Söndag

Denna dag har varit sååååå jäkla seg. Vaknade vid 8.30 och städade halva huset, pantade burkar och sen har jag typ bara legat i soffan hela dagen. Jag är så trött. Och jag förstår inte varför jag inte kan sova längre än till halv nio, vad är det för fel lixom? Brorsan vaknade ju fem idag, det hade jag lätt behövt göra jag också.
 
Men snart ska vi fara iväg och hämta mamma, Tobbe och morfar på flygplatsen. De har haft en härlig vecka i utlandet dom. Ååh vad jag också vill utomlans! Men i januari kanske det blir. 
 
 

Partyyy

Hade en bra kväll igår. Eller ja, den var både bra och dålig. Jag hade nog alla emotions som man kan ha, förutom arg. Men den bestod av en del drinkar och prat och lite spel osv. Men det var nice.
 
Annars så har jag varit på öppet hus idag. Kan ju säga att det inte var så roligt att gå upp halv nio när man somnade kl 5. Och liiiite bakis var jag nog. Men det kunde ha varit värre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Ååh jag är snart klar med min klänning som jag håller på med på sömnaden. Imorgon lär jag hinnna färdigt allt. Annars så händer det inte så mycket, har börjat träna igen, men väldigt försiktigt. Jag är inte riktigt frisk ännu så det blir bara styrke just nu och ingen kondition. Men det är härligt att känna träningsvärk igen.
 

Beautiful Sky

Jag fick tydligen en rejäl förkylning. Gick hem från skolan idag och har suttit och käkat glass och kollat på oth hela dagen. Fast nu har jag ont i magen. Har tagit helt paus från träningen nu för att vila och bli frisk, sen kör jag på nästa vecka. Förhoppningsvis är jag frisk tills dess. Annars kommer jag börja rulla snart, haha.
 

Sick

Har varit hemma från skolan idag. Fick ont i huvudet vid tretiden igår och det har hållt i sig hela denna dag och det har fortfarande inte gått bort. Får se hur det känns imorgon men jag ska nog fara till skolan oavsett. Det blev ingen träning heller för att jag hade galet ont i halsen. Vaknade i natt av att jag var törstig och så skulle jag dricka lite vatten men det var typ omöjligt, kändes som knivar. Asså fuck! sista träningsveckan och jag blir sjuk!? Och inte nog med det.. jag är sjuk högst 2 dagar per år och just en av dom dagarna så serverar dom glass till lunch, och när händer det lixom?
Äntligen har snön kommit! Dock så smälter den bort just nu.
 

Måndag

Första dagen tillbaka på skolan idag då. Satan vad trött jag har varit idag, och ont i huvudet. Bakisdagen kom en dag för sent haha. Var ju på farmen i lördags. Asså det var kul men har haft roligare utekvällar. Kan inte riktigt sätta fingret på vad men det saknades något.
 
Nu har jag bara en träningsvecka kvar av mitt 12 veckors program. Sen ska jag sätta ihop ett eget litet schema och bara träna fyra dagar i veckan. Jag hoppas att jag klarar av den här veckan bara för att jag börjar bli förkyld, har as ont i halsen nu och som sagt i huvudet också.
Sötisar♥ Sannis bild