Ny design

Som ni ser så har jag bytt design nu. Om ni inte ser det så klicka på F5. Jag har inte designat det själv men jag ska ändå fixa lite med det. Ska göra en egen header och lite sånt. Men snygg är den tycker jag. Ifall ni också skulle vilja ha gratis designer så klicka bara HÄR. Det finns massa olika att välja på.
 

Gold

Halsring - Ur & Pen - 98kr 49kr
 
Örhängen - gina tricot - 129kr

Life is short, so don't waste it

Kom hem från stan för ett litet dag sedan. Fick med mig två saker som jag visar i ett annat inlägg. Men det var väldigt trevligt. Vi shoppade en stund och sen fikade vi  och sen massa mer shopping. Vi träffade även Moa B och hennes pojkvän. Så då var vi med dom ett tag.
 
Jag letade efter rubbing alcohol, alltså tvättsprit enligt google translate. Om någon vet vars man kan köpa det så kommentera gärna för att jag hittade inget tvättsprit när jag letade på olika affärer.
 

Lördag

Drar in till stan nu i skitvädret och träffar en fin. 
 

I just love this picture

Älg mugg

Nu har jag sommarlov på riktigt. Jag känner typ ingenting. Förra sommarn så kände jag verkligen när jag åkte hem från sista dagen på sommar jobbet hur underbart och härligt det var. Men nu, nu känner jag ingeting. Jag vill typ fortsätta jobba, asså jag vet inte vad jag ska göra nu resten av sommaren. Visst, det är skönt och vara ledig och sova hur länge som helst men jag hade ändå ett ganska trevligt jobb. Träffa massa glada turister och ba chilla lixom. Nämen det var nice!
 
Nu är jag rastlös och vet inte vad jag ska göra. Men jag har iaf varit hos tandläkaren idag och dragit ut en tand. Det gick as bra och jag kände absolut ingenting. Fast sen var jag lite sne i käften eftersom jag fått bedövning. Eller asså jag var typ svullen så jag såg sne ut.
 
Fick en mugg och minttabletter av min handlerade innna jag slutade. Så söt!
 

Kina mat

Maten jag åt igår, friterad chilikyckling. Hur gott som helst men väldigt stark. Åt det även till lunch idag för att jag tog hem det eftersom jag orkade knappt äta upp hälften igår.
 

en halv dag kvar

Nu har jag bara en halv dag kvar att jobba för att jag ska till tandläkaren imorgon så jag slutar vid 12. Ganska skönt ändå. Men inte så skönt att åka till tandläkaren och dra ut en tand. Men det blir bra när den är borta.

Snart ska jag fara iväg till porsöhallen och hjälpa till med att lufta mattorna eller något sånt. Det är iaf med cheerleadingen.
 
Köpte denna bh igår på rea innan vi gick och åt. Inte riktigt min typ av färg men jag tyckte ändå den var as snygg. Jag passar typ inte i rosa men skit samma lixom. Ingen kommer ju ändå se den på mig. hehe.
 
BH - Lindex - 179kr 100kr

Baan Thai

Har varit med Moa B och Sanna S på Baan Thai och käkat ikväll. as gott vare och väldigt trevligt. Moa fyllde ju år igår och Sanna fyller år idag så vi firade det lite idag. Och imorgon fyller Kristin år. Alla ba fyller år samtidigt.

Nu har jag iaf beställt en hel del grejer från en billig sida. Troligtvist så kommer dom på fredag nästa vecka. Längtar!

Jag bloggar från mobilen just nu och det går inte att ladda upp en bild så det sög ju. Men imorgon ska ni få bilder.

New nail art

fml

Asså just nu känner jag att livet inte kan bli så jätte mycket sämre. Kelly är död, jag vet inte om jag ska gå kvar i teater eller byta och jag får inte åka till USA som utbytesstudent. Jag är EN jävla månad för gammal. Jag har lagt ner jätte mycket tid på att svara på massa frågor och jag var på en intervju i söndags och så ringer dom min mamma idag och säger att jag är för gammal. Varför i helvete sa dom inte det tidigare? Dom visste dessutom om det. Intervjun kostar ju 150kr också. Men det tänker jag ju inte betala om jag inte ens får åka iväg!
 
Asså så jävla less jag är just nu. Explorius sa ju iaf direkt att jag var för gammal men inte STS. Nej, dom väntar efter intervjun. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
 
Jag är så jävla arg, irriterad, ledsen, frustrerad, allt möjligt som man kan vara! fuck this!
 
Och dagen har varit jätte seg också för att han jag jobbar med har varit sjuk så jag har varit helt själv. Jag har alltså suttit i visningsstugan i 6 timmar. Kul liv!
 
jag vill ha!

R.I.P Kelly

4 dagar kvar

Inne på sista veckan av sommarjobbet nu då. Skönt! Men det känns som att denna vecka kommer att gå sakta bara för att jag längtar tills den tar slut. 
 
Igår så hade jag en skype intervju om high school nästa år. Tog 2 timmar och en halvtimme fick jag snacka engelska. Men det gick bra och nu väntar jag väl bara på att få veta om jag blivit antagen eller inte och sen kommer det blir mycket pappersarbete.
 

No Limit

Igår kväll var jag hos Moa B hela kvällen och sen vid ett for jag hem och sov på mina 7 olika sortes blommorsom jag hade plockat under dagen. Jag drömde om massa människor så det var lite svårt att veta vem som ska bli min blivande man. Fast jag tror inte så mycket på det där ändå.
 
Idag har jag varit med Sanna Å, Moa B och Marcus. Vi for till max och köpte lyxshake. Sen på kvällen så har vi varit på tivolit. Jag åkte bara No Limit två gånger. Snål som jag är. Men sjukt kul var den! Älskar karusseller då man bara kan sitta och njuta och slängas hit och dit. Underbart!
 

Midsommar outfit

Glad midsommar!

Jag har jobbat idag även fast det är midsommar. Men det har gått jätte bra. På förmiddagen fick jag hjälpa till på turistbyron och prismärka varor och sånt och sedan efter lunch fick jag vara på hägnan och ta inträde. Jag fick även sluta lite lite tidigare idag. Skönt!
 
När jag kom hem så gick jag och pappa ut och så plockade jag 7 st olika blommor som jag lagt under min kudde. Då får vi se vem min framtida man blir. Hehe!
 
Skillad jag är som råkade raka upp ett sånt där litet yttersår som blöder floder. Tur att jag hade batman hemma då! 

My brain will never stop thinking

Jag har ett av mina svåraste beslut framför mig nu. Eller det är mitt svåraste beslut. För någon dag sedan så slog det mig att jag inte vill gå estet teater längre. Jag känner att det är för hård konkurrens och jag har inte den motivationen att klara det. Iaf inte inom teater, speciellt inte på senaste tiden. Men det handlar om lite andra saker också, inte bara för att det är hård konkurrens.
 
Men ist för teater så skulle jag vilja byta program till Mode & Design. Men det innebär att jag får gå om 1:an och jag vet inte om det är värt det men och andra sidan så kommer jag inte klara mig igenom 2 år till med teater ifall jag inte ens vill det längre.
 
Och det tråkigaste kommer bli att lämna min nuvarande klass. Och jag kommer hamna 2 år efter ifall jag åker till USA nästa höst. Jag kommer alltså ta studenten när jag är 21. Det är fan gammalt. Men det är ju bra ifall jag går en linje jag tycker om och inte plågas igenom 2 år till liksom. Men jag ska tänka mycket just nu och prata med mina föräldrar och sen får jag väl slänga iväg ett mail till min studievägledare om jag skulle vilja byta.
 
Men shit vad jobbigt detta blev. Mitt liv tog bara en rejäl vändning från en sekund till en annan, bokstavligt talat.
 

