Fredag

Jag har varit ledig idag eftersom att jag inte fått någon praktik plats än. Men det har inte hänt mycket idag. Jag har packat och packat upp och nu är jag hos pappa. Det blir väl att se en film om typ en timma och sen sova eller något.
 
 
Nog längtar man lite till vintern ändå. Eller typ julafton

Starcrossed

Idag har jag bara haft en sy lektion och sedan lånade jag en bok och sen drog jag hem. Jag har snart läst ut Jag Är Tyvärr Död Och Kan Inte Komma Till Skolan Idag så därför ville jag låna en ny och den här gången blev det Starcrossed. Den verkar vara lite Twilight kopia men vi får se när jag har läst den.
 
Men nu sitter jag här och är hur trött som helst. Jag fattar inte varför jag är så jäkla trött. Men jag ska typ ta en powernap nu och sen får vi se vad jag gör efter det. Men ikväll har jag cheerleading träning igen så då blir det att fara på det.
 
Dagens lunch:
 

French Manicure

Har bara haft en lektion idag, engelska. Gick väl inte bra men inte dåligt heller. Men jag har börjat känna mig lite osäker, fast jag vet att jag verkligen inte vill hålla på med teater och jag tycker ju om att sy och så. Men det är väl klassen just nu som gör att jag känner mig osäker. Så jag hoppas verkligen att det kommer bli bättre snart.
 
Men det har inte hänt så mycket idag. Jag har verkligen inte energi till någonting just nu. Är för det mesta trött hela tiden. Men igår var jag på cheerleading träning och det var nice och imorgon har vi träning igen.
 


Målade min naglar i förrgår men dock så blev ju blomman helt kaos. Inte fin! 

HV1TEX

Okej, första dagen på Textil. Gick väl helt okej men det är alltid jobbigt att inte känna någon förstås. Men det blir ju bättre sen. Imorgon har jag bara en lektion, engelska. Men jag är inte helt säker om jag ska fortsätta med det men vi får se, eftersom jag läser om kursen och det känns egentligen lite onödigt men ja.
 
Vad jag fick göra idag var att börja brodera. Vi ska sy en liten påse att ha grejer i. Sen hade jag ett 2 timmar hål men det spenderade jag med min gamla klass och sen hade jag idrott. Det går tydligen att gå med ettorna även fast jag gör klart tvåans kurs i idrott. Fattar inte riktigt hur det funkar men jaja.
 


Som ni ser är jag ledig på fredagar vilket betyder att jag kommer ha någon slags praktik där. Antingen i en kläd butik, sy butik eller typ förskola eller något annat. Vad dom hittar åt mig typ.

Hemma spa

Har haft teater i 3 och ½ timma idag. Drygt! Men nu har jag iaf fått en plats på Textil & Design och jag börjar imorgon. Spännande och nervöst. Men det blir kul. Kommer dock sakna min gamla klass grymt mycket. Bästa klassen jag någonsin haft!♥
 
När jag kom hem från skolan har jag kört ett litet hemmaspa med egengjord hårinpackning och ansiktsmask och sedan fotbad och nu ska jag fixa mina naglar.
 
 Ansiktsmask: havregryn, mosad banan och honung. Hårinpackning: youghurt och äggula
 
 
 
 
 
 
 

You're amazing

Har varit på cheerträning ikväll. Det var ganska nice men nu är jag lite slut. Ska typ gå och lägga mig och läsa och sen blire upp till skolan imorgon. Dock så vet jag inte vad som händer, men jag ska snacka med min mentor för att det känns ju onödigt att vara på teaterlektionerna när jag ändå inte har någonting där att göra. Dom övriga lektionerna så lär jag ju mig iaf något.
 
Annars idag så har det inte hänt särsklit mycket, jag har ritat en bild för mitt fotoalbum, men det är långt ifrån klar. Sen så såg jag reprisen från Justin Bieber i Oslo för att jag missade början av det igår. Men shit vad han är bra! Jag kan inte sluta kolla om och om igen på intervjun/showerna, men mest showerna. Längtar så stört mycket till april då jag ska se honom live!♥
 
Asså hjärta!

Blue and Purple

For iväg en snabbis till stan idag för att kolla om dom rosa jeansen var kvar men det var dom tyvärr inte  men jag köpte två linnen ist. 
 
Annars idag så tänkte jag sy men symaskinen funkade inte så då blev det inget med det. Men ist så satte jag igång med ett fotoalbum. Går typ ganska bra ändå.
 
