Tvåtusensexton

Tjenare!
Är hemma från jobbet idag då jag vaknade upp med migrän. Sov till halv tolv och så har jag tagit tabletter men ingenting hjälper. Det är ju ändå helt okej eftersom jag kan sitta vid datorn och skriva detta men inte tillräckligt bra för att jobba. Svårt att ha ett jobb där man måste tänka så mycket och vara fokuserad.
Får se va som händer med den saken men kan ju inte säga att jag direkt tycker om jobbet. Det är väldigt påfrestande så jag vet inte riktigt hur länge till jag står ut eller om det bara är en kulle jag behöver ta mig över. Har ändå anställning till 31 mars så tills dess ska jag väl ändå försöka. Man ska inte ge upp så lätt.
 
Annars i livet så händer det väl inte särskilt mycket. Jag har mina RPM pass som vanligt och dom går bra. Hinner träffa Sanna och Moa någon gång då och då när vi alla har tid samtidigt vilket inte alls är så ofta tyvärr. Stiven har åkt utomlands och ska vara borta 3 veckor till. Han har varit borta 1 vecka men det känns som ett halvår typ. Tiden går så sakta. Alex och Cindy har varit borta i drygt 4 månader men för mig känns det som en evighet. 
 
Det positiva i livet är ju iaf att jag har fått mig en lägenhet, en 3a, 71 kvm, så ganska stor men det blir la gött. Sista inflyttningsdagen är 1 april så det blir spännande och grymt roligt. Blir en hel del grejer att införskaffa men sjukt kul ska det bli. Fick presentkort på ikea av mamma i födelsedagspresent och jag vet nog redan vad jag ska köpa av det. Har sett en fin lampa dom har som jag skulle vilja placera i vardagsrummet. 
 
En till positiv grej i livet är att den 27 februari åker jag på mitt första kvartal i Stockholm (RPM ny release) och samtidigt ska jag hälsa på Johanna som mest troligt fått sin lilla då. Så spännande och roligt!
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR