varför jag inte bloggat något idag är för att vi har varit i morfars stuga och där fanns det inget internet och inte el heller för den delen. Men det var trevligt och vara där, jag paddlade kajak och solade.

Minneslund

Är i Skellefteå nu. Det verkar vara dåligt väder i Luleå eftersom alla skriver det på fb. Men här i Skellefteå är det fint.. än så länge. Vi har nyss ätit lunch och jag är jätte trött, vill sova. Jag sov bara 5 ½ timme i natt så det kan vara därför.
Vi var förbi minneslunden också och då var det massor med fina blommor så då blockade jag fram kameran.

Nu ska jag gå och fika, lägger upp mer bilder sen.

You're so skinny

Jag ville bara vise er den här bilden som jag precis har gjort. Det är väl inget mäster verk men det kanske inte är så dåligt heller, vad vet jag. Eller vad säger ni?
tog ca 1 timma

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Har nyss sett 6:e filmen av Harry Potter. Nog är dom bra!

Imorgon måste jag upp tidigt för att jag ska till Skellefteå och fira midsommar där. Har sagt åt mamma och Tobbe att inte dricka för mycket, haha känner mig som värsta morsan. Men wtf jag hatar när folk blir fulla, det är fan nästan det värsta som finns. Hatar vad alkoholen gör med en.
Jamen det var ju roligt, godnatt och ha en trevlig midsommar!


My new lovely jacket

Kom hem från stan för ett litet tag sen. Såklart så följde det hem lite saker. Men det var bra saker, speciellt jackan. I love it!♥

Soool! :D

Vaknade för en timma sedan. Har sett något program på tv och nu ska jag sätta igång och sminka mig. Det blir att dra till stan med Moa idag. Det blir trevligt! :)

Unknown

Har nyss sett Unknown. Den var riktigt bra faktiskt. Fast man blev fövirrad ett tag men i slutet så förstod man allt. Men se den!

Godnatt! ^^

New nail design

Sitter just nu och ser Harry Potter (5:e filmen). Under tiden så har jag gjort en ny nagel design. Den tog 1 timma och 40 min. Haha, lite länge kanske, men det går bra när man ser en film samtidigt. Man får dock se en film man redan sett för annars är det omöjligt att hänga med i filmen.
Så vad tycker ni? Var det värt 1 timma och 40 min?

Outfit

Har kört lite zumba idag och tog en dusch efter det, så nu är jag ren.
Jag brukar inte köra med outfit bilder men här har ni en.

Godmorgon

Jag vaknade vid halv tolv idag. Sen dess har jag bara kollat på tv. Skönt att det inte regnar längre. Blev riktigt less!
Har ingen aning vad som händer idag men imorgon ska jag på stan igen med Moa. Det blir trevligt. Och jag behöver klippa mig. Fast jag vill inte, jag har ju fått ganska långt hår nu. Inte jätte långt men lite längre och jag vill inte klippa bort det. Men jag måste. Fast inte än.

Hjälp mig vinna, snälla!

Kan ni hjälpa mig att vinna en tävling där man designar Nellys kommande klänning? Klicka bara på bilden här under och rösta sedan 5 stjärnigt på min klänning precis under bilden och klicka på knappen där det står "Rösta här!". Jag skulle bli så glad om ni kunde hjälpa mig med det här. Så varje person som läser detta inlägg, hjälp mig snälla! Tack!
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Update: Jag har gjort två till klänningar som ni gärna också kan rösta på. Dom visas till höger om denna klänning när ni klickat på bilden ovan.

Super 8

Just nu har jag så jäkla ont i magen. Det är inte härligt. Åt nog för mycket popcorn.
Jamen jag har nyss kommit hem från bion. Vi såg Super 8. Den var pretty bra. Fast dom hade alldeles för högt ljud, jag blev nästan döv.

Snart bio

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har sett massa bra avsnitt av Hellcats. 
Snart ska jag dra in till stan och se bio. Vet dock inte vad det är för film jag ska se, det har mamma hand om.

Det regnar fortfarande..

