7. Berätta om ett av dina favoritfotografier.

Detta måste nog vara ett av mina favoriter för att det är ju min fina Uno och jag älskar alla färger i bilden. Dock är den helt oredigerad så den kan ju absolut bli finare, klarare färger och så. Men jo, den här bilden gillar jag väldigt mycket. Jag har den faktiskt inramad i en LOVE ram i mitt rum.
 

6. Berätta om bloggarna du läser.

Just ni läser jag nästan aldrig bloggar för att jag hinner inte men jag försöker läsa mina vänners bloggar så gott det går, speciellt Johannas för att hon är ju i Ghana och det är väldigt intressant och veta vad som händer där och så, så den tar jag mig tid att läsa.
 
Annars så har jag ju massa bloggar jag följer på bloglovin som jag kollar då och då när jag har tid och det är bla Kenzas, Fokis, olika smink/nagel bloggar, träningsbloggar (Ida Warg och PT-fia), mat/bak och fotobloggar. Men det är väldigt sällan jag hinner kolla på dom så siffran växer och växer på olästa inlägg. Just nu ligger den på 551 inlägg. Och några är nog ända från i julas någongång. 
 

Results

Har varit och fikat med Sanna idag. Det var väldigt trevligt och vi hade en del att berätta nu när vi inte ses så mycket längre. Det är synd att det blir så sällan men det är inte så lätt att ta sig tid, speciellt inte nu när jag går i skolan 24/7. Men så länge vi inte tappar kontakten helt så är det väl okej. Men ska försöka ta mig mer tid att träffa mina fina vänner.
 
Innan fikat så var jag iaf och tränade. Det blev bröst och triceps. Men kunde inte riktigt ta ut mig på bänkpressen eftersom jag vill inte bli fast med stången på bröstet, haha, så jag slutade i god tid.
 
Börjar bli lite resultat nu. Det är fortfarande långt kvar men jag känner att jag är på rätt väg.
 

5. Berätta om vem du var för ett år sedan.

Jag har förändrats otroligt mycket under det senaste året. Den jag var för ett år sedan är så långt borta från den jag är idag. Jag var väldigt osäker och umgicks nästan aldrig med någon på fritiden. Satt mest hemma vid datorn. Jag tyckte att det var jobbigt att ta sig. Så då blev det att sitta hemma ist. Och jag var väldigt good girl, hade aldrig testat alkohol eller sådant. Och jag var ganska blyg, inte alls lika mycket som jag var för två år sedan, det hade börjat bli bättre men jag var fortfarande blyg. Nog är jag blyg nu också men långt ifrån hur jag var då.
En bild från i maj då jag just kommit hem från en utlandsresa med mamma.
 

4. Berätta om en person som du beundrar.

Jag har inte direkt någon jag beundrar. Eller asså jag vet inte, det är så svårt. Men bla Nelson Mandela tycker jag var en väldigt bra person och han gjorde många bra grejer i sitt liv så han ser jag nog upp till en del. Men det finns ju många männsikor som har gjort bra grejer för människorna och rättvisan. Men jag jobbade ganska nyligen om Nelson och det är väl därför jag tar upp just honom. 
 

Hard work

Det känns som att det ända jag gör nu mera är att gå i skolan och sedan plugga när jag kommer hem. Vad har jag gått, 2 ½ vecka? och jag är redan så galet jävla trött och less på skolan. Men som alla säger till mig så är det ju bara under en kort tid så det är bara att kämpa. Men det är ju inte lätt! Man har inte mycket tid över. Men faktiskt så har jag iaf hunnit vara med Robin två gånger den här veckan, så det är ju bra. Men det är bara för att jag har tagit mig tid, egentligen skulle jag behöva läsa boken vi har i engelska. Men när jag väl läser så somnar jag typ direkt så det är inte så lätt. Det går inte att tvinga sig till att läsa... eller jo, har man kanske massa kaffe så lär det ju gå... men bara kanske.
 
Men i helgen ska jag nog hinna läsa lite och även göra andra läxor. Robin har nämnligen farit till Hakkas så han kan jag inte vara med och då får jag mycket dötid över, haha. Nej men jag ska faktiskt fika med Sanna imorgon någon gång så det blir trevligt!
 

3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.

Det är ju ett bra tag kvar innan julafton så jag tänkte att jag kunde berätta vad jag önskar mig i födelsdagspresent istället för att den är betydligt närmare. Eller berätta och berätta, ni har grejerna på bilden, men jag har dock inte kommit på så mycket.
 

2. Berätta om staden som du bor i.

Jag bor i lilla Luleå långt upp i norr. Kan ju inte riktigt säga att jag trivs här, tyvärr. Det blåser verkligen HELA tiden och jag är bara allmänt trött på denna stad. Visst, den kan vara fin ibland men jämför man med andra städer så är inte Luleå särskilt fint, det är väldigt industriaktigt. Men den funkar och bo i ett tag men jag skulle aldrig bo här i hela mitt liv som vissa gör, nej fyfan.
 
