Tired

Vaktade ju i hamen i natt så jag är jätte trött idag. Höll på att somna vid matbordet nyss haha. Men igår så kom iaf Linus till mig och så gick vi på stan på dagen. Sen såg vi typ film hela kvällen och natten. Men det var ju en annan person där i vaktstugan också så jag vet inte, det hade väl varit mysigare om det inte var det haha, och en skönare soffa hade också varit nice.
 
Men vi kom iaf hem vid halv sju tiden på morgonen och då slocknade vi typ direkt och så vaknade vi av att mamma smsa att hon kunde komma och hämta oss om typ en timma så då blev det panik upp ur sängen och börja packa. Haha men jag fixade det ovanligt snabbt ändå men såklart så glömde jag lite grejer.. alltid. Sen har jag väl inte gjort så mycket idag, mest försökt hålla mig vaken. Inte taggad för skola imorgon.
 
 

Bananpannkakor

Galet trött jag är hela tiden. Somnar före tio varje dag dom senaste dagarna. Men det är ganska skönt ändå och jag försöker få hyfsat med bra sömn nu för att jag ska jobba natt på lördag. Men jag ska ta med mig massa grönt te och något att äta så att jag inte somnar, haha, ska ju bara vakta en hamn så det blir inget ansträngande precis.
 
Idag körde jag ben på gymmet och så lite cardio fast jag egentligen inte skulle göra cardio. Jag trodde att jag skulle det men för bara ett litet tag sedan så kom jag på att det stog inget cardio på schemat idag. Men det var egentligen bara bra att jag gjorde det idag för att då behöver jag inte göra det imorgon och jag har ont om tid så det blir ju perfa. Everything happens for a reason.... eller?
Gjorde bananpannkakor till middag idag och det måste ju nästan vara godare än riktiga pannkakor. Och man behöver inte skit som grädde eller sylt till dom.
 
ca 2-3 st
Ingredienser:
1 Banan
2 Ägg
 
Beskriving:
Mosa bananen och vispa sedan i äggen. Stek i valfritt fett (jag använde kokosfett) på medelhög värme. Dom kan bränna fast ganska lätt och smular gärna sönder så gör dom hellre mindre än för stora.
 

Mys

For till Linus igår kväll. Vi kollade på The Grudge och myste. Haha fast han var räddare än jag. Men det var trevligt och ikväll ska jag med pappa och Maggie på bio och restaurang. Det blir säkert bra det med. Men jag är ju något trött just nu, sov ju kasst i torsdags och så somnade jag hyfsat sent på fredagen och igår blev det också sent. 
 

Shoes

For och hämtade ett paket före träningen idag. Ååh så jag har länktat efter dessa skor! Dock var dom liiite stora, men det gör inte så mycket men det konstiga är att jag beställde dom i 34 men fick dom 35. Men vi snackar ju om ebay här så man kan inte förvänta sig så jätte mycket. Och när vi ändå är inne på skor så kan jag berätta att jag köpte ett par träningsskor i förrgår. Har ju använt mina uteskor innan men nu hittade jag ett par fina och billiga så då slog jag till.
Fake Converse Platå Skor - ebay - 150kr
 
Fritidsskor - Stadium - 299kr
 

Rock Me

Nu måste jag berätta en chockerande grej för er, jag kan knappt själv tro på det. Ni som känner mig väl vet att jag verkligen inte tycker om One Direction. För bara en vecka sedan tålde jag inte att lyssna på dom, jag ville bara springa ut ur rummet om de spelades. Men då inträffade det omöjliga, för några dagar sedan så satt jag och kollade lite olika låtar på youtube och så i grejen längst till höger så fanns det några One Direction låtar och då tänkte jag att jag kan ju iaf lyssna på en låt för att se vad jag tycker. Aa.. nu är jag fast. Man ba va? Jag? pffff. Asså nej det är stört, men nu sitter jag här och har Rock Me på repeat. Så otroligt bra låt! 
  

Fredag

Sitter på skolans dator nu har just skrivit ut en hel del papper på mina kommande träningsdagar. Ända fram till november.
 