Vaknade för ca en timma sedan. Blev lite längre sovmorgon idag och det känns otroligt skönt må jag säga. 
Idag har jag inga planer men ikväll ska jag på bio. Det blir trevligt!

Någon månad gammal bild.

Jag tror att det regnar

Har ju då varit med Moa på stan idag. Det var nice, vi fika och sånt. Fast det började ju inte bra. När jag skulle köpa ett par örhängen så fungerade inte mitt kort men det berodde på att pengarna som mamma fört över i morse inte hunnit "visas" än men efter tre tiden så försökte jag igen och då gick det. Intressant information, jag vet!

Stan

Idag ska jag med Moa på stan. Det blir nice. Men hoppas det hinner sluta regna. Fast jag ser nu på väderleksrapporten att det ska regna hela dagen och kvällen och natten.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Anledningen till att jag inte uppdaterat idag är för att jag inte gjort något. Och jag har fortfarande inte gjort något. Men det kändes som att jag måste slänga in ett inlägg iaf.

Senare ikväll ska jag se Harry Potter.. igen, fast 3:e filmen. Jag kanske ser 4:an efter det också, vi får se hur sent det blir. Annars ser jag den imorgon kväll.


Fefe Dobson - Stuttering

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Har nyss sett ett avsnitt av Hellcats. Det är jäkligt bra. Innan det sov jag en timma. Var så trött så jag tvungen att sova ett tag så jag skulle orkar vara uppe nu på kvällen.

Nu har jag iaf beställt lite saker från den billiga sidan jag snackade om för någon dag sedan. Det enda dåliga är att det tar 50-80 dagar för sakerna att komma. Jag skulle kunna valt en dyrare frakt och då skulle det komma tidigare men det blev så stor skillnad så då tyckte jag inte att det var värt det.

Nu ska jag se andra filmen av Harry Potter.

Stugan

Har varit i stugan idag. Har inte gjort så mycket roligheter, har mest "jobbat". Jag jobbade bara för att få pengar. Före stugan så for vi förbi Rusta och då köpte jag ett läppbalsam och nagelfilar.

Feather

Nu ska jag se första filmen av harry potter. Jag såg nämnligen inte färdigt den för någon dag sen för jag var så trött så jag har halva filmen kvar.

Imorgon ska jag till stugan ett tag. Vi ska sätta upp studsmattan :D Kommer orka hoppa i en sekund sen kommer jag vara trött. Haha, nej kanske inte så lite men nästan.
visst blev det snyggt? ^^

Najz

Fick lite saker idag som jag beställt för ca 2 veckor sedan. Jag älskar den med färger och fjädern.
20 st lösögonfransar

Fredag

Har varit med Viktoria idag. Vi for först till gültza och sen gick vi på stan ett tag. Det var trevligt. Jag råkade shoppa två saker. Jag får fan lägga av nu! Jag måste spara!


50 kr!

onödigt skit

Kärlek under 2011
Har du kysst någon? joo<33
Har du pussat någon? aa<33
Har du varit tillsammans med någon? aa
Har du varit kär i någon? Ja, och är det fortfarande
Dina vänner under 2011
Har en vän dött? nej :o
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? jo
Har du sovit över hos en vän? aa
Har du varit kär i en vän? nej
Har du fått mer än fem nya vänner under året?jorå
Du under 2011.
Har du gråtit? aa
Har du skrattat? jaadå
Har du sovit i tält? ne
Har du sovit under bar himmel? nej
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? nej
Har du varit utomlands? nerå
Har du varit i en annan stad? jaa
Har du bott hemma? aa
Gråtit under 2011? jaa
Skrattat under 2011? jodå
Har du varit kär? att jag har
Har du kysst någon? ja
Har du pussat någon? aa
Har du kramat någon? jaa
Har du skrattat? jaa
Har du gråtit?  ja.
Har du varit glad? jo
Har du varit ledsen? aa
När..
Grät du senast? igår
Skrattade du senast? dag
Duschade du senast? idag
Lyssnade du på musik senast? nyss
Hade du kul senast? i måndags, innan dilan for till turkiet
Vem..
Kysste du senast? k
Kramade du senast? madelen
Pratade du i telefon senast? damla
Fick du sms av senast? damla
Kärlek under 2011
Har du kysst någon? nej
Har du pussat någon? ja
Har du varit tillsammans med någon? nej
Har du varit kär i någon? är