Första bilden är tagen av mig men den andra är tagen från google.
 
 
 

1. Berätta om dig själv.

Ojoj, sånt här är så svårt. Nämen jag är väl oftast glad, speciellt numera även fast det är jobbigt i skolan och så. Jag tränar en hel del.. som ni kanske märkt. En dag utan träning känns lite smått konstigt men man måste ju ta vilodagar också. Sen så kan jag ju berätta att jag är 18 år, fyller 19 om bara några dagar, bor i Luleå och går Textil & Design andra året.
 
Jag tycker om att sminka mig, gör det inte jätte ofta men ändå oftare nu än förut. Sedan gilar jag att träna.. som sagt, och åka snowboard, jag längtar typ ihjäl mig nu. Men det går inte riktigt att åka än, liiite för kallt, -30 om man ska vara exakt. Det är roligt att umgås med folk också, har blivit en hel del sånt på sista tiden så nu när jag är själv känns det lite konstigt.
 
Men det var väl ungefär det jag kom på om mig själv just nu. Här under har ni en av mina sminkningar som jag blev pretty nöjd med.
 
 
 

School

Kom hem för inte allt så länge sedan. Har varit i skola ända tills nu. Vi har stannat kvar för att göra en kundarbete. Men det gick faktiskt väldigt bra och det var lite roligt. Det är som en annan feeling att vara på skolan så sent. Det blir mycket mer chill. 
 
På idrotten idag så fick vi gå hinderbanan uppe i taket. Fyfan! Asså det var jäkligt kul men samtidigt väldigt läskigt, speciellt ett moment. Men det gick bra och på vägen ner så blev det lite frittfall. Haha så galet kul! Inte läskigt på något sätt faktiskt, bara roligt.
Det blev att käka sushi till middag ♥
 

Dag 1-30

Kom och tänka på en sån här lista och jag kände för att göra en igen. Det är ju lite småroligt kan jag tycka. Ska försöka hinna med den så gått det går men det kommer nog inte bli varje dag eftersom jag har så fulla dagar nu mera. Men jag ska försöka mitt bästa.
 
1. Berätta om dig själv. 
2. Berätta om staden som du bor i. 
3. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.
4. Berätta om en person som du beundrar. 
5. Berätta om vem du var för ett år sedan. 
6. Berätta om bloggarna du läser. 
7. Berätta om ett av dina favoritfotografier. 
8. Berätta om hur du ser på kärlek. 
9. Berätta om en av dina favoritfestlåtar.
10. Berätta om ditt favoritband.
11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut. 
12. Berätta om någon som du saknar. 
13. Berätta om din favoritsak i ditt hem. 
14. Berätta om ett fotografi som någon annan tagit på dig. 
15. Berätta om en av dina favoritböcker. 
16. Berätta om vad du känner just precis nu. 
17. Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig. 
18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör. 
19. Berätta om en vän som bor långt bort. 
20. Berätta om din favoritmat. 
21. Berätta om någon som du älskar. 
22. Berätta om något som du är beroende av.
23. Berätta om din favoritresa.
24. Berätta om din senaste kärlek.
25. Berätta om hur du är när du är full. 
26. Berätta om hur du känner inför år 2014.
27. Berätta om din musiksmak. 
28. Berätta om något du gör som folk brukar tycka är annorlunda. 
29. Berätta om något du avskyr. 
30. Berätta om tre känsloladdade låtar.

Vintern kom ju tillslut ändå

Jag och Cindy var på två roliga pass i torsdags, Body Combat och Boxning. Fick sån jäkla energi efteråt och livet kändes helt underbart. Lär ju ha fått en hel del endorfiner. Och eftersom det var så kul så ska vi gå på det på tisdag också. Boxning fattar man ju vad det är men Body Combat är typ kampsport så man gör lite sparkar och även slag och så. 
 
I helgen har jag umgåtts med en massa folk, bla Robin, Cindy och Alex. Det har varit väldigt roligt men jag är galet trött just nu. Och jag måste sätta igång med en engelska uppgift nu. Skjut mig. Nej men det känns lite jobbigt. 
 
Har faktiskt tränat idag bara för att jag kände för det. Jag och Cindy skulle egentligen till gymmet men det var fan -30 så vi sket i det men då körde jag lite hemma träning ist. Det funkar ju det med.
 

Tired

Galet vad trött jag är just nu. Hade jag gått och lagt mig hade jag somnat direkt. Men det känns lite för tidigt. Och så trött jag är på skolan. Det är nästan så att jag känner för att hoppa av men såklart ska jag inte göra det men det är inte långt ifrån. Får väl försöka tänka på de positiva sakerna i mitt liv. Hade jag inte haft dom hade jag fan inte klarat av det.
 
