I hope you won't do it


På skola så hände det väl inte så mycket. Hade hål på 1½ timme och sen mentorslektion på 25 min. Ovärt! Men iaf under det där hålet så gick jag på stan med Frida, vi gick till LLT info igen men gubbjäveln stog där så då sket jag i det.

Efter skolan så tog jag och köpte den efterlängtade anslagstavlan. Så nu måste ja bara fixa till dne så jag kan hänga upp den och sen äre bara att sätta dit massa smycken.

Min smyckestavla hos pappa. Så såhär är det väl tanken att det ska se ut hos mamma också. Fast mycketmycket mer smycken.

idiot

Idag har det varit en ganska bra dag förutom idrotten. Den var bara jobbig. Efter skolan följde Annina mig till LLT info och så skulle jag få ett busskort som dom lovat alla som bor mer än 6km från skolan. När jag kommer dit och ber om ett så frågar gubben om jag har haft ett sånt busskort förut och det har jag så då sa jag ja och då börjar han säga att jag inte kan få ett busskort av dom utan att jag måste ta mitt gamla. Och då sa jag att jag har lämnat in det för att det har vi gjort VARJE termin. Men nej då! han säger att jag måste ta mitt gamla. MEN HAR JAG KVAR MITT GAMLA DÅ?? NEJ!! 

Men gubbjäveln är helt idiotisk mot alla. Han hade varit jätte otrevlig mot Annina och han är även tjafsat med min bror också.
Men iaf, jag var så jäkla arg så jag gick bara där ifrån. Synd att inte min pappa var med då skulle vi nog vunnit fajten. Asså man borde inte få jobba med sånt där när man är så otrevlig och inte ens kan reglerna. Jag skulle få betala 150kr för ett nytt busskort. Asså det är helt sjukt! Dom har ju lovat alla att få ett gratis. Jävla surgubbe!! Men imorgon ska jag nog gå dit igen och se om det är någon annan som sitter där.

Men sen då har jag och mamma nyss kommit hem efter en biokväll. Vi såg Apornas Planet: (R)evolution. Den var faktiskt väldigt bra.

En bild från idag när vi var på norrbottensteatern.

chill

Började som sagt halv ett idag och så har vi bara haft två lektioner. Asnice! Efter skolan har jag inte gjort mycket, mest kollat på Gossip Girl. Och nu ska jag typ återgå till det.

Gossip Girl

Denna dag har mest bestått av Gossip Girl tittande. Har sett färdigt säsong 1 nu och är på avsnitt 3 på säsong 2 så det är nice! Men nu måste jag kolla på engelska läxan och sen blir det att kolla på lite fler avsnitt av GG. 

Imorgon börjar jag 12.35 så det blir inte att stressa sig i säng nu utan jag kan typ gå och lägga mig 12 eller lite senare. SKÖNT!!

Nail art

Denna kväll bestod av att måla två olika nageldesigner. En till mig och en till mamma.

Mina:

Mammas:

Sushi

Prövade på att äta sushi för första gången idag. Helt ärligt så tyckte jag inte att det var så gott. Asså det går att äta men man blir snabbt less på smaken. Men helt ok ändå!

New York

Har ni hört om orkanen Irene som ska komma över New York? Det kommer bli en massa vatten och översvämningar och skit. Jag hoppas verkligen det går bra så att fina New York får stå kvar. Alltså jag tror inte att det går under men det försörs nog en hel del pga vattnet. Ni kan läsa om det HÄR.

Så här kan det se ut imorgon.

Vilken outfit är finast?

Detta har varit mina outfit(rar) i veckan. Kommentera gärna vilken ni tyckte bäst om. Det skulle vara trevligt att veta! ^^ Sjäv tycker jag nog mest om 1:an.