Torsdag

Skulle ju som sagt till tandläkaren idag men det blev inställt för att tandkläkaren var sjuk så då ska jag dit nästa fredag. Annars har det varit en ganska trevlig dag idag. Den har gått väldigt snabbt. Men det har varit ovanligt lite folk. Men imorgon blir det nog mycket folk och då ska jag vara på hägnan och ta inträde eller något sånt.

När jag kom hem idag så övade jag lite hjulningar och kullerbyttor bak och fram. Hjulningarna måste jag definitivt öva mer på men man orkar inte så mycket. Man blir slut i armarna väldigt snabbt.
 
Lite bilder från i veckan. Idag fick jag bla gå till hägnan och plocka blommor. Hehe, chill!

Shopping

Efter jobbet idag så for jag med Moa B till storheden och shoppade. Kändes inte bra i plånboken men i garderoben känns det bra. Nu har jag jobbat exakt halva tiden och det känns bra för dagarna går ganska snabbt nu. Och på fredag ska jag vara på hägnan halva dagen. Trevligt!
 
Imorgon kommer jag vara borta från jobbet någon timma för att fara till tandläkaren och dra ut en tand som dessutom håller på att dö. Så det blir bra. Önska mig lycka till? ;)

Byxdress - H&M - 179kr 75kr
 
Blus - H&M - 149kr | Shorts - H&M - 129kr
 
After Eight - 15kr | Daim - 10kr | Tuggummi - 12,50kr | Kollegieblock - 19kr
allt kommer från Ö&B

Workout

Asså jag vil bara ha sommarlov nu! Orkar inte jobba. Fast jag har iofs ett ganska trevligt sommar jobb men ändå. Jobb är jobb. Och jag har sjukt mycket träningsvärk i axelpartiet och och lite i ryggen och andra ställen efter cheerleadingen igår. Men det är nice!

Denna kväll har jag typ bara spenderat på att kolla på olika träningsvideor på youtube. Jag ska fan få den där platta magen. Men den vill aldrig bli platt och jag fattar inte varför. Eller jo typ, jag äter väl kanske lite för mycket gott. Hehe ;) Men man måste få unna sig! 

Jag har verkligen inga bilder på lager just nu så ni får en weheartit bild.

Cheerleading

Cheerträningen var otroligt kul! Jag är typ 99% säker att jag ska börja. Den där 1% hänger egentligen bara på mina naglar. En av mina hobbies är ju att måla naglar och sådär och det är mycket roligare och finare om man har långa naglar. Och man kan ju inte ha långa naglar i cheerleading och det känns jäkligt tråkigt. Men cheerleading är ju en sport och det ger träning och det går ju framför naglar tycker jag. 

Men jag totalt hatar att ha korta naglar. Före första, det är fult och för det andra så ser mina fingrar trippelt så korta ut och dom är redan nog korta. Men men. Jag väljer nog cheerleadingen!

Cheerleading träning

Nu drar jag iväg på cheerleading träning. Det är bara en provträning dock. Men vi får se om jag börjar med det sen när dom börjar om i slutet av juli. Men jag tror att jag ska börja. Men vi får se.

Justin Bieber Believe

Som många säkert vet så har Justin Bieber släppt sin tredje skiva Believe. Jag upptäckte den igår men den släpptes i förrgår. Men det jag bara ville säga med detta är att jag har lyssnat på skivan nu några gånger och den blir bara bättre och bättre. Vissa låtar tycker jag dock är helt värdelösa men dom flesta är jätte bra. Så ta och lyssna på skivan om ni inte redan gjort det. 

Annars idag så har jag sprungit 6 km i morse och sedan bara chillat och jag har nyss kommit in efter att ha plocka maskrosor på tomten så nu har jag tjänat 50 kr.

Butterfly

Skönt med helg nu! Men jag börjar ändå tycka om mitt sommar jobb mer och mer. Speciellt när det kommer trevliga pratglada människor. På söndag ska jag kanske på en cheerleading träning. Det är en provträning. Så det är nice!

Annars så har jag inte så mycket att berätta. Jag har börjat se Heroes. Jag har ju sett första säsongen för flera år sedan och lite av andra men nu den här veckan så har jag sett hela andra säsongen och började på tredje säsongen igår.