Förövrigt så kom Robin till mig igår kväll och sov över. Mysigt! Det är väl dock därför jag är så trött men är man inte van och sova med någon så sover man ju dåligt, men man lär ju vänja sig ganska snabbt ändå. Får ändå hellre mindre sömn än sover ensam. Blir så tomt och tråkigt då ju.
 

Fika

For till stan tidigare idag för att fika med Robin. Det var väldigt trevligt och så passade jag på att köpa mig ett sminkborttagningsmedel. Har inte haft det på ett tag och kände att jag behövde införskaffa mig en. Annat än det så har det inte hänt så mycket idag, har packat alla 100 väskor som jag ska ta med till mamma och städat har jag också gjort. Och om typ en timma ska jag fara till Robin.
 

New Running Shoes

Äntligen helg. Det känns inte som att man bara har gått tre dagar i skolan, känns lätt som en vanlig skolvecka på fem dagar. Och så känns det inte som att man nyss har haft lov, snarare att man gått i skolan i typ 2 månader. Är redan less. Hur ska detta gå? Och det blev ju verkligen inte bättre efter dagens engelska lektion, det kommer bli ett jävla helvete. Fyfan. Asså när jag satt där, på lektionen och hon gick igenom vårterminens schema så kände jag verkligen hur mitt humör och liv blev sämre och sämre. Fattar verkligen inte hur jag ska ta mig igenom den här terminen, känns så jävla tungt. Och inte bara pga av engelskan, utan textil ämnena också.. och svenskan, usch jag hatar svenska. Det är svårare att hitta ett tråkigare och jobbigare ämne, jag har fan hellre matte. Men nej, nu ska jag sluta skriva så jävla negativt! Ursäkta.
 
Jag, Robin, Cindy och Alex gick och såg Hobbit på bio igår. Galet vad bra den var! Sen så for Cindy hem med mig och så låg vi och prata liiite för länge, men det kunde ha varit värre. Idag så gick vi en stund på stan efter skolan. Jag hittade mig ett par jäkligt snygga men enkla träningsleggings och ett par springskor också. 
Nike Air Pegasus+ 30 - Stadium - 699kr 400kr
 
Träningsleggings - gina tricot - 299kr 150kr

Här är en liten sneakpeak på leggingsarna. Tänkte fota dom på sen i gymmet för att jag har så dåligt ljus hemma så det är svårt att fånga detaljerna på bild.

Och så börjar det igen

Galet vad träningsvärk jag har idag! Men det är bara bra. Och det kändes så skönt att träna igen. Idag blev det nästan ett två timmars pass. Men det var roligt. Igår kväll for jag till Robin och så kollade vi på Hobbit, den första dårå. Vi ska gå och se den nyaste på bio snart. Sen gick vi ut med hans helt underbaraste sötaste hundar. Hade gärna haft en sån själv. 
 
Idag så har det inte hänt mycket alls. Vi sov ju till halv två och sen tog jag bussen till stan strax efter två för att träna med Cindy. Efter träningen gick vi och käkade sushi. Asså det är ju lätt tre av dom bästa maträtterna som finns.
 
Imorgon börjar skolan om... är så jäkla otaggad! Visst, det ska bli kul att se alla igen men skolan... nej. Vill bara skjuta mig själv när jag tänker på den. Kommer fan gå till fem tre gånger i veckan. Kommer inte ha något liv. Men jag ska försöka tänka positivt ändå och så ska jag och Cindy försöka hitta nån resa vi kan åka på i några veckor. Det kommer behövas.
Mitt schema för vårterminen 
 

a new year brings new opportunities

Drog ut en sväng med Cindy, Alex, Robin och två till till Kafelino i lördags. Det var väldigt trevligt sen drog vi hem till någon och satt där och snacka i några timmar. Vi halv fem så gick jag och Robin hem och sov och sen kom pappa vid 10 och hämta mig och Alex för att vi skulle dra till Skellefteå och hälsa på släkten. Där blev det fika och massa prat. Sedan blev det pizza med farfar. Fast jag åt ingen pizza för att mitt nyårslöfte är att inte äta pizza eller hamburgare under hela 2014. 
 
Och nu ska jag snart dra till stan för att shoppa lite och sen blir det att träna med Cindy. Var en hel vecka sen sist så nu är jag taggad. Vi ska börja med ett nytt träningsschema på 12 veckor och den här gången ska vi verkligen skärpa till oss med kosten också. Det ska bli stenhårt!
 

Happy New Year

Kom hem från Hakkas igår. Det har varit ett par trevliga dagar. Har dock sovit väldigt lite så jag är ganska trött nu. 
 
Jag sitter här och frösöker skriva vad vi gjorde på nyårsafton men det går inte. Jag får inte till det. Men om vi säger så här då, den var vädligt trevlig och bestod av bastu, dricka och umgås. Det är faktiskt skönt att komma bort från Luleå ett tag. Och juste jag fick dessutom köra bilen dit. Fyfan vad hemskt det var, det kändes hela tiden som att blien skulle gå sönder. Nä, ingen rolig bil det där!