Paris del 2

Vår fjärde dag, söndag, tog vi oss ett besök nere i katakomberna. Vi fick börja med att stå i en kö på 2 ½ timme och i regn dessutom. Men vi hade ett par snälla New Yorkare framför oss som lånade ett av sina paraplyn till oss så vi slapp bli blöta, kalla och förkylda. Otroligt tacksamma blev vi. När vi väl fick komma in så kändes det som en evighet innan vi kom till skeletten. Jag tyckte det var väldigt obehagligt och ville ut där ifrån ganska snabbt men det var ju hur långt som helst och kallt så det kändes som vi aldrig skulle komma ut där ifrån. Men Sanna däremot tyckte det var väldigt spännande så hon gick på i lugnt tempo medan jag typ halvt sprang. Haha. Men det var faktiskt väldigt intressant och det är ändå en värd sevärdhet att besöka.
Älskar den sista bilden, det kändes bara så komiskt för det är inte varje dag man ser en sådan skylt. Dock var den en jävel som tog upp ett ben!!!! Idiot!
 
Efter katakomberna satte vi oss på ett matställe alldeles intill och åt otroligt god mat! Jag älskade att dom satte dressing på alla sallader och alla smakade olika och alltid lika gott.
 
Efter lunchen tog vi stegen mot Louvren. Vi hade egentligen bara tänkt ta en chilldag denna dag och åka hem typ efter katakomberna men vi hade energi och kände att vi lika gärna kunde fortsätta på vårt turistande. Så ja, Louvren, vad säger man, inte så mycket att se i dagsljus. Jag tror dock det är väldigt fint på kvällen men det såg vi aldrig. Men lite coolt var det att dom även hade en pyramid inomhus fast upp och ner vänd som ni ser på första bilden.
 
Efter pyramid besöket så lät vi bara fötterna leda oss. Vi hade ingen direkt slutdestination så vi vandrade bara omkring och fick se fina saker. 
 
Tillslut bestämde vi oss för att åka till St Martin Kanalen. När vi kom dit blev jag först väldigt besviken för det var ju inte alls fint. Men ju längre ner vi kom desto finare blev det så det blev en positiv överraskning i slutändan. Det var lite galet dock, det var många som satt och drack där.. en söndag liksom. Men det såg väldigt trevligt ut så varför inte. När vi kommit till slutet av kanalen bestämde vi oss för att börja dra oss hemåt så vi letade tunnelbanan och på vägen stannade vi i några butiker men det blev inget köpt. När vi kom till hotellet blev det kvällsfika och vin och cider igen, bara för att vi hade kvar sen kvällen innan. Super mysigt!
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR