Banancupcakes med jordnötsfrosting
Bakade dessa cupcakes igår. Frostingen är as god men man blir ganska snabbt less på den. Om jag skulle betygsätta dom så får dom 3,5 av 5.

Ingredienser
125 g smör3½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
5 dl vetemjöl
½ tsk bikarbonat
2-3 mogna bananer
2½ dl filmjölk
Frosting
5 dl florsocker
120 g mjukt smör
1 tsk vaniljsocker
2½ dl jordnötssmör
1 msk mjölk
Beskrivning
Sätt ugnen på 175 grader.Smält smöret på låg värme. Rör i sockret, vaniljsockret, saltet och äggen. Blanda mjölet och bikarbonatet och vände ner det i smeten.
Mosa bananerna och blanda ner dem och filmjölken i smeten.
Fördela smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter och låt svalna helt.
Rör ihop florsockret, smöret och vaniljsockret till frostingen, blanda i jordnötssmöret och mjölken. Bre frosting på muffinsarna före serveringen