Nike Air

Ååh jag har fått hem mina egendesignade skor nu! Eller ja, dom kom i torsdags.. Tyvärr var jag på dåligt humör den dagen och inte ens skorna gjorde mig glada. Det är därför jag inte gjort något inlägg om dom. Har varit låg hela helgen och är det lite fortfarande. Donno why.
 
Hade väl varit fint med någon färg men eftersom dom var så dyra så ville jag att dom ska kunna gå att matcha till i princip vad som helst. Därav de neutrala färgerna.
 
Men puss I love 'em!
 
 

Färg på balkänning?

Har suttit och skissat på hur min balklänning ska se ut. Är nöjd med resultatet men dock har jag verkligen ingen aning om vilken färg jag vill ha. Rosa är ett definitivt nej! Ingen direkt anledning egentligen, jag vill bara inte att den ska vara rosa. Men har ni något förslag så kom gärna med ett. Jag behöver det verkligen!
 
Lite kort om veckan. Blev bjuden på lunch av pappa i tisdags. Galet gott med sushi! Samma dag blev det även en fika med Sanna. Så roligt att träffa henne igen! Praktik som vanligt torsdag och fredag. Men slutade tidigare på torsdagen för att jag skule till tandläkaren och dra ut en av mina visdomständer. Gick as bra och det är så skönt att ha den ur vägen. Igår drog jag på spinning på morgonen. Väldigt längesedan sist så det var ett jobbigt pass! Har tränat på väldigt bra hela veckan så det känns bra.
 
Dock har jag inte varit lika duktig med kosten.. Jag sa att jag skulle ta en dag att äta sötsaker på. Det har blivit 4 dagar med idag. Det känns fan i kroppen också. Jag känner mig trött HELA tiden, konstig i magen och bara allmänt dålig typ. Men nutella är sååååååå gott!
 
Glöm inte slänga en kommentar om ett förslag på en färg till min balklänning! Thanks!♥
 Jordnötssmör in my ♥

Idas utmaning - Wall Sit

Är med i Ida Wargs utmaning även denna vecka. Gick så bra förra veckan så jag är lite extra taggad på denna vecka som består av 22 min Wall Sit. I can do it! och du också :)
 

Workout

Har bara gått halv dag i skolan idag. Så skönt! Efter det drog jag då till gymmet och där var det inte mycket folk alls. Måndagar brukar det ju verkligen vara smockat men jag tror att klockan var för lite. Folket brukar komma efter tre har jag märkt. Körde iaf ett tungt pass som jag tyvärr inte orkade fullt ut, men gjorde lite andra övningar bara därför. Så det känns bra iaf.
Jobbar på den lilla bicepsen!

19 dagar utan sötsaker

För nästan tre veckor sedan la jag ut en bild på instagram där det stog "1 gilla = 1 dag utan sötsaker", det var 19 st som gillade. Jag trodde aldrig att jag skulle klara 19 dagar men det gorde jag. Är väldigt chockad över mig själv faktiskt men det känns bra att veta att jag kan ha sån kontroll över mig själv när det väl gäller. Mitt nyårs löfte är ju att inte äta pizza eller hamburgare på ett år och än så länge har jag klarat det. Nu är det bara 3 månader kvar så det är ingenting jag har tänkt bryta och ingenting jag ens känner mig sugen på så.
 
Men igår då köpte jag mig själv naturgodis till kvällen. Så otroligt gott och jag njöt på ett helt annat sätt än vanligt. Nu ska jag börja med att ha bara en dag där jag äter onyttigt för att jag tror att jag mår mycket bättre av det och att man även då äter på ett annat sätt. Man äter inte bara för att äta utan man känner verkligen efter på varje bit. 
 