Gorillas In The Mist

Har precis sett en otroligt bra men sorglig och hemsk film Gorillas In The Mist. Och det som gör det ännu värre är att det är en sann historia. Jag kan inte fatta hur folk kan vara så hemska mot oskyldiga djur. Det är helt INSANE!! Hur fan tänker dom där idiotmänniskorna? Jag blir så otroligt arg! När jag satt och kolla på filmen så kände jag bara att jag vill in i filmen och strypa dom där idioterna. Asså fan! HUR KAN MAN GÖRA SÅ!!!!

Lite bra ha saker

Efter skolan idag så for jag till stan. Jag skulle ju shoppa massa men det blev inte så mycket shopping. Jag hittade som ingenting. Men 3 saker köpte jag iaf.

Tumvantar - Monki - 60kr

Tröja - Monki - 150kr

Tubhalsduk - Cubus - 99kr

Detta hårband fick man med som en present när man handlade något på Monki.

Rain

Jahapp! Då är man fortfarande hemma. Eller rättare sagt, hemma igen. Jag for nänmligen till skolan, precis när jag kommer in så är det dags att vända. Vår lärare som har samhälls var sjuk och det fick vi reda på när vi kom till skolan. Lite taskigt tycker jag. Vi kunde faktiskt ha fått sovmorgon.
Men iaf så körde jag hem igen i regnet. Blev helt sjöblöt! Körde nämnligen moppe.

Men nu ska jag se några härliga avsnitt av Gossip Girl. Har inte riktigt tid till det annars. Är bara på avsnitt 10 säsong 1 och jag började typ se i början av sommarlovet.

Some things

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Dom här sakerna ska jag kolla lite på imorgon eller vilken dag det blir. Så får vi se vad jag får med mig hem. För något av sakerna kommer definitivt följa med mig hem! ^^ Godnatt guys!

Myra

Nu har jag gjort lite läxa, men jag har kvar att skriva om mig själv. Det är typ svårt. Här får ni iaf en bild på min otroligt snygga myra som jag har ritat och som jag ska lämna in imorgon till NAK läraren. Haha!

Awesome!

Skolan idag var awesome!! Jag var med nå nya trevliga människor och teatern var skit kul. Jag som hade kännt imorse att jag verkligen inte hade någon lust att gå till skolan idag för allt kändes så jobbigt, men den här dagen blev ju bra. Och det är jag otroligt glad för.

Men jag har fått något problem med min nacke, när jag vrider huvudet åt höger så gör det skit ont i nacken. Det var så redan i morse, men jag tror det är någon streckning av nå slag så det går nog över om någon dag.

Nu ska jag köra lite zumba och sedan gör mina magövningar. Sen måste jag ta tag i läxorna vi har. Fast dom är inge svåra. Vi ska skriva ett brev om oss själva och ge till vår svenska lärare och sen ska vi rita en myra och svara på nå frågor och lämna in till NAK läraren.

Cheerleading

Vet ni en sak som jag precis har gjort?! Jag har skickat in en intresseanmälan till LCD om att jag vill börja cheerleading. Jag har tvekat fram och tillbaka jätte mycket men nu har jag äntligen skickat iväg ett mejl. Så då får vi se om jag börjar med cheerleading senare. Spännande! Speciellt om jag ska till USA om 2 år och så får jag börja i ett cheerleading lag i USA. Hur coolt? Men jag ska inte tro för mycket, man hinner kanske inte lära sig så mycket på 2 år så då kanske jag inte kommer in i laget i USA. Men man kan ju alltid drömma ^^

hope

Tredje skoldagen avklarad! Den var väl helt okej. Jag vill bara att det ska bli jul för då har man typ lärt känna dom flesta ganska bra. För just nu känns det inge kul, så jag hoppas verkligen att jag lär känna lite folk. Det som är så bra är att det är ganska många teatrare i min klass så det är nice eftersom jag också går teater.

