1 vecka kvar då, TAGGA!

Det blev ingen bloggning igår för att jag hann aldrig sitta vid datorn. Jag var först med pappa och kollade på springskor till mig och vi köpte ett par också, så det är nice! Sen så lagade jag lasagne. Hur gott som helst! Det är nog en av mina favoriträtter. Och sen hann jag bara packa och fara till mamma med alla grejer och sen hem till pappa igen. Och då hade jag ingen dator.

Idag har jag bara haft teater för att jag är klar med nk kursen och matte kursen, SKÖNT! Och sen har jag väl inte gjort så jätte mycket, har fixat lite av mammas naglar. Men jag gör klart dom imorgon och då får nu ju se såklart.

Tisdag

Idag fick vi veta vårt matte nationella, tack och lov så klarade jag det. Sen hade vi 3 ½ timmars hål och sedan en lektion på typ 30 min. Värt!..

Sen har jag också varit hos tandläkaren och stoppat in nå järngrejer. Inte alls bekvämt. Och det är svårt att säga G och även K i vissa ord.

Men nu ska jag se sista avsnittet av OC i säsong 3.

Leopard nails

Denna skoldag har varit ganska värdelös. Men det är väl så dom sista veckorna inna sommarlovet. Jag har iaf bara haft teater och där hade vi inprovisationer och sen fick vi sluta.

Och igår kväll innan datorn fick ett anfall så målade jag naglarna. Jag blev typ nöjd!

Fuck you då!

Det kommer inte komma upp någon sminkvideo den närmaste tiden iaf. Min fucking dator bestämde sig för att krascha och jag hade inte hunnit spara det jag redan hade redigerat så nu är jag jävligt less! Så jag kanske börjar om med redigeringen nästa helg men vi får se. Just nu är jag så jävla äckligt less på datorn.

Men jag hoppas att datorn håller ett litet tag till. Jag har ju fått igång den igen iaf men jag skulle behöva spara allting som finns och sen rensa hela datorn och göra den som ny så kanske den håller ett år till. Och jag har typ fått virus av något idag också, så det kan vara en orsak till kraschen.

Grattis Loreen

Asså helt sjukt att Sverige vann! Jag har fortfarande inte fattat det. Men hon var helt klart värd det och nu har man planerna för nästa år klara. Asså så galet och så bra och underbart och jag vet inte vad jag ska säga. 

underbart

Nu har man spungit en mil på 1 timma och 10min. Jag är ganska nöjd ändå för att jag klarade av att springa i princip hela tiden. Men jag ska försöka få ner tiden till 50min. Det blir nice.
Men nu känner man sig duktig och så har man fått lite bränna på det. As bra! Och ikväll ska jag frossa chips och choklad framför melodifetivalen.

Första gången ever jag sprang en mil så jag tycker jag förtjänade medaljen ;)


Someday

Denna skoldag har varit ganska lång ändå. Längesen vi hade alla lektioner full tid. Men sen har jag också varit hos tandläkaren och stoppat in gummigrejer. På tisdag blire tandställning. Kul liv! Fast det är iofs inte säkert eftersom jag ska till USA om lite mer än ett år så kan inte jag ha tandställning i USA för det skulle ju kosta en förmågenhet att gå och dra åt var 6:e vecka.

Annars hare väl inte hänt mycket. Min pappa har kommit hem från Uppsala och imorgon blire stadsmaran. Fast bara 1 mil då.

Hittade Justin Biebers parfym på stan igår. Jag kan inte ens beskriva min reaktion men lite crazy blev jag. Men jag vet inte om jag ska köpa den, asså den luktade ju gott men den liknade en annan parfym jätte mycket men jag vet inte vilken. Men vi får se. Jag har typ inte råd.

Pattern

Denna skoldag har varit helt jävla värdelös. Hade muntilga nationella i matte kl 08.20 till 08.45 och sen hade jag ett långt hål till kl 12.30 och då visar det sig att teaterläraren inte kommer så jag skulle kunnat gå hem efter nationella. Ååååh! galen!

Men jag tillbringade hålet med Moa B, Frida A och Sanna Å på stan. Och jag hittade ett par asfräna shorts och så köpte jag en parfym som jag haft innna men den har tagit slut.

Och igår spelade jag in en sminkvideo, som dock inte blev så bra. Men jag tänker redigera den nu och sen lägger jag upp den iaf. Och det kommer säkert komma mer sminkvideos sen, ifall ni vill alltså.

Shorts - H&M - 69.50kr


Parym - H&M - 39.50kr

Dagens klädesel

Det är äntligen underbart väder ute så jag tog och invigde mitt nya linne och shorts som jag köpte för någon månad sedan. Dock hann jag inte ha det så länge eftersom vi bara hade en lektion idag och efter det for jag hem och då äre på med myskläderna.

