Tyvärr

Antagningsprovet gick ju inte direkt som förväntat. Jag klarade inte styrketestet så det blir inget GMU för mig. Iaf inte inom den närmsta framtiden. Skit tråkigt! Först kände jag liksom att jag tydligen var för svag. Men snackade om det med en annan liten tjej som jag träffade där och hon sa att det testet är orättvist för korta tjejer. Vilket jag nu också har insett för jag fick inte användning av bena mycket alls. Jag lyfte min egen vikt men det var inte tillräckligt.
 
Men annars så har denna korta vistelse i Stockholm varit bra. Fick äta massa hotell mat och träffa en bra och härlig person, pröva på en till sida av Stockholms uteliv som för övrigt blev hyfsat lyckad, ätit glass, fått en blåsa under foten för att jag gått så mycket och träffat Johanna för andra gången det här året, vilket är ovanligt och en tredje gång lär det bli också.
 
Men sömnen har fått lida en hel del den här veckan. Det blev en sen utekväll i fredags och fick bara en timmes sömn. Dagarna innan det har också varit sömnlösa pga nervositeten och en natt på tåg. Sov ju även på tåg i natt men det kändes som att jag sov väldigt bra. Somnade redan kl 9 och vaknade 06.30. Så jag fick ju iaf 9 timmars sömn. Men är galet trött idag! Så det lär bli en tidig kväll även denna kväll.
 
 
 

Nervöööös!

I morgon is the Day. Fyfan vad nervös jag har varit! Jag kunde inte somna inatt så jag lär inte vara så pigg imorgon och speciellt för att jag inte kommer få mycket sömn inatt heller eftersom jag åker tåg. Men jag ska trycka en koffeintablett imorgon så kanske jag blir pigg. Nervositeten har dock lagt sig nu, men den lär dyka upp snart igen. Fyfan vad jobbigt det är! Varför ska man ge sig in på sånt här? Men samtidigt vet jag ju att man måste göra saker för att få en förändring i sitt liv och för att nå det man vill.
 
Men klockan 14 imorgon, det är då det gäller så då får ni gärna skicka en extra tanke till mig och hålla tummar och tår. Jag lär ju skriva en uppdatering om hur det gick senare på kvällen eller så gör jag det på fredag.
 
Men shit asså! Den här dagen har legat så långt fram i tiden och nu är det här. Det känns så overkligt. Det kanske inte är en stor grej, jag vet inte, men det känns jävligt stort.
 

Optimist

Vilken underbar dag det har varit idag! Jag drog och simmade i en timma och sedan tog jag en promenad i det fina vädret till storheden och köpte diverse saker som dom behövde här hemma. Till mig själv köpte jag jordnötsbågar. Tänkte ju, som jag sa igår, ta jordnötsringar men jag kollade på ingredienserna och det innehöll rågmjöl. Vilket är gluten, som jag inte äter. Men så såg jag då jordnötsbågarna och i dom var det enbart majsmjöl satt då blev det dom. Det ska bli gott!
 
Snart är även detta lov slut. Buhu! Dessa lov är ju faktiskt mina sista lov någonsin. Jag kommer aldrig mer att ha sportlov. Känns ju lite tråkigt men det ska bli jäkligt gött att gå ut skolan och börja sitt liv. Det finns så många möjligheter! Jo idag är jag optimistisk. Det känns bra.
(Inlägget som precis las upp innan detta, förinställde jag igår och då var jag inte optimistisk alls. Jag var faktiskt väldigt less och negativ igår. Så vet ni det.)
 

Inte kan väl jag

Exakt nu om en vecka så har jag nog precis gjort klart alla tester. Det har inte riktigt fallit in än. Det känns inte som att jag ens ska göra detta. Att jag ska söka till GMU. Ofta jag ens kommer klara av det. Själva utbildningen alltså. Aa, testerna också för den delen. Men tänk.. ryggsäcken man ska gå och bära på väger ca 20kg och så ett vapen på det som väger ca 5kg, vilket då som ni kan räkna ut blir 25kg. Ska jag som bara väger knappt 45kg kunna bära på en sådan tung utrustning. Den väger mer än hälften så mycket som jag. Det kan inte vara lätt! Men det är inte det jag vill ha heller. Jag vill ha det tungt, jag vill ha en utmaning. Det är det jag tycker om. Men detta känns för tungt. Det känns som att jag inte kommer kunna träna upp den förmågan. Det är nog tungt att gå med 10kg på ryggen.
 
