Idas vecko utmaning

Är med i Ida Wargs utmaning denna vecka, att ta en morgonpromenad 5 dagar denna vecka på 40 min. Kändes som en härlig och bra utmaning så varför inte. Har tänkt vara med i flera av hennes utmaningar förut men det har inte blivit av. Men jag tycker det är väldigt roligt att utmana sig själv ibland, det gör själen gott! Så häng på ni också!
 

Some shit

Har hänt lite grejer denna vecka. I onsdags hade vi modevisning tre gånger under dagen. Det gick väl bra och det var sjukt kul men nervöst såklart. I fredags var jag med Sanna och Cindy, vi fika på friends och sen chillade vi hemma hos mig en stund. Lördags så var det dags för stadsmaran så då sprang jag en mil. Blev dock förkyld i torsdags så jag var inte så frisk igår, men jag sprang ändå och fick en tid på 1h och 8min. Känns bra ändå eftersom jag inte var frisk. Och idag är jag inte friskare om man säger så!
 
Det är ganska chill i skolan nu för jag har inga rester osv så jag har fått skippa massa lektioner i veckan. I fredags tex hade jag bara en lektion. Väldigt skönt! Och till veckan är jag ledig på måndag för att jag sprang igår, tisdag har jag bara en lektion, onsdag är en vanlig dag och torsdag, fredag är vi ju ledig. Ingenting att klaga på!
 
 

Less

Drog till Alex och var med han och Cindy igår. Vi rökte lite vattenpipa och sen ba chillade. Råka somna också så jag och Cindy missade sista bussen hem. Så idag är jag väldigt trött eftersom jag inte fick så himla mycket sömn på soffan.
 
Annars så är jag bara så jävla less på den här staden! Less på att det inte finns något att göra, less på skolan, less på att det blåser 24/7, less på människorna, less på allt! Känner verkligen för att boka en spontanresa utomlans och ba åka imorgon för att komma iväg här ifrån. Man blir ju fan galen! Fuuuuuck!
 

Fitnessguru

Var lite stygg idag och sket i svenskan och engelskan. Men kände att jag kunde göra det, har haft bra närvaro på sista tiden och så kunde jag göra det vi ska göra på svenskan hemma. Så drog och tränade och efter det svängde jag förbi ica på hemvägen för att hämta ett paket jag beställt förra veckan från fitnessguru. Happy life!
Proteinpulver Chocolate Hazelnut - 159kr | Shaker - 99kr | Fitnessnudlar - 29kr | Proteinbar - 29kr
 
Smakade proteinpulvret nästan direkt jag kom hem och det var verkligen ingenting att kaga på. Smakade gott och blir man sötsugen känner jag att detta kommer hjälpa nå grymt. Proteinbaren blev jag dock lite besviken på, trodde den skulle vara godare än den var delvis pga priset, men den är ju inte äcklig. Men köper hellre en billigare bar om jag ska ha en. Nudlarna hade jag tänkt smaka till helgen men tror väl inte att dom kommer smaka något speciellt, det innehåller ju som ingenting. Men ville bara testa. 
Shakern består av tre delar man kan skruva ihop lite som man vill. Bottendelen kan man ha tex sitt proteinpulver i och den andra delen är för tabletter och sånt. Många som tränar käkar ju kanske kosttillskott som Omgea 3 osv så då är det ju nice att kunna ha dom där också. Man kan ta ut den där avkildsgrejen i den så då kan man ju ha sitt proteinpulver där i också om man vill. Man kan ju även ta bort båda delarna och bara använda själva shakern om man har ont om plats. As bra shaker iaf! Den har ju till och med en hängare så man kan hänga fast den i väskan om man vill.
 
 

a lot of talk

Tog en promenad med mamma och Tobbe igår på kvällen. Har varit så lat i helgen. Dock så fick jag ont i mitt högra knä och det sitter fortfarande i så det känns inte så jäkla bra. Men jag hoppas det går till sig snart.
 
Idag hade vi nationella i engelska på morgonen, reading och listening och fyfan vad dåligt det gick! Speciellt på listening. Men jag gjorde mitt bästa och mer kan jag inte göra så vi får väl se vad resultatet blir. Efter det drog jag till gymmet och köttade rumpa, sedan tillbaka till skolan för att ha svenska. Sen var jag tvungen att stanna över en stund för att göra mönsterkonstruktion men det gick snabbt så starx efter det gick jag på ett spinningpass som var helt underbart som helst.. efteråt alltså! Man känner sig så fräsch efter man har kört spinning och sen såklart duschat, inte innan duschen nej fyfan.
 
Tröck i mig mat när jag kom hem och blev hungrig igen strax efter det så jag ska väl gå och ta mig något snart. Men bakade kolakakor efter middagen som jag ska ta med till skolan på onsdag. Lite smått jobbigt äre ju att baka så ofta till skolan men nu är det ju snart slut på det. Skönt! Sen kan jag inte ens smaka kakorna jag gjorde idag för att jag käkar inte gluten längre.. men det går väldigt bra. Har gjort det i en vecka nu och det har funkat bra. Ska testa i minst 1 månad men ska försöka i 3 för att det är ju då man ser de riktiga resultaten. Men jag tror faktiskt att jag redan nu känner mig smått piggare och mår lite bättre än vanligt, min mage är dessutom mycket lugnare. Gött!
 
Fick hem min fisheye lins till mobilen här om dagen. Kostade typ 30kr från ebay så jag förväntade mig inte så mycket men ni ser ju resultatet i bilderna ovan, inget att klaga på.

Shopping

Drog till stan och shoppade med Sanna idag. Jag fick med mig en hel del smågrejer hem faktiskt. Innan det var jag och åt sushi med pappa. Guuud så gott det är! Ikväll blir det bara att kolla Eurovision.
 
I veckan så har jag haft fullt upp. Var i skolan till halv nio på kvällen i måndags och jobbade även över på tisdag men då blev det bara till fyra för vi fick inte vara kvar längre. Jag har verkligen jobbat hårt varje lektion den här veckan och det är resulterat i att jag blivit väldigt trött. Och det känns som jag varit i skolan 24/7. Men nästa vecka blir det nog lugnare och veckan efter det tror jag att vi är lediga torsdag, fredag så det är ju trevligt.
 
 
 
 

Valborg

 

De senaste två veckorna

Nu var det ju ett bra tag sedan jag skrev någonting, jag har bara inte orkat. Men i onsdags så var det ju valborg och då kom Sanna, Moa och Elin till mig och så myste vi på i uterummet och bara snackade, spelade lite spel och jag fick dansa för mig själv. Det var en jätte trevlig kväll!
Sen i måndags så var jag med Robin och det blev väldigt sent, jag tror vi somna vid typ 3 någongång så tre timmars sömn fick jag den natten, yay. Haha men mys vare! Och veckan innan det så var det ganska fullt upp i skolan, så jag gjorde inte något speciellt på kvällarna förutom tränade då.
Igår drog jag och solade solarium för andra gången i mitt liv. Asså det är lite smått läskigt ändå. Det känns som att någon läskig sak sitter utanför och kollar på mig och helt plötsligt ska ta tag i mig och typ mörda mig eller nå. Haha!
 
I onsdags köpte jag mig denna jacka som verkligen ingen har... haha men jag tycker dom är fina och har velat ha en länge så nu köpte jag äntligen en, den var ju på rea och allt, 349kr ist för 699kr!