Dina vänner under 2011
Har en vän dött? ja
Har en vän sökt tröst hos dig? ja
Har du sökt tröst hos en vän? ja
Har du sovit över hos en vän? ja
Har du varit kär i en vän? är
Har du fått mer än fem nya vänner under året? säkert

Du under 2011.
Har du gråtit? mer än någonsin
Har du skrattat? ja
Har du sovit i tält? nej
Har du sovit under bar himmel? nej
Har du varit på Gröna Lund? nej
Har du varit på Liseberg? nej
Har du varit på Kneipbyn? what?
Har du varit utomlands? nej
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? ja

Gråtit under 2011? har redan svarat på den frågan
Skrattat under 2011? -''-
Har du varit kär? -''-
Har du kysst någon? -''-
Har du pussat någon? -''-
Har du kramat någon? ja
Har du skrattat? -''-
Har du gråtit?  -''-
Har du varit glad? ja
Har du varit ledsen? ja

När..
Grät du senast? igår
Skrattade du senast? vet inte
Duschade du senast? idag
Lyssnade du på musik senast? för ett tag sen
Hade du kul senast? i början av veckan

Vem..
Kysste du senast? ett äckel!!
Kramade du senast? pappa
Pratade du i telefon senast? mamma
Fick du sms av senast? Viktoria

beautiful

Jag skulle göra nästan vad som helst för att vara på denna plats just nu och med en underbar person skulle göra det ännu bättre♥

Blev utmanad av Viktoria.. igen ;)

utmana dig själv och två andra vänner med att beskriva varje person i din före detta klass..
Jag utmanar den som vill!


Lisa Aderlund: Jätte snäll och söt person, awesome klädstil, speciellt alla coola leggings! :)

Emma Andersson: För det mesta snäll men när hon har sin vecka får man backa undan, annars kan det gå illa! ;) VACKER!

Louisa Svedlund Lopez: Skit söt och snäll. Kommer aldrig glömma att vi bråkade över en kille i 3:an ;) HAHA!

Julia Höök: Söt och snäll. Seeeeg som faaaan! Haha fast det vet hon redan för jag säger det typ hela tiden ;)

Denise Jonsson: OTROLIGT bra på att rita! Snäll men det har ju varit lite problem mellan oss på sista tiden. Ta inte fel på det jag skriver nu men faktiskt måste jag skriva ex bästis.. sorry.. men det känns inte som vi är så bra kompisar längre. Vi är vänner!

Moa Sjöberg: BRA på gitarr! Har mycket fina och bra minnen med dig, lixm har känt dig i 10 år!

Nai Sranya: Du är VACKER och snäll och otroligt rolig att vara med. För det mesta är du glad och det är dom stunderna som är bäst! :)

Sofia Norman: Vi var bra vänner förut men sedan blev vi ovänner och nu har jag börjat förlåta. Eller det började jag med för länge sen. Jag bryr mig inte längre. Jag är inte långsint. Du är snäll.

Sam Huczkowski:
BÄST på att dansa! Otroligt snäll och glad hela tiden.

Jonatan Allden: Haha alla tjejers drömkille? eller inte vet jag. Men han är snäll och kinda rolig. Typ alltid trött.

Mattias Englund: Ska alltid tjata om betygskriterier men han är snäll ändå.. ibland ;PPP

Filip Karlsson: Klassens clown, får alltid alla att skratta.

Micke Modig: Han har alltid hatat mig, från första dagen han såg mig.

Furkan: Han har typ också alltid hatat mig.. känns iaf så.

Carl Jakobsson: Kommer typ aldrig till lektionerna.. det är det jag vet.

Simon Gustavsson: Snäll och alltid glad.

Sebastian Andersson: Han ska typ alltid tejpa ihop saker och vara allmänt irriterande.