Sedan känns det smått orättvist också. Standarden på personerna som går GMU kanske är killar på ca 80kg. För dom blir inte 25kg så galet tungt. När jag fick testa ryggsäcken på en mässa i Piteå för några veckor sedan så var jag tvungen att hålla emot så galet mycket för att inte tippa bakåt. Jag tog i med hela bålen och hade nog inte tagit mig många steg framåt. Men med en skivstång är det dock annorlunda. Där lastar jag på 50kg och kör squats utan problem men vikten kommer på ett annat ställe då. Det blir lättare. Men nu är det inte en skivstång vi ska gå runt och bära på.
 
Jag får väl bara ta en sak i taget. Jag kanske inte ens blir antagen och då är ju det problemet ur världen.
 

En vacker dag

Det har äntligen varit sol idag. Det känns som det var jätte länge sedan. Så jag började morgonen med en liten banan och tog sedan en promenad på 40 min. Så härligt! Dock var det väldigt halkigt på vissa ställen så man fick passa sig. Jag har börjat lyssna på en ljudbok för någon dag sedan, Cirkeln, som ni säker har hört talas om. Den är väldigt bra iaf så den slog jag på under promenaden. 
 
Just nu är jag väldigt sugen på jordnötsringar men det är faktiskt inte helg än så jag försöker hålla mig från att inte springa iväg till affären. Det är konstigt det där.. när man har och är aktiv så känner man att man inte ska äta så mycket onyttig och man tänker verkligen till. Vilket leder till att man håller sig borta för sötsakerna men när man inte har varit aktiv på ett tag, när man har varit lat, så kan man proppa i sig allt möjligt onyttigt. Och det är ju egenligen när man håller igång som man "kan" käka onyttigt för att man bränner bort det snabbare (om man kört något typ av intervallpass speciellt). Då ligger förbränningen på en högre nivå än annars.
 
Kan även berätta att jag har börjat kolla på Biggest Loser Sverige som startade för några veckor sedan. Tycker verkligen om det programmet! Jag hade gärna varit med själv bara för att få träna så helvetes mycket som dom gör. Det är självklart jävligt jobbigt men ändå sjukt roligt tror jag. Men det är bra gjort av dom! Från att inte ha tränat alls i princip till att träna typ 8 timmar per dag + en superstrikt diet på det. Det är tur att dom har varandra så att dom kan peppa varann. Det hade nog inte funkat lika bra annars. Och såklart deras PT:n också. 
 
Sorry för att jag skriver så långa texter men det är roligt att skriva även fast jag inte är så bra på det. Tack för att ni som läser läser men jag förstår om ni inte gör det. Det var allt för idag!
En bild från januari.

Bodystore

Fick hemma dessa trevliga grejer från bodystore igår. Älskar verkligen Questbars! Dessa är smaker jag inte testat. Förut har jag testat bla double chocolate chunk och den var hur god som helst! Dock tycker jag bara om dom när man värmer dom i mikron i några sekunder. Annars är dom ganska hårda och sega. 
Koffeintabletter, hand/fot kräm, QuestBars: chocolate chip cookie dough, mixed berry, s'mores, QuestCravings: peanut butter cup, ansiktskräm, jordnötssmör och intimservetter.

Jo jag lever!

Tjaa! Long time no see!! Tänkte bara uppdatera om vad som hänt den senaste månaden. Just nu har jag lov vilket är jävligt skönt. Jag har varit på RPM (hårdare typ av spinning) tre dagar i rad nu. I måndags och igår var det 50-minuterspass och idag ett 30-minuterspass. Jag kan faktiskt säga att jag känner mig lite stolt att jag har orkat och ens idas, jag är förvånad över mig själv. Det känns bra!
 
Jag har dock dragit på mig två skador, den ena i svanken men det börjar kännas bättre och den andra i axleln som inte alls är bra. Vissa dagar, som idag, har den kännts ganska bra men igår.. fyfan säger jag bara. Jag kunde knappt röra på armen utan att det gjorde ont. Vilket inte känns superbra när det bara är en vecka kvar till antagningsprovet för GMU. Men jag ska trycka två alvedon innan isokai-testet så ska det nog gå vägen.
 
Vad mer har hänt.. var och såg Fifty Shades of Grey för några veckor sedan, har även läst ut två böcker så jag har bara den sista kvar nu. Det är något med böckerna som jag inte fattar varför jag fastnar för dom. Men dom är verkligen fängslande.
 
I skolan så går väl saker och ting helt okej. Blev riktigt less på kappan jag håller på att sy nu innan lovet för längden på fodret och yttertyget stämde inte och allt blev så krångligt. Så det suger, men ska ta tag i det till veckan. Sen har vi börjat med underkläder, skit kul! Och balklänning håller vi också på med. Fullt ös! Plus att man har ju en kollektion att jobba på också..