Linne - gina tricot - 149kr 49kr
 
Topp - gina tricot - 149kr 29kr

Fredag

Har inte fått något svar angående hur det blir på måndag om jag ska börja Textil & Design redan då men jag har mailat syon så jag hoppas hon svarar snart. För att annars lär jag ju vara ledig på måndag för att det är bara teater under hela dagen och jag har inget att göra där så det känns ju meningslöst.
 
Annars då, gick på stan ett tag efter skolan idag för att testa ett par sjukt snygga jeans på gina och så hittade jag ett par rosa som jag funderar på att köpa. Men jag ska gå till stan imorgon och kolla om dom är kvar för att dom kosta bara 50 kr och det var bara en storlek kvar av min storlek. Men jag hoppas dom är kvar.
 
Fast jag ska ju egentligen inte köpa något på en månad men jag har presentkort på gina så då gills det inte.
 
Sen har jag varit och sprungit ikväll, det blev 6 km på mjölkuddsberget på 29 min. Ganska bra ändå tycker jag.
 
Har använt mina jeffrey campbell FAKE skor flitigt denna vecka och det känns bra och gå i dom nu. Det är inte lika jobbigt. Ganska coolt hur snabbt man vänjer sig ändå.

Långt inlägg

Hade min längsta dag ever i skolan idag. Slutade 15.55 och jag tror ärligt att jag aldrig någonsin har slutat så sent. Men konstigt nog gick dagen ändå väldigt snabbt. Och historia som jag trodde jag hatade tycker jag är ganska roligt. Men idag har jag snacka med stuidevägledaren och troligtvist så får jag börja Textil & Design på måndag. Lite pirrigt! Men det blir bra.
 
Hoppas bara att jag kan lära känna folket även fast jag bara har sy lektioner med dom och då brukar man inte snacka så mycket, fast det beror ju på vad man gör. Ifall man typ stickar så kan man snacka en del.
 
Men jag kommer gå till skolan som vanligt imorgon och ha estetisk kommunikation och teater efter det. Shit pommes!
 
Jag har varit lite lat tycker jag med träningen dom sista veckorna men ikväll gick jag faktiskt ut och gick ca 5 km och imorgon funderar jag på att springa. 
 
    

Mandelmuffins

Kände för att baka ikväll så jag slängde ihop en lite nyttigare muffin. Dock blev den inte så god men om man har lite vaniljvisp eller grädde till så tror jag att det skulle bli lite godare för att den saknar sött.
 
Ingredienser

200 g sötmandel 
2 st ägg 
3 msk honung 
1 dl kokosflingor 
0.5 dl vaniljkesella 
0.5 tsk kardemummakärnor 
1 tsk vaniljsocker 
1 tsk bakpulver 
1 dl mandel, flagad 

 

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Mixa mandlarna fint i en matberedare.

3. Vispa ägg och honung poröst.

4. Tillsätt mandel, kokos och kesella.

5. Stöt kardemummakärnorna fint i en mortel och tillsätt kardemumma, vaniljsocker och bakpulver till smeten.

6. Fyll muffinsformarna till hälften och toppa med flagad mandel.

7. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.

 

Bytt design

Tittar tillbaka i bloggen just nu för att jag nyss har bytt design och vill kolla att allt funkar och så. Men asså det känns som en helt annan livstid. Men det handlar bara om ett år sedan. Jag är verkligen inte den personen jag var då, jag är gladare, eller jag känner mig iaf gladare. Men dock börjar jag sakna mitt bruna hår, fast jag vill nog ändå vara ljus. Asså jag vet inte. Men nej jag ska inte färga brunt det blir bara jobbigt.
 
Tryck på F5 ifall ni inte ser den nya designen. Blir lite less på att blogg.se har ändrat alla koder och sånt i stilmallen och kodmallen så nu kan jag inte fixa till designen som jag vill för att jag vet inte var jag ska ändra och sånt. Och det är verkligen synd.
 

Dagens

Hadei ngen teater idag så jag slutade redan 11.25. Skönt! Speciellt eftersom jag inte tycker om teater längre och jag kommer snart att få byta till Textil & Design. Eller jag är ju inte säker men jag träffade Textil läraren och hon sa att det finns en plats över nu så därför borde ju jag få komma in snart men vi får se. Tills vidare går jag i min "vanliga" klass. Det känns ganska bra att vara 2:a men snart blir jag 1:a igen. Buhu! haha nej men det går nog bra.
 