En annan positiv grej som har kommit ut av det här är att jag har mycket mindre huvudvärk än vad jag brukar. Förut hade jag ALLTID huvudvärk efter lunchen en skoldag men nu har jag inte det längre. Sedan känner jag att jag har haft mer energi än vanligt.
Jag tog inte naturgodis för att jag tror att det är nyttigare än vanligt godis för det är det verkligen inte. Det är minst lika dåligt. Jag tycker bara att det är jävligt mycket godare än vanligt godis! Just so you know ;)

GYMgrossisten

Så vad gömde sig i paketet? Jo dessa härliga grejer.
  • Hardcore Shaker
  • Lean Proteinpulver
  • 100% Whey Proteinpulver
  • Everyday Essentials tabletter (fick med på köpet med Lean proteinpulvret)
  • 2 Lean Proteinbars
  • 2 Questbars
  • Amino BCAA
  • Skopa för pulvrerna
  • GYMgrossistens tidning (fick med gratis)
  • Köpte även tabletter som ökar energin, som man tar innan träning för att då orka mer.

Onsdag

Skolan rullar på och veckorna bara flyger förbi. Eller det är både och. Kollar man tillbaka så har vi bara gått 4 veckor i skolan men det känns som det dubbla. Men samtidigt så känner man ba oj är det redan torsdag igen, vilket betyder praktikdag. Det går iaf bra med skolan nu. Den känns inte lika tung som den gjorde i början.
 
Men en grej som känns lite smått tung är att jag har ytterligare 2 dagar till jag inte för äta sötsaker för mina så kallad vänner gick in och gillade min bild på instagram där det stog 1 gilla = 1 dag utan sötsaker. Jag har klarat mig bra i 15 dagar och hade bara en dag kvar så jag berättade det imorse och då går dom såklart in och gillar så att jag får ytterligare två dagar. Tack! Alltså just precis nu är jag inte sugen alls men det brukar komma efter middagen. Då vill jag gärna ha någon sötsak och inte blir det bättre av att pappa tar fram glass och äter. #Plågas
 
Hämtade ut detta paket idag. Som jag har längtat!
Vad som finns i det får ni se imorgon!

Vecko-utmaning

Utmaningen hos Ida Warg denna vecka är 500 Bicycle Crunches. Tyckte det passade mig väldigt bra så jag hänger på den och tycker att ni ocksa ska göra det!
Har avklarat 90 st idag så bara 410 st kvar ;)
 

Go hard or go home

Var på bio med Elin i fredags och såg Lucy. Så otroligt bra film, verkligen! Väldigt intressant och den får en att tänka efter, iaf jag gjorde det. Se den!
 
Har kommit igång bra med träningen nu i helgen. Blev ju nästan en hel veckas uppehåll pga förkylningen och jag är fortfarande lite förkyld men jag orkade inte vänta längre så nu kör jag på. Men försöker ta det lite lugnt.
 
Sedan har jag beställt min studentmössa idag. So excited! Känns väldigt bra men även fast man tar saker för givet så försöker jag njuta av det sista året. Det kan vara jävligt drygt att gå i skolan ibland men jag vet att jag kommer sakna det sen så det är bara att passa på att njuta nu. Eller iaf uppskatta den.
 

Shopping i Piteå

Har varit i Piteå idag och shoppat med mamma. Plånboken är nog nöjd med dagens inköp men jag själv hade velat hitta lite mer. Men jag är nöjd med de saker jag köpte iaf. Det har varit en trevlig dag och så fick jag en ros av sossarna också.
 

Scary!

Igår natt så sov jag inte en enda sekund. Vet inte riktigt varför men jag kunde bara inte somna. Så vid 4-tiden gick jag upp och gjorde te och så satt jag med mobilen ett bra tag. Har blivit väldigt förkyld så det är iaf en av anledningarna till varför jag inte kunde somna. Det var jävligt drygt! Gick iaf till skolan och gjorde det jag skulle. Inatt kunde jag tack och lov sova men har varit väldigt seg i huvudet.
 
Från en sak till en annan.. jag piercade min navel idag. Är så nöjd. Dock var det väldigt obehagligt när jag skulle rengöra den senare när jag kom hem. Det gick jätte bra under tiden jag rengjorde men strax efter så känner jag bara hur varm och yr jag börja må, mådde även illa så jag gick till toaletten och på vägen dit blir det svårare och svårare att hålla sig uppe. När jag väl var framme så rasar jag som ihop och så låg jag på golvet ett bra tag. Hade jag inte hunnit sätta mig så hade jag nog svimmat tror jag för precis innan jag som "föll" ihop så kändes det som att ögonen snurrade runt några varv. As läskigt! Fyfan. Så nu gruvar jag mig lite inför nästa rengöring.
 

Kvällspromenad

Jag och Elin gick en promenad på 2 timmar igår kväll. Underbart härligt! Vi gick bl.a förbi hennes gamla skola på Tuna för hon ville se den och så ville vi även se en tunnel som några ungdomar målat i sommar. Vi tittade även förbi fotbollsplanen där och körde intervaller lite snabbt. 
 

Spontan utekväll

I fredags blev det en spontan utgång med Elin. Kvällen blev helt okej, inte den sämsta men inte det bästa heller. Det var typ mest 30-åriga killar där och inte var dom snygga heller. Men somnade rätt sent ändå för att Elin hade tappat bort sin grej för att få ut sin väska från garderoben så då fick vi sitta och vänta tills alla gått.
 
Det var så jävla världelöst, Elin betsällde en jätte god drink och sen gick jag och beställde en likadan men jag fick en helt annan, den var inte ens god. Så där slösade man bort sin pengar lite! Däremot hittade jag ett presentkort på Spotify, 300kr, så nice! Så nu har jag Spotify Premium i 3 månader, inte helt fel!
 

My weekend

Tänkte berätta lite om min helg. I lördags kom Sanna, Moa och Elin till mig för en sleepover. Det var väldigt mysigt. Vi käkade tacos och marängsviss och snackade massa. Vi spelade lite spel också, bl.a charader, haha! Men jag har lyckas vända tillbaka dygnet nu så jag var så galet trött redan vid 21 tiden så jag slocknade vid 24 medans dom satt och snackade. När vi alla hade vaknat så käkade vi och sen gick vi ut på en promenix i det fina vädret. När vi kom tillbaka så började vi fixa med lunchen. Det blev mina hemmagjorda minipizzor. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men det är cognacsmedwurst på nachos och så stoppar man lite ketchup och ost på och så in i ugnen. DELICIOUS!
 
Over all.. en väldigt bra helg!
Var på min första praktikdag på Björkskataskolan i torsdags. Det gick bra. Men fick mest bara stå där för att 7:orna hade en stor genomgång om vars allt finns osv. Sen fick jag fylla på massa broderitrådar som ni ser här ovanför. På fredagen fick jag fortsätta på ett projekt som textilläraren börjat med. 9:orna har fått brodera något valfritt på en stor duk och så har jag fått klippa ut allt och sedan börja sy ihop som ett lapptäcke. Det ska sedan hängas upp i skolan.

Små Fötter

För det mesta tycker jag om att ha små fötter. Det ser som lite finare och gulligare ut. Men när det kommer till att köpa skor då är det fan inte lätt. Högklackat går bara att köpa från kinasidor vilket kan vara svårt när det inte går att prova dom innan och sedan luktar dom galet mycket plast. Det luktar lixom alldeles för mycket.
 
Och som idag, jag har kollat runt lite på internet efter sneakers med kilklack och det finns inte i barnstorlekar såklart. Vilket man kan förstå. Men så finns ju jag som har storlek 34/35 och är 19år. Då får ju jag helt enkelt skita i det. Synd! Men har även kollat på Nike Air och dom finns faktiskt i barnstorlekar men samtidigt vet jag inte om jag vill ha sånna för att i princip alla har dom. Men dom är galet snygga det är dom!
 
Jag insåg idag att jag är nog en tjej som trivs bäst i träningskläder. Jag känner mig oftast obekävm när jag har jeans och en tröja men alltid när jag har träningskläder så känns det bra och jag känner mig bekväm. Därför började jag fundera på att köpa ett par dyrare skor, tex nike air max just för att dom har en liten platå och är träningsskor, även sneaker med kilklack är ju det så hade gärna haft ett par sånna för då kommer man upp en del men kan fortfarande ha träningskläder på sig. Ser ju bara galet ut om man skulle ha fina klackar till träningskläder. Det funkar ju inte!