Wonderful weather today

Internet har inte fungerat på hela dagen. Men det har inte spelat nån större roll egentligen. Jag har varit ute och gått, skottat, spelat sims och kollat på Pretty Little Liars säsong 2. Awesom helt enkelt!

För ett år sen vid den här tiden - Riksgränsen

Lies will never last forever

Gick ut och fotade imorse i -15 grader. Mysgit var det! Haha, nej men det blev en del fina bilder. Annars har det inte hänt mycket idag. Har kollat färdigt säsongen av Pretty Little Liars och nu ska jag typ spela sims eller något.

Only love can build us a bridge of light

Idag har jag bara tagit det lugnt. Var ute en stund på dagen i det fina värdet sen har jag bara suttit inne och kollat på Pretty Little Liars. Jag började se det igår och har bara 8 avsnitt kvar. Har sett 14 avsnitt på 2 dagar och fler blir det, fatta nörd!

Igår såg jag melodifestivalen och jag tyckte fakiskt Dannys låt var jäkligt bra. Den är typ skön.

Några bilder från idag:

Love makes you blind

Sportlov

Lov nurå! Sjukt skönt. Hade sovmorgon idag och fick sova 2 timmar extra, underbart! Sen gick dagen pretty snabbt. Ikväll ska det inte hända något speciellt. Men nu ska jag be mamma ringa mig och sen får vi väl se vad som händer. Och jag har borta min mobilsladd och det suger!

Totally redigerad bild! but I like it

The beautiful rose


a new princess

Har sovmorgon imorgon, hur skönt? Och på tal om något helt annat som säkert alla vet men det föddes en prinsessa idag. Lite gulligt tycker jag!

Annars så har dennna dag bestått av skola, träning, städa och käka. Jag har lite mer att städa numera, har hela övervåningen för mig själv, yao. 

Och det är lov i morgon. Så underbart!! Men jag har inga planer men jag ska försöka umgås med lite mysigt folk. Så att det inte blir ett meningslöst lov som det alltid var förut. Hela mitt liv var meningslöst förut och är det iof fortfarande, nej men nästan! ;)

En av alla bilder jag tog i tisdags till skolprojektet.

New stuff

Har varit hos tandläkaren idag och special röntgat mina tänder. Ska ju få tandställning. Men det var trevligt, jag var på bra humör av ingen anledning. Tandläkran tyckte jag var busig, haha söt! Innan det så gick jag på stan ett tag och hittade en del bra saker.

T-shirt - gina tricot - 99kr | Silvia jeans - gina tricot - 199kr


Kofta - H&M - 299kr 75kr


Parfym - H&M - 39.50kr

Tonfiskgratäng

Har just käkat gomiddag made by me. Ingen är ju hemma. Annars så har jag väl varit i skolan. På median så var vi ute och fotade till vårt "projekt". Ni kanske får se bilder senare.

Det var mycket godare än det ser ut. Jag lovar!

Snö of Sweden

Har precis kommit hem efter att ha varit och handlat och tränat. Och nu gör pappa käk så vi ska äta snart. Annars har det inte hänt så mycket idag. Haft två lektioner och samhällsen var helt chill.

En försenad födelsedagspresent av min faster. Så otroligt fint, jag älskar det, tack så mycket!♥

Hearts

Idag har det inte hänt mycket alls. Har kollat massa film och serier och målat naglarna.

Stadsparken del 2

Före & efter bilder från färgningen

Stadsparken del 1

Dessa bilder är Johanna och Amandas.

byebye, I'm gonna miss you

Igår var jag på bio med Johanna och Amanda och såg Mission Impossible. Den var bra. Efter det tog vi kamerorna och drog till stadsparken och fota lite. Det blev väldigt kallt efter ett tag.

Och idag har jag klivit upp tidigt för att pappa kom och hämta mig och så for Johanna och Amanda hem. Men dom har lång bilfärd framför sig.

Resten av bilderna kommer upp senare. (Johannas bild)

Hårfärgning

Sitter med färg i håret just nu. Utväxten ska bort och håret ska få en ljusare nyans. Men vi får se om det blir orange, då går jag inte till skolan imorgon. Nä men det blir nog bra.

I skolan hände det inget speciellt som vanligt. Men ikväll har jag varit med mamma, Tobbe, Johanna och Amanda och spelat minigolf. Jag kom 3:a.

Nu ska jag gå och skölja ur hårfärgen. Wish me luck!

PUSS HOPE LOVE

Har varit en helt vanlig skoldag idag och efter skolan gick jag först med Moa B och Kristin till nå grejs där man kunde söka sommarjobb sedan gick jag och va med Johanna och Amanda och så gick vi runt på stan ett tag. Mer än så har inte hänt.

Har nyss skrivit lite på NK rapporten men ska nu gå ner och kolla Mean Girls med Johanna och Amanda.

Shopping

Efter skolan idag köpte jag en hårfärg sen när jag kom hem for jag, Johanna och Amanda till Dollar Store och då blev det lite mer shopping. As nice!

Hårfärg - Parelle - 55kr

Snickers & Twix - 5 för 20kr | Chips - 10kr | Nagellack - 10kr | Hjärtan - 10kr/st | Örhängen - 20kr

Happy Valentine's Day

Åkte långfärdsskriskor på idrotten idag. Förjävligt dålig is var det! Sen hade vi media. Och juste, vi har haft matte prov idag också och det gick väl bra.. tror jag.