Jag ritade detta idag under tiden det inte kom några folk. Måste ju fördriva tiden med något iaf.

 

shoes

Dagarna blir bättre och bättre och tiden går snabbare. Skönt. Nu är det bara fredag kvar och sedan har jag jobbat i en vecka. Den har gått hyfsat snabbt ändå. Jag känner redan nu att jag har utvecklas lite, jag har lättare att snacka. Så efter 3 veckor borde jag vara ganska oblyg. Men vi får väl se.

Totalt ÄLSKAR! Måste köpa dom! men jag har hittat ett par jätte billiga på en hemsida som jag tror att jag ska klicka hem snart. underbart!

Bättre

Denna dag har gått ännu lite snabbare än igår, tack och lov. Men jag har fått göra lite mer saker idag. Började med en timma i visningsstugan sedan fick jag gå upp till turistbyrån och stryka deras jobbkläder och sen fick jag göra lite annat. Efter lunch så satt jag i visningsstugan hela tiden.

Det är ganska kul ändå. Vissa människor som kommer och kollar är väldigt trevliga så det är kul. Idag har jag även fått pröva på att prata engelska lite grann, det gick väl helt okej. Men man är ju så mycket sämre när man ska prata med någon än om man lixom "pratar" med sig själv i huvudet.

Coolt, en kines skrev i gästboken. Jag ska ju börja lära mig kinesiska till hösten så då ska jag ta reda på vad det står.

andra dagen klar, 13 kvar

Idag har jag först fått gå upp i kyrktornet där klockorna ringer. As coolt vare. Man såg över hela Luleå och längre. Sen har jag väl mest tagit emot turister. Det gick lite bättre idag och tiden gick lite snabbare. Jag hoppas bara att den börjar gå ännu snabbare.

Sen har jag varit ute och gått med Moa B en stund före middagen. Helt underbart väder idag!

Lite bilder från idag + min middag, ingen var hemma så då tog jag bara lite rester. Men gott vare!

Måndag

Första dagen på sommarjobbet avklarat. Och fyfan vad segt det var. Jag hoppas verkligen att det blir roligare sen för annars kommer dom här 3 veckorna kännas som ett år.

Detta är då klädseln jag kommer måsta ha alla dagar. Ganska chill.

Sommarjobb imorgon

Jobbig dag det här har varit.. typ. Jag börjar ju jobba imorgon och därför har jag varit lite nervös, eller jag är. Jag ska få vara i kyrkbyn och snacka med turister om kyrkbyns världsarv. Jag som hatar att redovisa inför klassen och det här är typ samma sak. Men jag försöker se det positivt och tänka att detta är bra för mig och att jag kan utvecklas lite i det här. Och sen brukar man ofta tro att det är hemskare än det är.

Annars idag så har jag fyllt i lite papper inför intervjun för ett utbytesår. Dom har dock inte ringt mig än men dom gör det nog snart. Asså fatta, jag kanske åker till USA om 1 år och 2 månader. GALET! Men jag är otroligt excited och jag ska satsa som satan på engelskan när skolan börjar om. Jag ska ha minst ett B helst ett A.

Marshmallows

Idag har det verkligen inte hänt mycket så jag har ingenting att berätta. Men igår så var jag med Moa B och hennes pojkvän och så grillade vi marshmallows på lillsand och sen drog vi hem till Moa och såg en film och käkade chips med dip och chokladbollar. Trevligt vare!

Lördag

Student bilder

Fredag

Har som sagt varit på min brors student idag. Jag fotade en massa så ni får se bilder imorgon. Men nu ska jag snart vara med Moa B och så ska vi grilla marshmallow. Trevligt! Sen så får vi väl se om vi tar sommarens första topp, det var ju snack om det men det är ju så jäkla kallt ute!

Today's outfit

Sommarlov<3

Hade tipsrunda om våra mentorer på morgonen sen slutade vi och då gick vi och käka lunch på waldorf med några i klassen och efter det så gick vi runt på stan ett bra tag. Sen for jag hem och då gjorde jag mig en fruktsallad, gott vare! Men jag blev väldigt mätt.

