Cheer Athletic Training Camp

Ni får ursäkta mig för att jag inte bloggade igår men jag hann verkligen inte. Jobbade från 10-16 sedan hem till mamma och därefter hem till pappa, käka, iväg på cheer träning från 18-21 och när jag kom hem så stupade jag i princip ner i sängen direkt. Jag hade stått upp mestadelas av dagen igår. Helt galet!
 
Idag har jag även varit på cheer träning. Det är ju ett läger just nu som heter Cheer Athletic Training Camp som pågår från fredag till söndag. Vi har tre amerikanska lärare och två svenska. Helt coolt att höra amerikanska face to face. När vi tex har övat en danskoreografi idag så känns det som att man är med i någon sort träningsvideo på youtube, haha! men det är coolt.
 
Idag har vi tränat i 7 timmar och det blir lika länge imorgon. Så man är ganska slut just nu. Men det är kul. 
Inte mina bilder

Rainy day

Helt galet vad det har regnat idag! Hade sovmorgon idag till 10 och sedan en lektion på lite över en timme och sen ett 2 ½ timmars hål som jag fick umgås med mina old friends på och det var trevligt. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag saknar dom♥ Sen hade jag en halvtimmes mentorstid. Tisdagar och torsdagar är jobbiga för att jag har sånna hål.
 
Nu gör jag inget speciellt, men jag ska börja redigera en video som jag har spelat in idag. Det är en No Mirror Makeup Challenge video som går runt mycket nu på internet som jag kände att jag ville testa på och det var faktiskt ganska roligt.
Men såklart så blir det alltid någonting fel när jag spelar in. Förra gången så blev videon för lång så den gick inte att ladda upp på datorn (??) och idag så försvann ljudet på nått ställe. Asså seriöst?
En liten sneak peak från videon

So tired all the time

Har bara haft en lektion idag som vanligt så jag slutade vid halv tre och då for jag och simmade. Blev inte så många längder, 20 st. Men det kändes ändå bra efteråt och fyfan vad skönt det var att basta. Simma är typ roligare än man tror.
 
Annars så har jag inte gjort något idag. Jag har sån träningsverk sen igår och så är jag jätte trött så det är skönt att inte göra något. Jag ska börja äta nyttigt nu igen för att jag tror att min 2 veckors onyttighet har varit boven till min trötthet. Asså det känns verkligen när jag inte äter nyttigt och tränar. Hela jag blir bara trött och osocial.

Banancupcakes med jordnötsfrosting

Bakade dessa cupcakes igår. Frostingen är as god men man blir ganska snabbt less på den. Om jag skulle betygsätta dom så får dom 3,5 av 5.

Ingredienser

125 g smör
3½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
5 dl vetemjöl
½ tsk bikarbonat
2-3 mogna bananer
2½ dl filmjölk

Frosting
5 dl florsocker
120 g mjukt smör
1 tsk vaniljsocker
2½ dl jordnötssmör
1 msk mjölk 
 

Beskrivning

Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret på låg värme. Rör i sockret, vaniljsockret, saltet och äggen. Blanda mjölet och bikarbonatet och vände ner det i smeten.

Mosa bananerna och blanda ner dem och filmjölken i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter och låt svalna helt.

Rör ihop florsockret, smöret och vaniljsockret till frostingen, blanda i jordnötssmöret och mjölken. Bre frosting på muffinsarna före serveringen
 

Vilken färg?

Hann inte riktigt blogga igår för att jag kom hem vid fyra sen lagade jag middag och sen började jag baka. Efter det såg jag tv hela kvällen.
 
Idag så har det väl inte hänt så mycket. Men ikväll har jag cheer träning så det är ju nice.
Jag behöver ER hjälp! Ska jag färga håret ljusare, brunt eller mörkbrunt? Måste bara nämna att den 3:e bilden är 2 år gammal, haha.

Lisa

Har varit en stund i stugan idag på dagen. Morfar kom dit och hjälpte till med massa saker. Och så fick jag träffa hans nya hund Lisa. Hur söt som helst! Och jätte gosig och allt. Asså helt underbar, jag vill ha en hund!
 