Annars så ha Johanna & Amanda kommit på besök idag. Dom bila upp från Uppsala igår. Det blir en trevlig vecka det här! :) och Glad Alla ♥-Dag!!

Jag och alla andra "barn" fick presentkort på bio och en Glädjelott. Jag vann 40kr. Själv så gav jag mamma en hjärtkorlek.

Gjorde även färdigt muffinsarna. Söta blev dom tycker jag.

Valentine's Day nails

Kaos va ordet!

Asså det är lite kaos nu! Har matte prov imorgon och sen ska vi lämna in rapporten som vi hållt på med hur länge som helst på fredag och så ska svenska arbetet vara färdigt och jag har skrivit en mening!

Jag ligger väl lite bättre till på rapporten men ändå KAOS! Och det är alla hjärtansdag imorgon. Hade tänkt måla naglarna ikväll och fixa muffinsarna jag gjorde imorgon. Trevligt.

Ingen samhälls

Vaknade väl ganska tidigt idag. Och så visade det sig att vi inte har någon samhälls så vi har bara en lektion på 1 timma och en kvart idag, känns så jäkla onödigt att fara till skolan. Men jag måste, det är teater och då är det inte bra att vara borta.

Men nu ska jag gå och käka frukost.

Mössa

Gick på stan med Frida A och Kristin i fredags och då köpte jag denna mössa. Jag har letat en mössa hela vintern och nu äntligen hittar jag en och då är den till och med på rea. Det är trevligt!

Mössa - gina tricot - 79kr 19kr

Cupcakes

Har precis bakat muffins. Vi hade inte ingredienser hemma till glasyren så den ska på imorgon. Då blir dom nog fina! Annars har det inte hänt mycket idag. Har hjälpt mamma att dammtorka två kristallkronor. Så nu är dom fina.

ägg

Kokade ägg imorse. Det gick ju som det gick! Men den var god iaf.

bloggpaus

Jag tror jag ska ta en liten bloggpaus nu. Jag mår bara inte så bra just nu. Men jag kommer väl tillbaka om några dagar, veckor jag vet inte hur länge det blir. Det lär väl visa sig. Sen kanske jag slänger in något inlägg då och då.

Hope you understand! bye.

Pink flower

Vad har hänt idag då? Hm.. inget. Iaf inget speciellt så här får ni bara en nytagen bild.

snowi

Idag har det snöat som in i helvete. Tack och lov hade det slutat när man skulle fara hem från skolan. Men det har typ kommit 1 meter snö och det är -23. Brukar väl inte snöa när det är så kallt?
Har väl inte gjort så mycket idag, men jag har nyss fotat en hel del. Jag älskar min blixt! Och mina högtalare! Underbara födelsedagspresenter TACK! igen.

Tack så jätte mycket hörrni!

Idag har jag hittat en ny serie, tränat och ba chillat. Det var mysigt med träning, har inte tränat på hela veckan pga av kylan. Ids inte gå till Pontus för då är jag död innan jag nått dörren så det är ju onödigt.
Här kommer lite fler presenter som jag fått:

Underbara blixt av pappa och Maggie

Också av pappa och Maggie

Av Maggies föräldrar, Stig och Gullan

Jag fick ju ett par andra högtalare av mamma i tisdags men dom var typ dåliga så då bytte vi till dom här och dom är bäst!

Tack så jätte mycket för allt, är otroligt nöjd!

melodifestivalen

Har precis kollat på melodifestivalen. Jag tycker Dead By April och Loreen var bäst. Men jag bryr mig inte ifall dom inte går vidare. Det är liksom melodifestivalen så whatever.

Annars idag så har jag varit hos Maggies föräldrar och firat hennes pappa. Jag fick även en liten efterskottspresent på 100kr. Det tackar jag så mycket för!

Bild på mig och Frida A från i onsdags eller torsdags.

Everyone has their good and bad days

Sämsta dagen i år har det varit idag. Hoppas på att det inte blir så många sånna för jag gör ju mina friends deprimerade också och det är inte min vilja. Men ibland blir det bara så och det finns ingenting att göra. Men nu är jag iaf gladare och ser fram emot presenterna jag snart ska få av pappa. Det blir trevligt!

Happy Birthday kort från i tisdags av mamma och Tobbe.

It's freaking cold!

Asså hur jäkla kallt kan det vara då? Man förfryser ju! och kallare ska det bli. Det borde vara olagligt att ens vara ute när det är så här kallt.

Jo men annars idag så har det inte hänt mycket. Vi gjorde massa tester på NK:n, kolla blodtryck, puls osv. Har ganska nyss kommit hem och jag är jätte hungrig så jag ska väl ta något att äta och så får vi väl se vad som händer.

Käket in school idag. Helt ok!

You're the one I dream of

Pretty skön skoldag idag. Slutade 13.15, då gick jag på stan med Moa B och Sanna Å ett tag och sen for jag hem. Har inte gjort så mycket faktiskt. Nu ska jag typ spela sims eller något.

Jag hade en bra dag igår iaf. Jag önskar bara att jag alltid kan vara så lycklig. Livet kändes så bra trots massa små negativa saker som svävade i luften. Jag var bara lycklig.