Har haft prov i historia nyss om Amerikanska, Franska och Industriella Revolutionerna. Alla E frågor gick väldigt bra tror jag men C gick väl lite sämre och A uteslöt jag helt. Men nu börjar jag snart sista lektionen för dagen, slutar 11.25 hur skönt?
 

Zzz

Tycker verkligen inte om fullmånen just nu. Hade jätte svårt att somna igår och har sovit jätte dåligt och vaknat hela tiden. Nu vaknade jag senast för nästan en timme sen och kan verkligen inte somna om. Asså hur kan en måne påverka en såhär? Men det är ju tack och lov inte varje fullmåne.
 

16/9-13

For till skolan för en lektion idag. Jag orkade verkligen inte vara kvar så jag for och tränade ist och idag stog det rygg och cardio på schemat. Cyklade över en mil och gick en kvart på det. Känns bra! For hem efter det och sen dess har jag inte gjort något speciellt, druckit te i mängder har jag gjort och så har jag fixat ett läsbart skolschema, dom skriver ju som man inte fattar, haha. Men nu ska jag göra ett skolarbete som vi ska redovisa på fredag. Älskar verkligen att vi börjar få läxor och prov nu.... -.-

Gonna miss ya!

Jag har lite beslutsångest just nu. Jag vet inte om jag ids gå och träna eller inte. Asså nog skulle jag behöva det men då kommer jag träna 7 dagar i rad och det känns lite mycket. Men imorgon går jag in i "fas 2" av mitt träningsschema. Bara 8 veckor kvar då :)
 
Imorse åkte Johanna hem igen, eller hem och hem, hon for till Arlanda för att sen sticka iväg till Irland. Saknar henne redan ju. Och nu dröjer det vääääldigt länge innan vi ses igen.
 

Fredagen den 13e...

Kvällen igår blev ju inte som väntat, tyvärr. Fredag den 13 jag säger då det.... Hade otur hela dagen och jag brukar faktiskt ha tur sånna dagar men nej. Men iaf, vi började med förfest på Bergnäset och det var grymt sen skulle vi ut och dansa och vi fick skjuts i en bil med en bas som gjorde att håret nästan bokstavligen reste sig, helt galet, trodde jag skulle bli döv för alltid, haha. Vi gick till Allstar först och fick nobben där sedan samma sak på O'Learys och då gick vi till bonsai och där var det dött så vi yrade runt lite och sedan blev det max. Och efter det gick vi typ hem, vid 01.30, man ba va? Sen när har man kommit hem vid 2 efter en utekväll? Men men, det blir väl inte alltid som man tänkt sig men vi hade ju iaf kul innan vi blev nobbade av alla krogar.
 
Asså det är ganska stört ändå att man som 18 åring inte kommer in på krogen. Man ska väl ändå kunna gå ut och dansa? Och det är väl ändå bättre att dom släpper in en än att man ska gå runt och yra i stan? ööh ja! Det är riktigt dåligt!
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Det blev ju lite ändrade planer i fredags. Jag och johanna föjde med brorsan på fest hos några. As kul hade vi! Fast det spårade ju lite men men. På morgonen på lördag for vi iaf till stugan och nu har vi nyss kommit hem. Där hände det väl inget speciellt egentligen, vi sov och titta på film. Haha men skönt ändå.
 
 
 
 
 
 

Fajitas

Det pågår ju en typ av matmarknad i Luleå idag så jag köpte lunch på ett av stånden där. Jag tog fajitas och det var väldigt gott faktiskt. Annars så har denna vecka mest bestått av skola och träning. Det blev ett SH'BAM pass i måndags och Zumba på tisdag och sen massa styrketräning på det. Imorgon är sista träningsdagen för denna vecka. Sen drar jag och Johanna (som för övrigt kommer upp hit om bara någon timma :D:D) till stugan över helgen. Gött!
 
 

Fire

Hade en väldigt trevlig och mysig kväll med Sanna igår. Vi gick ner till stranden och grillade marshmallows och satt och pratade. Men idag har jag inte gjort så mycket. Packade för att fara till mamma och så har jag mest spelat olika patienter på mobilen, hittade en as bra app. Imorgon är det skola igen och en ny träningsvecka. Det ska bli intressant och se vad den kommer med.