Och denna dag var sista dagen i skolan för mig för att jag ska kolla på min brors student imorgon så nu har jag SOMMARLOV!! fast jag börjar jobba på måndag.

Kiwi, banan, passionsfrukt, hallon, mango och kokosnöt

Kokosnöt

Jag blir ärligt talat galen på min fucking tand. Jag vill bara dra ut den NU! Den ska ju bli utdragen men inte just nu iaf och just nu får jag snart sykbryt för att den är så iriiternade. Jag kan inte ens beskriva på vilket sätt för att den gör inte ont utan den irriterar bara. Asså förbannat!! Har nästan lust att rycka ut den själv här och nu.

Kul, här sitter jag och berättar om min tand. Skaffa ett liv eller?
Så, på tal om något helt annat så gick jag till kvantum idag med Kristin och köpte en kokosnöt. Och den var typ god fast inte saften den smakade förjävligt. Fan vad jag svär! Ursäkta mig! Jag kanske borde ta en springtur bara för att det gör en gladare.

Summer nails

Målade mina naglar igår men dom är mer glittriga i verkligheten än på bilderna.

ebay shopping

Klev upp onödigt tidigt idag för att fara till skolan och veta betygen i idrott (eller omdömmen är det väl) och så visar det sig att idrottslärarn inte ens är där så då klev jag upp alldeles i onödan. Hade fan kunnat vara ledig idag för att kl 13 skulle vi på en vårshow i aulan och där tar dom inte ens närvaro. Jag älskar verkligen alla lärares sätt att informera! Men men, jag är typ ändå inte så less, det är ju sommar! :D

Och nu hade jag tänkt visa er lite bilder på allt som jag köpt på ebay för några veckor sedan. Den sista saken kom nämnligen idag och då kände jag för att ta kort på allting. So here it comes!:

Halsband - ebay - 14kr


"safety" pants - ebay - 15kr


Tubhalsduk - ebay - 26kr


Klänning - ebay - 57kr


Klänning - ebay - 68kr



Bikini 3 delar - ebay - 127kr

Jag älskar toppen, den satt perfekt, men bikinitrosorna var lite för tajta kring benen. Men jag ska försöka stretcha ut dom så kanske det blir bättre.


Bröllopsbilder

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Var i skolan i typ 20 min om ens det och sen gick jag på stan med Frida ett tag. Jag hittade en tröja som jag kanska ska köpa men jag ska kolla på den igen imorgon så får vi se.

Jag har faktiskt fått hem mina två klänningar som jag beställde från ebay för 2 veckor sedan. Ni får se bild på det imorgon. Och igår så färgade jag håret. Gjorde det lite ljusare. Men det känns typ gult fast det är tydligen inte det enligt mina vänner så jag får väl lite på dom.

Nu ska ni få se bilderna från bröllopet i lördags.

pinkkindof nails

Detta blev reslutatet av mammas naglar. Jag blev typ inte så nöjd men det duger. Hon tycker iaf om dom.

Söndag

Jag har ganska precis kommit hem från Skellefteå. Jag var på min mammas kusins bröllop. Det var trevligt men ibland var det väldigt segt men god mat vare! Jag kommer lägga upp bilder senare eller så gör jag det någon anna dag. Men just nu ska jag installera om datorn och jag vet inte hur länge det tar.

Hope

Idag hade vi först samhälls som bestod av glass och betygssnack med läraren. Vi kommer inte få ha henne i historia nästa år och det är skit tråkigt! Hon var ju bra.

Sen vare svenska och där hände det väl inget speciellt och sen fick vi flytta fram engelskan och sluta vid halv ett ist för halv tre. Chill!

När jag kom hem for jag ut på en springtur på nästan 8km i mina nya skor och det gick väldigt bra. Jag sprang hela tiden. Och sen ikväll har jag bara målat mammas naglar och sparat massa saker på usb för att jag måste ju installera om datorn. Den är helt cp.