Var och hämtade ut mina sommarjobbspengar idag också. Det blev ju nå fel där, för att innan skolan började så gick jag och fixade så att jag slapp hämta ut men det hade inte gått igenom eller ngt så jag fick hämta ut iaf. Om ni fattar. Jag vet inte hur jag ska förklara på ett bra sätt.

Outfit för idag

Mitt sommarlov 2011


Har du druckit tills du spytt? - nej
Sårat någon? - ja
Förlorat en vän? - jo
Träffat nya människor? - yes
Kysst en främling? - nej
Tagit droger? - nej
Haft en sommarflört? - nej, eller asså jag är redan kär i en sen nästan 2 år tillbaka.
Gråtit? - ja
Skrattat tills du kissat på dig? - nej
Varit vaken en hel natt? - ja
Solat? - absolut!
Badat? - ja
Haft ett förhållande? - nej
Gjort dig riktigt illa? - nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? - 1 till i örat
Läst en bok? - ja
Skickat fel sms med flit? - nej
Suttit vid datan en hel natt? - ja
Näckat? - nej
Fått utegångsförbud? - nej
Sagt “jag älskar dig" och menat det? - ja
Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? - skulle aldrig göra!
Varit i slagsmål? - nej
Pussat någon utav samma kön? - nej
Sjungit högt på ett berg? - nej
Kysst någon i regnet? - nej
Kysst någon i skogen? - nej
Kysst någon du inte borde? - nej
Tappat rösten? - nej, men nästan
Gått upp i vikt? - ja
Gått ner i vikt? - ja
Brännt dig? - nej
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? - ja, skyller på sommarjobbet!
Varit utomlands? - nej
Gjort ett bra köp? - jorå
Tagit upp kontakten med en gammal vän? - nej
Haft skadeglädje? - jo
Sovit under bar himmel? - nej, wtf?? nu är jag besviken, har typ gjort det varje sommar, eller iaf i tält.
Vad kommer du sakna mest? - solen, värmen, dom få fina stunderna med some people
Har du svart ärligt på alla frågor? - självklart!

Outfit for today

Harry Potter<3

Vill ni se vad som fanns i Adlibris paketet då? Ni kanske förstår att det är en bok eller? Hur som helst så kommer bild upp här under på den underbara boken!

Beställningen från elf har kommit:



Nagellack


Eyeliner


Eye Shadow Cream


Läppstift


Läppstift


Lip Primer & Plumper


Blending Wedges - Ska använda som till naglarna och inte ansiktet.

Man fick 33% rabatt så allt det här kostade kring 190kr men egentligen skulle det kosta närmare 300. Vet inte exakt, det kanske till och med bara var vid 250kr det skulle ha kostat egentligen. Men som ett exempel så fick jag nagellacken för ca 10kr/st och dom kostar egentligen 15kr.

Theatre

Andra skoldagen avklarad! Hade först matte, vi fick göra ett litet test och sen fick vi sluta. Hade 2 timmars hål och sedan idrott. Där gick han bara igenom massa saker och visade oss runt. Sen hade vi rast och så hade jag teater. Det var trevligt. Jag tror det här kommer bli bra, personerna verkar så söta och snälla så jag hoppas på det bästa. När jag kom hem fick jag se ett trevligt paket från ELF och från adlibris. Visar sakerna sen. Min kamera laddar så det är lite svårt att fota då, hehe.

Detta var outfiten från igår. Däremot är denna bild en månad gammal men jag hade samma jeans, linne, bolero och halsband.

För&efter bilder

Här kommer för och efter bilder från hårfärgningen jag gjorde igår. Jag tycker nog det jag hade innan var finast. Vad tycker ni?

Byebye

Nu har Wiggo åkt till flygplatsen. Kommer sakna den lilla plutten men dom kommer väl på besök någon fler gång. Nu ska jag typ spela sims eller läsa nå bloggar.

