Promenix

Tog över en timmes promenad i det fina vädret igår. Funderar på att göra det även ikväll men vi får se. Jag är så galet trött! Men sov iaf 10-11 timmar inatt så det är ju bra. Idag har jag gjort ett ärende på stan, tränat och varit med Sanna. Hittade ytterligare en parfym från Britney Spears på halva reapriset, så galet billigt! Och sååå gott luktade den så den fick självklart följa med hem.
 

Födelsedagsmiddag och fest

I fredags var jag hos Sanna på födelsedagsmiddag. Det var jätte mysigt och trevligt. Sen på lördag blev det fest på Allstar. Det var en galen kväll asså! Haha mer än så säger jag inte.
 

Shopping

Har varit på stan idag och fikat med Cindy och shoppat. Det var väldigt mys. Hittade tack och lov presenter till Moa och Sanna så det känns bra att ha fixat det. Hoppas dom blir nöjda!
Här har ni iaf bild på det jag köpt till mig själv idag. Det är så roligt att shoppa! Men det svider i plånboken speciellt nu när jag gått över min budget rejält denna månad. Inte bra alls.
 

Veckans Utmaning by Ida

Hänger på Ida Wargs utmaning denna vecka. Har tappat väldigt mycket fokus på träningen just nu så en utmaning kanske får igång mig igen. Förhoppningsvis.
 

Bored

Blev inte mycket till midsommarfirande för mig men jag var iaf med Elin och det var gött det med! Hon käkade middag här och sen satt vi och snackade om allt möjligt, kollade på en film som jag sedan somnade till. Värdelös! Sen har jag inte gjort mycket alls i helgen. Kan vara skönt ibland men har en känsla att det kommer bli för många sådana dagar i sommar. Känns inte bra. Men ska väl försöka hitta på saker, men jag ids inte x) Har blivit galet lat på sistone och onyttig. Men igår solade jag i 3 timmar och det var vädligt härligt! Blev lite brunare också.
 
Ska försöka orka mig till stan imorgon och köpa presenter till Moa och Sanna som fyller år i veckan och träna tänkte jag också försöka göra. Jo men det ska jag göra!
 

Tjaa!

Jag jobbar på om dagarna och det går jätte bra. Tycker om att måla! När jag skulle sova igår så kände jag att jag ville måla, haha. Idag har jag bara gjort pillergöra, alltså gått med liten pensel runt fönsterna, lite smått jobbigt efter ett tag för händerna blir ömma och hjärnan blir lite kaos när man måste koncentrera sig så mycket och länge. Men imorgon blir vi nog klara. Så då är jag ledig på midsommar och troligtvis lär jag vara ledig dom kommande veckorna också, men vi får se. Det blir gött hur som!
 
I lördags for jag en sväng med Elin till Pride och kollade lite på JEM och Skaburbian Collective och snackade gjorde vi en del också, hade massa att berätta. Så roligt! Var även en stund på Pride i fredags med Sanna för hon typ jobbade där och gjorde armband så då umgicks jag med henne ett tag. Gjorde mig även ett armband. Pretty pretty!
 

BBB

Jag hade en så jäkla bra kväll i onsdags! Började med en liten förfest med bara mig och Cindy hemma hos mig och sen drog vi till båten vid 22 och var där till det stängde och sen följde vi med några grabbs hem på efterfest och det var gött det med. Så jävla bra kväll!
 
Började även jobba i onsdags, Tanken var målning men jag fick städa ur en stor jäkla filmstudio hela dagen. Galet jobbigt men lite roligt ändå. Tack och lov var jag ledig igår, hade varit alldeles för bakis för att jobba men idag har jag jobbat och då fick jag måla. Det är faktiskt roligt, men har väldigt ont i ryggen nu. Och värre kommer det bli. 
Vafan har jag inga bilder med Sanna och Moa för!!? :o
 

Bal

Sommarlov imorgon! Gud vad skönt det ska bli. Fast man har ju typ halvt tagit sommarlov redan. Men ikväll var jag förbi stan en stund och kollade på de fina människorna på balen. Börja längta grymt mycket till nästa år då det är min tur. Åååh, alla var så fina!
 
 
 

Sunshine

Skolan går mot sitt slut och det känns underbart. Idag har jag inte ens varit i skolan, sket i det för jag hade bara en lektion där jag egentligen är typ klar så tog en sovmorgon ist. Sedan köttade jag ben med Cindy och sen for jag förbi mamma en sväng för att hämta nå grejer och drog efter det till kvantum för att köpa lite saker. Cyklade hem igen och gjorde lunch och sedan gick jag till stranden en stund och satt där. Helt underbart skönt!
 
Såg klart Star-crossed serien igår och det är så tragisk. Den är så jäkla bra! Vill bara se mer och mer.
Men idag har varit en bra dag faktiskt. Har känt mig glad för en gångs skull. Efter regn kommer solsken, eller hur?
 

Söndag

Denna långhelg har varit otroligt händelselös bortsett från en liten tripp till bion i fredags med Elin. Det var helgens höjdpunkt! Jag har bara inte orkat göra någonting. Jag har velat men inte orkat. Så kan det ju vara ibland. Men annars så har veckan varit fylld med träning och promenader. Gick bl.a. hem från stan till gammelstad i torsdags vilket är nästan 9km. Så det var la gött!
 
Har börjat kolla på en ny serie, Star-Crossed. Varför jag upptäckte den var egentligen bara för att jag skulle kolla vad tredje boken av Stracrossed serien som jag läst tidigare hette. Dom hör inte ihop på något sätt. Men böckerna är riktigt bra och jag har väntat väldigt länge nu på sista och tredje boken men ska gå och låna den imorgon. Har börjat komma igång bra med läsningen nu. Under den här veckan har jag läst en bok som heter Såld, läste den för ca 1-2 år sen men ville läsa om den för den är så otroligt bra men väldigt hemsk. Det är en sann bok om en tjej som ofrivilligt blir prostituerad. 
 
Och om serien jag började se då.. den är väldigt bra och jag kan knappt slita mig från den. Började även se Game of Thrones tidigare i veckan men den har inte riktigt fastnat än. Men tydligen är den lite som PLL, att första säsongen är halvbra och sen blir den väldigt bra. Så jag ska väl forstätta så får vi se vad som händer. Tycker dock dom har lite för mycket blod och äckliga grejer och så knullar dom ju tjejerna som om dom vore horor. Inge mysighet där inte!
Finn ett fel
Nej men något ser annrolunda ut eller hur?