Sen på kvällen har jag haft cheerleading träning. Vi hade även en liten audition. Jag tycker ändå att det gick ganska bra. Eller det kändes iaf bra. Mycket bättre än Nolia uppvisningen. Den kaosade jag ju så jävla hårt på. 

Tjugoandra i nionde tvåtusentolv

Har precis duschat efter en välbehövd pw. Jag har fettat as mycket denna vecka. Haha, men jag ska försöka skärpa mig till nästa vecka. Men jag vill baka och det måste ju bli uppätet så det är ju lite kaos. Men jag vet, ni kan köpa mina bakelser, haha.
 
Glöm inte bort att hjälpa mig med min säljning. Ni har idag och imorgon på er.

Kiss

Men shit vad jag är trött! När jag har gått runt i butiken och fixat till alla kläder så föll mina ögonlock ner hela tiden, bokstavligt talat. Men nu äre skönt att det är fredag och jag har fått sluta lite tidigare. Underbart! Ingen aning vad som händer ikväll men det blir nog en lugn kväll, som vanligt.
Älskar vår nuvarande fruktskål! ;D

Torsdag

Kom hem från vallen kring ett idag. Asså det var ju inte jätte kul men helt okej. Men vi fick massa gott att äta som ni kan se på bilderna här under. Jag har typ bara tagit kort på maten, haha. Men ja, det bara blev så.
 
Det blev iaf en ganska sömnlös natt så jag har varit jätte seg och små sur idag och är fortfarande. Och så har jag haft cheerträning ikväll. Det gick väl bra. Men jag känner mig så jävla ovig och dålig typ. 
Imorgon har jag praktik igen då. Det är faktiskt väldigt jobbigt att jobba full dag. Det blir så segt lixom.

Tidsinställt inlägg

Nu är jag på vallen med klassen. Jag ska vara här hela dagen och natten och kommer komma hem någon gång efter lunch. Till middag ska jag och 3 till i klassen laga tacos. GOTT! Så det taggar jag.

Mina naglar just nu. 

Köp New Body stuff av mig!

Jag känner att det är lite kaos nu för mig. Vi ska sälja massa produkter från New Body inom cheerleadingen och jag har inte sålt något än och därför tänkte jag be er alla som läser detta att klicka HÄR och sedan välja katalog 7 och bläddra i den. Ifall ni hittar något ni skulle vilja köpa, lämna en kommentar som innehåller namnet på produkten, artikelnummer, storlek och även ditt för och efternamn samt e-post och mobilnummer.
 
Fram till söndag (23/9) har ni på er. Leveransen kommer ske under vecka 40, möjligtvist 41 och då måste ni se till att ha pengar när jag delar ut paketet. 
 
Så SNÄLLA hjälp mig, och köp en massa produkter. Det finns sportbh:ar för bara 150kr.


Kinamat

Efter skolan idag så var jag med Moa S en stund på stan. Shit vad längesen det var vi träffades så det var awesome att få träffa henne igen. Jag har fått någonting för leopard mönster just nu och jag hittade en leopard kjol på H&M för bara 50kr som jag ville ha, men jag har köp stopp, fml. 2 veckor kvar.
 
Sen käkade jag på Waldorf med mamma och brorsan. Sjukt gott vare. Nu funderar jag på att gå ner och göra någon typ av efterrätt och slå på nån film eller något sen. Det är ju så dåligt väder!
Jag kör ju på det vanliga, friterad kyckling.

Söndag

Ja, vad ska man säga idag då. Det var någonting jag tänkte säga men jag har redan glömt vad det var. Idag har jag iaf bakat det godaste brödet och typ inget annat. Jag ska snart dra på cheerträning. Jag borde dock ta det lite lugnt idag igen för att jag är fortfarande lite förkyld.
 