Markus Engström: Snäll, rolig.. finns inte så mycket mer att säga. Dom orden säger nog det mesta.

Liam Nilsson: Var väldigt bra vänner på dagis och lågstadiet men efter det så slutade vi vara med varann och idag så känns det som att du kinda hatar mig.. typ.

Björn Skarin: Vet inte vad jag ska skriva, är aldrig i skolan.

Linus Lindström: Alltid snäll och glad!

Andreas Nyberg: DRYG, IRRITERANDE, BLÄ, USCH, ORKAR INTE MED HAN!


Young Man From Africa

Jag gjorde min tonfiskpasta som jag snackade om i förra inlägget.Det såg abslout inte godare ut än på bilden.. det såg mer ut som spya. Men det var gott ändå. Råkade bara göra den lite för söt.

Nu ska jag antingen se något avsnitt av Hellcats eller spela sims eller göra något annat. Vi får se vad jag känner för efter jag skrivit färdigt det här.

Mohombi - Love In America
Fick en ny favorit låt förra onsdagen.

Tonfiskpasta

Har nyss duschat, körde zumba före det.
Idag blir det att äta middag själv. Brorsan far till sin girlfriend, pappa jobbar lääänge och Maggie jobbar länge. Så då är det bara jag kvar och jag gör inget speciellt. Men jag tycker om att var ensam hemma och göra sin egen mat.

Det blir pasta med tonfisk i en god sås. Okej, det kanske inte låter så gott, men jag lovar DET ÄR HUR GOTT SOM HELST! ;)

Min mat kommer så godare ut än det där.. tror jag.

Det är torsdag idag va?

Godmorgon! Jag vaknade för en timma sedan. Jag såg nämnligen Flyg 29 Saknas.
Har inga planer för denna dag. Men snart ska jag iaf gå ut i solen och sola lite. Eller ja, nu ser jag att det börjar komma in moln, typiskt!

Hellcats

Har inte hänt så mycket sen jag klev upp vid 11. Har klippt i lite t-shirtar och sett en massa avsnitt från Glee och från Hellcats och så har jag kört zumba. Och nu är jag hungrig!

Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Nu hade jag tänkt börja se Harry Potter filmerna från början så att man har det fräscht i huvudet när man går och ser sista delen på bio den 13 juli. Det blir roligt! Men jag vet inte vem jag ska gå och se den med än, hehe.

Finally!

Jag har äntligen hittat en hemisda som säljer små fina skor. Och hur billigt som helst dessutom! Dom säljer även kläder och smycken och sånt. Allting är jätte billigt. Man kan få en tröja för en tjuga och den är fin.

Dom här skorna tex som jag ska köpa, som jag älskar! Dom kostar bara 10.81 dollar, och det är ungefär 70 kr.


Och dom här kostar bara 6.76 dollar, ungefär 44 kr.


Asså det är knappt att man kan tor att det är sant. Men jag tror inte på att det är världens bästa kvalité men så dåliga kan dom ju inte vara. Men jag ska iaf betsälla det där och sen kan jag berätta om hur jag tycker kvalitén är efter att jag använt skorna ett tag. Det låter bra, eller hur?

Men ni kan ju checka in hemsidan och se om det finns något för er. Och det tror jag att det gör för dom har det mesta.

Flight 29 Down

Vaknade halv tio idag för att se på Flyg 29 Saknas. Efter programmet så åt jag frukost sen chillade jag vid datorn ett tag. Efter det så körde jag lite zumba, det var länge sen! Och sen så duschade jag såklart och så stoppade jag på en tvätt. Tycker jag varit lite duktig nu på morgonen.
Nu ska jag väl äta något, känner mig lite hungrig. Sen får vi se vad som händer.

Glömsk

Jag glömde helt bort två saker som jag köpte idag. Så här kommer dom:

Shopping

For till Denise igår kväll och sov över där så det är därför det inte har blivit någon uppdatering. Idag gick vi på stan och jag shoppade lite. Igår så svängde jag även förbi mamma och hämtade min väska som jag beställt för någon vecka sedan. Blev positivt överraskad. Den var mycket finare irl än den var på bilden.


aaw

Har inte gjort så mycket idag. For en sväng med pappa och Maggie och kollade när Robin spelade fotbollsmatch mot rosvik. Och nu ska vi snart äta. Senare ska jag kanske till Denise och så sova över där. Det blir säkert nice!