Awesome

Av någon anledning så hann jag inte med något bloggande igår. Just nu kommer jag inte ens ihåg varför. Men nånting gjorde jag väl antagligen.

Idag har jag iaf bara haft en lektion. Så jag slutade 09.30 idag. Awesome! Då drog jag hem och så bytte jag om till springkläder och for ut och sprang 7km. Men nu ska jag vila tills på lördag för att då är det stadsmaran och jag fick två blåsor på fötterna nu så dom måste få läka. Och min ben också för den delen.

Sen till lunch prövade jag på ett recept som Moa Thorneus tipsade om på sin blogg med bara bananer och ägg i pannkakssmeten. Den första plätten gick väl inte så bra. Men den andra blev perfa!


Igår på skolan så fick vi kolla på 3:ornas slutproduktion i Mode & Design. Det var as coolt! Har aldrig gått på en modevisning förr och det var helt awesome. Jag vill gå på mer!

Knyt båda nävarna och fokusera på något bra

Det känns som söndag idag. Men det beror väl antagligen på att jag inte har varit i skolan idag. Vi har varit lediga, skönt! Men imorgon är det skola igen och då kör vi på matte nationella hela dagen.

Så idag har jag väl pluggat matte men även sprungit, sett OC och ba chillat. Har nyss varit en sväng till stugan fast vi kom aldrig till stugan för det är något fel på båten. Aja, jag fick mig iaf en övningskörnings tur på 2 mil.

Jag vill känna känslan av att vara där

Det blev ingen uppdatering igår för att jag kände att jag inte hade någonting att berätta. I och för sig har jag inte det nu heller men. Jag tog iaf en springtur på 40 min igår. Har inte sprungit på 3 veckor eftersom jag har varit förkyld. Men nu drar jag igång igen, statsmaraton på lördag ju! Men jag ska bara springa en mil.

Idag har det inte hänt mycket. Sov till tolv och sen dess har jag typ bara suttit vid datorn och pluggat lite matte. Har nationella på tisdag och jag har typ tappat bort min miniräknare. Inte bra! och ännu värre, jag har tappat bort min dagbok. Jag tror jag bara har gömt den någonstans men jag hittar den inte. fuck!

Crown

När jag kom till mamma idag låg det två saker och väntade på mig. En ring och ett bälte. Egentligen köpte jag ringen för att ha på lillfingret men den var för stor. Det finns typ ingen ring som passar där. Alla är för stora. Aja, den passade ju perfekt på ringfingret så.

Ring- ebay - 22kr


Bälte - ebay - 58kr

Blue makeup

Jag är inte så jätte bra på att sätta fast lösögonfransar, men övning ger färdighet. Annars tyckte jag att det blev en ganska cool sminkning. Hade velat ha lite andra färgtoner, men jag ska kolla vad jag har för ögonskuggor hos mamma och försöka göra den igen.

Yellow and orange

Har haft engelska nationella hela morgonen. Läsförståelsen gick väl bättre än hörförståelsen men ändå inte jätte bra. Menmen, jag gjorde ju mitt bästa.. tror jag.

Efter det fick vi sluta, alltså vid 11 och då gick jag på stan med Kritstin och så köpte jag en tröja och två nagellack.

Tröja - H&M - 99kr


Nagellack - H&M - 69,50kr/st 39,50kr/st

Galet

Denna dag har bestått av missa bussen, komma försent, inte kunna vara med fullt ut på brännbollen pga jävla förkylning, en musikföreställning och teater. Och kavajen jag fick använda luktade förjävligt mycket svett. Snart börjar jag ju nästan tro att det är jag som luktar för det luktar ju illa vars jag än är. less.

Nu har jag iaf nyss duschat för att jag körde ett litet styrkepass här hemma. Men jag vill börja springa igen. Men den här jävla förkylningen vill inte släppa. Den har hållt på nu i 1 ½ vecka och jag har aldrig någonsin varit förkyld så länge.  Ni kanske tycker det är kort tid men det är det iaf inte för mig. Jag har typ högst varit förkyld i 5 dagar eller nå sånt.

Brown bag

På samhällsen idag fick vi go fika och så fick vi se en film. Trevligt vare! Sen fick jag ännu mer fika för att det blev några över.
Efter skolan köpte jag min älskade väska och sen for jag och Moa B till storheden och köpte lite saker. Nu ska jag städa eller något. bye!

Fotfil - 10kr | Body Butter - 25kr | Hårfärg - 39kr
(allt kommer från rusta)


Väska - Lindex - 299kr 149kr

Black & Gold

Idag har det inte hänt mycket så jag tog tag i penslarna och sminkade en ny sminkning som jag aldrig gjort. Trodde faktiskt att jag skulle faila, men nej det gjorde jag inte. Happy!
Säga gärna vad ni tycker.

Lördag

Jag har som sagt varit i Skellefteå idag och hälsat på några släktingar. Fick träffa den nyfödda tremänningen (tror jag att det blir). Min kusins barn iaf. Jätte söt var han! Och så liten. ååååh så söt!