Imorgon är det en ny vecka och jag ska med mamma och brorsan och käka kina mat. Det blir gott! Sen på onsdag till torsdag så ska jag med klassen till vallen. Hoppas att det blir roligt.



bling

Jag hade på sätt och vis igen tid till att blogga igår. Jobbade hela dagen från kl 10 till 18 och sedan vare middag och sen tog jag det bara lugnt framför tv:n och slockande sen vid 23 tiden. Så det blir inte ens att slå igen datorn igår. 
 
Och det var inte särskilt roligt att jobba så länge igår eftersom jag inte är helt frisk. Jag kände mig väldigt låg och trött och så ska man gå runt i en affär och vara trevlig. Men det gick hyfsat bra ändå. Måste bara berätta en äcklig sak när jag kollade provrummen. Nån hade tagit av alla sina lösnaglar och bara lämnat dom utspritt i provhytten. Så jävla nasty! ofta man gör så? seriöst, vad äre för fel på folk!?
 
Min förkylning är inte så mycket bättre idag så det blir en lugn dag idag. Jag kanske ska gå ner och köpa B&J på kvarre men vi får se. 
Älskar mina två nya skal från ebay! Den blåa kostade 27kr och den svarta 38kr.

Trettonde i nionde tvåtusentolv

Har inte hänt något speciellt idag egentligen. Har gjort klart lite grejer i textilen och sen käkade jag lunch med mina oldies. Saknar dom jätte mycket och det är sjukt tråkigt att inte gå i samma klass längre. Men jag tycker om den klass jag har nu så det är ju bra. Snart ska jag iväg på cheerträning och det är egentligen inte så bra eftersom att jag är väldigt förkyld. Men jag ska försöka ta det lite lugnt. Dock har jag svårt att hålla mig till att ta det lugnt. Jag vill satsa!
 

förkyld

Jag har dragit på mig en galetganskajobbig förkylning. När jag gick till bussen så kunde jag knappt andas och så har jag träningsvärk i mage och rygg så det var ju som pricken över i:et. However så har jag gjort en liten diagnos i engelska idag och det var den enda lektionen. Så det var ju skönt eftersom jag inte känner mig så bra.
 
Annars så vill jag bara läsa ur boken hela tiden. Den är så bra! Jag är helt obsessed! Och nu ska jag fortsätta läsa så see yah later.


Godnatt

Omg! jag är helt slut. Speciellt i armarna, orkade ju knappt borta tänderna. haha wtf? Vi hade ett ganska hårt sista 20 minutrarna pass på träningen ikväll. Träningverk imorgon ohja! och så ska jag fara och simma imorgon också. Får se hur det går.
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Tagga läsa bok. Men den är typ bra, Starcrossed heter den. Godinatten!

Grovt bröd med äpple

Godaste brödet jag någonsin ätit!
(Inte min bild)
För två bröd

Ingredienser

4 dl fiberhavregryn
6 dl siktat dinkelmjöl
4 dl fullkornsdinkel
1 dl krossat linfrö
1 dl solrosfrön eller pumpafrön
1 msk havssalt
4 tsk bikarbonat

8 - 9 dl naturell lättyoughurt
3 grovt rivna äpplen
2 msk honung 
 

Beskrivning

Blanda alla torra ingredienser väl i en stor bunke. Blanda sedan i rivet äpple, youghurt och honung. Rör om väl och klicka ut i två bakpappersklädda avlånga formar. Grädda längst ner i ugnen, 175 grader i 80 min.
 
 

Hi there!

Asså vi har fortfarande inte börjat på våra kjolar. Vi håller bara på att sy massa olika detaljer som motveck och sånt. Jag vill ju börja sy min kjol! Hoppas att vi får göra det snart.
Efter skolan så for jag hem och bakade ett otroligt gott bröd. Ni ska få recept på det sen så ni kan göra själva om ni vill. Asså jag skojar inte, det var stört gott!


9 September 2012

Än så länge har jag inte gjort något speciellt idag. Men ska kanske baka senare och sen har jag cheerleading träning ikväll.
 