Robin's tjej hade med sig sin söta hund som har en för lång tunga♥

Betygen

Pretty nöjd med mina betyg!

Mentorerna skrev en dikt om varje person i klassen. Detta skrev dom om mig.

Splash

Idag har det inte hänt så mycket. Plockade massa maskrosor tidigare idag och så fick jag pengar. Sen har jag nyss sett en film, Splash. Den var ganska bra.

 

Inte lika varmt

Vaknade för en timme sedan. Har ätit frukost och en glass, gott! Idag är det inte lika varmt som igår. Skönt!
Har ingen aning vad jag ska hitta på idag. Troligtvist ingenting.

Filmtajm

Har varit med Nai och Dilan idag på stranden. Det var as nice och skit varmt! Men man ska inte klaga. Det har liksom aldrig varit så här varmt i Sverige under tiden då jag levt.

Nu ska jag se en film. Byebye!

Jag kan faktiskt erkänna att jag saknar min klass även fast jag sagt hela året att jag hatar den och vill bara komma bort.

Drar iväg till Nai

Nu ska jag snart dra till Nai men först tänkte jag visa vad som kom i brevlådan igår.

Här har ni en video som visar hur man använder det. Spola fram till ca 2 min.

 

Skolavslutningabilder


Fick av pappa och Maggie:
Man ska ha den i vattnet när man badar ;)

Fick av mamma:

Tack än en gång för dom fina presenterna!♥

VARMT

Idag är det ju något varmt! 30 gradet i skuggan. WTF?! Det händer ju typ aldrig. Jag har varit ute ett tag men jag klarar inte av det. Ifall vi hade haft en pool hade jag orkat vara ute längre men nu har vi ju inte det. Och jag orkar inte gå ner till stranden helt själv.

Utmanad av Viktoria

1. Ta närmaste bok och slå upp sid 18, rad 4- vad står det där? En dag berättade hon för mig att hon hatat sina ögonbryn när hon var yngre och brukat plocka dom för att få dom kortare och smalare.

2. sträck fram din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Luften

3. vad senast såg du på tv? Raise Your Voice

4. Utan att se efter, vad tror du klockan är? 23.30

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Musik♥

6. När vad du senast utomhus och vad gjorde du då? För någon timma sedan, jag hade skolavslutning.

7. vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen? Viktorias blogg

8. vad har du på dig? Shorts, tröja, underkläder

9. drömde du något i natt, i så fall vad? Nog drömde jag men jag minns inte vad.

10. När skrattade du senast? Idag någon gång.

11. vad finns det på väggarna i rummet där du är nu? Tapeter och tavlor.

12. Har du sett något konstigt på senaste? Inte vad jag kan komma på.

13. vad tycker du om den här utmaningen? Lite tråkig kanske..

14. vilken är den senaste filmen du såg? Raise Your Voice

15. om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Saker till kameran, utlandsresa, kläder och jag skulle även ge bort till de som behöver, tex de fattiga.

16. berätta något som ingen vet om dig? Om jag berättar det så vet ju många om det.. eller hur? Och det är ju kanske inte meningen.

17. Om du fick ändra på EN sak i välden, utan att ta hänsyn till politik och skulldkänslor, vad skulle det vara? Jag skulle vilja ändra så att alla har ett lyckligt och bra liv och kan äta sig mätta varje dag.

18. tycker du om att dansa? Ja det är mycket roligt!

19. George Bush? Han är väl nån snubbe i USA.

20. Vad skulle dina barn heta pojke resp. flicka? Jag har faktiskt ingen aning.

21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Absolut

22. vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Jag tror inte på gud.

23. välj fyra personer som ska svara på detta- Denise, Nai, Johanna, den som vill.