Schema

Första skoldagen gick väl bra. Jag hamnade i klass D. Hade hoppats på A eller B för att dom hade bättre schema. Men det här blir väl bra ändå. Men allt känns så konstigt. Lixom ofta jag har börjat gymnasiet? Men jag hoppas jag lär känna lite nytt folk.

Detta är då mitt schema. Hade hellre börjar tidigt på måndag och slutat tidigt ist för att börja så jäkla sent. Helt onödigt. Men ibland kommer jag nog uppskatta det.

Skola imorgon

Färgade håret idag. Blev inte så nöjd. Det skulle ju bli lite ljusare men det blev mörkare. Men det är en helt okej färg ändå så whatever. Sen har jag också spelat sims och lekt med Wiggo, som vanligt. Haha, fett tråkigt det är att leka i lekparken med honom, han vill bara baka kaka ;) Morfar är på besök också, han har köpt en båt i Kalix.

Imorgon börjar skolan. Jag är både excited och nervös. Lixom nu börjar man gymnasiet, allt är nytt. Men det blir bra, hoppas jag.

Mammas söta kanin som jag köpte till henne i födelsedagspresent i april.

Bää

Vi for förbi hägnan idag. Tyvärr har dom tagit bort alla djur, det var bara får kvar så det var lite tråkigt. Annars har jag inte gjort så mycket, lekt med Wiggo och spelat sims.

Fina får ^^

Såpbubblor

Det känns så konstigt nu när sommarlovet är slut. Den här dagen var ju faktiskt sista dagen på sommarlovet sen äre bara helg och sen börjar skolan. Helt sjukt! Men jag tror och hoppas på att detta skolår kommer bli mycket roligare. För nu börjar man gymnasiet och man har ju som ganska likadana intressen eftersom man går samma linje. Fast jag kommer gå estet och då är det ju 5 olika linjer men det blir nog bra.

Idag har det inte hänt särskilt mycket. Jag har övningskört lite, snackat med pappa och lekt med Wiggo. 

Såpbubblor är faktiskt väldigt vackra.

Leos Lekland

Idag var vi med Wiggo på leos lekland. Det var ju pretty fun. Jag och mamma prövade även på deras masagestol och fyfan så härligt det var. 

Boooring

Usch vad tråkigt väder det ska vara nu då!
Nu ska jag nog göra lite magövningar som jag precis har hittat. As bra och as många. I'm gonna get abs. Hahah, bara lite, inte mycket.

Hit the light

Internet har krånglat idag, därav den dåliga uppdateringen. Men jag har spelat sims och umgåtts med Wiggo (mammas mans barns barn). Vi två har nyss varit på affären och han satte sig bara ner på golvet. Haha, jag fattade inte varför. Och så tyckte han att det luktade bajs i fruktavdelningen. Men nu är vi hemma och jag ska snart se en film.

Enemy Of The State

Har precis sett en film, Enemy Of The State. Den var förjävligt bra. Huvudpersonen spelades av den bästa Will Smith♥

Beställt från elf

Nu har jag beställt massa smink från elf. Fan jag som inte ska köpa något!!
Detta är bara 3 av 10 saker. Men det är mycket smått och gott :)

Sorry

Wops! idag har jag helt glömt bort bloggen. Jag vaknade vid halv tolv, klev upp, åt frukost, datorn, förbereda middagen, duscha, datorn, äta. Så har min dag sett ut.

Det Enda Jag Ville Ha - Olivia Orvesten

Här kommer låten som jag har lovat er att lägga upp. I videon säger jag att jag inte kommit på namnet än (vilket jag inte hade heller) men nu har jag det och den heter "Det Enda Jag Ville Ha". Det kommer även upp en eller två videos till imorgon.