Nu ska jag göra lite magövningar och sen ska jag väl se en film eller något. Vi får se vad det blir.

I'm hungry

Det har inte hänt speciellt mycket idag. Förutom att jag såg Big Steve på stan idag. Ganska coolt! Men dock så visste jag inte vem han var men nu vet jag.

Skulle egentligen på stan och köpa nå saker som jag såg igår men jag glömde pengarna hemma. Så surt! Men jag ska på storheden på söndag så jag hoppas dom finns där, annars för jag väl kolla på måndag ist.

Imorgon far jag till Skellefteå och hälsar på släktingarna så jag är borta hela dan. Satt ni vet!

flower

Hade ett långt hål även idag. Från 09.35 till 12.30. Så kasst att vi inte hade nk sista lektionen, då hade man ju kunnat gå hem. Menmen, skönt med ingen nk iaf, så jag kan ju inte klaga fullt så mycket. 

Under hålet gick iaf jag, Sanna Å och Moa B på stan och efter det var det lektion igen och sen gick jag på stan igen men med Frida A. Sen traskade jag runt ett tag till där i väntan på att mamma skulle sluta så vi kunde gå och käka hamburgare med Tobbe och Alex och sen gå på bio.
Vi såg The Vow. Ganska lik The Notebook ändå. Men det var bra!

Här är gårdagens creation. Men det är typ finare irl för att det glänser och glittrar mer.

Onsdag

Jag var hemma från skolan igår men idag har jag varit i skolan och det hände inte mycket. Första lektionen såg vi film och jag hade även utvecklingssamtal halva den lektionen. Sen hade vi hål pga ingen nk och sen engelska. Och då fick vi jobba själva någon annanstans så jag gick hem. Slutade då vid tolv. Underbart!

Nu har jag precis målat naglarna. Ni får se bild imorgon.

ELF recension

Här kommer recensionen jag lovade er för ca en månad sedan.

Jag tycker om den här väldigt mycket. Den täcker inte så jätte bra men den jämnar ut. Sedan så ger den inga finnar eller något. Ärligt talat så har jag nog fått lite bättre hy när jag började använda den här. Så det är positivt!

Denna använder man för att ta bort enstaka finnar. Man rullar bara på finnen. Den funkar bra till och från. Jag vet inte varför men på vissa finnar så funkar den jätte bra, finnen försvinner efter bara någon timma men på andra lite större så funkar den inte så bra. Men jag tror det beror på vem som använder den för att vissa har sagt att den är jätte bra.

Jag älskar den här! Den ger en perfekt matt nagellacksfinish. Så den är att rekomendera om ni tycker om matta nagellack. Och den kostar bara 15kr.

Denna ska då göra så att makeupen håller sig på plats bättre hela dagen. För mig så tycker jag inte att den har hjälpt särskilt mycket men jag har dock inte använt den varje dag så det är svårt att säga. Men andra som använt den tycker att den har funkat bra.

I'm back.. I guess

Jag har inte riktigt haft tid med bloggen i helgen för att samhällsprovet vi skulle ha i fredags blev flyttad till idag ist och då har jag pluggat i helgen. Sen har jag även dragit på mig en rejäl förkylning så vi får se om jag är hemma imorgon. Inte så kul att vara i skolan när det forsar ur näsan hela tiden.

Men positivt då: Jag fick hem mitt sista skal till mobilen idag. Nu har jag fem stycken. Ni har bara fått se två men nu får ni se dom andra tre. Hade egentligen beställt ett USA skal också men det blev nå fel med beställningen så den kommer inte. Men jag kanske beställer den sen.

Jag fick även hem mitt premie paket idag. Jag vet inte om jag har berättat det men om man började premunera på Damernas Värld (...) så fick man en premie som innehöll 2 nagellack från O.P.I och en reseplattång för bara 79kr + frakt. Och då köpte jag det bara för nagellacken. Så värt!!

Lilahålig - 10kr | Rosalila - 13kr | genomskinliga - 9kr
(alla kommer från ebay)

Orka

Jag har inte riktigt tid att blogga dessa dagar för att jag har så jävla mycket prov. Fast nu är det bara ett kvar. Skönt! Men jag kommer säkert få göra något omprov. Och så jävla irriterande att ALLA lärare sparar proven till slutet där det är massa nationella också så hjärnan går ju i jävla 320. Nu ska jag ta och plugga lite mer. Hejdå!

Tagga sommarlovet!

Gårdagens sminkning

Valborg

Valborg spenderades med Moa B och hennes pojkvän. Först for vi på en majbrasa och sen drog vi hem till Moa och såg film och käkade massa gott. Det var trevligt!

Idag har jag pluggat, käkat och pluggat. Hade egentligen tänkt ta och springa en runda men det hann jag inte. Jag får göra det imorgon ist.