6. När vad du senast utomhus och vad gjorde du då? Nyssssss, cykla hem från kristi

Klubbvikenbilder

Skolavslutning

Har inte haft tid med bloggen idag. Slutade skolan vid tre för att vi hade avslutningslunch. Efter det for jag hem till pappa, duschade, sminkade mig, åt och bytte om till skolavslutningskläder. Sedan bar det av till skolan. Skolavslutningen gick bra men jag hade väldigt ont i fötterna av mina skor.

Asså det här känns ju både bra och dåligt. Jag kommer sakna vissa så himla mycket. Men vi ses förhoppningsvis på gymnasiet. Och sen känns det ju extra tråkigt för att skolan ska rivas, då kan man inte komma tillbaka och kolla sin gamla skola.

Men nu har man ett härligt sommarlov att se fram emot.
Det kommer komma upp bilder från skolavslutningen imorgon och senare ikväll kommer det upp bilder från igår när jag var på Klubbviken.

@Klubbviken

helt okej

Har suttit i 1 timme och 20 min och fixat naglarna. Ändå blev jag inte så jätte nöjd. Men helt okej. Jag skulle inte valt en mörklila färg, skulle ha valt nå ljusare. Men whatever. Nu måste jag sätt igång med sminkningen. Chao!

Klubbviken ikv

Kom hem för ett litet tag sen. Har ju då cyklat till Arcus med skolan idag. Och så chillade vi på stranden, det var pretty nice.
Ikväll blir det Klubbviken med gården. Det är ännu mer nice!

Godnatt!

Jamen då tar man väl och slumrar in.. eller något sånt. Börjar nio imorgon och då ska vi cykla till Arcus som jag nämnt i förra inlägget. Det blir väl jobbigt, men jag slänger på mig linne och shorts så blir det inte lika jobbigt. Och nu såg jag min vattenflaska bredvid mig. Jag tror jag tar med mig den!

Godnatt!

Shopaholic

Avslutningsmiddagen blev ganska nice. Massor med snack och sånt. Jag tog friterad kyckling ändå, hittade inget jag var sugen på. Men jag hade gärna tagit vårrullar men det fanns bara som förrätt.
Imorgon blir det cykling till Arcus. Det är typ en mil. Förra veckan funderade jag på att bada imorgon men just nu så är jag inte så pepp på det. Men vi får se vad som händer imorgon.

Innan middagen så gick jag på stan ett tag med Moa. Såklart så hittade jag någonting. Det här är inte bra! Jag måste spara pengar nu!

Jag orkade inte ta med systemkameran nu så det fick bli cambilder. Sorry for that!

 

Avslutningsmiddag med klassen

Ikväll ska jag på avslutningsmiddag med klassen på Waldrof. Så nu har jag duschat och sminkat mig osv.
Jag brukar alltid veta vad jag ska välja för maträtt i förväg (friterad kyckling) men den här gången har jag tänkt välja något annat för jag börja bli lite less på friterad kyckling. Har tagit det i 2-3 år varje gång jag gått på restaurang.

ännu fler paket

Kort dag i skolan idag. Vi städade bara ur skåpen och skrev färdigt en låt vi ska sjunga om lärarna på skolavslutningen.
Efter skolan så gick jag hem till mamma och där väntade det massa paket till mig. Det är saker jag beställt från ebay. Och än har inte allt kommit, det ska komma fler saker.
Dom där två rosa sakerna där är till naglarna och den svarta stora saken är en sminkpalett.

Den har två lager.
Några ögonskuggor har gått sönder men det kan ju bli så när det fraktas. Dom går ju fortfarande att använda så det spelar ingen roll.

High School

OMG nu har jag skickat in ansökan till EF om att bli utbytesstudent i USA. Kan knappt tro det själv. Jag kanske sitter på ett flyg till USA om 1 år och 3 månader, det är helt sjukt! Men det jobbigaste kommer nog bli att inte få träffa familjen på ett helt år. Det är länge!


Jag vill ha!!