 

Vers:
när du hade svårt, så fanns jag där för dig
och jag hjälpe dig, genom svåra tider
men när jag fick det svår, och jag behövde dig
så fanns du aldrig där, som jag för dig
Ref:
men det ända jag ville ha, var en vän som jag
kunde lita på, och berätta allt för
och det ända jag bad från dig, var att va där för mig
men inte ens det kunde du gö för mig
Vers:
på sista tiden har vi ständigt bråkat
om samma sak men aldrig löst det
så nu funderar jag, om vi verkligen
kan lösa det här, för jag tror inte det
Ref:
men det ända jag ville ha, var en vän som jag
kunde lita på, och berätta allt för
och det ända jag bad från dig, var att va där för mig
men inte ens det kunde du gö för mig
Vers:
men vi har försökt, så många gånger nu
så jag tror att det, inte går nå mer
vi får helt enkelt, säga hejdå
och hoppas att vi har det bra ändå
Ref:
men det ända jag ville ha, var en vän som jag
kunde lita på, och berätta allt för
och det ända jag bad från dig, var att va där för mig
men inte ens det kunde du gö för mig
men inte ens det kunde du gö för mig

Vers:

när du hade svårt, så fanns jag där för dig

och jag hjälpe dig, genom svåra tider

men när jag fick det svår, och jag behövde dig

så fanns du aldrig där, som jag för dig

 

Ref:

men det ända jag ville ha, var en vän som jag

kunde lita på, och berätta allt för

och det ända jag bad från dig, var att va där för mig

men inte ens det kunde du gö för mig

 

Vers:

på sista tiden har vi ständigt bråkat

om samma sak men aldrig löst det

så nu funderar jag, om vi verkligen

kan lösa det här, för jag tror inte det

 

Ref:

men det ända jag ville ha, var en vän som jag

kunde lita på, och berätta allt för

och det ända jag bad från dig, var att va där för mig

men inte ens det kunde du gö för mig

 

Vers:

men vi har försökt, så många gånger nu

så jag tror att det, inte går nå mer

vi får helt enkelt, säga hejdå

och hoppas att vi har det bra ändå

 

Ref:

men det ända jag ville ha, var en vän som jag

kunde lita på, och berätta allt för

och det ända jag bad från dig, var att va där för mig

men inte ens det kunde du gö för mig

men inte ens det kunde du gö för mig

 

Måndag

Vaknade vid 11 idag. Har solat en stund och sminkat mig. Jag ska ingenstans men jag kände bara för att sminka mig, tror jag ska göra naglarna ikväll.

Sweet Dreams

Nu tänkte jag gå och lägga mig, har liksom varit uppe i 37 timmar minus 2 timmar som jag sov mitt på dan idag (juste, igår blir det). Men godnatt då guys.

Världens bästa skådespelare, Will Smith♥

Surströmming

Tro det eller ej men nu kan jag äta surströmming. Jag vågade testa och det var faktiskt gott. Men jag tycker fortfarande inte om lukten. Haha, tror aldrig man blir van med den.

Awake

Såg en film igår, eller nej, idag blir det ju eftersom jag började se den vid 6 tiden imorse. Anyway, den hette Awake och den var faktiskt riktigt bra. Så se den!

Klockan 5

Klockan 3

Anledningen till att det inte blev någon uppdatering igår var för att jag var i stugan. Och där vill man inte sitta framför datorn hela dagen och på kvällen så spelade jag sims men nu har jag massor med bilder att bjuda på. Dygnade nämnligen inatt så jag gick upp och fotade kring 3 och 5. Det är då man ska ut och fota, helt klart!

Detta var bara bilderna från kl 3 imorse. Bilderna från kl 5 kommer upp senare.

Övningskörning

Är hos mamma nu, kom hit vid ett. Ska vara här i 6-7 veckor för att pappa ska till Sicilien med sitt jobb. Han ska inte ha semester, nejnej, han ska jobba. Tidigare idag innan jag for till mamma så övningskörde jag. Körde runt i kvarteret. Det var askul! Men det kom en katt springades över vägen men som tur var så hann jag stanna så den klarade sig. Tack och lov!