Fick två presenter från Pappa igår som han köpt i Rhodos. Jag hann dock bara fota ena grejen för att kamerans batteri tog slut och laddaren är hos mamma så ni får se den andra saken någon annan dag.

En liten ask att ha grejer i. Den är inte så stor, 14 x 8 cm.

Marshmallows kaka

Nu har dom äntligen kommit hem. Eller ja, för typ två timmar sen. Men det känns bra, och skönt att ha lite ljud i huset. Och nu har jag smakat kakan jag gjorde igår. Den var väldigt god men man skulle typ kunna ha inne den 10 min till i ugnen för att den blev så lös i mitten. Kanterna blev dock perfekta. Och det passade väldigt bra med grädde till.

Ingredienser

150 g smör
2,5 dl vetemjöl
3 dl strösocker
0,5 msk vaniljsocker
0,75 dl kakaopulver
3 ägg
2 msk kallt starkt kaffe
100 g marshmallows
 

Gör så här

Sätt ugnen på 175°.

Smält smöret i en rymlig kastrull.Ta den från värmen. Rör ner alla de andra ingredienserna utom marshmallowsen.

Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca. 24 cm i diameter.

Tryck ner marshmallowsen i chokladsmeten.
Stora marshmallows kan först klippas i mindre bitar.

Grädda kakan mitt i ugnen ca. 25 minuter. (35 min om du vill ha en fastare kaka)
 

Blue Waterline

 

Marshmallows

Nu ska jag iväg och simma och efter det handla lite mat till ikväll. Det blir tacos och till efterrätt blire en marshmallows kaka. Hoppas att den är god. Jag kan knappt vänta på att få smaka den. Men jag måste vänta tills ikväll. Så äre.
Drack kaffe med marshmallows igår, men även choklad med marshmallows. Chokladen var mycket godare!

Cubus

Äntligen hemma igen efter min första dag som praktikant på Cubus. Dom första två timmarna fick jag läsa igenom massa papper och sånt, sen hade jag lunch och efter det har jag vikt och fixat till kläderna i butiken i 4 timmar. Jag kommer typ drömma om underkläder inatt bara för att jag har stått mest med dom känns det som. Ingen kan ju hänga tillbaka en bh rätt!
 
Men det har varit ganska kul ändå. Men jag har fått lite ont i ryggen av att stå hela tiden. Och nu ska jag stå ännu mer för att jag ska baka en kaka till imorgon då pappa och Maggie kommer hem från Rhodos. Dom har varit där i en vecka och jag har varit själv heeela veckan. Väldigt ensamt har det varit men ganska skönt. 
Två bilder från igår

nicenice

Denna dag har typ varit bra. Först hade vi textil ca 3 timmar och sen hade jag ett hål på 2 ½ timma och sedan mentorsmöte i en halvtimma. Under hålet så satt jag och broderade på min lilla påse. Det tar vääääldigt lång tid att fylla i broderiet. Ni kommer få se bild på den när den är färdig.
 
Annars så har jag umgåtts med några från min gamla klass korta stunder. Asså shit vad jag saknar dom! Det känns så konstigt att inte få träffa dom varje dag längre. It's so sad! Men nu börjar jag trivas i min nya klass så det är ju bra. Och vi ska till vallen om ca två veckor och vara där i en dag och natt. Det kommer nog bli ganska nice.
Ögonbilden är sminkningen som jag gjorde igår. Ni kommer få se bättre bilder sen. Jag har inte riktigt tid att fixa till dom just nu.

Lat

Har bara haft en lektion idag, skönt! Däremot så har jag inte gjort någonting. Jag är så jäkla lat just nu och jag vet inte varför. Jag ids inte träna eller nånting. Varför kan jag inte ha en hund så att jag måste ut och springa eller gå med den!
 
Men ja. Nu ska jag typ göra en sminkning och sen vet jag inte.