Jag måste på stan någon dag och försöka fixa ihop lite av dom här kläderna. Speciellt första outfiten, I LOVE IT! Men det är ju ett litet problem. Jag måste börja spara så mycket pengar som möjligt nu för att jag ska åka till USA som utbytesstudent om 1 år. Eller lite mer än ett år, i augusti 2012. Fast ja, jag ska iaf försöka och pappa tycker det är en jätte bra idé och det tycker jag med. Så jag ska verkligen försöka komma till USA om 1 år. Men jag ska ju söka stipendium också men man vet ju inte hur mycket pengar man får då.

Glee

Har nyss ätit middag. Den var mycket god!

Ikväll blir det väl att se någon film eller börja se säsong 2 av Glee. Såg nämnligen färdigt säsong 1 före middagen.

Soligt

Vaknade vid halv elva, steg upp, åt frukost, gick ut och sola. Så har min morgon sett ut. Men nu sitter jag då vid datorn. Senare ska jag och pappa fara till mamma för jag glömde mitt speciella shampoo och skolavslutningsklänningen hos mamma.

Mycket skön sjal

Pappa har varit på en kryssning hela denna vecka. När dom var i Malta så köpte dom en sjal och den har jag fått. Den är jätte skön!

Shiny

Följde med pappa och handlade för ett tag sen. Och så råkade jag få med mig två nya nagellack hem. Som om att jag inte redan har många nagellack. Haha, men dom var så fina.

Färgen ser inte riktigt ut sådär, den är mycket mer shiny.

The sky

Är hos pappa nu. For hit vid halv tolv. Då var det fint väder, nu är det molnigt och regn.
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag antar att det inte blir något speciellt.

Salt

Har nyss sett Salt, den var helt okej. Sevärd iaf.

Ny header

Har nyss bytt header. Ni får gärna säga vad ni tycker. Men det blir nog ingen som kommenterar ändå.

I think I'm heartbroken

 

Silica

Igår köpte jag en tablettburk på kvarre som är bra för hår, hud och naglar. Dom räcker ca en månad så om en månad kommer jag skriva om hur jag tyckte att dom fungerade.

If you want to be happy..

Vaknade vid 10 idag som vanligt. Har ätit frukost och solat, nu sitter jag här.
Har ingen aning om vad som händer idag, troligtvist ingenting.

tunavallen

Har nyss ätit middag. Innan det var jag på tunavallen med Saramarie. Vi spelade lite fotboll och kollade när Eliaz hade fotbollsträning. Det var pretty fun. Dock lite kallt, men när solen kom fram så blev det varmt.

Har inga planer för kvällen. Ska nog dra ner till kvarre och köpa något gott och sen ladda ner någon bra film som jag kan se.

New design

Gjorde nya naglar nyss. Tog en timme!

Tjo!

Först vill jag bara säga.. vad är det för fel på blogg.se? Jag kan inte se min statistik.

Sen kan jag säga att jag vaknade för en timma sen. Håret blev ganska bra, lite mörkt bara.

Syns inte så bra. Kommer bättre bild sen.

Vackert!

Sitter med färg i håret just nu. Har slingat det så har en sån där hätta på huvudet.

Penslar

Fick hem ett till paket idag från ebay. I detta paket låg det massa penslar till att designa naglarna med. Jag förstår inte riktigt hur man ska använda vissa penslar men whatever.

Sommar<3

Blev lite sen uppdatering idag men jag har ju haft skola och sen drog jag till tunavallen med Saramarie och chilla, spelade fotboll osv. Det var roligt! Efter det for jag hem och åt middag och nu sitter jag här.

Så jäkla härligt väder det vart nu på eftermiddan. Sol och varmt! Det var nog åskan som kom med det :)

Oh juste, tog årets första dopp. Jag och Saramarie hade ju tänkt simma över till kanotstugan när vi sprang men det gick inte så bra. Vi hade för tunga kläder. haha! Men kul ändå.

det blir mer som simning

Just nu är jag hemma. Har bytt om till idrottskläder, vi har nämnligen skoljoggen snart. Inte taggad alls! Det regnar ju. Och vi kommer typ få simma ist för springa när vi ska springa på mjölkuddsberget.