Min förkylning har blivit värre, nu kan jag inte ens känns smaken på det jag äter och vi som ska äta tacos idag.
Nu ska jag spela sims, see yah!

Nice life

Anledningen till att det har varit otroligt låg uppdatering idag är för att jag dels har varit på en kurs för att få börja övningsköra och dels för att jag är så jäkla förkyld så jag har verkligen ingen lust till någonting.

Asså när jag hör en person säga att den är förkyld så tänker jag som bara "jaja, whatever" men det är bara för att jag brukar aldrig ha så jobbig förkylning när jag väl är förkyld, men nu, nu är jag så extremt förkyld så jag vill bara ta och skicka brorsan till graven för att han har smittat ner mig. Nej, inte rikigt så! Men ni förstår poängen. Och nu är jag inte bara förkyld, utan jag har fått en blåsa på foten som gör ont och min tand gör ont. Jag tror det har försvunnit en bit från tanden. Så jag får nog ta och gå till tandläkaren någon dag.

Och nu har jag bestämt mig för att ta bort min mjölktand (det kommer aldrig komma ut en ny för att det finns inte någon) och skaffa tandställning. Det ända dåliga med det är att min mittlinje kommer flyttas åt sidan och jag vet inte om det ser konstigt ut eller om man inte ens tänker på det. Men nu har jag iaf bestämt mig för att göra det. Det tog typ 2 år MEN bättre sent än aldrig.

Crazy Svea♥

Marängtårta made by me

Jag for och köpte ingredienser till att göra en tårta. Så här blev  det färdiga resultatet:

Det är mosade bananer och jordgubbar under all grädde och så marängbottnar. Smarrigt blev det!

Förkyld

Jag har blivit förkyld, har as ont i halsen och snorig. Och så ska jag på övningskörningskurs imorgon, kul att sitta där och snora. 
Idag har jag inte gjort mycket, suttit och laddat ner gratis saker till Sims. Hehe! Jag vill göra en marängtårta men jag ids inte fara och köpa ingredienser men jag tror jag ändå ska göra det. Måste bara duscha först.

BMW 328

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Städat och suttit vid datorn. Alex (bror) ville att jag skulle fota hans snygga bil så det har jag också gjort. Den är faktiskt jäkligt snygg det måste jag erkänna. Det är ju bara att checka bilderna här under.

 

Inside out

Jag orkade inte se alla Harry Potter filmer igår, har två kvar så dom ska jag se ikväll. Det är något som är fel just nu, jag mår dåligt, asså mår illa. Brorsan stannade hemma igår för att han mådde dåligt och så nu mår jag dåligt också. Jag vet inte vad det är. Det kan inte vara Skellefteå vattnet heller för att när jag var där så drack jag inte det vattnet och jag tvättade mig inte i det heller så det kan inte vara det. Men det är lite jobbigt, har ju ingen matlust. Direkt jag tar en tugga av maten så vill jag spotta ut det igen. Men det går väl över snart. Hoppas bara att det inte är magsjuka på G.

HPmaraton

Idag kommer det inte bli mycket uppdatering pga att jag har HP maraton. Har sett 1:a filmen nu. 6 kvar då :)

Skönt att vara hemma nu


Idag har jag som sagt varit i Skellefteå och hälsat på släkten. Först var vi förbi farfar och sen for vi till kyrkholmen och fikade. Det var trevligt. Dom hade en jätte fin kyrka. Inte för att jag är religös eller så men den var faktiskt riktigt fin, mäktig. Sen for vi till en av mina kusiner och träffade mina små kusiner också. Och så umgicks vi och hade trevligt. Men i slutet innan vi for hem så var jag rikigt less. Ungarna skriker ju hela tiden. Haha är ju inte van så nu har jag sjukt ont i huvudet.
Tyvärr tog jag inte med kameran, ångrar det verkligen.