Tandställning

Hade textil som första lektion sedan hade jag ett 2 ½ timmars hål. Där utnyttjade jag den tiden med att plugga engelska sen gick jag på stan med Moa och Sanna ett tag tills jag skulle till tandläkaren. Där fick jag början på min tandställning. Så just nu sitter den bara på vänster sida. Lite ovant och det känns verkligen som att man ser tandställningen jätte tydligt när man ler men man gör typ inte det. Asså man ser den men inte så mycket som det känns.
 
Och så är det lite jobbigt att jag inte kan käka äpplen normalt, jag måste skära dom i bitar och även morötter. Och så har jag fått en specialtandborste.
Jag vet att jag inte har så snea tänder men det är inte därför jag behöver tandställning utan det beror på att jag måste dra bak tänderna pga att vi har tagit bort en mjölktand så jag har en stor glugg där just nu.

Höst

Denna dag gick väl ganska bra. Hade engelska som första lektion och sedan textil i 3 timmar. Där fick vi öva på att rita produktbilder eller vad det nu heter och sen pröva att sy lite olika symetoder. Men snart ska vi börja sy en kjol. Och så fick jag reda på att jag har fått en praktikplats på cubus så det blir att gå dit på fredag. Dock vet jag inte vilken tid men jag antar när dom öppnar.
 
Efter skolan samlade jag vuxen poäng och drog till storheden och köpte mat alldeles själv. Det var inte så konstigt som jag trodde. Köpte bara massa goa saker typ, gojibär, pumpakärnor, ananas, mango osvosv.
 
Och till middag blev det vegetarisk carbonara. Gott blev det! Och dom vegetariska baconen smakade ganska bra ändå. Dock så vet jag inte om jag tycker dom smakar så mycket som vanlig bacon men whatever.
 


Jag har inga bilder brahejdå

4 timmar

Idag har jag cheerträning i 4 timmar. Vet inte riktigt vad vi ska göra så länge men det lär jag ju se. Det var tydligen bara tränarna som skulle vara 4 timmar, jag kommer bara vara där 2 timmar. Snart ska jag iaf vara med Moa B. Det blir säkert bra.
 
Rostade nötter igår kväll och det var ju helt stört gott. Så det lär jag göra fler gånger.
200 grader i ugnen i 10 min.

Vegetariska minipajer

Tjoo!
 
Har precis ätit en otroligt god middag bestående av minipaj och sallad. Det var verkligen inte svårt att göra men det tog endå lite tid för att man måste vänta lite emellan. Recpeten finner ni under sista bilden ifall ni vill pröva på att göra denna minipaj. Och jag tycker att ni borde pröva! Dock så hade inte jag i svamp och jag hade vanlig lök ist för färsk lök.

Ingredienser

Pajdeg:
3 dl vetemjöl, fullkorn
75 g smör
125 g kesella, 10 %

Fyllning:
1 st vitlöksklyfta
250 g champinjoner
5 lök, färsk i knippe
2 msk smör
2 dl crème fraiche, Karl Johan-smak
125 g keso, chilismak
Salt
Svartpeppar
3 ägg, stora
1 dl cashewnötter
 

Gör så här

Ugn 225°

Lägg vetemjöl och smör i matberedarens skål med kniven monterad. Kör tills det blir en smulig massa. Tillsätt kesella och arbeta ihop tills det bildas en degboll.

Dela degen i sex bitar. Tryck ut dem i pajformarna med löstagbar botten, cirka 10 centimeter i diameter. Täck med plastfolie och ställ in i kylen, cirka 30 minuter.

Nagga pajdegen i formarna med en gaffel och förgrädda dem, cirka 8 minuter i mitten av ugnen.

Skala och hacka vitlöken, ansa och skär champinjonerna i kvartar, skär lökarna i bitar. Stek vitlök, champinjoner och lök i smör i en stekpanna, så att de blir mjuka, cirka 5 minuter. Rör ner crème fraiche och keso chili. Salta och peppra. Vispa upp äggen i en bunke och rör ner champinjonblandningen. Fyll formarna med blandningen.

Strö över grovhackade cashewnötter och grädda i mitten av ugnen, cirka 20 minuter. Servera med en sallad.