Jobb jobb och jobb

Började jobba på Ullas Café i Kyrkbyn i måndags. Ska jobba till nästa söndag. Så det blir 14 dagar i streck det. Men jag tror det funkar ganska bra ändå för att jag börjar tio och slutar vid halv fem. Men kom gärna och fika där! Idag har det varit jätte lungt, några få tyskar har kommit och fikat.
 
Men oj vad fet jag kommer vara efter dessa två veckor. Haha, fikar varje dag. Men jag har tänkt så här, det är lika bra och passa på nu när jag får det gratis och sen kan jag köra stenhårt på kost och träning efter dom här två veckorna. Det låter som en bra plan i mina öron.
 
Godaste glassarna! Dock har jag inte smakat dom andra smakerna i den serien än, men imorgon ska jag smaka en till :)
 

Lördags

Hade en jätte bra kväll i lördags. Och ville bara dela med mig av lite bilder.
 
 
 
 
 
 

Epilator

Ååh, vad jag tycker om mitt sommarjobb! Idag har vi varit och handlat goda frukter och fika för imorgon. Då är det invigning av tunneln och alla som vill får komma, den är på Långmyrvägen på Hertsön. KOM OCH FIKA! :D 
 
Annars så fick jag hem min epilator som jag beställde förra veckan. Så den ska jag testa ikväll. Hoppas inte att det gör jätte ont men tydligen så domnar benen typ bort lite efter ca 5 min så det är väl bra, haha.
Epilator - NetonNet - 795kr
 

Hamnfestivalen

Var på Hamnfestivalen igår med Sanna. Vi såg Anton Ewald, Danny, Robin Stjernberg och några fler. Måste bara ge ett ♥ till Anton och Danny!♥
 
Ikväll blir det lite förfest med Moa, Sanna och hennes pojkvän och sen drar vi till hamn. Jag hoppas på en bra kväll men tydligen ska det regna och det är ju inte det roligaste. Menmen.
 
 

Doggie<3

Här var det dåligt uppdaterat ser jag. Det har hänt lite sen sist. Har börjat jobba. Ett väldigt roligt arbete faktiskt, vi är en grupp på 8 personer som målar om en tunnel på Hertsön. Idag har faktiskt varit den roligaste dagen, jag kände att jag börjar få koll på hur man gör nu. Vi graffar ju.
 
Igår fick jag punka på cykeln påväg till Hertsön så jag fick gå hem sen.. 5,6km. Visst, det är inte så långt men med en cykel och kassa skor så var det inte så kul. Har fått feta blåsan på hälen.
 
I söndags när vi kom hem från stugan så hade vi en otroligt fin och stor hund på gården. Vi tror det är en blandning mellan Schäfer och Leonberger. Men vi ringde polisen och så kom dom efter ett tag och lämnade tillbaka hunden till hans fulla ägare som tydligen hade somnat någonstans. Men typ en kvart senare så står hunden utanför vår dörr igen så vi ringde polisen igen men dom hade fullt om så då sa som att vi antingen kunde ta hand om honom över natten eller bara låta honom vara. Så vi tog såklart hand om hunden. Men på morgonen fick han gå tillbaka till sin riktiga ägare :( Miss him so much!♥ Världens finaste.