Ni får en bild på en av mina simfigurer ;)

Skellefteå nu

Idag blev det att stiga upp ganska tidigt. Jag ska nämnligen till skellefteå och hälsa på släkten. Kommer vara borta hela dagen så det blir ingen uppdatering förrän på kvällen när jag kommer hem.

Svar: Nej jag har inte läst HP-böckerna men jag håller på att läsa dom nu. Är på sista kapitlet i första boken. Hittills har det varit rikigt bra.


2 eller 3 år gammal bild

Give me a dog?

Nu ska jag ta och se en film. Men först.. lite bilder på Nova från idag.

So cute

Vi gick och hämta Nova för ett tag sedan. Nu hade jag och pappa tänkt ta med henne till stranden och så. Jag börjar vilja ha en egen hund! ^^

Bild tagen för bara några minuter sedan

Efter regn kommer solsken

Vaknade för ca 30 min sen. Så ni förstår säkert att jag inte hunnit göra särskillt mycket. Men idag ska vi låna Nova (Robins tjejs hund) och så ska vi vara ute med henne. Det är en såndär hund som behöver jätte mycket motion och har hur mycket energi som helst. Men det blir bra tror jag.

This is Nova

Rango

Har precis sett en film, Rango. Tydligen så var Johnny Depp rösten till ödlan. Jag gissade på det redan från början av filmen även fast jag inte hade någon aning om vem som var rösterna till alla. Men det var inte så svårt att höra att det var han. Han använder som samma röstläge som i Pirates Of The Caribbean, lite chill och "cool" röst. Jo men filmen var helt okej, jag blev något törstig på vatten! ;)

Smyckestavla?.. eller ngt

Nu har jag äntligen fått upp min smyckestavla på väggen. Fast det där är inte ens en fjärdedel av alla smycken som jag har. Jag har hur mycket som helst hos mamma som jag ska ta hit till pappa så att jag kan fylla tavlan. Sedan ska jag köpa en likadan fast större att ha hos mamma. 

Det var inte bara att sätta upp den sådär, nejnej! Jag var tvungen och måla om den också för att den var gul innan och det passar inte riktigt in i mitt rum. Fast det var inte så jobbigt.


Lite shopping idag

Det blev shopping ist för handla. Jag som trodde att vi skulle fara och handla. Men whatever. Här är iaf sakerna jag köpte:

Tuggummi - Ö&B - 12kr , Daim och Nougat - Ö&B - 4st för 20kr

Kollegieblock - Ö&B - 10kr/st

Hårfärg - Ö&B - 49kr

Trosor - Lindex - 3 för 2, 119kr

Bh - Lindex - 99kr

Handla

Jag är vaken nu, hm, varför? Jo det ska jag berätta för er. Så här är det att jag ska och handla med pappa. Haha, så intressant va? Jo men nu måste jag gå och borsta tänderna. See Yah!

Jag vill till USA!!

Händelserik kväll..

Denna kväll bestod av en massa spel på datorn och lyssna ljudbok. Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Har aldrig haft så här roligt!


Vet ni vad jag gör nu när alla har ASkul på LK? Jag sitter och spelar spel på fb och lyssnar på en ljudbok. Känns skit kul, verkligen! Och nu ska jag väl fortsätta med det. 

Men det här spelet är typ beroendeframkallat.

Ingen LK för mig

Det blir ingen LK för mig. Dom jag skulle gå med kan jag inte gå med längre. Hade verkligen sett fram emot LK det här året. Men det sket sig, som alltid. Jag vill inte bo här! Nu ska jag verkligen försöka göra ALLT för att komma till USA så att jag får tillbringa 10 månader där. Då får jag va borta från det här skit Luleå. Det blir skönt.