Har använt mina underbaringar idag. Dock känns det som att jag inte kan gå i dom även fast mina vänner säger att jag kan det. Men det är någonting som inte känns helt nice. Men men, ju mer jag går i dom desto bättre blir jag.

e.l.f produkter

Kom på att jag har glömt att visa er vad jag beställde från e.l.f för någon månad sedan då det var 50% på allting. Så därför tänkte jag göra det nu.
 
Nourishing Cuticle Pen | Nagellack (White, Gum Pink och Black)  | Eye Primer & Liner Sealer | Shimmering Facial Whip (Golden Peach och Pink Lemonade) | 2 in 1 Conditioning Gloss (Perfect Pink och Love It) | Brightening Eye Color (Brownstone) | Lip Definer & Shaper | Travel Mirror
 
Jag har börjat från vänster högst upp och gått till höger.
 

Tisdag

Vi har redan börjat gå efter schemat så första lektionen bestod av engelska. Sedan hade vi historia men vi fick sluta vid 11 ist för 12. Så det var ju skönt. Men den där lektionen är egentligen 3 timmar lång med en kort rast på 10 min. Man ba kul! 
 
Sen drog jag hem för att vi hade inga mer lektioner för dagen. Och nu har jag tränat och gjort mig en egen müsli. Dock inte så svår, innehåller bara fiberhavregryn, nötter, linfrön och nå andra frön, och lite kanel.
 

Color

Sminkborstar från MAC

 

Back to school

Det var verkligen roligt att träffa alla igen. Vi fick våra scheman och så snacka dom en massa sen fick vi gå hem. Så då gick vi och käka och sen satt vi ute ett tag i det fina vädret.
 
Men nu är jag hemma och jag har äntligen fått hem mina sminkborstar från ebay som jag beställt för typ en månad sedan. Men dom får ni se bilder på sen. Nu ska jag antingen gå ut i solen och sola eller träna. Vi får se vad jag känner för.
 

Ett bra slut

Det har varit en jätte trevlig helg i stugan med Sanna. Vi har egentligen inte gjort så mycket men det har ändå varit nice. Vi grillade pinnbröd igår och det måste ju nästan vara en av det godaste och mysigaste man kan göra typ. Sen har vi sett film, spelat kort, hoppat studsmatta, solat och det var typ det. Men verkligen ett bra slut på sommarlovet. Hade dock inte tackat nej några veckor till ledighet.
 

Torsdag

Tjoo! For till mamma idag för att pappa skulle till fjällen och springa. Men jag skulle ändå hit imorgon så en dag spelar ju ingen roll. Jag har iaf inte gjort särskilt mycket, gjort ett ärende på min bank och sen tränat och lyssnat ljudbok. 
 
Nu ska jag snart beställa hem lite saker från ebay. Sen ska jag se ett avsnitt av Hart of Dixie (nej, det ska inte stå heart). Bra serie!
 
Imorgon far jag till stugan och ska vara där hela helgen så det blir ingen uppdatering föränn på söndag kväll. Och Sanna ska följa också, det blir awesome!
 
Min gullepojke mår inte bra just nu. Han är bara skinn och ben och jätte hängig. Och så har han en knöl vid magen så det blir veterinären imorgon. Hoppas det inte är något allvarligt♥

Förlåt

Asså ursäkta så mycket att jag inte har bloggat men jag har verkligen inte haft något att blogga om. Det ända jag har gjort sen i söndags är att lyssna färdigt sista Harry Potter boken, börjat lyssna på Hungerspelen, tränat(ytterst lite), ätit, sovit och så inget mer. 
 
Men däremot har jag snackat med studievägledaren idag och det är tyvärr fullt på Textil & Design men jag ska ringa någon imorgon och ställa mig i kö och så kanske jag kommer in iaf för att det brukar alltid vara folk som hoppar av och så. Fast iofs så har det aldrig varit fullt men just i år så är det det, weird. Men men, jag får hoppas på det bästa.
 
Min insperation just nu. och jag kommer närmare mitt mål.

Nolia

Vi kan ju säga så här, det gick inte så bra på Nolia. Vi hade 3 uppvisningar vid olika tillfällen och första gick dåligt, andra lite bättre och den sista gick ännu bättre men det var ju fortfarande inte perfekt. Men men, det var första gången för mig och vi har inte haft så mycket tid till att öva.
 
Kom hem vid fem idag och sen dess har jag bara tagit det lugnt med lite popcorn och en film, Battleship. Den var typ bra.
 

