Anger

Var med Sanna på Friends igår i några timmar, bla under Earth Hour timmen. Dom släkte tyvärr inte, men dämpade ljuset lite. Det var väldigt mysigt och vi hade en hel del att snacka om. Sen följde hon med mig hem för att jag inte skulle behöva gå själv ute i mörkret, väldigt snällt av henne.
 
Annars i veckan så har det väl inte hänt så jätte mycket. Närvarade faktiskt på alla lektioner, det var ett ganska bra tag sedan det hände känns det som. Så det känns bra att jag börjar få tillbaka orken. Och i torsdags var jag och Cindy på boxning och körde slut på alla muskler i hela kroppen. Så jäkla underbart och speciellt att få slå ut all ilska jag haft den senaste tiden. Galet var arg och irriterad jag har varit. Men det känns som det börjar komma solsken nu.. att saker och ting börjar bli bättre så det är bra.
 

Homemade sushi

For en sväng till Ormberget igår och åkte längdskidor. Det var två år sen sist så i början kändes det väldigt ovant men det ganska bra. En timme var jag ute i spåret. Får se om jag tar mig en åktur nästa helg också, vi får se. Det var snack om snowbording till helgen, men jag kanske gör båda.
 
Idag har jag jag varit en stund på gymmet och sedan har jag gjort massa sushi. Det blev väldigt gott och vissa rullar blev väl bättre än andra men det är väl smaken som räknas, eller hur?
 
 

Friday

Den här veckan har verkligen gått snabbt av någon konstig anledning. Idag hade jag två muntrliga redovisningar efter varann, först på engelskan skulle vi spela upp en liten teater som vi hållt på med i veckan.. haha, vissa grupper var verkligen duktiga! Var faktiskt lite roligt att få spela teater igen, trodde jag skulle tycka det var skit men det var det inte. Men det var ju inte så seriöst men ändå roligt.
 
Efter det hade jag en redovisning på svenskan om Michael Jackson, vi skulle läsa en biografi och sedan redovisa. Det gick ganska bra faktiskt, det var inte alls mycket folk i klassrummt så det var chill. Sen var jag och Elin lite bad girls och sket i sista lektion och drog och simmade ist. Men det var det värt! 
 
Var och kollade min rygg igår, har haft ont i svanken i några månader nu så kände att det var dags att kolla upp det så det inte är något. Men det visade sig att jag bara svankar för mycket så jag ska tänka på att trycka fram bäckenet, speciellt när jag gör vissa övningar på gymmet så ska det lösa sig av sig själv. så det var ju skönt att det inte var något allvarligt och att det är något jag kan fixa själv.
 

Tävling

Var med i en tävling med klassen igår. Vi jobbade två och två och skulle skapa något ur ett tema. Temat var "Trash Is Flash" och så fick vi massa soppåsar, nät, blommor och annat att arbeta med. Tyckte att alla var jätte duktiga och det är otroligt ändå vad man kan få ut av soppåsar. Tävlingen var över starx efter nio och då drog jag, Cindy och Alex till en liten födelsedagsfest och hade det trevligt. Jag var chauffören för kvällen så det blev ingen dricka för mig. Men det fuka bra ändå, men jag blev trött mycket snabbare såklart. När vi väl kom hem vid tre tiden och jag var galet trött så kunde jag inte somna. Men somnade väl vid fem halv sex, yay fem timmars sömn i natt. Känner mig levande!
Färgade även håret igår som ni kanske ser. Blev lite mörkare än jag tänkt men är nöjd ändå.
Mina fina♥
 
Från vänster: Min & Cindys, Elin D & Ellens, Amanda & Isabelles, Elin B & Sofias, Johanna och Kimias.
 
Den som vann var den andra från vänster. Grattis så jätte mycket Elin och Ellen!
 
 
 
 
 

30. Berätta om tre känsloladdade låtar.

Just So You Know - Jesse McCartney: I slutet på 2010 lyssnade jag väldigt mycket på den här låten och den får mig att tänka på en speciell person. Men den gör mig lite deprimerad så det är ingenting jag lyssnar på numera.
 