Snål yaoo

Denna dag bestod av att övningsköra, bada, sola, äta glass och chilla med pappsen. Det har väl varit en trevlig dag. Taggar LK imorgon! Men jag kommer vara väldigt snål med mina pengar eftersom jag SKA till USA så jag ska spara alla pengar som går och alla kommer tycka att jag är tråkig för att jag inte åker några karuseller men det skiter jag i. Jag ska ha råd med det där jävla utbytesåret! :D

Halebop

Nu ringer jag äntligen med halebop. Nu kommer det blir mycket billigare än med Telia. Telia suger helt ärligt! Nu måste jag bara fylla på pengar på mobilen sen är det bara att sätta igång att ringa och smsa.

True

Vaknade för ca en timme sedan. Har ju inte hunnit göra så mycket sen dess. Igår skrev jag lite i min dagbok. Det är ganska nice att ha en dagbok som man kan skriva i utan att någon vet vad jag skriver om. 

 


Vilken är finast?

Nu har jag precis satt in den nya headern. Vilken tyckte ni var finast? Den jag hade innan eller den nya.


Den gamla



Den nya

Shululu

Kom hem för ett litet tag sen. Har som sagt varit på tuna med Nai och Dilan. Vi chillade en stund på tunavallen och sen hemma hos Dilan. Det var la trevligt.


tuna ikväll

Nai ringde för ett tag sedan och undrade ifall jag skulle göra något ikväll, och det skulle jag inte så det blir att dra till Tuna för mig och vara med Nai och Dilan. Det blir roligt! Men jag har typ inga kläder och en stor megafuläckligfinne precis vid ögonbrynet så att den går inte att täcka över med håret heller. Fuck! Men det är ju naturligt. Men äckligt. MEN JAG VET!! Kom precis på värsta bra idén, det är ju bara att ha på sig solbrillor! :D Kvällen är räddad!


Så här ser min nya header ut för tillfället. Ska sätta in någon awesome text och sen är det bara att sätta upp den i bloggen. Antingen blir det ikväll efter jag kommit hem från tuna eller så får det bli imorgon.

Sunny

Vaknade vid 11 av att pappa kom och väckte mig. Då klev jag upp, åt frukost och chilla i solen. Nu är jag inne igen och funderar på att göra en ny header, kanske till och med en helt ny design på bloggen. Men vi får se.

Waikiki, Hawaii

Ni vet, jag har snackat om att jag kanske ska på ett utbytesår i USA. Så här kommer det bli, först var det tanken att jag skulle åka om ett år, alltså augusti 2012 men nu har jag bestämt mig för att vänta ytterligare ett år så att jag åker augusti 2013 ist. Dels för att då vet jag 110% säkert om jag verkligen vill åka och sen är det större chans att jag kan åka för att då har jag hunnit samla ihop mer pengar.

Men jag ska verkligen göra ALLT för att jag ska kunna göra det här. Jag vill det så otroligt mycket. Och som man brukar säga "om man verkligen vill något då är ingenting omöjligt".. typ nå sånt, eller som Justin Bieber säger "never say never".

Och så har jag bestämt mig att någongång in mitt liv, innan jag dör så ska jag besöka en av Hawaii's öar som heter Oahu och staden Waikiki. Ett helt OTROLIGT ställe, surfing och nattliv. Det är det bästa! Usch va kul! Dit ska jag bara någon gång, så är det bara! Jag kanske till och med bosätter mig där. Men faktiskt, jag skulle helt klart kunna tänka mig att bo där. Fyfan vilket liv! :D AWESOMEEEEE!♥

Waikiki dagtid. Helt awesome eller hur?


Waikiki nattetid

I LOVE THIS PLACE!!♥

We run the night

Idag har det inte hänt mycket, därav den kassa uppdateringen. Men jag har väl haft en helt okej dag. Ville egentligen vara ute i solen mer men vi fick besök och solen var bakom trädet osv.


Catwoman

Har precis sett en film, Catwoman. Så jävla bra den var! Helt ärligt. Bra gjord. Med det sagt så säger jag godnatt!