Nolia imorgon

Idag har jag varit på stan en stund med Sanna och fixat en sak. Sen gick vi hem till mig och chillade. Vi köpte frukt och gjorde en himelsk god fruktsallad bestående av vattenmelon, mango och banan. Efter det hade jag cheerleading träning så jag for dit vid 18. Detta var sista träningen innan Nolia imorgon. Jag känner ju inte att jag är sten säker på vad jag ska göra, men ganska säker. 
 

Cheer

Har haft cheerleading träning idag. Det var fett kul. Och nu har vi bara en träning kvar innan Nolia. Känns lite sådär. Men nog fixar vi det.
 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Men imorgon ska jag på stan med söta Sanna. Och sen har jag träning även imorgon.
 
en 1 månad gammal bild

Something Green

The Hunger Games

Har precis sett The Hunger Games. Den var ju bra men lite störd. Asså ända sen jag hörde vad den handlade om så har jag tyckt att den var lite weird och det tycker jag fortfarande men den var bättre än jag förväntat mig. Jag tror jag ska läsa boken sen när jag har läst färdigt Harry Potter vilket jag snart har gjort.
 
Men nu ska jag sova och imorgon får ni se bilder på mina nya naglar som jag gjort ikväll. Godnatt.
 

Vårrullar..

Har gjort vårrullar till middag idag. Gick ju inte så bra, ser ut som något helt annat än vårrullar. Men goda blev dom iaf och det är väl det som räknas. Och nu förstår jag varför man oftast gör så jäkla många när man väl gör dom, det var ju inte det enklaste om man säger så.
 
Annars så har jag inte gjort så mycket idag. Sprang några vändor upp och ner för trappan. Stört vad jobbigt det blev efter ett tag.
 

Dagens måltider

Frukost: Havregrynsgröt med mjölk och hemmaplockade jordgubbar
 
Lunch: Hårdbrödmacka med kokt ägg. 
 
 
Middag: Kebabtallrik och multivitaminjuice
Dom andra åt pizza men jag kände inte riktigt för det så då blev det kebab.
 
Kvällsmål: Långfil med flingor och lite havregryn
 
 Dagens träning: Jogging 5 km, cheerleading och en liten promenad på 23 min.

Tisdag

Vid tio igår kväll så bestämde jag mig bara sådär att ta en promenad. Så jag var ute på en pw i 50 min. Idag ska jag nog ut och springa och sen kanske jag går igen ikväll. Vi får se, jag har ju cheerleading träning idag.
 

Within My Heart

Jag var på cheerleading igår. Vi tränar hårt nu inför Nolia på lördag som vi ska ha uppvisning på. Vi har precis börjar träna och har bara 2, kanske 3 träningar kvar. Undrar hur det ska gå.
 
Men nu ska jag gå och ta mig något att äta.
 

Dead By April LEVERERADE

Hade en AWESOME kväll igår. Dead By April levererade så jävla hårt och jag ångrar verkligen inte att jag köpte LK biljetten för 240kr. Det var så jävla värt det! Jag stog längst fram i mitten och hängde över gallret så nu har jag jäkligt ont under armarna. Men det är värt det. Och otroligt nog så är jag inte så hes idag som jag trott att jag skulle vara. 
 
Tog typ 200 bilder igår men det är typ bara 5 som blev bra, eller något sånt. hehe. Och ni får ursäkta mig men jag kunde bara inte välja några stycken så det är en hel del bilder här under.
 
Denna bild har jag tagit från Dead By April's facebook sida. Jag står exakt i mitten längst fram.

Bildbomb

Ikväll ska jag på LK med Frida och se Dead By April. Det kommer nog bli awesome. Så nu sitter jag och lyssnar igenom deras senaste album. 
 
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från hela veckan då Johanna har varit här. Många bilder är Johannas.
 
 
 
 

Ulrik Munther

Igår hade jag bara en lugn och skön dag i stugan men idag har jag varit på Lulekalaset med Johanna. Vi såg Ulrik Munther. Gaaash så söt han är och sjukt bra! Men det har varit en bra dag och nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp om mindre än 3 timmar. Jippii! 
 
Ska följa med Johanna till flyget imorgon som går där vid 6.20 så det blir ju roligt.. Fatta trött jag kommer vara. Men vad gör man inte för sin älsklingssyster?
 
Här bjuder jag på en bild från ikväll. Kommer fler imorgon eller någon dag. Johannas bild.