 
 
Animals - Martin Garrix: Den är väl inte så jäkla känsloladdad men så fort jag hör den så tänker jag tillbaka på en kväll.. den var inte så lyckad men så jävla nice det var i den där bilen. Det var då den här låten och på högsta volym med galna högtalare, håret bokstavligt stog upp. Asså det var helt galet.
 
 
 
Slow Dancing In a Burning Room - John Mayer: Den här låten♥ Ojoj, det är nog den finaste som finns. Första gången jag hörde den här så satt jag och bara blundade och lyssnade. Den är så otroligt vacker.. och mysig.
 

29. Berätta om något du avskyr.

Asså det är väl mycket grejer jag inte tycker om men avskyr.. det känns som att det är ett ganska starkt ord. En grej jag kommer på just nu är skolmatsalen, jag blev så irriterad på ljudnivån där inne idag, och alla stolar som dras, det är bara så jävla högt, så det gillar jag inte alls. Sedan tycker jag inte om detta halkiga slaskväder och jävla Luleå som det blåser i HELA tiden. Seriöst! Det är nog något jag faktiskt avskyr, skit Luleås blåst.

Något jag verkligen hatar är när folk pratar bakom ryggen på en. Man ba, säg det till mig istället! Så jävla less på sånt skit. Och att folk lägger sig i vad man gör och inte gör.
Mind your own fucking business!
Men fina Cindy avskyr jag inte♥
 

Life's Not a Dance on Roses

Fick veta av svenska läraren att vi ska göra vår muntliga redovisning på tisdag nästa vecka och även lämna in en skriftlig uppgift till på måndag. Plus att vi har massa mer grejer utöver det. Asså min stress just nu! Jag tror nästan mitt hjärta hoppade över ett slag när hon sa det där. Det blir ju fan bara mer och mer grejer vi ska göra. Jag fattar inte hur det här ska gå ihop utan att det brister. Känner mig inte så jävla positivt inställd till skolan just nu. Om det kändes jobbigt för lovet så är det ingenting mot vad det känns nu och ja, det är inte länge kvar till sommarlov men frågan är om jag klarar det så länge. Vi får väl se. Jag kan ju bara kämpa på antar jag, men inte fan är det lätt. 
 
 
 
 

Ett år

Jag, Sanna, Moa B och Elin var och grillade på stranden igår. Väldigt mysigt var det men det blåste jätte mycket så det var lite svårt att få igång elden men vi hade ändå hyfsat med vindskydd av träden så det gick bra. När vi gick där ifrån höll vi dock på att blåsa omkull för då hade vi inga träd som läade.
 
Sen på kvällen for jag till mamma och lämnade av mina grejer för nu flyttar jag till mamma igen i några veckor sen lånade jag bilen och for till Robin som jag inte sett på över en vecka. Så det var nice att få se honom igen.
 
Och igår var det min ettårsdag för mitt körkort. Känns helt galet. Jag minns den dagen som igår, hur nervös jag var och hur otroligt jävla glad jag var efteråt när jag fått veta att jag klarat uppkörningen. Jag gick och log hela vägen till mammas jobb och sedan fick jag låna hennes bil och köra hem. Det var en häftig känsla att äntligen få köra helt själv, läskigt ohja, men väldigt nice.
 

27. Berätta om din musiksmak.

Jag lyssnar på det mesta. Men det kommer i perioder, just nu lyssnar jag mest på sån musik som är på topp listan på spotify, men förra veckan lyssnade jag mycket på rock och punk. Så det kan variera från vecka till vecka. Men senaste tiden har jag lyssnat väldigt mycket på Linus Svenning, är helt kär i hans röst.
 
Musik jag absolut inte kan lyssna på är dansband och opera och liknande. Eller lyssna kan jag väl göra men det är nästan så att jag springer ut ur rummet eller något, speciellt dansbandsmusik.. fyfan! Hjärnan blir infekterad, haha. Nej men nästan.
 

26. Berätta om hur du känner inför år 2014.

Lite av 2014 har ju redan passerat och det har varit både vädligt bra och dåliga stunder. Som ni vet så har den senaste tiden inte varit bra alls. Men inför resten av året så tror jag att den kommer bli bra, jag ska försöka ta mig ut från Sverige och leva livet i något trevligt land i några veckor. Jo men jag ser positivt på resten av året, det kommer bli bra, och många trevliga stunder. Sommaren ska fan bli fylld med roligheter!
 

Hemmagjord Sushi

For till Cindy tisdag kväll efter vi hade varit på Body Balance. Och så for jag hem onsdag kväll. Under dagen så gjorde vi lite sushi, så jävla gott! sen gjorde vi inte så mycket mer, men det var trevligt och så skönt att bara kunna koppla av någon gång. Kom hem till Luleå vid nio på kvällen och då for jag och träna en stund, hehe, men det var förvånandsvärt mycket folk när jag kom till gymmet. Blev väldigt förvånad.
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska försöka göra lite skolarbete och träna ska jag också hinna med. Sen får vi se. Tyvärr så har jag verkligen ingen motivation att göra läxor. I måndags eller när det nu var så var jag ju jäkligt duktig och kom väldigt långt men idag känns det väldigt segt.
 

25. Berätta om hur du är när du är full.

Haha asså vilken fråga då! Nämen asså jag blir oftast inte så jäkla full, jag har blivit galet full en ända gång. Och det var en av dom roligaste kvällarna jag haft faktiskt. Jag tänkte inte alls, bara gjorde vad jag ville och sket i resten, tack och lov så gjorde jag ju inte bort mig så det är ju bra. Men annars så brukar jag dricka lagomt så att jag håller mig i shack, visst jag kan råka säga lite för mycket ibland men det burkar inte vara nå galet hemska grejer.
 

23. Berätta om din favoritresa.

Jag tror nog att min favoritresa är den jag senast var på. I 18-års present fick jag en träningsresa till Turkiet av min mamma som vi åkte på tillsammans i maj förra året. Det blev i genomsnitt 3 pass om dagen men vi hann sola en hel del ändå. Det var vädligt roligt faktiskt att träna varje dag, man kände sig duktig. Dock så åt man ganska mycket skit. Men det var en härlig resa absolut.
 

22. Berätta om något som du är beroende av.

Asså jag vet inte riktigt. Lite beroende är jag nog av min mobil, man kollar den ju hela tiden. Och har man lämnat den någon timma och kommer på sig sjäv så springer man och hämtar den och ser om det hänt något. Men skulle jag vara tvungen så skulle jag nog kunna lämna ifrån mig den ett bra tag, men kanske inte, vet ärligt talat inte.
 

21. Berätta om någon som du älskar.

Uno♥ Min lilla kissemisse. Ååh vilken lycka det var idag när jag fick se honom igen efter tre veckor. Som jag har saknat honom. Dock så sprang han typ iväg direkt men ändå, min lilla gulleplutt♥ Han kan vara galet jobbig ibland men det är ju bara så det är, älskar honom lika mycket för det.
Min fina♥
 

Love and Truth

Denna vecka har varit den jobbigaste på länge. Jag har varit så nära tröskeln att fall ner.. skojar inte! Det har inte varit särskilt mycket att göra egentligen men det är bara det att allt man ska göra och i textilen känner jag att jag hamnar mer och mer efter och allt lägger sig på hög och jag vet inte vad. Så jag har verkligen varit upp och ner i veckan. Mest nere. Men det är bättre nu och jag har fått en hel del sömn i helgen och inte klagar man på att det är lov till veckan, kunde inte komma någon bättre tid. Men har ju en del grejer att göra inom skolan men ska försöka att inte stressa upp mig för det och bara göra det i lugn takt så ska jag nog vara normal till skolan börjar om igen. 
 
Har ingenting direkt planerat inför veckan men någon dag ska jag till Cindy och sova över och så ska vi göra sushi, sen ska vi tjejer försöka ta någon grilldag någon dag och sen har jag väl inget mer planerat. En mysig tjejkväll med skitsnack, filmtittande och godsaker skulle också vara en bra grej att göra. Träna måste jag också göra.. hehe.
Dessa två tatueringar ska jag försöka göra inom en snar framtid. Den bakom örat står för LOVE och den på handleden för TRUTH. Det är två saker jag alltid kommer stå för så jag lär ju inte ångra dom.